Marinex International

20 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

  • 44 wieloośrodkowe badania naukowe u Pacjentów   • 51 ekspertyz i opinii naukowych   • 5 000 pisemnych opinii Pacjentów

20 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

  • 44 wieloośrodkowe badania naukowe u Pacjentów   • 51 ekspertyz i opinii naukowych   • 5 000 pisemnych opinii Pacjentów

Opinie Pacjentów

Każda z zamieszczonych tutaj Opinii Pacjentów jest autentyczna a ich oryginały przechowywane są w archiwum naszej firmy.

Opinie - Witalność: w tej kategorii jest 326 opinii.

    Małgorzata ..., lat: 39, , (2019-08-27)
    Dziękuję za BioMarine! Dzięki niemu powróciłam do aktywnego życia. Od kilku lat miałam anemię, nie miałam siły nawet do tego, aby wykonywać zwykłe czynności domowe. Męczyłam się przy najmniejszym wysiłku. Nie miałam energii do życia. Odkąd stosuję BioMarine czuję się pełna energii. Mam siłę i ochotę na różne aktywności fizyczne. Podjęłam też pracę zawodową. Obowiązki domowe już nie są problemem ponad siły. Stałam się osobą zadowoloną z życia. Teraz mam energię, by czerpać z życia wszystko co najlepsze. Polecam BioMarine wszystkim osobom, które mają jakiekolwiek problemy zdrowotne. To naturalny produkt, Który wspaniale się wchłania i odżywia, odbudowuje, wzmacnia nasz organizm.Planuję stosować go nadal. Cała moja rodzina również go stosuje. Wszyscy są zadowoleni z efektów. Ja osobiście przestałam już wierzyć w leki ponieważ jest to po prostu chemia. Natomiast BioMarine to produkt naturalny jeden niewielu, które nie są jeszcze skażone cywilizacją . Pozdrawiam i polecam. Dawkowanie BioMarine570: 3 kaps. /dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Magdalena ..., lat: 30, , (2019-05-28)
    Dzięki produktowi BioMarine poprawiała się moja sprawność psycho-fizyczna. Przestały wypadać włosy, mam więcej energii i nie choruję. Jestem zachwycona szybkim działaniem i poprawą funkcjonowania mojego organizmu. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 2 miesiące

    Janusz ..., lat: 83, , (2019-02-22)
    Słaba odporność, łuszczyca ustąpiła, paznokcie nie łamią się, zmniejszenie wypadania włosów, lepsza senność, lepsza krzepliwość krwi, spokojne usposobienie. Udało się z powodzeniem zareklamować u trojga sąsiadów. Dawkowanie BioMarine1140: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 9 lat.

    Ludwik ..., lat: 88, , Łódź (2019-02-08)
    20 lat mam bajpasy i rozrusznik, Mój stan zdrowia bardzo się poprawił gdyż przestałem chorować na zapalenia oskrzeli i do układu oddechowego nie ma zastrzeżeń (nie biorę leków wziewnych). W połączeniu z BioCardine 3x2 kaps. Stan moich żył jest stabilny, a cholesterol niski, Mam dużo sił i chęci do życia. Było bardzo źle ale od 4 lat jestem w dobrej kondycji. Dawkowanie BioMarine1140: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 4 lata

    Katarzyna ..., lat: 32, , Płochocin (2018-12-21)
    Stosuję BioMarine dla zwiększenia odporności i większej efektywności. Regularnie przez okres 7 lat niezależnie od pory roku przyjmuję 4 kapsułki na dobę. Planuję nadal go stosować, a także polecać znajomym i rodzinie. Jestem bardzo zadowolona z możliwości jakie daje BioMarine570. Dawkowanie BioMarine570: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 4 lata

    Ludwik ..., lat: 87, , (2018-09-28)
    Brałam 2x1kaps. Po zwiększeniu ilości kapsułek przestałem chorować. Skończyło się pokasływanie, katary. Jestem spokojniejszy, pogodniejszy. Bardzo dobrze wszystko pamiętam i dobrze mi się myśli. Mimo jaskry i operacji na zaćmę dobrze widzę tzn nie pogarsza się wzrok. Jestem po operacji serca więc biorę też BioCardine 3x2 kapsułki. Kiedyś często chorowałem na zapalenie oskrzeli bo pracowałem w zapyleniu. Teraz wszystko przeszło. Dawkowanie BioMarine1140: 8 kapsułek /dobę. Okres stosowania: 4 lata

    Elżbieta ..., lat: 64, , (2018-09-11)
    W grudniu tego roku mija 10 lat mojej "współpracy" z BioMarine1140; współpracy bardzo udanej - bez jakichkolwiek chorób, z bardzo dobrymi wynikami badań laboratoryjnych. Życzą sobie dalszej tak wspaniałej "współpracy" z Wami. Gorąco polecam BioMarine1140 ! Dawkowanie BioMarine1140: 3 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 10 lat

    Krystyna ..., lat: 67, , (2018-06-14)
    BioMarine stosuję od 7 lat. Dowiedziałam się o tym preparacie od sąsiadki, która wskazała mi pozytywne efekty jego stosowania. Postanowiłam zakupić kapsułki w aptece i to była bardzo dobra decyzja, która wyszła mi na zdrowie. Z czasem, gdy zaczęłam zażywać BioMarine wyraźnie wzrosła mi odporność organizmu na przeziębienia, co jest bardzo ważne szczególnie w okresie jesienno-zimowym. Mam więcej energii, znacznie poprawiła się ogólna kondycja organizmu. Polepszyły mi się wyniki z krwi, uregulowało ciśnienie. Te kapsułki "mają w sobie siłę" i działają na zdrowie. Dawkowanie BioMarine1140: 4 kapsułki/dobę. Okres dawkowania; 7 lat

    Mariusz ..., lat: 52, , Radziemice (2018-02-08)
    Niezwykle rewelacyjny preparat regeneruje i wzmacnia cały organizm .Bardzo dobrze wpływa na układ odpornościowy. Odkąd stosuję, nie mam kłopotów z infekcjami i układem krążenia. Ciśnienie mam w normie. Używam też BioMarine Medical. Dawkowanie BioMarine1140: 3 kapsułki BioMarine1140. Okres stosowania: 5 lat.

    Grażyna ..., lat: 59, , Pasym (2018-01-31)
    Rewelacja! Nie ma lepszego preparatu. Stosuję 7 lat, skóra moja jest rewelacyjna, odporność idealna, nie choruję na grypę. Poleciłam znajomej - zmniejszyła się jej depresja. Uważam, że gdyby nie BioMarine miała bym poważne kłopoty ze zdrowiem. BioMarine świetnie wpływa na włosy, paznokcie, nawet na stawy. Dawkowanie BioMarine570: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 7 lat

    Grzegorz ..., lat: 29, , Nowy Sącz (2017-12-11)
    Mój intensywny tryb życia sprawił, że ciągle byłem przemęczony i co chwilę " łapałem" jakąś infekcję. Miałem także problemy ze skórą siną pod oczami. Od pół roku widzę znaczącą poprawę, a to dlatego, że przyjmuję BioMarine1140 dwa razy dziennie. Poleciła mi go znajoma. Szybko z niego nie zrezygnuję. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę Okres stosowania: 6 miesięcy

    Ryszard ..., lat: 60, , Łętownia (2017-11-22)
    Ja stosuję BioMarine570 od 2000 roku i planuję nadal stosować. Dzięki temu moje wyniki są bardzo dobre i nie choruję. Jestem bardzo zadowolony i polecam wszystkim w rodzinie. Dawkowanie BioMarine570: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania:17lat

    Anna ..., lat: 67, , Kielce (2017-08-01)
    Mam 67 lat. Cały czas pracuję zawodowo. Nie przyjmuję żadnych innych środków na odporność poza BioMarine. Dzięki niemu nie przeziębiam się, nie choruję, jestem w dobrej kondycji psycho-fizycznej, mam dobre wyniki badań i nie mam alergii. Poleciłam BioMarine wielu osobom, które teraz stosują go regularnie. Dawkowanie BioMarine570: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 10lat

    Wiesława ..., lat: 45, , Dęblin (2017-01-20)
    Byłam senna, wypadały mi włosy, nie miałam na nic siły i ochoty. Czułam się cały czas zmęczona. Moja pani Doktor przepisała mi ten preparat. Zaczęłam go stosować. Po jakimś czasie zauważyłam zmianę. Mam ochotę "przenosić góry". Myślę, że to zasługa BioMarine1140. Dawkowanie BioMarine 1140: 2kapsułki/dobę. Okres stosowania: 1 rok.

    Grzegorz ..., lat: 28, , Nowy Sącz (2016-12-12)
    BioMarine stosuję od około roku (2 razy dziennie) i zauważyłem, że wygląd skóry twarzy wyraźnie się poprawił i nie jest tak sucha i zmęczona jak dawniej. Znacznie poprawia się także moja odporność. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Jarosław ..., lat: 50, , Gliwice (2016-10-28)
    O preparacie dowiedziałam się od teściowej, która stosowała go po radioterapii. Osobiście biorę go profilaktycznie, ale po dłuższym stosowaniu zauważyłem ogromną zmianę - poprawę parametrów życiowych, przypływ energii. Stosuję go od pół roku regularnie po 2 kapsułki dziennie. Jeżeli tylko będę mógł sobie pozwolić, planuję stosować ten preparat cały czas. Dawkowanie BioMarine 1140:2kaps./dobę. Okres stosowania: 6 miesięcy.

    Anna ..., lat: 65, , Kielce (2016-06-21)
    Dzięki BioMarine nie przeziębiam się. Mam bardzo dobre wyniki podstawowych badań, bardzo dobrą pamięć, zdrowe: zęby, włosy i paznokcie, bardzo dobrą kondycję psycho-fizyczno-ruchową. Nadmieniam, że cały czas pracuję zawodowo. Będę go stosowała zawsze. Dawkowanie BioMarine570: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania : kilkanaście lat

    Magdalena ..., lat: 28, , Gdańsk (2016-03-15)
    Zaczęłam stosować BioMarine1140 ponieważ mam bardzo słabą odporność i bardzo często 'łapię" różnego rodzaju wirusy. Jestem osłabiona, wiecznie zmęczona i brak mi chęci do życia. Od nowego roku postanowiłam wypróbować BioMarine i jestem w szoku jak szybko zaczął działać. Od 2 miesięcy łykam po 2 kapsułki i efekty są odczuwalne. Rzadziej choruję i nie odczuwam zmęczenia. Mam chęci do życia. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 2 miesiące.

    Zofia ..., lat: 78, , Bełchatów (2013-01-28)
    Po przebytej chorobie w listopadzie bardzo żle się czułam. Byłam bardzo słaba i łapałam wszystkie infekcje. Radziłam się w aptece co brać. Farmaceutka poradziła mi BioMarine 1140. Kupiłam i zaczęłam używać. Po zużyciu 1 opakowania następowała poprawa. Kupiłam 2 następne opakowania i nadal używam bo widać poprawę. Poleciłam BioMarine1140 swoim bliskim i dalszym znajomym. Stałam się żywą reklamą Dawka: 2 kaps.BM1140

    Stanisława ..., lat: 68, , Skierniewice (2012-11-26)
    Bardzo dobrze się czuję. Jeszcze nie robiłam przerwy, będę brała go nadal.Stosuję BioMarine bo mam większa odporność, nie boli mnie głowa, mam lepsze samopoczucie, chce mi się żyć, czuję się o 10 lat młodsza. Dawka:4 BM570/dziennie

    Barbara ..., lat: 32, , Toruń (2012-08-28)
    Byłam przemęczona i lekarz polecił mi BioMarine1140 i NucleVital. Po tygodniu stosowania poczułam się lepiej. Łatwiej było mi wstawać rano i nie czułam się zmęczona. Poprawiła mi się koncentracja. Oczywiście chciałabym stosować preparat cały rok. Polecam go również znajomym i rodzinie Dawka:2kaps.BM1140

    Teresa ..., lat: 56, , Elbląg (2011-12-06)
    Jestem w okresie menopauzy i by uniknąć tych nieprzyjemnych wręcz kłopotliwych dolegliwości od 5 lat stosuję tzw. HTZ. Podczas wizyty kontrolnej lekarz ginekolog wspomniał o oleju, by zwiększyć moją odporność. W aptece polecono mi BM1140, stosuje 2 kapsułki dziennie od 2 m-cy. Moje samopoczucie zdecydowanie się poprawiło, jakbym otrzymała zastrzyk energii. Wczoraj byłam na spotkaniu autorskim z p.Marią Czubaszek, jutro wybieram się na basen a w weekend? z wnuczkiem na łyżwy:) Dawka:2kaps.BM1140/dz.

    Jolanta ..., lat: 28, , Warszawa (2011-11-30)
    BM stosuję w ilości 3 kapsułek dziennie w sezonie jesienno-zimowym od 4 lat. Bycie świadomym konsumentem zobowiązuje do wybierania mądrze, w sposób przemyślany produktów ekologicznych (organicznych), naturalnych, sprawdzonych. BM to preparat, którego skuteczność potwierdza szereg rzetelnych, niezależnych badań klinicznych. Dostarczając alkiloglicerole i skwalen zupełnie nie choruję i cieszę się bardzo dobrym samopoczuciem. Dawka:3kaps.BM570/dz.

    Władysława Alicja ..., lat: 58, , Warszawa (2011-11-17)
    Preparat ten przyjmuję w okresie jesiennym, gdy czuję się osłabiona i wyczerpana. Przyjmuje w ilości 4 kaps.dziennie. Już kiedyś brałam ten preparat i teraz sobie o nim przypomniałam. Wówczas polecił mi go lekarz. Pamiętam, że z każdym tygodniem czułam się lepiej, wracały siły i chęć do życia. Dawka:4kaps.BM570/dz.

    Cecylia ..., lat: 61, , Moszczenica (2011-11-15)
    Czuję się zdrowsza i silniejsza. Mam ładniejszą cerę i włosy lśniące. Nie przeziębiam się tak jak dawniej i mam lepszy apetyt na życie. Czuję się młodsza i zdrowsza. Po prostu to działa Dawka:2kaps.BM1140/dz.

    Lidia ..., lat: 40, , Gorlice (2011-11-10)
    Ja stosuję BM570 ponieważ czuję się po nim świetnie, nie choruję, wzmaga moją odporność. Przedtem byłam osłabiona, nie miałam ochoty na wykonywanie prostych czynności. Po miesiącu stosowania preparatu czuję się bardzo dobrze i jestem silna. Mogę pracować cały dzień i nie czuję zmęczenia. Na pewno będę stosowała go nadal. Może z przerwą wakacyjną. Dawka:3kaps.BM570/dz.

    Barbara ..., lat: 71, , Ciężkowice (2011-10-28)
    Od 1 kwietnia 2011 przeszłam na emeryturę po 50 latach pracy. Osobiste zaangażowanie i odpowiedzialna praca wykończyła mnie totalnie. Sięgnęłam po BM570, systematycznie codziennie zażywam po 3x2 kapsułki, od maja 2011. Dzisiaj czuję się jak nowo narodzona, pełna energii, dobrego samopoczucia, ogólnego wzmocnienia psychicznego i fizycznego. Zamierzam stosować jak najdłużej. Dawka:6 kaps.BM570/dz.

    Jerzy ..., lat: 61, , Warszawa (2011-10-27)
    Zwiększyłem odporność-mniej zapadam na infekcje wirusowe i bakteryjne. Mam lepszą kondycję fizyczną i psychiczną. Przyjmuję od początku pokazania się państwa preparatu na rynku. Stosuję od października do końca kwietnia. Będę stosował nadal. Dawka:4 kaps. BM570/dz.

    Martyna ..., lat: 26, , Rudno (2011-10-12)
    Od dłuższego czasu czułam się przemęczona, bez siły i chęci do czegokolwiek, ponadto częste infekcje i przeziębienia. Pani doktor zaproponowała BM. Podchodziłam do tego bardzo sceptycznie, ale nie miałam nic do stracenia. Przez pierwsze dwa tygodnie nie odczuwałam większej poprawy, jednak po tym czasie i regularnym dalszym stosowaniu poczułam przypływ siły i poprawę samopoczucia. Siły wracały każdego dnia i teraz czuję, że żyję ! Dawka: 4 kaps.BM570/dz.

    Halina ..., lat: 60, , Wrocław (2011-10-12)
    Dobiegam 60 tki. Mimo prowadzenia zdrowego trybu życia widzę jak mój organizm nieuchronnie się starzeje. BM wspiera go we wszystkich ważnych funkcjach. Nie chcę czekać aż będę przynosić reklamówkę leków z apteki, Z BM mogę wyprzedzić wiele chorób. Dlatego tak gospodaruję budżetem aby co miesiąc znalazły się pieniądze na buteleczkę kapsułek. Zdrowie na emeryturze, nie takiej ceny jest warte. Dawka: 3kaps.BM570/dz.

    Irena ..., lat: 61, , Szubin (2011-10-12)
    Preparat BM używam już od kilku lat z małymi przerwami (3-4 tyg.). Lepiej się czuję, mniej choruję. Przyjmuję 2 kapsułki dziennie. Czuję się mniej zmęczona. Mam wrażenie, że w okresie kiedy go spożywam, mam więcej sił witalnych i lepszą pamięć. Jest to preparat godny polecenia. Nie zamierzam z niego nigdy rezygnować. Dawka:2 kaps.BM 570/dz.

    Stanisława ..., lat: 83, , Konin (2011-10-08)
    Od kiedy biorę BM, mój stan zdrowia poprawił się. Stosuję w cyklach 2 razy do roku po 4 miesiące. Ciśnienie, cholesterol mam unormowany, moje samopoczucie jest bardzo dobre. Mimo mojego wieku, jestem osobą samodzielną, nie mam problemów z pamięcią, mniej choruję, a przeziębienia szybko mijają. Dawka:2 kaps. BM570/dz.

    Lidia ..., lat: 60, , Częstochowa (2011-08-22)
    Preparat przyjmuję od niedawna, ale już wiem, że będę stosowała go długo. Na pewno z krótkimi przerwami. Czuję się po nim dużo lepiej jakby przybyło mi sił. Zasługi te przypisuję BM570 bo moje samopoczucie poprawia się z dnia na dzień od kiedy go stosuję. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Piotr ..., lat: 63, , Lublin (2011-07-12)
    Dziękuję Państwu za polecenie mi BM570. Przyjmuję Wasz wspaniały olej od 2 lat od czasu przejścia na rentę inwalidzką. Czuję się dużo lepiej i mam zadawalające wyniki badań lekarskich. Mimo dla mnie wysokiej ceny preparatu będę go nadal przyjmował jako skuteczne lekarstwo. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Ireneusz ..., lat: 51, , Lipno (2011-07-06)
    BM570 stosuję dlatego, że wróciły mi siły witalne, poprawiły się wyniki, mam apetyt i chęć do pracy. Preparat stosuję od 5 lat w dawkach 4 kapsułki 2 razy dziennie. Robię przerwy. Będę go nadal stosować. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Sylwia ..., lat: 34, , Golub-Dobrzyń (2011-07-06)
    Mam bardzo suchą skórę i odkąd zaczęłam stosować BM1140 skóra przestała mi się łuszczyć i swędzieć. Zażywam ją codziennie rano na czczo nie robiąc przerw, bo przecież jest to tran. Ma on jeszcze jedną zaletę dla mnie, ponieważ jest to duża powlekana kapsułka, świetnie się ją łyka. Stosowałam wiele witamin i odżywek i często odbijały się i był problem z połykaniem. Ta kapsułka jest naprawdę duża, ale ma taki świetny poślizg, że w ogóle się tego nie czuje. BM1140 wzmacnia, wspiera osłabienia i zmniejsza ryzyko nieprawidłowych zmian. Jest po prostu na wszystko. Stosuję go od niedawna i będę stosować przez cały rok. Dawka: 1kaps.BM1140 / dobę

    Janina ..., lat: 53, , Legnica (2011-06-21)
    Preparat jest znakomity po paru dniach poczułam się lepiej. Organizm wzmocnił się, ustąpiło zmęczenie. Dawka: 3kaps.BM570 /dobę

    Danuta ..., lat: 44, , Krobia (2011-06-21)
    Uzyskałam odporność, siłę witalną, jestem pełna energii. W okresie letnim nie stosuję preparatu. Nadal będę go stosowała i polecam ten preparat wszystkim znajomym jako preparat profilaktyczny. Szczególnie polecam osobom chorym na raka, którzy stosując preparat BM dzielnie walczą z chorobą. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Małgorzata ..., lat: 30, , Koło (2011-06-21)
    Polecam ten preparat, jest rewelacyjny. Bierzemy go całą rodziną i widzimy rezultaty. Nasza dzienna dawka to 3 kapsułki. BM na stałe zagościł w naszej apteczce. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Maria ..., lat: 65, , Łódź (2011-06-17)
    Preparat poleciła mi córka z mężem. Bardzo chwalili sobie, że działa bardzo dobrze, powracają siły witalne i naturalna odporność organizmu. W moim wieku ważne jest stosowanie preparatów sprawdzonych i skutecznych. Jednocześnie ważne jest utrzymanie organizmu w dobrej kondycji. Preparat używam około 2 miesiące i będę używać na stałe. Dawka: 2kaps.BM1140 /dobę

    Wiesława ..., lat: 60, , Ząbki (2011-06-08)
    BM stosuję od 2 lat. Od tego czasu obniżył się poziom cholesterolu, poprawił się wzrok, wzmocniła się odporność po przebytej chorobie zakaźnej, poprawiła się sprawność fizyczna organizmu. Nadal będę stosować ten preparat i polecam go moim znajomym. Dawka: 3kaps.BM570 /dobę

    Irena ..., lat: 62, , Kiełpino (2011-04-28)
    Stosuję BM570, bo w przeciwieństwie od innych preparatów po prostu spełnił to, co obiecywano na ulotce, a mianowicie sprawił, iż zmęczona codziennym życiem i zmaganiami każdego dnia, nagle, nieoczekiwanie poczułam przypływ energii, będąc bez sił fizycznych zaczęłam po latach robić to co było niewykonalne. Dawka: 2kaps.BM570 / dobę

    Aleksandra ..., lat: 33, , Toruń (2011-04-28)
    Dzięki preparatowi BM nie jestem chora od 5 miesięcy. Wcześniej chorowałam często na różne infekcje wirusowe i grypowe. Zauważyłam wyraźną poprawę kondycji mojej skóry i włosów. Mam również ładniejszą cerę. Będę stosować go nadal, nawet jak będę w ciąży. BM jest rewelacyjny. Jestem Wam wdzięczna za pomoc w zwalczeniu infekcji. Dawka: 4kaps.BM570,2kaps.BM1140 / dobę

    Elżbieta ..., lat: 38, , Å»ytno (2011-04-18)
    Stosując preparat BM570 od niespełna miesiąca odczuwam przypływ energii i siły witalnej. Następuje to wolno, aczkolwiek odczuwalnie. Preparat poleciła mi moja siostra - aptekarka. Podaję go również dzieciom ( 5 lat, 9 lat, 11 lat ). Będę to robić nadal, oczekując dalszych pozytywnych efektów. Polecam serdecznie. Dawka: 2-3kaps.BM570 /dobę

    Kazimiera ..., lat: 53, , Gdynia (2011-04-08)
    Dzięki stosowaniu BioMarine odzyskałam zdrowie. Mówię to z przekonaniem i odpowiedzialnością. Dzięki BioMarine odzyskałam naturalną odporność. Jeżeli nawet zachoruję, stosując naturalną żywność, właśnie tak, suplementy diet, na zimno tłoczone oleje, zioła, dietę bezmięsną, nie wyłączając ryb, mój organizm zwalcza szybko chorobę - nie stosuję antybiotyków. Mój styl życia rozpoczął się między ,, innymi ''- od BioMarine. Nadal będę go stosować, wybrałam go z wielu innych olei rybich, choć nie jest najtańszy. Omega - 3, który zawiera obniża - trójglicerydy itp. Bóg !!! jest sprawcą dobra, stworzył rekina itp. Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Michał ..., lat: 33, , Kutno (2011-04-04)
    Poprawił mi się wygląd skóry, lepsze samopoczucie, zwiększenie wytrzymałości organizmu. Dawka: 3 kaps.BM570 / dobę

    Jolanta ..., lat: 56, , Myślachowice (2011-03-28)
    Wypełniam ankietę już 5 raz - preparat stosuję od IX.2010 nieprzerwanie.Uważam, że w moim przypadku jest bardzo skuteczny. Przez cały ten okres nie chorowałam, podczas gdy osoby z mojego otoczenia tak, czuję się silniejsza, mam lepszą ochotę do życia, mniej bolą mnie stawy. Pamięć też mam lepszą oraz koncentrację - świetna rzecz. Dawka: 2-3kaps.BM570 / dobę

    Władysław ..., lat: 75, , Bystra Podhalańska (2011-03-22)
    Gratuluję wynalazku !!! Jednym słowem REWELACJA. Biorę od trzech lat, czuję się bardzo dobrze. I ani mi się śni przerwać - dla mnie to coś wspaniałego. Dziękuję. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Bogdan ..., lat: 84, , Warszawa (2011-03-15)
    Rewelacja!!! Kapsułki BioMarine570 zażywam ok.10 miesięcy i tylko dzięki nim niemal z każdym dniem czuję się lepiej. ,,Dobiłem'' już 84 lat i o dziwo organizm mój znacznie się wzmocnił. Jestem bardziej odporny na stres i wszelkiego rodzaju schorzenia - wyraźnie to odczuwam. Już od trzech miesięcy zwiększyłem dzienne dawkowanie z trzech do czterech kapsułek. Jedyny preparat, który mi pomaga. Polecam go wszystkim cierpiącym, szczególnie osobom starszym, bo nie szkodliwy. Będę ciągle o nim pisał i zachwalał, bo jest naprawdę rewelacyjny, wspomagający działanie serca i całego organizmu. Nie ma żadnych przeciwwskazań. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Anatol ..., lat: 59, , Hajnówka (2011-03-08)
    Konopla Anatol Hajnówka 17-200 Lipowa 186 / 7 59 Wzmocnił mój cały organizm, dodał mi sił witalnych, przywrócił mi radość życia i chęć do życia. Moja skóra nabrała właściwego koloru, mówiąc ogólnie - wracam do życia. Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Józef ..., lat: 75, , Proty (2011-03-04)
    Preparat bardzo mi pomógł w dolegliwościach reumatycznych. Stosuję 15 lat 4 kapsułki dziennie, robiąc 3 miesięczne przerwy w roku. Moje samopoczucie jest w najlepszej kondycji i nigdy nie przestanę go stosować. Tryskam zdrowiem wiem, że BioMarine570 jest preparatem dla mnie. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Irena ..., lat: 73, , Gdańsk (2011-03-02)
    Podczas przyjmowania BioMarine poczułam się silniejsza, nie boli mnie głowa i nie czuję się zmęczona jak poprzednio, gdy nie wiedziałam, że taki preparat istnieje, teraz polecam moim znajomym. Z czego są bardzo zadowoleni. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Jarosław ..., lat: 24, , Złotniki Kujawskie (2011-02-22)
    Przyjmuję 4 kapsułki na dobę. Stosuję cały rok. Jest najlepszym preparatem na całe życie. Odzyskałem odporność. Polecam go każdemu. Inne preparaty z tranem nie dorównują. BioMarine jest super preparatem. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Anna ..., lat: 70, , Janikowo (2011-02-22)
    Preparat zaczęłam stosować, dopiero niedawno. Dowiedziałam się o tym preparacie będąc w szpitalu..Poleciła mi go, leżąca za mną Pani, która mając 86 lat była okazem zdrowia. Ja będę go stosowała jak najdłużej. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Wojciech ..., lat: 67, , Łódź (2011-02-11)
    Preparat BioMarine570 stosuję od Bożego Narodzenia ( prezent rodzinny). Zgodnie z informacją zawartą w ulotce stosuję 4 kapsułki dziennie. Stosuję preparat nieprzerwanie. Trochę to krótko, ale generalnie mam lepsze samopoczucie i do dnia wysłania ankiety nie przeziębiłem się. Na pewno będę stosował preparat przynajmniej w okresie 1 rok. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Krystian ..., lat: 32, , Pruszcz Gdański (2011-02-08)
    BioMarine spowodował, że znów odzyskałem wigor i chęć do życia. Moja odporność znacząco się podniosła i nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem przeziębiony. Stres przestał mi praktycznie towarzyszyć i minęło synchroniczne zmęczenie. Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Marcin ..., lat: 37, , Rzeszów (2011-02-08)
    Odkąd używam preparat zauważyłem znaczną poprawę. Nie łapię żadnych przeziębień, ustąpiły problemy trawienne. Preparat w znacznym stopniu poprawił moje samopoczucie, więc zamierzam nadal go stosować. Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Aleksandra ..., lat: 58, , Gdynia (2011-02-02)
    BioMarine, może nazwa mi się wymazała, stosowałam kilka lat - siostry męża przysłały ze Szwecji. W Polsce był niedostępny. Obecnie cieszę się, że mogę sama kupić ten preparat, tym bardziej, że poleciła mi go pani w aptece mówiąc przy tym, że wyglądam jak dziewczynka. Dbam o chorego męża i teściową (oboje leżą ), jestem zmęczona. Po roku sięgnęłam znów po preparat, który pomaga nawet osteoporozę utrzymać w ryzach, również serce i cholesterol., a może dzięki niemu wyglądam i czuję się młoda. Dawka: 1kaps.BM1140 / dobę

    Jolanta ..., lat: 50, , Sopot (2011-01-26)
    BioMarine570 stosuję w okresie zimowym 2x2 kapsułki od 2 lat. Będę go stosowała nadal gdyż od 1,5 roku nie przeziębiam się mój układ odpornościowy wzmocnił się. Ogólnie poprawiło się moje samopoczucie, czuję się silniejsza, mój układ pokarmowy, krążenia i nerwowy lepiej funkcjonuje, lepiej śpię, a moja skóra nabrała kolorytu, włosy nie wypadają, paznokcie nie łamią się. Wszystkim znajomym polecam BioMarine. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Kazimierz ..., lat: 70, , Psary (2011-01-24)
    Od m-ca po ciężkiej grypie. byłem bardzo osłabiony. Preparat postawił mnie na nogi. Biorę 4x dziennie. Daje siłę i witalność. Będę stosował go stale, może tylko zmniejszając dawkę. Będzie go brała cała rodzina. Dawka:4kaps.BM570 / dobę

    Alicja ..., lat: 45, , Grudziądz (2011-01-19)
    Znam preparat od wielu lat. Stosuję go dwa razy w roku (po 3 miesiące). Jeżeli 1140 to 2x dziennie po jednej kapsułce, natomiast 570 2xdziennie po 2 kapsułki. Mam 45 lat i jestem osobą zdrową. Miewam czasem dolegliwości, jak każdy, ale stosuję profilaktykę używając BioMarine. Jestem pielęgniarką więc wiem jakie korzyści przynoszą Omega3, skwalen, alkiloglicerole. Mam lepszą kondycję, cerę, odporność i wspaniałe samopoczucie. Dziś poleciłam mamie. Dawka: 2kaps.BM1140/dobę

    Krzysztof ..., lat: 45, , Łódź (2011-01-18)
    BioMarine stosuję od 10 lat i tyle samo lat nie wiem co to grypa czy poważniejsze przeziębienia. Poza tym cera jest jak u niemowlaka 5x w tygodniu ćwiczę gimnastykę i ćwiczenia siłowe, a BioMarine pomaga mi w wydolności organizmu w połączeniu z witaminami to rewelacyjny suplement diety. Dawka: 2kaps.BM1140 /dobę

    Jadwiga ..., lat: 66, , Radzymin (2011-01-14)
    Muszę przyznać, że sięgnęłam po BioMarine z ,,pewną nieśmiałością'' tzn byłam nastawiona sceptycznie, ale córka mi kazała więc nie było wyjścia i naprawdę nie żałuję. Oprócz tego, że nie choruję a nawet się nie przeziębiam to moje włosy są naprawdę piękne. Wcześniej bardzo mi wypadały, a teraz widzę nowe krótkie włoski. Polecam. Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Jan ..., lat: 70, , Mszana Dolna (2010-10-18)
    BioMarine znakomicie wpłynął na moją nadwątloną odporność. Mój wiek zresztą - 70 lat to już nie przelewki. Córka poleciła mi go i od pół roku nie rozstaję się z nim. Myślę, że to dlatego wciąż czuję się świetnie, nie choruję i ciągle mogę uprawiać ogródek. Polecam każdemu.

    Karolina ..., lat: 30, , Łódź (2010-10-07)
    Kilka lat stosuje już BioMarine, mój organizm nabył odporność, cera się poprawiła, mam więcej sił witalnych. Podaję BioMarine również dziecku i kiedy inne dzieci w przedszkolu chorują mój syn cieszy się zdrowiem.

    Przemysław ..., lat: 30, , Łódź (2010-10-07)
    Poprawił moją odporność (mniej choruję w okresie jesienno-zimowym). Poprawiło mi się ciśnienie (mam wysokie ciśnienie). Mam lepsze samopoczucie. Moje wyniki serca są lepsze. Wzmocniły mi się włosy. Skóra ma lepszy wygląd.

    Justyna ..., lat: 23, , Zielonki (2010-10-05)
    Odkąd regularnie zażywam BioMarine570 szczególnie w okresie jesienno-zimowym jestem bardziej odporna na wszelkie infekcje i przeziębienia. Nastąpiła znaczna poprawa wyglądu skóry, włosy i paznokcie stały się mocniejsze.

    Agnieszka ..., lat: 27, , Łódź (2010-09-28)
    Stosuję ten preparat, ponieważ zdrowie jest dla mnie bardzo ważne. A dzięki BioMarine wyraźnie podniosła się moja odporność, a także zauważyłam korzystne działanie jaki ten preparat wywarł na mojej skórze. Poza tym poprawił samopoczucie i wzmocnił serce. Badania kontrolne wypadły zdumiewająco. Jestem bardzo zadowolona i nie zamierzam rezygnować z dalszego brania BioMarine. Pozdrawiam ...

    Elżbieta ..., lat: 53, , Opole (2010-09-21)
    Mam lepsze samopoczucie, więcej sił witalnych i uprawiam sporty: gimnastykę i jazdę na rowerze (mam 53 lata.

    Artur ..., lat: 28, , Mszana Dolna (2010-09-21)
    BioMarine to rewelacja!!! Po stosowaniu 28 dni nagle przestałem chorować. Poczułem chęci do życia. Wrócił uśmiech na moją twarz, a oskrzelka oszalały, ze można żyć zdrowo, długo i wesoło. A do tego kolorowo.

    Teresa ..., lat: 38, , Łódź (2010-09-16)
    Czuję się zdecydowanie lepiej, odkąd zaczęłam stosować BioMarine.

    Bożena ..., lat: 51, , Warszawa (2010-09-16)
    Dało mi dużo siły, wzmocniło mój organizm, byłam bardzo chora. Jestem po operacji i dzięki waszemu preparatowi chce mi się żyć. Jestem pogodna i nie przeziębiam się. Mam dużo siły i chęci do życia. Robię sobie przerwy dwutygodniowe i zaczynam od nowa brać preparat. Mam bardzo ładną cerę. Przez cały okres brania tego preparatu nie chorowałam. Pozdrawiam. Wasza klientka.

    Jarosław ..., lat: 41, , Malbork (2010-09-07)
    Miałam częste infekcje przeziębienia itp., dzięki BioMarine nie mam tego problemu! Moja odporność zdecydowanie poprawiła się, mimo dużego wysiłku nie czuję zmęczenia.

    Hanna ..., lat: 55, , Tuchola (2010-09-06)
    Stosując BioMarine przez ten krótki okres poprawiło się moje samopoczucie. Minęło mi osłabienie organizmu. Zwiększyła się moja aktywność, minęła apatia i izolacja od otoczenia. Dawka: 4 kaps. BioMarine570/ dobę przez okres 30 dni

    Janina ..., lat: 64, , Biłgoraj (2010-08-17)
    Po tym, jak zaczęłam używać kapsułki BioMarine570, moja witalność życiowa bardzo wzrosła - dziękuję.

    Urszula ..., lat: 70, , Nakło (2010-08-16)
    Zauważyłam, że nie mam częstych zawrotów głowy, czuję się silniejsza. Dawka: 4 kaps. BioMarine570/ dobę

    Halina ..., lat: 64, , Miłoradz (2010-08-13)
    BioMarine wzmocnił moją odporność. Kiedyś często chorowałam. Teraz lepiej się czuję. Nie łapię infekcji. Odmładza mnie, będę stosować go dalej.

    Michał ..., lat: 47, , Łódź (2010-08-10)
    Od wielu lat nie biorę żadnych leków farmakologicznych, chyba, że jest to niezbędne. Posiłkują się jedynie homeopatią. Odżywiam się, też parę lat, według grupy krwi. Od trzech lat biorę BioMarine570 co cztery miesiące. Poprawiła mi się koordynacja (basen, seks, inne), częściej chodzę do fryzjera i częściej obcinam paznokcie. To widoczne zmiany już po pierwszych trzech miesiącach wprowadziły mnie w pozytywną zadumę. Dawka: 4 kaps. BioMarine570/ dobę

    Beata ..., lat: 37, , Nowa Sól (2010-08-05)
    Przede wszystkim preparat został bardzo dobrze przyswojony przez mój organizm. Czuję większą witalność dnia codziennego i mniejsze napięcie emocjonalne związane z wykonywaniem prac. Dawka: 4 kaps. BioMarine570/ dobę

    Marianna ..., lat: 70, , Wieruszów (2010-07-30)
    Preparat ten pomógł mi pozbyć się stresu. Nie jestem tak zmęczona, lepiej śpię. Moje serce jest mniej zmęczone. Mam siłę na wiele czynności codziennych. Jestem zadowolona, bo obniżyłam poziom złego cholesterolu. BioMarine570 - polecam go znajomym. Dawka: 4 kaps. BioMarine570/ dobę

    Longina ..., lat: 48, , Rudniki (2010-07-29)
    Po spożywaniu BioMarine mam więcej sił do pracy, nie choruję - co jest bardzo ważne w moim przypadku. Dawka: 2 kaps. BioMarine1140/ dobę

    Władysława ..., lat: 77, , Osięciny (2010-07-22)
    Nastąpiła u mnie ogólna poprawa zdrowia, obniżył mi się cholesterol, ciśnienie się trochę unormowało, nastrój poprawił, skołatane nerwy uspokoiły. Jestem silniejsza, pewniejsza, energiczniejsza. Dzięki BioMarine570. Komfort mojego życia się poprawił - niech będzie jeszcze lepiej!

    Anna ..., lat: 27, , Gdynia (2010-07-22)
    Dostawałam przez 9 miesięcy antybiotyki, organizm był wycieńczony. W tej chwili minęła senność. Poprawił się koloryt skóry, ładniejsze włosy i doskonałe samopoczucie. Zamierzam dalej stosować preparat! Dziękuję:)

    Beata ..., lat: 44, , Jordanów (2010-07-20)
    BioMarine1140 - bardzo korzystny efekt. Czuję się świetnie, mogłabym góry przenieść. Dawka: 2 kaps. Biomarine1140/ dobę

    Henryk ..., lat: 62, , Ostróda (2010-07-20)
    Lepsza witalność. Dobre samopoczucie. Zmniejszył się zły cholesterol. Poprawiły się funkcje organizmu w zakresie pracy serca oraz odporności na zmęczenie i nerwicę.

    Marcin ..., lat: 27, , Wrocław (2010-07-19)
    BioMarine pomógł mi się lepiej koncentrować oraz pozytywnie wpłynął na moje serce i moją odporność organizmu. Albowiem zacząłem sam osobiście prowadzić aktywny tryb życia. BioMarine również pomógł mi w lekkim sporcie i wpłynął poprawnie na moją przemianę materii. BioMarine po prostu uratował moje życie.

    Maria ..., lat: 57, , Bieździedza (2010-07-15)
    Obniżył mi ciśnienie co spowodowało ustąpienie bólów i zawrotów głowy, obniżył mi cholesterol i zmniejszył masę ciała, mniej chorowałam, poprawiły się włosy, paznokcie i skóra.

    Izabela ..., lat: 50, , Drawsko Pomorskie (2010-07-13)
    Po upływie jednego miesiąca zażywania BioMarine570 zauważyłam u siebie lepsze samopoczucie. Nie mam kataru, nie łzawią mi oczy, mniejsze problemy z zaparciami, normuje się nadciśnienie, poprawiły się wyniki krwi. Mam zamiar zażywać go przez dłuższy okres czasu.

    Edyta ..., lat: 39, , Wadowice (2010-07-12)
    Czuje się wyraźnie lepiej, poprawiły się wyniki morfologii (od dłuższego czasu miałam anemię). Jestem mniej zmęczona.

    Danuta ..., lat: 53, , Lipno (2010-07-05)
    Rewelacja! Cudowny preparat. Przeszły wszystkie dolegliwości, czuję się wspaniale. "Chce mi się po prostu żyć"

    Krystyna ..., lat: 52, , Jawor (2010-07-05)
    Nie mam kataru, nie kaszlę, nie bolą mnie stawy.

    Dorota ..., lat: 40, , Malbork (2010-07-05)
    Testowałam wiele preparatów. BioMarine okazał się najlepszy. Muszę dbać o swoją odporność i dbam. Dzięki BioMarine czuję się o wiele lepiej, nie dopadają mnie infekcje. Nie czuję się osłabiona i zmęczona. Dobrze, że jest taki preparat. Dawka: 4 kaps. BioMarine570/ dobę

    Hanna ..., lat: 58, , Złotniki Kujawskie (2010-07-01)
    Wzmocnił mój organizm. Jestem silniejsza. Mogę pracować bez szybkiego męczenia się. Zmniejszył się zły cholesterol i mam nisze ciśnienie. Bardzo dobry preparat, polecam wszystkim. Cudo! Dawka: 4 kaps. BioMarine570/ dobę

    Leokadia ..., lat: 89, , Toruń (2010-06-30)
    BioMarine1140 używam od 2 lat. Preparat ten wzmocnił moją odporność. Dawniej mimo szczepień przeciw grypie, często się przeziębiałam, ale to minęło. Czuję się silniejsza i nie odczuwam ciągłego zmęczenia, pomimo mojego wieku 89 lat.

    Łukasz ..., lat: 27, , Łódź (2010-06-30)
    Jestem zdrowy, pełen energii, realizuję swoje plany, jestem tam, gdzie mnie potrzebują. Dawka: 2 kaps. BioMarine1140/ dobę

    Dariusz ..., lat: 48, , Łódź (2010-06-22)
    Mam wrażenie, że zmęczenie pojawia się dopiero wieczorem, a ja mam więcej energii poprzez większą część dnia.

    Irena ..., lat: 60, , Poznań (2010-06-22)
    W ostatnim okresie, czuję się lepiej, mniej się przeziębiam, mam więcej radości i chęci do życia. Dawka: 4 kaps. BioMarine570/ dobę

    Agnieszka ..., lat: 31, , Tomaszów Mazowiecki (2010-06-18)
    Moje samopoczucie poprawiło się, przestałam łapać ciągłe przeziębienia, poprawiła się moja przemiana metaboliczna, skóra stała się mniej wysuszona. Ogólnie lepsze mam trawienie. Wyglądam młodziej i odczuwam mniejszy stres.

    Grażyna ..., lat: 54, , Końskie (2010-06-18)
    Czuję się "cudownie", lżej przeszłam przeziębienie, mam więcej siły i chęci do pracy. Dziękuję.

    Romuald ..., lat: 36, , Gdańsk (2010-06-16)
    Czuję się zdecydowanie lepiej każdego dnia. Poprawiła mi się pamięć (żona już dzięki temu mniej marudzi), a to spowodowało poprawę samopoczucia moją i moich najbliższych. Dzięki BioMarine mam lepszą kondycję fizyczną. Wzrosła moja odporność na infekcje, stres. Polecam!

    Wioletta ..., lat: 39, , Połczyn Zdrój (2010-06-15)
    Przestałam chorować na anginy, zmniejszyła się ilość wypadających włosów, cera stała się bardziej lśniąca

    Wojciech ..., lat: 20, , Porąbka (2010-05-21)
    Dzięki regularnemu stosowaniu BioMarine moja odporność zauważalnie wzrosła. Nie jestem już podatny na częste infekcje. Również moje samopoczucie uległo znacznej poprawie.

    Bogdan ..., lat: 58, , Gdańsk (2010-05-21)
    Dlatego stosuję bo bardzo dobrze mnie uodparnia. Po drugie, gdy mam dużo pracy i czuję się zmęczony po zastosowaniu BioMarine odzyskuję siły.

    Anna ..., lat: 55, , Lublin (2010-05-20)
    Mam bardzo dobre samopoczucie. Mniej się przeziębiam. Analizy krwi są bardzo dobre. Jestem zadowolona. BioMarine polecam wszystkim w pracy i w domu (i mama i córki). Czuję się młodziej.

    Mariola ..., lat: 50, , Zgierz (2010-05-17)
    Lepiej sypiam, mam ładniejszą cerę, jestem bardziej aktywna.

    Marian ..., lat: 65, , Kraków (2010-05-14)
    Bardzo skuteczny preparat wzmacniający odporność.Przez okres jesień-wiosna 09/10 nie zachorowałem na grypę itp. Poprawił mi samopoczucie i ogólnie kondycję zdrowotną, chęć do aktywnego życia. Pomógł w chorobie stawowej i jelitowej - rekin zdrowia.

    Henryk ..., lat: 61, , Zamość (2010-05-13)
    Od grudnia 2009 roku do chwili obecnej nie miałem kataru. Uspokoiłem się w dużym stopniu z nerwami. Wątroba lepiej funkcjonuje. Poprawa jest znaczna w zasypianiu.

    Antoni ..., lat: 62, , Pisz (2010-05-13)
    Mniej się pocę, lepiej znoszę wysiłek i stres, infekcje są rzadziej.

    Agnieszka ..., lat: 39, , Kalisz (2010-05-13)
    Dzięki stosowaniu BioMarine1140 w świetnym zdrowiu dotrwałam do wiosny. Ominęły mnie przeziębienia, katary i angina oraz dobrze śpię.

    Maria ..., lat: 61, , Sanok (2010-05-12)
    Mam problemy zdrowotne od wielu lat leczę nadciśnienie, choroby zwyrodnieniowe stawów, kręgosłupa i inne stosowne do wieku. Jestem osobą aktywnie jeszcze pracującą. W trakcie zażywania preparatu poczułam się lepiej i nabrałam więcej zapału do pracy i czuję się dużo silniejsza, jakby ubyło mi kilka lat.

    Marlena ..., lat: 24, , Drużbice (2010-05-11)
    Stosuje BioMarine570, gdyż wpływa pozytywnie na moją odporność, przewód pokarmowy, skórę oraz osłania mój organizm przed stresem i innymi szkodliwymi czynnikami:)

    Krystyna ..., lat: 46, , Bełchatów (2010-05-10)
    Stosuje BioMarine1140, ponieważ wzmacnia on sprawne działanie mojego układu odpornościowego, osłania mnie przed wszechobecnym w tych czasach stresem oraz innymi szkodliwymi czynnikami, które powodują przedwczesne starzenie się organizmu.

    Janina ..., lat: 84, , Kraków (2010-05-10)
    Fantastycznie wzmocnił mnie. Mam więcej sił. Nie choruję na przeziębienie i katary. Dodał mi energii. Dużo lepiej się czuję!

    Ilona ..., lat: 25, , Brześć Kujawski (2010-04-26)
    BioMarine570 stosuję dlatego, gdyż wzmacnia mój organizm i dzięki niemu stałam się bardziej odporna na choroby. Zauważyłam też poprawę paznokci i włosów. Rzadko choruję. Polecam moim znajomym.

    Leszek ..., lat: 64, , Czeladź (2010-04-24)
    Obecnie zażyłem kolejno 2 opakowania. Efekty, które osiągnąłem przy zużyciu 1 opakowania trwają dalej tj. zniknęły bóle w okolicach serca, poprawiło mi trawienie, prace jelita grubego, znikły zaparcia, a co najważniejsze radykalna poprawa samopoczucia, witalności.

    Genowefa ..., lat: 56, , Wróblew (2010-04-22)
    Lepsze samopoczucie, przemiana materii, lepiej pracuje serce, płuca, wątroba, nerki. Jestem spokojniejsza.

    Joanna ..., lat: 61, , Katowice (2010-04-20)
    Ze względu na dietę i dla wzmocnienia organizmu, dla lepszej odporności oraz dla ochrony przed skutkami starzenia i stresu.

    Danuta ..., lat: 58, , Kielce (2010-04-09)
    Poprawę odporności zauważyłam po 2-3 tygodniach przyjmowania BioMarine, zmniejszyła się znacznie alergia, nie występuje tzw. katar sienny. W lepszym stanie mam włosy oraz paznokcie.

    Agnieszka ..., lat: 29, , Wrocław (2010-04-07)
    Po długiej i uciążliwej antybiotykoterapii czułam się bardzo źle. Byłam ciągle zmęczona i nie miałam na nic siły ani energii. Musiałam coś z tym zrobić, gdyż mam roczne, bardzo energiczne dziecko, które potrzebuje mojej stałej opieki i zainteresowania. W aptece polecono mi preparat BioMarine1140, po którym czuję się znacznie lepiej. Znów mam energię i chęci do wychowywania mojego malucha:)

    Penelopa ..., lat: 23, , Wilkowice (2010-04-01)
    BioMarine sprawił, że po prostu bez problemu i z radością, wstaję się rano z łóżka. Mam energię, a to jest podstawą w moim aktywnym życiu.

    Hanna ..., lat: 50, , Warszawa (2010-04-01)
    Dzięki BioMarine1140 nie choruję. Jestem odporna na zaziębienie. Czuję zwiększoną energię i chęć do pracy. Skóra stała się gładka i lśniąca. Ten preparat sprawił, że czuję się jak nastolatka.

    Jadwiga ..., lat: 50, , Gniezno (2010-03-15)
    Zaczęłam brać BioMarine po śmierci syna ponad dwa lata temu. Miałam silne bóle pleców i obniżoną odporność psychiczną, może nawet stany depresyjne. Nie biorąc żadnych innych leków, tylko BioMarine bóle ustąpiły a odporność wzrosła. Jestem przekonana, że w takich sytuacjach BioMarine jest naprawdę skuteczny.

    Dariusz ..., lat: 43, , Bydgoszcz (2010-03-15)
    Po stosowaniu BioMarine1140 odczuwam mniejsze zmęczenie oraz większą wydolność fizyczna i lepsze samopoczucie. Szybsza przemiana materii.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Kraków (2010-03-03)
    Poprawiła mi się cera. Nie uległam infekcji w okresie wzmożonych zachorowań. Czuję się dobrze, mimo wytężonego wysiłku w czasie sesji egzaminacyjnej na studiach. Poprawił mi się metabolizm, nie przybieram na wadze.

    Lucyna ..., lat: 0, , Aleksandrów Kujawski (2010-02-22)
    BioMarine wpłynęła na moją odporność bardzo pozytywnie. Przestałam chorować, zwiększyła się moja odporność, nie stresuję się, zmniejszył się ból w kościach, zwiększyła się witalność w organizmie. Bardzo zadowolona jestem z tego produktu i zamierzam stosować go dalej oraz zmniejsza mi cukier we krwi.

    Artur ..., lat: 0, , Starogard Gdański (2010-02-22)
    Znacznie mniej choruję zimą i jesienią. Mniej i rzadziej pojawiają się zmiany uczuleniowe na skórze. Od dłuższego czasu nie mam silnych bóli migrenowych. Nadciśnienie się stabilizuje.

    Zofia ..., lat: 0, , Ujście (2010-02-16)
    Jama ustna (palę papierosy) stała się bardziej odporna na infekcje. Skóra (twarzy) wygląda na zdrowszą. Mój organizm jest bardziej "rześki" i czuję się młodsza.

    Stanisława ..., lat: 0, , Tomaszów Lubelski (2010-02-15)
    Lek ten pomógł mi pozbyć się stresu, nie jestem taka zmęczona,…, lepiej śpię, moje serce jest mniej zmęczone, nie cierpną mi już nogi.

    Marzena ..., lat: 0, , Mława (2010-02-12)
    Szybko zauważyłam poprawę samopoczucia, BioMarine polepsza i wzmacnia włosy, paznokcie, cerę, skórę, pomaga w nauce i w pracy, mam lepszą wydajność.

    Mariola ..., lat: 0, , Mława (2010-02-12)
    Już po 1 miesiącu stosowania zauważyłam poprawę samopoczucia. BioMarine zmniejsza apetyt, polepsza stan włosów, paznokci, cery, dobrze wpływa na umysł i koncentrację, pomogła mi szybciej zregenerować siły, po stanach wyczerpania i ciąży.

    Helena ..., lat: 0, , Józefów (2010-02-12)
    Wspaniały preparat. Skuteczny w zwalczaniu grypy. Daje odporność w pokonywaniu innych dolegliwości. Samopoczucie bardzo dobre. Te trzy miesiące tak jakby mnie odmłodziły o 15 lat. Jest chęć do pracy, lekko na duchu i zdolniejsza jestem do wykonywania prac codziennych i zleconych. Mimo, że się lekko ubieram nie choruję na grypę, która w tym roku przynosi wielkie spustoszenie w ludziach. Najważniejsze, że nie przynosi ubocznych działań mimo, że mam chory żołądek. Gratuluję Państwu i życzę dalszych sukcesów.

    Dawid ..., lat: 0, , Płock (2010-02-10)
    Jestem sportowcem. Gdy mój organizm jest przemęczony często łapię infekcje, jestem przeziębiony i niezbyt zdrowy. Jest to bardzo niekomfortowe. Odkąd zacząłem brać BioMarine1140 moja odporność znacznie wzrosła, organizm jest bardziej odporny na przeziębienia. Gdy inni chorują, ja jestem zdrowy.

    Magdalena ..., lat: 0, , Warszawa (2010-02-08)
    Uwielbiam ten tran, odkąd go stosuję to nie choruję, nie mam nawet kataru w okresie zwiększonej zachorowalności. Bardzo nawilżył mi skórę. To dwa moje spostrzeżenia, które widać. Wierzę, że ma dobry wpływ też na inne narządy krwiotwórcze, tak jak jest to opisane w ulotce.

    Bogumiła ..., lat: 0, , Muszyna (2010-02-04)
    Ostatnio byłam osłabiona i źle się czułam, do tego częste przeziębienia. Teraz nie czuję tak wielkiego zmęczenia a do tego rano wstaję jak nowo narodzona. Moje paznokcie i skóra są mocniejsze i zdrowsze.

    Anna ..., lat: 0, , Wyszków (2010-02-01)
    BioMarine570 poprawił a raczej podniósł wysokość żelaza we krwi - przez co mam więcej siły, witalności, poprawił się stan skóry, włosów i paznokci. Wpłynął na ogólny stan organizmu - nie przeziębiam się i już tak nie marznę.

    Stefan ..., lat: 0, , Poznań (2010-02-01)
    W sierpniu br. ukończę 90-ty rok mego pracowitego życia. Mimo pewnych dolegliwości związanych z sędziwym wiekiem cieszę się pełnią władz umysłowych i niewygasłym entuzjazmem do twórczej pracy. Jestem artystą muzykiem. Ponad 70 lat prowadzę znany w kulturalnym świecie chór chłopięcy i męski "Poznańskie Słowiki". Od dwóch lat używam BioMarine570 - wzmacnia moje siły.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Rybnik (2010-01-18)
    Ja i moja rodzina tej zimy dobrze się trzyma. Mój syn już nie jest zmęczony, mój mąż ma cierpliwość do żony. Zapomniałam co to ból brzucha więc śmieję się od ucha do ucha, energię mam już od rana nie czuję się nigdy zaspana. BioMarine polecam każdemu zdrowemu i choremu.

    Stanisława ..., lat: 0, , Tomaszów Lubelski (2010-01-18)
    Poprawa w oddychaniu. Mniejsze zmęczenie. Więcej energii. Poprawa w krążeniu.

    Mariusz ..., lat: 0, , Katowice (2010-01-13)
    Użytkowanie przez 5 miesięcy BioMarine wpłynęło na lepszy metabolizm trawienny oraz skład biochemiczny krwi, w tym szczególnie na obniżenie cholesterolu.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Olsztyn (2010-01-07)
    Stosuję BioMarine570 bo dzięki niemu mam dużo siły do zmagania się z codziennymi kłopotami a poza tym czuję się piękniejsza. Moja cera i włosy promienieją i to wszystko dzięki BioMarine570. Mam dużo pozytywnej energii, którą zarażam pozostałych ludzi. A poza tym namówiłam do stosowania BioMarine moją rodzinę. Ja+BioMarine570=siła i energia.

    Ryszard ..., lat: 0, , Lubin (2010-01-04)
    BioMarine biorę już kilka lat (ok. 6). Zauważyłem znaczną poprawę odporności i samopoczucia. Od kilku lat omijają mnie wirusy grypy i inne infekcje. Zauważyłem lepszą koncentrację i lepszy sen.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Zebrzydowice (2009-12-29)
    Bardzo dobry preparat znany mi już od dawna, stosowałam go przed i w trakcie ciąży, dzięki temu nie miałam nawet kataru a moja mama szybko doszła do siebie po ciężkiej operacji.

    Maria ..., lat: 0, , Wojnicz (2009-12-29)
    Dlatego, że wzmacnia odporność mojego organizm, co po zastosowaniu pięciu opakowań odczułam na moim zdrowiu. Ponadto wspiera mój organizm w prawidłowym rozwoju, osłania go przed skutkami starzenia i stresu a także zapobiega nieprawidłowym zmianom w moim organizmie. Powyższe informacje przekazuje moim znajomym.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Bielsko-Biała (2009-12-16)
    Najważniejsze: jestem narażona na choroby tj. przeziębienia i grypa (które mają kilka razy w roku moje dzieci) - w tym roku nie przeszłam ani razu!!! Cud! Poza tym poprawa cery, paznokci, włosów - ogólne samopoczucie dużo lepsze. Od kilku lat cierpię na depresję - zauważam, że odkąd zażywam BioMarine570 czuję się nawet psychicznie lepiej!

    Małgorzata ..., lat: 0, , Warszawa (2009-12-15)
    Nasza 3-osobowa rodzina już od kilku lat stosuje BioMarine570. Łykamy go wszyscy od września do marca. Czujemy się znakomicie, nie nękają nas przeziębienia, nie odczuwamy deprechy w zimne, deszczowe wieczory. Wyraźnie czujemy się inaczej. Jesteśmy bezpieczni mając BioMarine.

    Teresa ..., lat: 0, , Kożuchów (2009-12-15)
    Od momentu stosowania BioMarine570 rzadziej się przeziębiam. Cera nabrała zdrowego wyglądu i blasku. Nie mam problemów żołądkowych i wątrobowych, które wcześniej mnie nękały. Mam też lepszą kondycję i nie jestem taka ospała. Ogólnie czuję się o dużo lepiej. Jest po prostu super!

    Irena ..., lat: 0, , Stargard Szczeciński (2009-12-07)
    Jestem sportowcem i nie mogę pozwolić sobie na chorowanie. Po zawodach wracam zmęczona a wtedy nie trudno o infekcje. BioMarine570 wyraźnie poprawia moją odporność i pozwala mi utrzymać wysoką formę.

    Łucja ..., lat: 0, , Bogdaniec (2009-11-25)
    BioMarine570 stosujemy z mężem od kilku lat. Normuje się nam ciśnienie, lepsza sprawność fizyczna, mniej bolą nogi. Jesteśmy bardziej sprawni.

    Grażyna ..., lat: 0, , Mysłowice (2009-11-18)
    BioMarine570 stosuję, ponieważ korzystnie wpływa na funkcjonowanie układu odpornościowego, czuję się spokojniejsza i więcej mam energii do życia.

    Jolanta ..., lat: 0, , Poręba (2009-11-14)
    Preparat stosuję już od 3 lat. Potwierdzam jego skuteczność. Okresy jesienno-zimowe upływają mi bez przeziębień czy grypy. Co ważne mój cholesterol utrzymuje się w normie (przedtem bywało różnie). Jako nauczyciel czuję lepszą kondycję - sprawność na zajęciach wychowania fizycznego. Znów mogę więcej czasu poświęcić na bieganie.

    Bożena ..., lat: 0, , Piotrków Trybunalski (2009-11-14)
    Od kilku lat w okresie jesienno-zimowym używałam BioMarine570. Moje dolegliwości przeziębieniowe, jeśli nawet wystąpiły to miały łagodne objawy. W tym roku po ciężkiej chorobie męża czuję się wyjątkowo osłabiona i tym bardziej sięgnęłam po BioMarine570 wiedząc, że wzmocni mój organizm by móc dalej opiekować się mężem.

    Bogumiła ..., lat: 0, , Tomaszów Mazowiecki (2009-07-16)
    Od momentu stosowania regularnie BioMarine570 mój organizm wzmocnił się prze wszelkimi chorobami, proces starzenia został spowolniony, daję sobie radę ze stresem i tryskam energią. Coraz częściej pojawia się na twarzy uśmiech. Chcę radośnie żyć i niosę pomoc innym.

    Maria ..., lat: 0, , Gdańsk (2009-06-23)
    Od czasu jak stosuję BioMarine1140 poprawiła mi się skóra, włosy nabrały blasku i znacznie lepiej się czuję. Mniej się męczę.

    Zofia ..., lat: 0, , Częstochowa (2009-06-23)
    Stosuję BioMarine570 od 2006 roku. Mam lepszy sen. Jestem wzmocniona psychicznie. Bardziej regulowało mi się ciśnienie. Ogólnie jestem wzmocniona.

    Irena ..., lat: 0, , Warszawa (2005-08-20)
    biomarine570 biorę od 3 miesięcy i mogę powiedzieć, że znacznie lepiej się czuje, mam dobre samopoczucie, lepiej sypiam, jestem bardziej energiczna i nie czuje zmęczenia. Stan mojego zdrowia znacznie się poprawił. Polecam zażywać ten „lek” innym. Warto!

    Jolanta ..., lat: 0, , Lubartów (2005-08-20)
    Jestem zadowolona z tego preparatu, nawet mój wrażliwy żołądek dobrze go toleruje. Po dwóch opakowaniach czuję się zdecydowanie silniejsza i pełna energii.

    Adam ..., lat: 0, , Tomaszów Mazowiecki (2005-08-20)
    Jestem chory na cukrzycę. Stosowanie biomarine570 poprawiło mój stan psychofizyczny. Sprawniej myślę i mam więcej energii.

    Ewa ..., lat: 0, , Starogard Gd. (2005-08-20)
    Preparat jest rewelacyjny! Ciągle byłam zmęczona teraz, gdy zażywam biomarine570jestem pełna energii.

    Janina ..., lat: 0, , Zelów (2005-08-20)
    Po zażywaniu preparatu biomarine570 odczuwam zwiększenie odporności na infekcje. Czuję się mniej zmęczona, mam więcej sił.

    Alina ..., lat: 0, , Płock (2005-08-20)
    Czuję się znacznie lepiej. Jestem dużo silniejsza i mam lepsze samopoczucie. Ale najważniejsze dla mnie jest to, że zniknęły objawy astmy.

    Urszula ..., lat: 0, , Olsztyn (2005-08-20)
    Babcia, gdy tylko przeczytała o biomarine570 od razu zdecydowała się na zakup. Jest dumna ze swojej decyzji. Od wielu lat choruje na cukrzycę i nadciśnienie, ale teraz, gdy stosuje biomarine570 nie ma skoków ciśnienia a poziom cukru ustabilizował się. Wróciła jej energia i chęć do życia, a samopoczucia sama, jako wnuczka, mogę jej pozazdrościć.

    Lidia ..., lat: 0, , Kielce (2005-08-20)
    biomarine570 stosuję profilaktycznie. Od roku nie przeziębiłam się, nie zachorowałam na grypę ani zapalenie oskrzeli. Mam więcej energii, co wpływa na moje dobre samopoczucie.

    Jolanta ..., lat: 0, , Łódź (2005-08-20)
    biomarine570 bardzo mi pomaga, wzmacnia mój organizm. Mam więcej wigoru.

    Iga ..., lat: 0, , Andrespol (2005-08-20)
    Preparat biomarine570 jest bardzo skuteczny. Z uwagi na to, że jestem chora na wirusowe zapalenie wątroby typu C często się przeziębiam. Preparat zwiększa moją odporność na infekcje. W mniejszym stopniu odczuwam także stres i zmęczenie. Jestem silniejsza.

    Hanna ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-08-20)
    Po zastosowaniu preparatu biomarine570 przestałam się przeziębiać, jestem bardziej odporna na infekcje dróg oddechowych. Mam wrażenie, że jestem silniejsza fizycznie, mniej się męczę przy wykonywaniu codziennych czynności.

    Zdzisław ..., lat: 0, , Gnojno (2005-08-20)
    Biorę kilka dni, ale wyraźnie lepiej się czuję. Jestem żywszy, radośniejszy i pełen werwy.

    Mira ..., lat: 0, , Orneta (2005-08-20)
    Dzięki biomarine570 czuję się silniejsza. To naprawdę rewelacyjny preparat.

    Ewa ..., lat: 0, , Bielsko Biała (2005-08-20)
    Jestem alergiczką i mam kłopoty z migdałkami. Biorąc biomarine570 odczuwam poprawę, mniej choruję, moje ogólne samopoczucie także jest lepsze. Jestem mniej śpiąca i mniej zmęczona. Preparat zaczęłam także podawać mojemu synowi, który ma 16 lat i także jest alergikiem (pyłkowica). Myślę, że dzięki biomarine570 uda się zwiększyć jego odporność.

    Lidia ..., lat: 0, , Nysa (2005-08-20)
    Czuję się znakomicie – mam więcej energii, zupełny brak zmęczenia.

    Tatiana ..., lat: 0, , Nowy Sącz (2005-08-20)
    W okresie jesienno zimowym przyjmowałam preparat w dawce 6 kaps. dziennie. Teraz wiosną powtarzam kurację. Nie ulegam infekcjom, poprawił się stan mojej skóry – mam mniej przebarwień i znamion posłonecznych. Nie odczuwam także zmęczenia wiosennego.

    Zofia ..., lat: 0, , Golina (2005-08-20)
    Zużywam już drugie opakowanie biomarine570. Wydaje mi się, że nabrałam sił. Mniej się męczę, nabieram ochoty do życia. Przestałam sypiać po południu

    Kamilla ..., lat: 0, , Cieszyn (2005-08-20)
    biomarine570 pomaga mi odzyskać odporność. Od kiedy go stosuję nie czuję się zmęczona i wyczerpana. Poprawił się też stan mojej skóry i włosów.

    Inga ..., lat: 0, , Katowice (2005-08-20)
    Dzięki biomarine570 czuję się silniejsza, nie przeziębiam się tak łatwo jak dawniej.

    Olga ..., lat: 0, , Kobylnica (2005-08-20)
    To druga kuracja. Dzięki preparatowi poprawiło się moje samopoczucie. Nastąpił wzrost sił i energii. Zmniejszył się poziom cholesterolu.

    Urszula ..., lat: 0, , Księży Las (2005-08-20)
    W znacznym stopniu poprawiło się moje samopoczucie oraz sprawność fizyczna i psychiczna. To doskonały preparat – szkoda, że tak późno się o nim dowiedziałam.

    Olga ..., lat: 0, , Wicko (2005-08-20)
    Po zażywaniu preparatu zauważono poprawę samopoczucia i wzrost sił witalnych. biomarine570 działa także na psychikę, gdyż pacjent silnie wierzy w działanie preparatu.

    Emil ..., lat: 0, , Olkusz (2005-08-20)
    Preparat pozwala mi żyć w spokoju i w pełni sił.

    Adam ..., lat: 0, , Walce (2005-08-20)
    Po dwóch miesiącach biomarine570 czuję się lepiej fizycznie i psychicznie.

    Robert ..., lat: 0, , Koszalin (2005-08-20)
    Po zastosowaniu biomarine570 mam więcej energii do życia.

    Aldona ..., lat: 0, , Lubartów (2005-08-20)
    Preparat biomarine570 stosuję od dwóch tygodni. Uważam, że jest to bardzo dobry środek. Mam dzięki niemu więcej siły i czuję się lepiej. Z czystym sumieniem mogę go polecać znajomym.

    Julia ..., lat: 0, , Pszczółki (2005-08-20)
    Preparat biomarine570 pomaga mi funkcjonować bez żadnych dolegliwości. Mam chęć do życia, budzę się pełna energii i pozytywnego nastawienia do życia.

    Oliwia ..., lat: 0, , Rzgów (2005-08-20)
    Po zastosowaniu preparatu jestem dużo silniejsza niż wcześniej.

    Barbara ..., lat: 0, , Tczew (2005-08-20)
    Stosując preparat czuję się silniejsza. Lepiej śpię, a moje wysokie ciśnienie normuje się. Czuję, że przybywa mi sił witalnych.

    Wiktor ..., lat: 0, , Tomaszów Mazowiecki (2005-08-20)
    Bardzo dobry preparat. Wywołuje u mnie dobre samopoczucie. Czuję się silniejszy i jest we mnie więcej energii. Nie odczuwam już takiego zmęczenia jak wcześniej.

    Mariola ..., lat: 0, , Złotoryja (2005-08-20)
    Preparat jest super. Zmienił moje życie – stałam się bardziej aktywna i moje problemy ze skórą uległy poprawie.

    Ludwik ..., lat: 0, , Mysłowice (2005-08-20)
    Dzięki biomarine570 mam dobre samopoczucie, większą energię życiową i bardzo dobrą kondycję.

    Lidia ..., lat: 0, , Bartoszyce (2005-08-20)
    Rewelacja. Czuję się świetnie, mam dużo więcej energii. Ustabilizowało się moje ciśnienie, serce pracuje miarowo. Teraz czuję się jakbym miała 18 lat.

    Olga ..., lat: 0, , Koniecpol (2005-08-20)
    Po zastosowaniu biomarine570 czuję się wzmocniona. Mniej zapadam na choroby.

    Julian ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-08-20)
    Preparat jest znakomity. Po jego zażyciu jestem bardziej aktywny.

    Jan ..., lat: 0, , Łomża (2005-08-20)
    Zużyłem dopiero niecałą buteleczkę kapsułek – mam dobrą kondycję i lepszy sen.

    Rozalia ..., lat: 0, , Rypin (2005-08-20)
    Uważam, ze preparat jest bardzo dobry. Na pewno podnosi odporność organizmu, dodaje sił witalnych i poprawia samopoczucie.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Kleszczów (2005-08-20)
    Preparat biorę od tygodnia, ale już wydaje mi się, że jestem mniej zmęczona i bardziej energiczna. Po sprawdzeniu go na sobie chciałabym podawać także starszym rodzicom (reumatyzm) i synowi (alergia).

    Joanna ..., lat: 0, , Luboń (2005-08-20)
    Preparat używam od grudnia 2003 roku. Dzięki niemu doskonale znoszę przesilenie wiosenne i pokonuję osłabienie. Polecam go osobom nie jedzącym mięsa – podnosi odporność.

    Dominika ..., lat: 0, , Koniecpol (2005-08-20)
    Po zastosowaniu preparatu biomarine570 czuję się bardzo dobrze i jestem mocniejsza.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Przemyśl (2005-08-20)
    Zaczęłam brać ten preparat, ponieważ często się przeziębiałam, byłam słaba, a wyniki morfologii nie były najlepsze. Teraz, mimo, że biorę biomarine570 krótko czuję się lepiej i mam więcej siły.

    Urszula ..., lat: 0, , Konin (2005-08-20)
    Jestem po kilku operacjach. Ostatnio miałam poważny zabieg na jelita. Przyjmując preparat biomarine570 czuję się lepiej, mam więcej sił witalnych i ochoty do życia. Polecam wszystkim znajomym, zdrowym i chorym. biomarine570 jest po prostu skuteczny w odzyskiwaniu sił po operacjach i przy obniżonej odporności.

    Norbert ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-08-20)
    biomarine570 biorę krótko i trudno wyrazić mi jeszcze opinie na jego temat. Z pewnością czuję, że przybyło mi sił i energii.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Krasnystaw (2005-08-20)
    Biorę biomarine570 już trzy miesiące. Ogólnie lepiej się czuję tzn. mam więcej siły, nie czuję takiego zmęczenia. Mniej bolą mnie stawy kolanowe, a mam rozpoznane zwyrodnienie stawów. Jestem uczulona na salicylany i na większość innych leków przeciwzapalnych, więc biomarine570 jest jedynym ratunkiem.

    Przemysław ..., lat: 0, , Warszawa (2005-08-20)
    Mam wirusowe zapalenie wątroby. biomarine570 zwiększa odporność na infekcje gardła oraz ułatwia walkę z nimi. Zwiększa aktywność fizyczną i psychiczną.

    Milena ..., lat: 0, , Złotoryja (2005-08-20)
    Bardzo intensywnie pracuję i dużo jeżdżę samochodem. biomarine570 poprawia moją kondycję fizyczną i psychiczną. Poprawiła się moja odporność na infekcje i alergię. biomarine570 jest skuteczny w całej rozciągłości.

    Jacek ..., lat: 0, , Łowicz (2005-08-20)
    Znaczne zwiększenie wydolności fizycznej, zmniejszenie objawów niekorzystnych ze strony układu krążenia. Poprawa pamięci.

    Janusz ..., lat: 0, , Warszawa (2005-08-20)
    Po miesiącu stosowania biomarine570 zaczęły ustępować objawy chronicznego przemęczenia i dekoncentracji.

    Bożena ..., lat: 0, , Szczecin (2005-08-20)
    Po trzech miesiącach zażywania biomarine570 poprawiła się znacząco moja odporność na infekcje i stres. Czuję się doskonale, jestem pełna werwy i chęci do życia. Poleciłam Wasz preparat całej rodzinie.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Tarnów (2005-08-20)
    biomarine570 stosujemy od miesiąca całą rodziną. Estetyczne opakowanie sprawia, że chętnie po niego sięgamy chcąc zachować zdrowie i witalność.

    Halina ..., lat: 0, , Brzyście (2005-08-20)
    biomarine570 jest wspaniałym preparatem, odzyskałam siłę w nogach i rano, gdy wstaję nie jestem zmęczona.

    Elwira ..., lat: 0, , Kraków (2005-08-20)
    Preparat stosuję w celu uodpornienia organizmu po przebytych stanach zapalnych w organizmie. Odkąd go zażywam zauważyłam wzmocnienie organizmu i zwiększone siły witalne.

    Konrad ..., lat: 0, , Kętrzyn (2005-08-20)
    Preparat na pewno wspomaga procesy immunologiczne w organizmie. Jest przyjazny w stosowaniu profilaktycznym. Powoduje poprawę samopoczucia i odczuwalną zmianę kondycji fizycznej.

    Lidia ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-08-20)
    Przed podjęciem kuracji biomarine570 czułam się osłabiona i często bardzo zmęczona. Po tym jak zdecydowałam się na kurację czuję się znacznie lepiej.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-08-20)
    Preparat bardzo mnie wzmocnił i wydaje mi się, że mam więcej sił. Bardzo się cieszę, że polecono mi biomarine570. Biorę już trzecie opakowanie.

    Krystyna ..., lat: 0, , Rojewo (2005-08-20)
    Nareszcie wstaję wyspana i wypoczęta. Mam energię do pracy i pozbyłam się ciągłego, uporczywego zmęczenia. biomarine570 sprawił, że z radością witam każdy dzień.

    Beata ..., lat: 0, , Łask (2005-08-20)
    Biorę preparat dosyć krótko, ale zauważyłam, że bardzo wzrósł mój apetyt i siły witalne. Czuję się pełna energii. Zażywam go w celu podniesienia odporności, gdyż mam kłopoty z systemem immunologicznym i nawracającym wirusowym zapaleniem spojówek.

    Leokadia ..., lat: 0, , Mogilno (2005-08-20)
    Od kilku lat choruję na przewlekłe zapalenie krtani. Preparat stosuję trzy miesiące. Obecnie nie muszę zażywać innych leków, nastąpiła stopniowa poprawa stanu zdrowia. Po miesiącu stosowania biomarine570 zaobserwowałam wzrost sił witalnych i energii życiowej.

    Halina ..., lat: 0, , Łódź (2005-08-20)
    biomarine570 dodaje mi sił. Mniej się męczę. Używam go od dawna, jestem zadowolona i wierzę w jego skuteczność.

    Wacława ..., lat: 0, , Toruń (2005-08-20)
    Dzięki preparatowi czuję się lepiej. Jestem po operacji. Mimo wieku mam sprawny umysł i sama daję sobie radę. Zażywam biomarine570 od półtora roku i mam więcej energii.

    Kamil ..., lat: 0, , Wałcz (2005-08-20)
    Wyraźny wzrost dobrego samopoczucie. Odczuwam przypływ energii i nie zapadam na żadne przeziębienia.

    Grażyna ..., lat: 0, , Knurów (2005-08-20)
    Preparat zaczęłam stosować po operacji. Poleciła mi go znajoma. Po zastosowaniu dwóch opakowań biomarine570 poprawiła się moja kondycja. Nie choruję.

    Oliwia ..., lat: 0, , Włoszczowa (2005-08-20)
    Czuję się bardziej zrelaksowana. Preparat wpływa na poprawę samopoczucia, a w związku z tym czuję się młodsza.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Zielona Góra (2005-08-20)
    Zażywają preparat biomarine570 czuję się sprawniejsza fizycznie i mam więcej energii.

    Janina ..., lat: 0, , Poznań (2005-08-20)
    Jestem zadowolona, że wreszcie trafiłam na właściwy preparat. Śpię spokojnie, mam dużo energii do pracy. W ciągu dnia nie czuję zmęczenia.

    Sylwia ..., lat: 0, , Rypin (2005-08-20)
    Zażywamy ten preparat już drugi rok. Na pewno podnosi odporność organizmu na infekcje. Dodaje sił witalnych i odmładza.

    Urszula ..., lat: 0, , Włocławek (2005-08-20)
    Po 14 dniach zażywania zauważyłam, że mam więcej sił witalnych. Objawy związane z grypą szybciej ustąpiły.

    Halina ..., lat: 0, , Lublin (2005-08-20)
    Preparat bardzo dobrze oddziałuje na cały organizm, przez co czuję się o wiele lepiej, żwawiej, pełna energii, chęci do działania, jakbym była o kilka lat młodsza.

    Witold ..., lat: 0, , Wejherowo (2005-07-06)
    Prowadzę bardzo aktywny zawodowo tryb życia oraz uprawiam w ramach hobby dużo sportu. Kończę właśnie spożywanie pierwszego opakowania i czuję dużą poprawę sił witalnych, koncentracji oraz lepszą jakość snu. To bardzo istotny preparat w czasach stresu i zabrudzenia środowiska naturalnego.

    Lucyna ..., lat: 0, , Radom (2005-07-06)
    Mam 81 lat i I grupę inwalidzką. Po licznych operacjach byłam bardzo schorowana i bezsilna. Preparat dostałam od syna jako prezent gwiazdkowy. Od tej pory używam go codziennie. Czuję się o 20 lat młodsza. Rozwiązuję wszystkie krzyżówki, jakie tylko mi w ręce wpadną. To świetny „lek”.

    Liliana ..., lat: 0, , Tyszków (2005-07-06)
    Mam 56 lat – zawsze byłam energiczna i pełna życia. Niestety ostatnio straciłam siły, byłam bardzo słaba i śpiąca. Któregoś dnia wyczytałam w gazecie o biomarine570. Zaraz kupiłam. Czwartego dnia już poczułam się wspaniale to jest „lek”, który na pewno każdemu pomoże. Będę go używać, bo jest wspaniały.

    Natalia ..., lat: 0, , Ostrołęka (2005-07-06)
    Zwiększyła się odporność fizyczna i psychiczna. Nabrałam energii.

    Karolina ..., lat: 0, , Świebodzice (2005-07-06)
    Lepsze samopoczucie i chęć do życia. Zwiększyła się odporność organizmu na przeziębienia.

    Olga ..., lat: 0, , Cieszków (2005-07-06)
    To już czwarty miesiąc kuracji. Jest koniec listopada, a ja nie chorowałam. Nie mam depresji jesienno-zimowej, a wręcz przeciwnie mam w sobie więcej energii. Skończyły się problemy z zaburzeniami hormonalnymi i nieregularnym miesiączkowaniem.

    Beata ..., lat: 0, , Obra (2005-07-06)
    Dzięki biomarine570 moja odporność zdecydowanie wzrosła, stałam się bardziej aktywna i skoncentrowana.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Cieszków (2005-07-06)
    Już dawno nie miałam tyle optymizmu w sobie. Moja odporność znacznie wzrosła. W tym półroczu jeszcze nie chorowałam. biomarine570 to prawdziwa pomoc, która wzmacnia mój organizm.

    Michał ..., lat: 0, , Rzeszów (2005-07-06)
    W związku z prowadzeniem przeze mnie bardzo aktywnego trybu życia, organizm mój domaga się wsparcia. Energia i witalność, którą daje mi biomarine570 jest niezastąpiona. Polecam wszystkim aktywnym i zapracowanym.

    Emilia ..., lat: 0, , Kraków (2005-07-06)
    Od czasu stosowania preparatu nie choruję, lepiej się czuję i jestem aktywniejsza.

    Grażyna ..., lat: 0, , Gorzków (2005-07-06)
    Zużyłam dwa opakowania preparatu i mogę stwierdzić lepsze samopoczucie. Wcześniej nie miałam energii i czułam się zmęczona. Poza tym moja cera odzyskała blask i witalność.

    Marta ..., lat: 0, , Bartoszyce (2005-07-06)
    Stosując biomarine570 nastąpiła poprawa mojego samopoczucia. Zaczęłam ogólnie lepiej wyglądać i lepiej się czuć.

    Marcin ..., lat: 0, , Warszawa (2005-07-06)
    Znaczne poprawienie się stanu zdrowia po angioplastyce (choroba wieńcowa). Poprawa kondycji seksualnej.

    Anna ..., lat: 0, , Ostrów Mazowiecka (2005-07-06)
    Preparat przyjmowałam rok temu i po 4 opakowaniach nie czułam już zmęczenia. Umysł zaczął lepiej pracować. Serce przestało kołatać. Zniknęło poczucie ciągłego lęku i strachu, kręgosłup przestał boleć. Obecnie, przyjmuje biomarine570 moje 24 letnie dziecko na wzmocnienie odporności.

    Beata ..., lat: 0, , Skarżysko Kamienna (2005-07-06)
    Kapsułki zażywamy razem z mężem od niedawna, ale już nasza kondycja znacznie się poprawiła. Czujemy się dużo lepiej.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Warszawa (2005-07-06)
    Pozbyłem się uczucia ciągłego zmęczenia, przybyło mi energii. Uodporniłem się na przeziębienia.

    Sabina ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-07-06)
    Jestem zadowolona z tego preparatu, czuję się silniejsza, mocniejsza fizycznie.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-07-06)
    Preparat biomarine570 zwiększył moją odporność zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym. Poprawiło się moje samopoczucie.

    Dorota ..., lat: 0, , Łódź (2005-07-06)
    Jest super. Mój synek nie choruje, choć dużo czasu spędza na powietrzu i chodzi na basen. Ja także czuję się pełna energii nawet przy zmianach pogody. Gratulacje.

    Danuta ..., lat: 0, , Koszalin (2005-07-06)
    Stosując preparat biomarine570 czuję się lepiej, nie jestem ospała i dużo spokojniejsza.

    Sylwia ..., lat: 0, , Szczecin (2005-07-06)
    Zdecydowana poprawa snu, brak alergii, ogólne lepsze samopoczucie fizyczne i psychiczne. Zatrzymanie wzrostu guzków na tarczycy. Diametralna poprawa stanu stawów nadgarstków. Minął stan zapalny i ustały bóle.

    Zofia ..., lat: 0, , Namysłów (2005-07-06)
    Odczuwałam dolegliwości psychofizyczne oraz ogólne osłabienie organizmu. Po dwóch tygodniach stosowania biomarine570 poczułam się sprawniejsza.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Toruń (2005-07-06)
    Bardzo cieszę się, że jest taki preparat jak biomarine570. Choć za oknami szaro i smutno ja czuję się doskonale, jestem zdrowa i spokojna. Moja, na ogół tłusta i skłonna do wyprysków, cera również wygląda dużo lepiej.

    Julia ..., lat: 0, , Iwierzyce (2005-07-06)
    Odkąd biorę biomarine570 czuję się bardziej wypoczęta, wyspana, nie choruję, jest mi ciepło. W pewnym stopniu pomaga mi przy mojej alergii na roztocza kurzu domowego, rzadziej mam katar. Jestem zadowolona z tego preparatu.

    Piotr ..., lat: 0, , Kraków (2005-07-06)
    Zauważyłem, że w czasie wytężonej pracy umysłowej pomaga mi zachować koncentrację i świeżość.

    Mariola ..., lat: 0, , Toruń (2005-07-06)
    Lepsze samopoczucie i wydolność psychofizyczna. Organizm szybciej dochodzi do siebie po wysiłku zarówno umysłowym jak i fizycznym.

    Halina ..., lat: 60, , Mielec (2005-07-06)
    Jestem zadowolona, ponieważ po zażyciu biomarine570 ustąpił męczący, astmatyczny kaszel. Z łokci, zniknęła szara chropowata skóra. Jestem bardziej wypoczęta i mam więcej sił.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Głubczyce (2005-07-06)
    Byłam bardzo słaba, szybko się męczyłam. Przy stosowaniu biomarine570 trzy razy dziennie poczułam się znacznie lepiej, zmęczenie zaczęło ustępować, a ja stałam się silniejsza.

    Adam ..., lat: 0, , Opole (2005-07-06)
    Cudowny preparat, dzięki któremu czuję się silniejszy i zdrowszy. Jestem odporniejszy na infekcje, mam więcej sił witalnych.

    Teresa ..., lat: 0, , Wrocław (2005-07-06)
    Używam biomarine570 od dłuższego czasu i stwierdzam, że działa bardzo pozytywnie na moje samopoczucie zwłaszcza na witalność.

    Halina ..., lat: 0, , Rypin (2005-07-06)
    Bardzo cenię sobie preparat. Zauważyłam pozytywny wpływ na wygląd skóry. Dodaje też sił witalnych.

    Nina ..., lat: 0, , Ostrzeszów (2005-07-06)
    Spożywając preparat biomarine570 poczułam się znacznie mocniejsza, mniej zmęczona i dużo spokojniejsza.

    Ewa ..., lat: 0, , Bartoszyce (2005-07-06)
    Po miesiącu stosowania zauważyłam, że czuję się dużo lepiej. Mam więcej energii. Unormowało się moje ciśnienie tętnicze. Po prostu rewelacja.

    Lidia ..., lat: 0, , Szlichtyngowa (2005-07-06)
    Po zażyciu biomarine570 czuję się mniej zmęczona i mniej śpiąca. Z twarzy znikł trądzik, a co najważniejsze stawy w kolanach coraz mniej bolą i puchną.

    Bartosz ..., lat: 0, , Olkusz (2005-07-06)
    Odkąd zacząłem stosować biomarine570 czuję się znacznie lepiej, mam więcej siły, mimo, że bardzo dużo pracuję. Spadło mi także ciśnienie. Czuję, że ten produkt jest wspaniały.

    Anna ..., lat: 0, , Kraśnik (2005-07-06)
    Reklamuję wasz preparat gdzie tylko mogę. Przywrócił mi siły i chęć do dalszego życia. Pomógł mi we wszystkim. Nie sposób opisać wszystkich jego zalet, a wad nie znajduję. Dziękuję wam, że istniejecie. biomarine570 pomógł mi w zwalczeniu uzależnienia od haszyszu.

    Alina ..., lat: 0, , Krasnystaw (2005-07-06)
    Preparat bardzo pomaga mi w prawidłowym funkcjonowaniu. Mam ogromną chęć do życia i pracy. Jestem pełna wigoru i optymizmu.

    Natalia ..., lat: 0, , Reńska Wieś (2005-07-06)
    Preparat stosuję profilaktycznie, ale mogę stwierdzić, że czuję się znacznie lepiej i mam dużo więcej sił.

    Lucyna ..., lat: 0, , Lipniki (2005-07-06)
    Poprawiła mi się cera, mam mniejsze duszności w okolicy serca. Wróciła energia i chęć do życia dzięki biomarine570.

    Maria ..., lat: 0, , Koniecpol (2005-07-06)
    Po zastosowaniu biomarine570 czuję się o wiele bardziej energiczna i mocniejsza.

    Emil ..., lat: 0, , Siedlce (2005-07-06)
    Preparat stosuję od trzech miesięcy. Pomaga mi w leczeniu zwyrodnienia kręgosłupa, choroby wieńcowej i prostaty. Jestem przekonany, że dzięki biomarine570 wzrosła także moja witalność.

    Emilia ..., lat: 0, , Nysa (2005-07-06)
    biomarine570 to zastrzyk naturalnej energii. biomarine570 to siła i zdrowie. biomarine570 to po prostu witalność.

    Magdalena ..., lat: 0, , Mogilno (2005-07-06)
    Zużyłam już trzecie opakowanie preparatu biomarine570. Zaczęłam go stosować w 2003 roku, gdy nieustannie byłam słaba i zmęczona. Teraz czuję się silna, jestem pełna energii i wigoru. Chce się żyć.

    Alicja ..., lat: 0, , Chałupy (2005-07-06)
    Preparat biomarine570 zaczęłam stosować, aby wzmocnić mój układ odpornościowy w trakcie zimy. W czasie przyjmowania preparatu mam lepsze samopoczucie i jestem dużo bardziej aktywna.

    Leokadia ..., lat: 0, , Mikołów (2005-07-06)
    Czuję polepszenie ogólnego samopoczucia, zwiększenie aktywności.

    Barbara ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-07-06)
    Mam fatalny stan zdrowia: artretyzm, wrzody żołądka, chorą wątrobę oraz jelito grube.Po dwóch tygodniach używania preparatu przybyło mi energii i sił witalnych.

    Elwira ..., lat: 0, , Skoczów (2005-07-06)
    Zużyłam już trzy opakowania preparatu i czuję się znacznie silniejsza, bardziej odporna na infekcje. Jestem niezmiernie zadowolona z tego preparatu.

    Maria ..., lat: 0, , Sopot (2005-07-05)
    Jest świetny czuję się coraz młodsza i sprawniejsza. Myślę, że do końca zimy moje zdrowie ulegnie całkowitej poprawie.

    Zbigniew ..., lat: 0, , Chomęcice (2005-07-05)
    Jest znakomity, jestem po pięćdziesiątce. Preparat biorę od 2 miesięcy i czuję się znakomicie.

    Krystyna ..., lat: 0, , Konin (2005-07-05)
    Kapsułki zażywam od niedawna (pierwsze opakowanie), ale już moja kondycja zdrowotna się zmieniła. Czuję się zupełnie inaczej. Cieszę się, że można kapsułki ssać, bo zawsze mam problemy z połykaniem. Dziękuję i życzę powodzenia.

    Michał ..., lat: 0, , Kraków (2005-07-05)
    Preparat zdecydowanie zwiększa system odpornościowy mojego organizmu – zachowuję dobrą kondycję psychofizyczną pomimo 62 lat życia.

    Jolanta ..., lat: 0, , Poznań (2005-07-05)
    Regularne zażywanie podnosi u mnie poziom witalności, wspaniale ochroniło mnie przed zaziębieniami w sezonie jesienno zimowym. Pomaga w likwidowaniu dolegliwości sercowych.

    Magdalena ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-07-05)
    Czuję się młodsza, silniejsza i sprawniejsza.

    Sylwester ..., lat: 0, , Tarnów (2005-07-04)
    Jestem osobą niepełnosprawną, poruszającą się na wózku inwalidzkim. Staram się zachować sprawność i dlatego muszę stosować środki wspomagające. Próbowałem różnych, ale, od kiedy stosuję preparat biomarine570 moja kondycja zarówno psychiczna i fizyczna jest bardzo dobra, mniej choruję, nie męczę się tak szybko. Dlatego chętnie polecam stosowanie biomarine570. Jest bardzo skuteczne i polecam go innym.

    Piotr ..., lat: 0, , Łódź (2005-07-04)
    Używam ten preparat już dłuższy okres czasu. Stwierdzam, że działa bardzo pozytywnie na moje samopoczucie zwłaszcza na witalność.

    Iwona ..., lat: 0, , Bytom (2005-07-04)
    Używam biomarine570 od września, dziennie, po 2 kapsułki, bo więcej mnie nie stać. Czuję się po nich dobrze, nie odczuwam zmęczenia, jestem radosna i pełna energii i chce mi się długo żyć pomimo tak skromnego życia. „ Bóg Wam zapłać” za tak dobry preparat.

    Dominika ..., lat: 0, , Warszawa (2005-07-04)
    Nie uwierzycie Państwo, jak bardzo poprawiło mi się moje samopoczucie odkąd łykam kapsułki z rekina. Poprzednio często chorowałam i niedomagałam. Teraz czuję się zdrowa i silna.

    Beata ..., lat: 0, , Chełmża (2005-07-04)
    Preparat stosuję od dwóch miesięcy, jest świetny! Moje samopoczucie znacznie się poprawiło, mam lepszy sen, chce mi się po prostu żyć. Skończyłam 72 lata.

    Jolanta ..., lat: 0, , Kamienna Góra (2005-07-04)
    Moim zdaniem preparat biomarine570 jest tak dobry, że warto za niego tyle zapłacić. Jeżeli ktoś raz spróbował jak działa, to nie musi oglądać reklam, bo produkt sam najlepiej się reklamuje. Szkoda tylko, że lekarze nie informują pacjentów o jego istnieniu – nie jednemu mógłby wiele pomóc.

    Danuta ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-07-04)
    biomarine570 przyjmuję od października 2001 co uchroniło mnie od infekcji w okresie jesienno – zimowym, które stanowią dla mnie zagrożenie życia. Od 12 lat jestem przewlekle chora, a preparat pozwala (umacniając mnie) na pełniejsze korzystanie z życia.

    Kazimiera ..., lat: 0, , Poznań (2005-07-04)
    Preparat używam od niedawna. Serdecznie dziękuję osobie, która mi go poleciła. Odzyskałam radość życia – jestem jak nowonarodzona. Dziękuję za cudowny biomarine570.

    Tadeusz ..., lat: 0, , Łódź (2005-07-04)
    Środek zażywam po raz pierwszy. Odczuwam mniejsze zmęczenie po wytężonej pracy fizycznej.

    Paulina ..., lat: 0, , Brenna (2005-07-04)
    „Lek” jest bardzo potrzebny i skuteczny w życiu. Pomaga jak młodym tak i starszym ludziom. Polecam go wszystkim moim znajomym. Dodaje dużo siły i energii.

    Anna ..., lat: 30, , Pawkowice (2005-03-29)
    Preparat zmniejsza łamliwość paznokci, działa skutecznie na tkanki nowowytwarzane.

    Feliks ..., lat: 0, , Karpacz (2004-03-22)
    Po preparacie człowiek lepiej się czuje i ma więcej siły do działania.

    Henryka ..., lat: 0, , Będzin (2004-03-22)
    Dobry preparat – stawia na nogi.

    Izabela ..., lat: 0, , Hamburg (2004-03-22)
    Od momentu stosowania preparatu biomarine570 czuję się „jak nowo narodzona”!!! Z chęcią podejmuję domowe obowiązki i przychodzą mi one z łatwością. Czuję się spokojniejsza i wyciszona, nie miewam stanów depresyjnych.

    Janusz ..., lat: 0, , Czerwionka (2004-03-22)
    Preparat biomarine570 daje mi moc energii i chęć do życia. Po zażyciu biomarine570 jestem innym człowiekiem, przed którym stoi cały świat.

    Jerzy ..., lat: 0, , Brzeg (2004-03-22)
    Po zażyciu oleju z wątroby rekina mam dobre samopoczucie i większe siły witalne, wzmożoną aktywność i więcej energii w sobie.

    Olga ..., lat: 0, , Osieck (2004-03-22)
    Preparat biomarine570 wzmocnił mój układ odpornościowy, pozwolił normalnie oddychać a tak ogólnie postawił mnie na nogi. Preparat ten to naprawdę rewelacja!

    Katarzyna ..., lat: 0, , Warszawa (2004-03-22)
    Preparat stosuję ja, mój mąż i syn. Wszyscy bardzo intensywnie pracujemy. Po dwóch miesiącach stosowania na pewno jesteśmy bardziej odporni na infekcje i nie tak zmęczeni pod koniec dnia jak poprzednio a przede wszystkim bardziej spokojni wewnętrznie. Zauważyłam również obniżenie ciśnienia wewnętrznego.

    Kazimierz ..., lat: 0, , Wrocław (2004-03-22)
    Jestem w trakcie stosowania drugiego opakowania preparatu biomarine570. W tym czasie jestem mniej nerwowy, przybywa mi sił i czuję się 10 lat młodszy.

    Olga ..., lat: 0, , Grębocice (2004-03-22)
    Miewam częste bóle w krzyżu oraz bóle głowy. Od kiedy zaczęłam stosować biomarine570 bóle te całkowicie ustały. Czuję się bardzo dobrze, jakbym znów miała 20 lat.

    Zofia ..., lat: 0, , Stalowa Wola (2004-03-22)
    Po czteromiesięcznej kuracji biomarine570 odzyskałam siły witalne, spokój wewnętrzny, zmniejszyły się bóle kręgosłupa. Omijają mnie infekcje. Stabilizuje się ciśnienie tętnicze. Mam nadzieję, że po drugiej czteromiesięcznej kuracji poprawią się moje problemy z kręgosłupem.

    Beata ..., lat: 0, , Nysa (2004-03-22)
    Od kilku miesięcy przechodzę terapię hormonalną, byłam już bardzo osłabiona i dzięki preparatowi biomarine570 odzyskałam siły, jestem mocniejsza i mam wrażenie, że guz na mojej piersi się zmniejszył. To ważne, bo muszę mieć dużo siły do dalszej walki.

    Wiesław ..., lat: 0, , Tomaszów Mazowiecki (2004-03-22)
    Stosuję preparat w tym roku ponownie w kuracji cztero miesięcznej gdyż efekty kuracji zeszłorocznej przeszły moje oczekiwania – czułem się bardzo dobrze a wyniki badań podstawowych lekarze określili na wyniki 20 latka a mam 50 lat.

    Mirosława ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2004-03-22)
    Mama moja ma 81 lat. Ostatnio po zimie była bardzo osłabiona, nie chciała wychodzić z domu. Twierdziła, że ma bardzo słabe nogi i bardzo źle się czuje. Już po pierwszym opakowaniu 3x2 dziennie chodzimy na spacery i jest znaczna poprawa.

    Beata ..., lat: 0, , Rypin (2004-03-22)
    Po operacji zaczęłam zażywać wasz preparat. Moje samopoczucie poprawiło się. Jestem teraz silniejsza i nabrałam chęci do życia. Moim zdaniem dzięki preparatowi biomarine570 wielu ludzi powróci do zdrowia.

 

Jeżeli chcesz pomóc w ratowaniu zdrowia i życia bliskim Tobie osobom „Wyślij Stronę”.