Opinie - Marinex International
Marinex International

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

Opinie pacjentów

Każda z tych opinii jest autentyczna i oryginał każdej z nich jest przechowywany w archiwum naszej firmy.

Opinie - Choroby genetyczne: w tej kategorii jest 9 opinii.

    Ewelina ..., lat: 44, , (2019-03-06)
    BioMarine570 stosujemy ok 10 lat. Pierwszy stosował mąż, który bez problemów zniósł radioterapię i chemioterapię Ja stosuję obecnie - 7 kapsułek/dobę. Mam osteoporozę i często bywam przeziębiona. Teraz nie choruję i kości przestały boleć. Od roku BioMarine570 stosują moje dzieci i wnuki gdyż mieli kłopoty z odpornością i często chorowali. Obecnie nie chorują. Dziękujemy - nadal będziemy stosowali. Dawkowanie BioMarine1140: 2-6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Elżbieta ..., lat: 58, , Nowe Aleksandrowo (2016-12-14)
    Od 2013r choruję na genetycznego raka jajnika BRACA1. Przeszłam 2 operacje i dwa cykle chemioterapii dożylnej i dootrzewnowej.BioMarine 1140 stosuję od początku choroby w dawkach 2x1(w regresji choroby) i 2x2 (w progresji choroby) z przerwą na chemioterapię lub bez. Będę dalej stosowała gdyż BioMarine jako źródło nkkt i innych kwasów wzmacnia mój organizm w walce z chorobą, w rekonwalescencji i w czasie, gdy jestem czysta. Dawkowanie BioMarine1140: 3-4kapsułki/dobę. Okres stosowania: 3 lata

    Iwona ..., lat: 41, , Lubcza (2012-11-20)
    Choruję na łuszczycowe zapalenie stawów. Jest to choroba wynikająca z zaburzeń w systemie odpornościowym (genetyczna). Lekarz pomógł mi "uśpić" tę chorobę. Pytałam go jak sobie pomóc dodatkowo wzmacniając odporność. Najpierw usłyszałam, że te wszystkie "witaminki" w postaci tabletek nic nie dają. Po jakimś czasie, sam polecił mi BioMarine. Wypróbował go na swojej rodzinie i polecił jako naprawdę skuteczny. Preparat przyjmuję od września do marca od 3 lat średnio po 2 kapsułki. Od 3 lat mam...

    Maria ..., lat: 55, , Zarszyn (2011-01-04)
    W okresie menopauzy moja odporność uległa osłabieniu. Często chorowałam na zapalenia: gardła, jamy ustnej, oskrzeli, płuc a katar utrzymywał się niemal przez cały rok. Miałam dosyć łykania antybiotyków, po których dołączyły się dolegliwości ze strony układu pokarmowego. Zaczęłam stosować BioMarine570 dwa razy w roku, wiosną ( III, IV ) i jesienią ( X,XI ). BioMarine pomogło, przestałam chorować. Będę stosowała go nadal i wszystkim polecam. Dawka: 4kaps.BM570 /dobę

    Bożena ..., lat: 52, , Bełchatów (2010-04-29)
    Od około 2 lat przyjmuję BioMarine, ponieważ choruję na bardzo rzadką chorobę Ziarniak Wegenera - biorę chemię w tabletkach i sterydy. Choroba ta cechuje się też obniżoną odpornością. BioMarine bardzo mi pomaga. Czuję się dużo lepiej.

    Maria ..., lat: 45, , Gdańsk (2010-03-24)
    Choruję na stwardnienie rozsiane. Immunolog polecił mi stosowanie BioMarine1140, aby wzmocnić odporność organizmu. Są efekty z czego bardzo się cieszę.

    Dominika ..., lat: 0, , Opole (2009-12-29)
    Mam 24 lata, dwa lata temu lekarze zdiagnozowali u mnie stwardnienie rozsiane, od tego czasu zażywam BioMarine570 i choroba nie daje o sobie znać. Dzięki BioMarine mam w sobie siłę i energię do życia!

    Katarzyna ..., lat: 0, , Łódź (2009-12-07)
    Mam anginę ropną ale przechodzę ja bez bólu gardła i temperatury więc uważam, że to zasługa BioMarine. Mam SM, ciągle wstawałam w nocy a odkąd biorę nie wstaję. Używam 3 x 3 kapsułki BioMarine570.

    Lidia ..., lat: 0, , Poznań (2004-05-31)
    Preparat mimo dużego rozmiaru jest łatwy do połykania. Podaję go mojemu synowi (8 lat), który ma Zespół Downa. Chcę w ten sposób zmniejszyć ilość infekcji, które go często nękają.