Opinie - Marinex International
Marinex International

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

Opinie pacjentów

Każda z tych opinii jest autentyczna i oryginał każdej z nich jest przechowywany w archiwum naszej firmy.

Opinie - Choroby układu pokarmowego: w tej kategorii jest 153 opinii.

    Janina ..., lat: 61, , (2019-04-10)
    Bardzo ciężko zachorowałam. Na początek byłam silnie zatruta gronkowcem złocistym i grzybem candida albicans. Gdy z tego wyszłam zachorowałam na grypę (zaznaczam, że choruję na astmę oskrzelową) .Było mi bardzo ciężko, myślałam że odejdę z tego świata. Brałam antybiotyki i preparaty przeciwgrzybicze. Jednak gdy zastosowałam BioMarine od razu zaczęłam być silniejsza i "dochodzić" do zdrowia. Dziękuję z serca za ten preparat. Przywraca zdrowie! Dawkowanie BioMarine1140: 9 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 4 miesiące

    Ewa ..., lat: 42, , Częstochowa (2018-12-06)
    O BioMarine dowiedziałam się od sąsiadki. Miałam bardzo słabą odporność spowodowaną przez chorobę i leki. Postanowiłam spróbować i od tego momentu jestem jego fanką. Mam kłopoty z hormonami i zdiagnozowany przełyk Barretta. Od kiedy używam BioMarine większość objawów w moim przypadku ustąpiła a dolegliwości żołądkowo -przełykowe osłabły tak, że mogę od czasu do czasu zjeść rzeczy o których mogła bym tyko pomarzyć.

    Janina ..., lat: 54, , Górki Wielkie (2016-12-22)
    Kilkanaście lat wstecz w czasie badań okresowych wykryto u mnie HCV (+) dodatni. Od szwagierki dowiedziałam się o BioMarine zaczęłam stosować 2x2 kapsułki. Po ok. pół roku przy ponownej kontroli badanie wykazało, że doszło do zaniku wirusa. Od tamtej pory stosuję BioMarine i polecam rodzinie i znajomym. Bardzo dobry preparat. Podnosi odporność. Dawkowanie BioMarine570:4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 12lat

    Jolanta ..., lat: 36, , Gdynia (2015-04-13)
    Wasz preparat stosuję z powodu choroby Leśniowskiego-Crohna. Pomaga mi utrzymać reemisję choroby. Stosuję BioMarine1140 już trzeci rok, w dawce jednej kapsułki na dobę. Na pewno będę stosowała Wasz preparat nadal.

    Barbara ..., lat: 69, , Lublin (2012-02-09)
    Jestem po zapaleniu wątroby typ "C" bardzo poprawiły mi się wyniki, byłam leczona rybowiryną, na skutek tego miałam małą ilość białych krwinek, gdy biorę BioMarine570 moje wyniki są idealne. Poleciłam koleżance, która była po chemii, to powiedziała, że lekarz się zadziwił, a ona podziękowała mi, że uratowałam jej życie. Nigdy z tego preparatu nie zrezygnuję, a polecam innym. 4kaps.BM570/codziennie

    Justyna ..., lat: 52, , Brodnica (2011-12-02)
    Preparat BM570 stosuję od 4 lat, przez cały rok w ilości od 4-6 kaps., w zależności od pory roku. Preparat bardzo pomaga mi w utrzymaniu prawidłowych funkcji błon komórkowych - w szczególności błony śluzowej jamy ustnej oraz jelit. Pozwala na funkcjonowanie w zdrowiu. Zdecydowanie zmniejsza ilość infekcji (bez stosowania szczepionek) Dawka:4-6kaps.BM570/dz.

    Małgorzata ..., lat: 39, , Kalisz (2011-12-02)
    Stosuję BM1140 z polecenia lekarza. Od 2 lat leczę się z powodu zakażenia przewodu pokarmowego, preparat przyjmuję w celu wspomożenia gojenia się jelit i błon śluzowych na początek w dawce 2 razy 1 kaps. Rezultaty obiecujące. Zamierzam stosować bardzo długo ponieważ choruję przewlekle. Dawka:2-4kaps. BM1140/dz.

    Bolesław ..., lat: 86, , Warszawa (2011-11-23)
    Stosowałem różne leki na odporność i niestrawność oraz na poprawę krążenia - odstawiłem w/w leki od czasu stosowania BM. Poprawiła się odporność i praca układu pokarmowego oraz przemiana materii. Dzięki temu preparatowi jestem sprawny fizycznie. Dawka:2kaps.BM570/dz. od 5 lat

    Maciej ..., lat: 60, , Katowice (2011-06-22)
    Choruję na marskość wątroby z powodu HCV i związane z tym powikłania. Preparat złagodził świąd skóry, wypryski, poprawił włosy, obraz krwi, ciśnienie, uspokoił serce, OB., AST, ALT, fosfotaze alkaliczną, gamma GT. Stosuję obecnie na przemian z NV przez 3 miesiące, potem przerwa 1 miesiąc. Będę zażywał ciągle, patrząc na moje wyniki. Polecam gorąco ! Dzięki. Dawka: 2kaps.BM570,BM1140 / dobę

    Marlena ..., lat: 32, , Gdynia (2011-04-05)
    Jestem alergikiem i astmatykiem od urodzenia. Mam alergię pokarmową i wziewną. Oprócz tego chorobę Leśniowskiego - Crohna ( jest to przewlekły stan przewodu pokarmowego, któremu towarzyszą wrzody i zwężenia ). Również bezglutenowcem. Dla mnie BioMarine jest niezastąpiony. Regeneruje mi cały organizm i nie choruję już od trzech lat, odkąd zaczęłam zażywać ten preparat. Leczy mi cały przewód pokarmowy, wspomaga trzustkę, która nie trawi innych tłuszczów oraz wątrobę. Stosuję 2x1140 lub 4 kapsułki p...

    Maciej ..., lat: 59, , Katowice (2011-03-02)
    Choruję na autoimmunologiczne zapalenie wątroby wywołane wirusem HCV. Po BioMarine czuję się znacznie lepiej, spadły mi bardzo mocno próby wątrobowe GDT / AST i GPT / ALP, fosfotaza alkaliczna i Gamma GT. Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Marzena ..., lat: 23, , Turek (2011-01-06)
    BioMarine stosuję od 3 miesięcy. Dzienna dawka to 4 kapsułki. O preparacie dowiedziałam się z internetu. Cierpię na afty przewlekłe już od około 15 lat. Pierwsze objawy były dość łagodne, z czasem nasilały się jednak i afty uniemożliwiały mi spożywanie posiłków i normalne funkcjonowanie.Stosując BioMarine od 3 miesięcy zauważyłam poprawę, pomimo iż afty nie znikły zupełnie stały się łagodniejsze i wysyp nie jest tak częsty. Mam nadzieję, że przy dalszym stosowaniu preparatu uzyskam satysfakcjonujące wyniki. Pozdrawiam. 10. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Marek ..., lat: 59, , Poznań (2011-01-03)
    Handke Marek Poznań 61-337 Oświęcimska 16 59 Jestem po operacji guza jelita grubego (17.02.2010r.) - mam wyniki kontrolne (min.markery) są bardzo dobre. Przez pierwsze 3 m-ce stosowałem 9 szt./dziennie. Dawka: 3kaps.BM570 /dobę

    Czesława ..., lat: 65, , Gorzów Wielkopolski (2010-10-14)
    Zmniejszyła się bolesność jamy ustnej. Przestały budować się afty, mniej szczypie język. Zmniejszył się obrzęk strony wewnętrznej warg.

    Izabela ..., lat: 41, , Dębno (2010-10-06)
    Choruję na przewlekłe zapalenie pęcherza i niedrożność jelit. Jestem po 2 operacjach. Co 2 tygodnie brałam antybiotyki, ciągle coś mi dolegało. Lepiej się czuję, moja odporność wzrosła. Rzadziej dokucza mi pęcherz, a jelita dość dobrze pracują. To wspaniały preparat.

    Izabela ..., lat: 41, , Dębno (2010-08-31)
    Zmniejszyło się parcie na pęcherz (ciągle mam zapalenie pęcherza) oraz wzdęcia jelit i ból (4 miesiące temu miałam drugą już operację na niedrożność jelit) Dawka: 2 kaps. BioMarine1140/ dobę

    Elżbieta ..., lat: 46, , Daleszyce (2010-08-10)
    Zakażono mnie WZW typu C i wiem, że dużą skuteczność w walce z nim ma mocny system immunologiczny, a BioMarine wzmacnia ten system dlatego się bronię.

    Janina ..., lat: 22, , Katowice (2010-07-08)
    Córka choruje na nieuleczalną chorobę jelit COLITIS ULCEROSA. Stosując BioMarine1140 zmniejszają się krwawienia z jelit, wzmacnia cały organizm. Znacznie łagodniej przebiegają zaostrzenia choroby, jest ich mniej. Dawka: 2 kaps. BioMarine1140/ dobę

    Ewa ..., lat: 57, , Uniejów (2010-04-29)
    Zmniejsza zdecydowanie częstotliwość zachorowania na grypę i inne infekcje. Bardzo dobrze działa na błony śluzowe jamy ustnej (mam nabytego od leków liszaja płaskiego). Biorąc BioMarine mam mniejsze dolegliwości w czasie spożywania pokarmu.

    Joanna ..., lat: 0, , Tychy (2009-08-18)
    Choruję na chorobę Leśniowskiego-Crohna, a co za tym idzie mam osłabioną odporność, ale od około pół roku zażywam BioMarine i nawet leukocyty podniosły mi się z 3 na 4,5. Jestem dużo silniejsza, a jelita trochę się uspokoiły.

    Jacek ..., lat: 0, , Czermin (2005-07-01)
    Czuję się lepiej. Ustąpiły dolegliwości ze strony układu pokarmowego.

    Filip ..., lat: 0, , Stare Juchy (2005-07-01)
    Stosuję preparat od dwóch miesięcy i już są widoczne efekty mojej kuracji – poprawiły się wyniki badań laboratoryjnych. Zwiększyła się ilość płytek krwi oraz leukocytów, których był niedobór. Ze względu na niewydolność wątroby mam też osłabiony układ immunologiczny i nie mogę przyjmować żadnych leków przeciw infekcjom.

    Rafał ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-07-01)
    Biorę preparat od dwóch tygodni i czuję się mocniejszy. Szybko ustąpiły bóle żołądka i wątroby, nie mam wzdęć, które wcześniej pojawiały się po każdym posiłku.

    Kamila ..., lat: 0, , Warszawa (2005-07-01)
    Mój kuzyn ma raka wątroby. Po zrobieniu tomografii komputerowej nie dano mu żadnej szansy na przeżycie. Był coraz bardziej żółty i coraz chudszy. Zaczął leczyć się na własną rękę. Po trzech miesiącach używania biomarine570 zrobił badania i okazało się, że wyniki spadły o połowę i wątroba się zmniejszyła. Lekarze nie wiedzą co się stało.

    Albina ..., lat: 0, , Leżajsk (2005-07-01)
    Mogłam odstawić leki syntetyczne biorąc biomarine570. Poprawia mi się stan wątroby i nadciśnienie. Stałam się bardziej opanowana nerwowo.

    Barbara ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-07-01)
    Mam fatalny stan zdrowia: artretyzm, wrzody żołądka, chorą wątrobę oraz jelito grube. Po dwóch tygodniach używania preparatu przybyło mi energii i sił witalnych.

    Jolanta ..., lat: 0, , Lubartów (2005-07-01)
    Jestem zadowolona z tego preparatu, nawet mój wrażliwy żołądek dobrze go toleruje. Po dwóch opakowaniach czuję się zdecydowanie silniejsza i pełna energii.

    Halina ..., lat: 0, , Trębaczew (2005-07-01)
    Jestem bardzo zadowolona. Chorowałam na rwę kulszową i stan zapalny stawów. Bardzo źle się czułam, więc postanowiłam spróbować biomarine570. Teraz czuję się dobrze – bóle stawów nie są już tak uciążliwe, a wątroba i żołądek mniej bolą.

    Grażyna ..., lat: 0, , Lublin (2005-07-01)
    Jestem chora na serce (choroba wieńcowa i nadciśnieniowa). Duże ilości leków, jakie muszę zażywać od 30 lat spowodowały komplikacje w funkcjonowaniu wątroby i układu pokarmowego. Kolejne opakowanie biomarine570, które przyjmuję wpłynęło na olbrzymie złagodzenie bólu, a przede wszystkim w związku z tym zmniejszenie strachu przed kolejnym posiłkiem. Teraz lepiej trawię.

    Marek ..., lat: 0, , Łódź (2005-07-01)
    Odczuwałem ból w okolicy trzustki. Od znajomego dowiedziałem się o preparacie biomarine570 i zaraz go kupiłem. Po dwumiesięcznej kuracji zauważyłem, że ból ustąpił.

    Sławomir ..., lat: 0, , Ziębice (2005-07-01)
    Mimo krótkiego czasu stosowania biomarine570, syn wydaje się silniejszy. Przy następnych wynikach zobaczymy jak wpływa na marskość wątroby, która powstałą po zbyt późnym wykryciu galaktozami.

    Edyta ..., lat: 0, , Cieszyn (2005-07-01)
    Rewelacyjny w wielu schorzeniach. Polecam wszystkim. W moim wypadku to WZW „B” – poprawa w leczeniu. Uszkodzony system odpornościowy – antyciała – poprawa odporności. Nadciśnienie tętnicze, niedokrwienie serca – spadek ciśnienia tętniczego, poprawa, zmniejszenie dolegliwości, stany zapalne śluzówek, szybka poprawa w leczeniu. Wzmacnia cały organizm.

    Natasza ..., lat: 0, , Toruń (2005-07-01)
    Preparat biomarine570 zażywam po ciężkiej operacji jelita grubego, pomaga mi przetrwać.

    Aneta ..., lat: 0, , Sosnowiec (2005-07-01)
    Do preparatu biomarine570 jak do wielu podeszłam bardzo sceptycznie. Nawracające wrzody żołądka i dwunastnicy, osteoporoza, bolesność stawów kolanowych, ciągłe infekcje, wysychanie śluzówki gardła to moje schorzenia. Właśnie skończyłam trzecie opakowanie i czuję się silniejsza. Sprawniej schodzę po schodach (wcześniej było to niemożliwe). Wrzody pięknie się wchłaniają. Nawet włosy przestały mi wypadać i zasypiam bez tabletek nasennych. Jestem pod wrażeniem. Poleciłam biomarine570 wielu znajomym. Dziękuję za tak wspaniały preparat.

    Renata ..., lat: 0, , Warszawa (2005-07-01)
    Preparat stosuję w związku z przebytym zapaleniem wątroby. Czuję się lepiej.

    Beata ..., lat: 0, , Rydzyna (2005-07-01)
    Bardzo się cieszę, że zaczęłam stosować biomarine570. Moje samopoczucie bardzo się poprawiło. Choruję na wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Mam nadzieję, że preparat w dalszym ciągu będzie mi pomagał w leczeniu. Jestem osobą mało odporną na stres i w tej kwestii zauważyłam poprawę, jestem spokojniejsza.

    Halina ..., lat: 0, , Warszawa (2005-07-01)
    Preparat biomarine570 korzystnie wpłynął na wirusowe zapalenie wątroby typu „B”, na śledzionę i wzrost ilości płytek we krwi, na co wskazują wyniki badań lekarskich.

    Franciszka ..., lat: 0, , Świdnik (2005-07-01)
    Kapsułki biomarine570 przyjmuję od trzech miesięcy w związku z dolegliwościami przepukliny w przełyku.

    Inga ..., lat: 0, , Andrespol (2005-07-01)
    Preparat biomarine570 jest bardzo skuteczny.Z uwagi na to, że jestem chora na wirusowe zapalenie wątroby typu C często się przeziębiam. Preparat zwiększa moją odporność na infekcje. W mniejszym stopniu odczuwam także stres i zmęczenie. Jestem silniejsza.

    Zofia ..., lat: 0, , Kraków (2005-07-01)
    biomarine570 wydatnie poprawia pracę przewodu pokarmowego. Łagodzi stany alergiczne błony śluzowej nosa. Bardzo dobrze likwiduje ból, obniża temperaturę, zmniejsza obrzęk gardła podczas anginy.

    Aldona ..., lat: 0, , Opole (2005-07-01)
    Preparat jest wyśmienity. Biorę profilaktycznie, gdy dopada mnie przeziębienie lub boli mnie wątroba. Zużyłam już 4 opakowania. Jest konieczny przy chrypce i bólu gardła.

    Urszula ..., lat: 0, , Ciężkowice (2005-07-01)
    Od kiedy zażywam biomarine570 czuję się lepiej i łatwiej zasypiam. Moje bóle reumatyczne są mniej odczuwalne. Wątroba także mniej boli. Preparat biomarine570 uważam za rewelacyjny.

    Urszula ..., lat: 0, , Łódź (2005-07-01)
    Stałam się bardziej odporna na dolegliwości jelitowe. Jestem ogólnie silniejsza.

    Inga ..., lat: 0, , Miedzno (2005-07-01)
    Od ponad pięciu lat choruję na osteoporozę. Jestem po operacji jelita grubego. Stosuję preparat od dwóch miesięcy i czuję się znacznie lepiej. Stopniowo zanikają mi także wysypki skórne.

    Bartosz ..., lat: 0, , Warszawa (2005-07-01)
    Mam przewlekłe schorzenie wątroby, zatem postanowiłem używać biomarine570 w celu walki z wirusem.

    Lidia ..., lat: 0, , Stare Bogaczewice (2005-07-01)
    Jestem po operacji, w trakcie aktywności gronkowca złocistego. biomarine570 sprawia, że powoli staje na nogi, wracają mi siły. Odczuwam mniejszy ból. Dzięki tym wszystkim zmianom nabrałam nadziei na normalny tryb życia.

    Konrad ..., lat: 0, , Mielec (2005-07-01)
    Zawsze dokuczała mi zgaga, a po zastosowaniu preparatu przez okres 4 miesięcy zauważyłem znaczną poprawę.

    Tadeusz ..., lat: 0, , Bytom (2005-07-01)
    Stosuję preparat od niedługiego czasu i już są efekty. Po ubiegłorocznej operacji jelita grubego byłem bardzo słaby. Teraz dzięki biomarine570 czuję się znacznie lepiej.

    Zofia ..., lat: 0, , Rzeszów (2005-07-01)
    biomarine570 pomaga mi w opuchliźnie nóg i skurczach żylakowych. U męża wpływa dodatnio na układ moczowy, a także nie dokuczają mu już wrzody na żołądku.

    Teresa ..., lat: 0, , Orneta (2005-07-01)
    Czuję się silniejsza i mam nadzieję na dalszą poprawę stanu zdrowia. Jestem po zabiegu jelita grubego.

    Jacek ..., lat: 0, , Kołbiel (2005-07-01)
    Działa regenerująco i osłaniająco na wątrobę. Dla chorych na wzw. typu „c” to bardzo dużo. Ponadto pomaga zapobiegać przeziębieniom.

    Marta ..., lat: 0, , Lewin Brzeski (2005-07-01)
    Preparat zażywam już od kilku lat. Mam problemy z wątrobą w wyniku wszczepienia wirusa C po zabiegu chirurgicznym. Po kuracji jest znaczna poprawa stanu zdrowia.

    Zdzisław ..., lat: 0, , Lublin (2005-07-01)
    Preparat bardzo pomocny w poprawie wyników wątrobowych. Umożliwiło to operację serca (zastawka i trzy by-passy).

    Jolanta ..., lat: 0, , Å»elechów (2005-07-01)
    Preparat stosuję od roku i bardzo mi pomógł na alergię pokarmową, na którą cierpiałam od czterech lat. Nie odczuwam także bólu żołądka, a szczególnie jelita grubego, na które to bóle bardzo cierpiałam.

    Grażyna ..., lat: 0, , Rybnik (2005-07-01)
    Preparat biomarine570 zażywam już trzy lata i bardzo mi pomaga. Przez ten czas nie miałam grypy. Stosuję go nadal ponieważ mam polip w żołądku i myślę, że ten olej mi pomaga bo czuję się lepiej.

    Przemysław ..., lat: 0, , Warszawa (2005-07-01)
    Mam wirusowe zapalenie wątroby. biomarine570 zwiększa odporność na infekcje gardła oraz ułatwia walkę z nimi. Zwiększa aktywność fizyczną i psychiczną.

    Aneta ..., lat: 0, , Strzyżów (2005-07-01)
    Preparat stosuję dopiero kilka dni. W tym czasie zauważyłam poprawę funkcjonowania układu pokarmowego i lepsze samopoczucie.

    Anna ..., lat: 0, , Nowogard (2005-07-01)
    Niedotlenienie mięśnia sercowego, nieprawidłowość pracy tarczycy. Ponadto mam chory woreczek żółciowy, wątrobę, śledzionę, słaby wzrok. Dotychczas zużyłam dwa opakowania i czuję znaczną poprawę w obrębie wymienianych niedomagań. Preparat będę zażywać nadal.

    Konrad ..., lat: 0, , Leszno (2005-07-01)
    Po dwutygodniowym okresie stosowania preparatu regulują się procesy trawienne.

    Stefan ..., lat: 0, , Rybnik (2005-07-01)
    Miałem operację pęcherzyka żółciowego, usunięto mi śledzionę oraz okrojono trzustkę. Po tych zabiegach trudno wracałem zdrowia. Ciągle byłem zmęczony, nękały mnie infekcje grypowe. Byłem sceptycznie nastawiony do preparatu. Jednakże po krótkim czasie nabrałem chęci do życia. Przytyłem troszkę, nie męczę się tak szybko i ludzie mnie nie drażnią.

    Hanna ..., lat: 0, , Włocławek (2005-07-01)
    Preparat biorę krótko, zużyłam dopiero 4 opakowania, ale wydaje mi się, że wątroba, która ciągle była wysadzona i opuchnięta zmniejszyła się. Lepiej się oddycha.

    Aldona ..., lat: 0, , Nowy Sącz (2005-07-01)
    Podczas podawania preparatu zauważyłam u córki (14 lat) zwiększony apetyt.

    Helena ..., lat: 0, , Łódź (2005-07-01)
    Bardzo długo leczyłam się z powodu nawracających grzybic układu pokarmowego. Po dołączeniu do podstawowego leczenia biomarine570, po trzecim opakowaniu udało mi się uporać z tym problemem, poprawiła się także morfologia, spadła ilość płytek, która była bardzo wysoka.

    Bożena ..., lat: 0, , Opole (2005-07-01)
    Preparat biomarine570 pomaga mi gdyż mam refluks. Po nim czuję się bardzo dobrze i dolegliwości mi ustąpiły.

    Aldona ..., lat: 0, , Wawelno (2005-07-01)
    Preparat stosuję przy zapaleniu jelita grubego. Po miesięcznym stosowaniu ustało krwawienie z jelita i poprawiła się wydolność organizmu. Obecnie biomarine570 stosuję już od roku, odstawiłam sterydy i wracam do normalnej diety.

    Wacław ..., lat: 0, , Warszawa (2005-07-01)
    Choruję na wątrobę –wirus wzw. typu C i mam chorobę wieńcową serca. Nastąpiła poprawa pracy wątroby.

    Cecylia ..., lat: 0, , Puławy (2005-07-01)
    Preparat biomarine570 stosowałam w okresie jesienno zimowym. Moja odporność jest słaba z powodu wzw. Przyjmując ten preparat nie zachorowałam, nie miałam infekcji i czułam się silniejsza. W tym roku także będę go stosować.

    Natalia ..., lat: 0, , Szadek (2005-07-01)
    Jestem po usunięciu śledziony, mój organizm został osłabiony i bardzo wrażliwy na infekcje. Biorąc biomarine570 stałam się bardziej odporna i mniej nerwowa. Wykryto u mnie zespół jelita wrażliwego. Czuję się lepiej.

    Teresa ..., lat: 0, , Inowrocław (2005-07-01)
    Duża poprawa samopoczucia, unormowało się oddawanie stolca i zmniejszyło łaknienie na słodycze, które były przyczyną wzrostu wagi. Teraz mam nad nią kontrolę i chudnę od 2 do 4 kg. w ciągu miesiąca, co wcześniej mi się nie udawało, mimo stosowania różnych diet.

    Beata ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-07-01)
    Używam biomarine570 od 2003 roku. Cieszę się, że zetknęłam się z tym preparatem. Nastąpiła znaczna poprawa w odporności mojego organizmu. Preparat pomocny jest także przy mojej chorej wątrobie i tarczycy.

    Danuta ..., lat: 0, , Kalisz (2005-06-30)
    Preparat biomarine570 wpływa korzystnie na moje samopoczucie, a co za tym idzie spokojniejszy sen. Poprawiła się także przemiana materii, zaparcia już mi nie dokuczają. Bardzo dobrze działa przy infekcjach gardła, które całkowicie zanikły. Jestem bardzo zadowolona.

    Robert ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-06-30)
    Wzmaga odporność, lepsze samopoczucie i lepsza morfologia, gdyż jestem na kuracji “Interferonem” przeciw WZW typu C.

    Waldemar ..., lat: 0, , Kłodawa (2005-06-30)
    Jestem po usunięciu śledziony. Często zapadałem na różnego rodzaju choroby. Jak zacząłem stosować biomarine570 mój organizm znacznie się wzmocnił. Od tej pory, gdy zacząłem brać wasz preparat nie imają się mnie żadne przeziębienia ani grypa.

    Inga ..., lat: 0, , Bystra (2005-06-30)
    Odkąd zażywam biomarine570 uregulowała mi się przemiana materii, uodporniłam się również na przeziębienia i inne choroby wirusowe. Zmniejszyła się także moja nerwowość, lepiej śpię.

    Jolanta ..., lat: 0, , Å»agań (2005-06-30)
    Przed wyjazdem na wakacje zrobiłam dziecku próby wątrobowe, które były podwyższone (córka jest leczona z powodu autoimmunologicznego zapalenia wątroby). Byłam załamana. Na wakacje wyjechaliśmy, ale zabrałam ze sobą biomarine570. Po dwóch miesiącach wakacji i stosowania biomarine570 znów zrobiłam wyniki. Były one w normie.

    Ryszard ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-06-30)
    Preparat używam od dwóch miesięcy. Wydaję mi się, że poprawiło mi się ogólne samopoczucie, mniej bolą mnie żylaki, ustąpiła chrypka i dolegliwości żołądkowe.

    Czesława ..., lat: 0, , Karczew (2005-06-30)
    Preparat zażywam dwa lata i bardzo mi pomógł na schorzenia, na które cierpię tzn. chorobę wieńcową i wirusowe zapalenie wątroby. biomarine570 jest lepszy od innych olejów.

    Renata ..., lat: 0, , Gdynia (2005-06-30)
    To już piąte opakowanie. Poprawiło mi się trawienie. Mogę teraz jeść surowe owoce i warzywa. Zmniejszył się też ból stawów i bóle nóg, które bardzo mi dokuczały.

    Kamila ..., lat: 0, , Kopanica (2005-06-30)
    Mam dwoje dzieci, które chorują na przewlekłe wirusowe zapalenie wątroby. Córka dodatkowo cierpi na fobię szkolną i jest w depresji. Podaję im kapsułki i zauważam poprawę. Preparat biorą bardzo chętnie i dzięki niemu poprawiło się funkcjonowanie ich organizmów.

    Józef ..., lat: 0, , Inowrocław (2005-03-08)
    Ustąpiły bóle wątroby. Poprawa naskórka twarzy. Łatwiej znoszę długie jazdy samochodem.

    Olga ..., lat: 0, , Bielawa (2005-03-08)
    biomarine570 używam od trzech tygodni, miałam tłumiące bóle żołądka, w tej chwili nie czuję tych bóli. Z rąk zeszło mi uczulenie, a było to dokuczliwe, gdyż pękały mi do krwi i robiły się z tego ranki.

    Robert ..., lat: 0, , Wojnicz (2005-03-08)
    Choruję na przewlekłe zapalenie wątroby „C” i „B” jestem w trakcie leczenia i lekarz zalecił mi zażywanie biomarine570.

    Felicja ..., lat: 0, , Brzesko (2005-03-08)
    Od kilku lat leczę owrzodzenie przewodu pokarmowego (narosty w gardle i na migdałkach). Antybiotyki i inne lekarstwa przestały działać. biomarine570 dopiero zaczęłam stosować, ale już widzę poprawę. Mam nadzieję, że dalsze stosowanie poprawi mój stan zdrowia i wyleczy mnie bez konieczności operacji.

    Justyna ..., lat: 0, , Brodnica (2005-03-08)
    Od kilku lat mam problemy z żołądkiem. Badania wykazały zapalenie i bakterię H-Pylori. Różne leki, w tym antybiotyki, stosowane na zmianę nie przyniosły większej poprawy. biomarine570 stosuję 3x2 kapsułki dziennie. Używam drugie opakowanie – dolegliwości ustąpiły, czuję się lepiej.

    Felicja ..., lat: 0, , Grodków (2005-03-08)
    Po kilku dniach stosowania preparatu mój organizm zaczął się oczyszczać, poczułam się lepiej. Powróciły siły i energia. Nie czuję takiej ociężałości, wstaję chętniej, jestem bardzo wypoczęta.

    Urszula ..., lat: 0, , Drawsko (2005-03-08)
    Po 3 latach cierpień i bezskutecznym leczeniu nawrotowych stanów zapalnych i wrzodziejących na śluzówce jamy ustnej – nareszcie ulga. Biorę drugie opakowanie preparatu biomarine570 w dawce terapeutycznej – już jest radykalna poprawa. Śluzówka zaczęła się odbudowywać, ustąpiły nadżerki, owrzodzenia, przestałam cierpieć. Myślę, że preparat pozwoli mi wyzbyć się przyczyny choroby, której nie może ustalić medycyna. Preparat jest wspaniały i myślę, że zdrowie nie ma ceny.

    Jolanta ..., lat: 0, , Poznań (2005-03-08)
    W/w preparat zażywam od dwóch miesięcy, w tym okresie przestałam zażywać leki hormonalne, bez których wcześniej nie mogłam swobodnie egzystować, miałam poważne kłopoty z biegunką– teraz jest wszystko w porządku, odstawiłam również leki uspakajające. Wspaniały preparat.

    Wiesława ..., lat: 0, , Grodków (2005-03-08)
    Od przeszło 10 lat, kilka razy w roku na języku robi się rana i bardzo boli. Preparat stosuję już 4 miesiąc i do tej pory rana się nie odnowiła i wierzę, że preparat ten leczy afty.

    Józef ..., lat: 0, , Oborniki Śląskie (2005-03-08)
    Po miesiącu stosowania preparatu nastąpiła poprawa wyników biochemicznych i czynności wątroby.

    Teresa ..., lat: 0, , Tomaszów Mazowiecki (2005-03-08)
    Zauważyłam dużą poprawę w funkcjonowaniu dróg pokarmowych, mogę jeść wszystko i dobrze się czuję. Wcześniej miałam kłopoty z trawieniem, jestem po usunięciu woreczka żółciowego.

    Jolanta ..., lat: 0, , Szczecin (2005-03-08)
    Po zażywaniu biomarine570 mogę normalnie zasypiać, ponieważ nie mam opuchniętych błon śluzowych, nie duszę się z powodu braku powietrza. Wstaję wypoczęta, pełna życia. biomarine570 pomaga mi w rekonwalescencji po resekcji żołądka (nowotwór złośliwy).

    Jolanta ..., lat: 0, , Kozienice (2005-03-08)
    Preparat działa wspaniale u osoby starszej lat 72, która nie mogła już jeść – po każdym posiłku występowała biegunka. Å»adne leki nie pomagały na dłuższą metę tylko 2-3 dni i biegunka powracała wraz z silnymi bólami brzucha. Po zastosowaniu biomarine570 biegunka ustała wraz z bólami. Ta osoba już może jeść wszystko. Dziękuję.

    Leszek ..., lat: 0, , Głogów (2005-03-08)
    Preparat biomarine570 bardzo korzystnie wpłynął na mój układ odpornościowy – „odgania” przeziębienie. Ponadto moje samopoczucie jest dobre – stałem się bardziej żywotny. Moja chora wątroba nie dokucza mi, co wcześniej było nagminne i bardzo uciążliwe.

    Kazimiera ..., lat: 0, , Łódź (2005-03-08)
    Odczuwam lekkość na żołądku i wątrobie biorąc ten preparat. Przestałam brać krople wątrobowe żeby usunąć wzdęcia. Czuję się lekko mając regularne stolce, także pozbyłam się choroby trawiennej, choć dużo jem.

    Henryka ..., lat: 0, , Piła (2005-03-08)
    Rewelacja! Czuję się doskonale, biorę trzecie opakowanie żadnych przeziębień, skończyły się kłopoty żołądkowe.

    Krystyna ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-03-08)
    Jestem w trakcie zażywania czwartego opakowania tego preparatu. Przed zażywaniem miałam szumy w głowie i w uchu - teraz nie ma. Ustąpiły bóle żołądka (mam chorobę wrzodową dwunastnicy)

    Lucyna ..., lat: 0, , Głogów (2005-03-08)
    Od kiedy używam biomarine570, czuję się lepiej i łatwiej zasypiam, mniej odczuwam bóle wątroby i reumatyczne, również poprawiło się trawienie. Ustępuje ból w kościach, lepiej chodzę. Preparat biomarine570 uważam za rewelacyjny!!!

    Kazimiera ..., lat: 0, , Rypin (2005-03-08)
    Miałam dużo nadżerek z wybroczynami krwistymi w żołądku. Po zażyciu zawartości dwóch opakowań biomarine570 jest znaczna poprawa stanu zdrowia. Bardzo dziękuję za wspaniały „lek”.

    Lidia ..., lat: 0, , Katowice (2005-03-08)
    Choruję przewlekle na nerwice wegetatywną, która atakuje głównie układ jelitowo – żołądkowy. Mam też duży spadek białych ciałek krwi, co wiąże się z moja odpornością. Po zażyciu całego opakowania - 90 kapsułek wynik krwi poprawił się, a ja czuję się znacznie lepiej. Mój lekarz miał rację polecając mi ten „lek”.

    Bożena ..., lat: 0, , Gdynia (2005-03-08)
    Od lat cierpię na hemoroidy – dzięki zastosowaniu waszego preparatu mogę w miarę normalnie funkcjonować – ustąpiły, nawet krwawienia – biomarine570 biorę dopiero od dwóch miesięcy.

    Karol ..., lat: 0, , Pogwizdów (2005-03-08)
    biomarine570 jest dobrym preparatem. Działa wzmacniająco i odpornościowo na organizm. Zwalcza zgagę, regeneruje wątrobę - miałem złe wyniki z prób wątrobowych.

    Danuta ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-03-08)
    Jestem po operacji – resekcja jelita grubego i cienkiego. Po zastosowaniu preparatu czuję się lepiej. Jestem silniejsza. Mam 3-letniego synka, który często ma zapalenie krtani, a po użyciu, biomarine570 znosi przebieg choroby lżej i choroba się nie powtórzyła.

    Eryka ..., lat: 0, , Sosnowiec (2005-03-08)
    Preparat stosowany jest wspomagająco przy przewlekłym stanie zapalnym wątroby.

    Celina ..., lat: 0, , Łódź (2005-03-08)
    Preparat biomarine570 spożywam trzeci tydzień. Zauważyłam, że wyraźnie zmniejszyła się tarczyca. Ustąpiły bóle i szyja stała się o wiele cieńsza. Mam lepsze trawienie pokarmów i stopniowo stabilizuje mi się wypróżnianie, a do tej pory miałam wielkie problemy z oddawaniem stolca. Jestem bardziej odporna na wszelkie problemy życiowe i łatwiej je znoszę. Bardzo dziękuję.

    Stanisława ..., lat: 0, , Mielec (2005-03-08)
    Stosuję preparat dwa miesiące i zmniejszyła mi się torbiel na wątrobie.

    Teresa ..., lat: 0, , Toruń (2005-03-08)
    Przeszłam bardzo ciężką operację jelita grubego. Preparat biomarine570 bardzo dobrze wpływa na mój organizm, po prostu uodparnia go. Czuję się po nim bardzo dobrze. Stosuję go od 5 lat.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Katowice (2005-03-08)
    Zauważyłem, że preparat poprawia działanie mojego układu trawiennego i odpornościowego. Zmniejsza skutki długotrwałej pracy bez odpoczynku. Preparat stosuję od wielu lat i zauważyłem, że jego korzystne działanie nie słabnie.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Wejherowo (2005-03-08)
    Ciężka operacja żołądka spowodowała zachwianie funkcjonowania układu odpornościowego. Dłuższe stosowanie biomarine570 spowodowało znaczne polepszenie stanu zdrowia.

    Anna ..., lat: 0, , Reda (2005-03-08)
    Preparat okazał się ratunkiem dla mojej wątroby, z którą mam problemy od kilku lat. Po uregulowaniu pracy tego narządu ustąpiły nawracające alergie.

    Magdalena ..., lat: 0, , Reda (2005-03-08)
    Preparat okazał się panaceum dla moich kilkuletnich problemów z wątrobą. Po uregulowaniu pracy tego narządu ustąpiły nawracające alergie.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Sulechów (2005-03-08)
    Od wielu lat choruję na nadwrażliwość jelita grubego i migrenę. Ostatnio miałam dwie operacje na tarczycę. Moje życie to był jeden koszmar. Nie pamiętałam dnia bez bólu. Chodziłam do różnych specjalistów, którzy nie umieli mi pomóc. Od kiedy biorę biomarine570 jest dużo lepiej, chce mi się żyć!

    Marcin ..., lat: 0, , Rybnik (2005-03-08)
    Stosuję preparat już od roku z przerwami. Choruję na wątrobę. Czuję się teraz lepiej od czasu stosowania preparatu. Poprawiły się wyniki badań laboratoryjnych.

    Joanna ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-08)
    Myślę, że preparat biomarine570 poprawia trawienie.

    Fryderyk ..., lat: 0, , Kłodawa (2005-03-08)
    Jestem po operacji usunięcia śledziony. Mój organizm jest podatny na wszelkie choroby. Odkąd zaczęłam stosować biomarine570 wzrosła moja odporność, ustąpiły wszelkie dolegliwości, poprawiło się samopoczucie. Wyniki morfologii są także lepsze.

    Karol ..., lat: 0, , Luboń (2005-03-08)
    Jestem po operacji jelita grubego. O dobroczynnym działaniu preparatu dowiedziałem się od szwagierki, która określiła go mianem „super”. Miała rację. Z wiarą w lepsze jutro będę go stosował systematycznie, dodaje mi to sił i witalności.

    Paulina ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-03-08)
    Jestem po resekcji jelita cienkiego – biorąc preparat biomarine570 czuję się dużo lepiej. Wzmocniła się także moja odporność na przeziębienia i grypy.

    Aldona ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-08)
    Mam wirusa wątroby typu C. Łykając biomarine570 czuję się dobrze. Wyniki są stabilne. Rzadko choruję na typowe infekcje takie jak przeziębienia. Używam już czwarte opakowanie.

    Marek ..., lat: 0, , Kołbiel (2005-03-08)
    Stosuję biomarine570 zarówno w celu zapobiegania typowym infekcjom jak grypa czy przeziębienie, a także wspomagająco (osłonowo) w leczeniu wirusowego zapalenia wątroby. Dzięki biomarine570 czuję się po prostu zdrowy.

    Ewa ..., lat: 0, , Legionowo (2005-03-08)
    Po zużyciu pięciu opakowań preparatu Biomarine570 czuję się silniejsza, spokojniejsza, bardziej odporna na przeziębienia i po dużej utracie wagi wracam do normy. Podczas trzech zabiegów w szpitalu, po złamaniu ręki, zostałam zakażona wirusem typu C. Czuję się dużo lepiej.

    Lidia ..., lat: 0, , Jelenia Góra (2005-03-08)
    Mam nowotwór jelita grubego i wątroby. biomarine570 bardzo mi pomaga podczas leczenia chemioterapeutycznego. Nawet wynik badania tomograficznego był lepszy.

    Irena ..., lat: 0, , Łazy (2005-03-08)
    Preparat używa moja mama, która ma 85 lat i jest po dwóch operacjach jelita. Odkąd używa biomarine570 zrobiła się bardziej żywotna, nie skarży się na bóle, jest silniejsza, weselsza. Widzę efekty, jakie daje preparat.

    Grażyna ..., lat: 0, , Gdynia (2005-03-08)
    Cierpię na zespół jelita nadwrażliwego. Preparat stosuję od czterech lat i w tym okresie zapomniałam o swojej dolegliwości. Poza tym czuję się znacznie silniejsza fizycznie i psychicznie. Zmniejszyły się bóle artretyczne. biomarine570 to rewelacyjny preparat.

    Marzena ..., lat: 0, , Karniowice (2005-03-08)
    Po miesiącu zażywania uregulowała się praca przewodu pokarmowego. Zmniejszyło się nasilenie zgagi.

    Urszula ..., lat: 0, , Jaworzno (2005-03-08)
    Ostatnio zaczęłam używać biomarine570 i mimo, że muszę przyjmować wiele innych leków odczuwam poprawę. Uspokoiły się bóle jelitowo-wątrobowe.

    Barbara ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-08)
    biomarine570 używam od 2002 roku. Jestem chora na zapalenie wątroby typu C. Preparat na pewno mnie uodparnia. Od czasu, gdy go stosuję nie chorowałam na grypę.

    Lucyna ..., lat: 0, , Kutno (2005-03-08)
    Biorę drugie opakowanie i widzę wyraźną poprawę w pracy trzustki i wątroby. Mogłam odstawić leki, które brałam codziennie. Ogólnie poprawiło mi się samopoczucie

    Leon ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-03-08)
    Znajomy po operacji guza trzustki był całkowicie wyczerpany fizycznie i psychicznie, po zużyciu 4 opakowań biomarine570 odzyskał zdrowie i sens życia. Wg słów jego „gdyby nie ten „lek” już bym nie żył”. Ja jestem obecnie w trakcie leczenia nadczynności tarczycy, i biorę biomarine570 - mam lepsze wyniki.

    Kazimiera ..., lat: 0, , Skarżysko Kamienna (2005-03-08)
    Mam wrzody na jelicie grubym – zaleczone. Jest to duża zasługa preparatu biomarine570. Przez 30 lat nie mogłam przytyć, a teraz udało mi się przytyć 8 kg.

    Ewa ..., lat: 0, , Kamienica Polska (2005-03-08)
    Choruję na zapalenie tkanki łącznej, alergię, niewydolność nerek i wątroby, uraz kręgosłupa. Nie mogę nic dźwigać, nawet szklanki nie mogę unieść. Miałam pięć zapaści, dwa lekkie zawały serca. Po zażywaniu biomarine570 jest dużo lepiej.

    Wacława ..., lat: 0, , Rybnik (2005-03-08)
    biomarine570 używam od miesiąca i ogólnie lepiej się czuję. Polepszyło mi się trawienie i przemiana materii. Nie mam tak częstych napadów kaszlu, a wieczorami nie czuję się tak bardzo zmęczona po całym dniu. Czuję się naprawdę lepiej i to zasługa biomarine570.

    Janina ..., lat: 0, , Kędzierzyn Koźle (2005-03-08)
    Stosowałem preparat przez trzy miesiące. Nastąpiła znaczna poprawa samopoczucia. Po około miesiącu ustąpiły dość często występujące zgagi i bóle po lewej stronie w okolicy żołądka i serca.

    Agata ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-08)
    Preparat używam od niedawna. Choruję na wirusowe zapalenie wątroby typu C. Nie zauważyłam pogorszenia się mojego stanu. Czuję się dobrze.

    Alfreda ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-08)
    Choruję na marskość wątroby. biomarine570 stosuję od 8 miesięcy. Poprawia się stan mojego zdrowia i myślę, że to dzięki preparatowi, co potwierdzają wyniki moich badań.

    Wiktor ..., lat: 0, , Gliwice (2005-03-08)
    Po miesiącu zażywania zauważyłem zdecydowaną poprawę w układzie trawiennym – uregulowanie stolców (choroba Leśniowskiego Crohna).

    Jadwiga ..., lat: 0, , Łódź (2005-03-08)
    Stosując biomarine570 czuję się lepiej, przestałam mieć problemy z zaparciami, bóle reumatyczne ustąpiły. Włosy nie wypadają.

    Marcelina ..., lat: 0, , Łódź (2005-03-08)
    Od kilku lat choruję na zespół jelita drażliwego i bolesną uchyłkowatość jelita grubego. Poziom trójglicerydów zawsze przekraczał normę. Leczyłam się też na trądzik. Dzięki biomarine570 udało się rozwiązać kilka problemów. Skóra wyraźnie się poprawiła, bóle się zmniejszyły, a poziom trójglicerydów cały czas spada. Wszystko dzięki tym kapsułkom – aż chce się żyć

    Iwona ..., lat: 0, , Wrocław (2005-03-08)
    Preparat pomógł mi pokonać nawracające zapalenie gardła, znikła nadkwasota żołądka i stan napięcia przedmiesiączkowego- (ból piersi). Cudowna pomoc.

    Jan ..., lat: 0, , Lublin (2005-03-08)
    Normuje i stabilizuje funkcjonowanie organizmu szczególnie w zakresie snu (spokojny, relaksujący), funkcjonowania wątroby i tego, co wiąże się ze stanami chorobowymi jelita grubego.

    Barbara ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-03-08)
    Mam wiele chorób, używam 17 różnych tabletek dziennie. Z powodu długotrwałego używania tych wszystkich lekarstw odczuwałam bóle wątroby i żołądka. Od dwóch miesięcy używam biomarine570 i czuję się bardzo dobrze a najbardziej cieszę się z tego że zrezygnowałam ze wszystkich innych tabletek. Dziękuję za wspaniały „lek”.

    Sylwia ..., lat: 0, , Koszalin (2005-03-08)
    Natura potrafi czynić cuda – dziękuję, że jest taki preparat! Preparat od 4 miesięcy kupuję ciężko choremu tacie. Jego organizm był bardzo wyniszczony różnymi chorobami: udar mózgu, polineuropatia, zanik mięśni, zapalenie otrzewnej, miażdżyca, owrzodzenie jelita grubego i perforacja żołądka. Przed zastosowaniem preparatu nie jadł, chudł, nie mógł mówić, spał i słabł. Nie mógł chodzić. Po 1 miesiącu zażywania biomarine570 stan jego zmienił się na lepsze. Już je, mówi, porusza się a mię...

    Dorota ..., lat: 0, , Tomaszów Mazowiecki (2005-03-08)
    Zaczęłam używać biomarine570, który poleciła mi córka. Zażywała go jej koleżanka, której pomógł. Mam zapalenie błony śluzowej żołądka, więc nie mogę jeść surowych owoców ani warzyw. biomarine570 dostarcza mi witamin A i D. Na pewno będę obserwować zachowanie mojego organizmu w trakcie brania preparatu.

    Paulina ..., lat: 30, , Otwock (2004-03-11)
    Przez ostatnie dwa lata chorowałam na anoreksję i mój organizm był całkowicie zniszczony. Preparat BioMarine570 pomógł mi odzyskać równowagę organizmu i zregenerować skórę, wzmocnił moje włosy i paznokcie, polepszył samopoczucie.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Działoszyn (2003-09-11)
    Preparat biomarine570 używam już około 8 miesięcy w minimalnej dawce. Zauważyłam, że zniknął problem zaparć, poprawiła się praca wątroby, ponieważ skończyły się bóle po zjedzeniu niektórych pokarmów. Poprawił się ogólnie mój stan, ponieważ jestem osobą po zawale, która przyjmuje ciągle wiele leków. Ogólnie jestem zadowolona.

    Renata ..., lat: 0, , Mykanów (2003-09-11)
    Jestem bardzo zadowolona z działania preparatu. Poprawił odporność mojego organizmu, poprawił przemianę materii. Zaletą jest ten fakt, że jest łatwo dostępny.

    Jolanta ..., lat: 0, , Gdańsk (2003-09-11)
    Podczas stosowaniu preparatu - poprawa parametrów biochemicznych i czynności wątroby.

    Józef ..., lat: 0, , Gdańsk (2003-09-11)
    Bardzo ważne – preparat naturalny a nie chemia, wzmacnia, uspokaja, pomaga przy bezsenności, ułatwia trawienie.„Lek” stosuję 3x4 kapsułki w celu udrożnienia tętnic. Stan się znacznie polepsza.

    Dagmara ..., lat: 0, , Stalowa Wola (2003-09-11)
    Jestem zadowolona z tego „leku”. Miałam wstrzykniętą żółtaczkę, bolała mnie wątroba uważać musiałam bardzo na jedzenie a teraz czuję się lepiej.

    Wiesława ..., lat: 0, , Ustroń (2003-09-11)
    Używamy preparat razem z mamą i uważamy, że jest pomocny w schorzeniach wątroby i przemianach materii.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Lublin (2003-09-11)
    Jestem zadowolona, bardzo poprawia mi stan zdrowia, podnosi odporność, reguluje mi przemianę materii, wątrobę, lepiej trawię pokarm. Świetny, bo skuteczny, działa jeżeli używam systematycznie nie ma skutków ubocznych. Bardzo dobrze działa przy stanach zapalnych, infekcjach, alergiach, cukrzycy, rozluźnia oddychanie i obniża nadciśnienie tętnicze. Polecam go moim znajomym przy różnych schorzeniach i są również zadowoleni.

    Dominika ..., lat: 0, , Łódź (2003-09-11)
    Stosując biomarine570 zauważyłam, że mój system trawienny lepiej pracuje i poprawia się stan skóry. Mam nadzieję, że po dłuższym czasie przyjmowania preparatu także mój system nerwowy i skaczące ciśnienie unormują się. Stosuję 3x2 kapsułki.

    Genowefa ..., lat: 0, , Mykanów (2003-09-11)
    biomarine570 zażywam 3-ci miesiąc i poczułam się bardzo dobrze, myślałam, że mogę już ją przerwać ale odczułam naprawdę potrzebę dalszego brania a gdy zaczęłam brać odczułam lepsze samopoczucie, lepszą przemianę materii.

    Kazimiera ..., lat: 0, , Działoszyn (2003-09-11)
    W czasie brania preparatu zmniejszyły się problemy z wątrobą. Mogę jeść wiele potraw, na które wcześniej mogłam tylko popatrzeć.

    Teresa ..., lat: 0, , Warszawa (2003-09-11)
    Zdecydowałam się na stosowanie w/w preparatu na skutek małopłytkowości spowodowanej brakiem odporności. Jestem po usunięciu śledziony.

    Urszula ..., lat: 0, , Wąbrzeźno (2003-09-11)
    Dziękuję, że ten „lek” istnieje. Mogłam odstawić leki syntetyczne. Poprawa stanu wątroby, spłaszcza się tłuszczak, część problemów hormonalnych zniknęła, umysł jaśniejszy, stałam się bardziej opanowana nerwowo, maleńka poprawa wzroku (jaskra). Alergia szybko znika.

    Halina ..., lat: 0, , Rosnów (2003-09-11)
    Odkąd przyjmuję preparat (2 miesiące) poprawiły się znacznie próby wątrobowe i przestałam odczuwać dolegliwości związane z chorobą wątroby. Mam nadzieję, że całkowicie dojdę do zdrowia.