Opinie - Marinex International
Marinex International

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

Opinie pacjentów

Każda z tych opinii jest autentyczna i oryginał każdej z nich jest przechowywany w archiwum naszej firmy.

Opinie - Choroby układu nerwowego: w tej kategorii jest 245 opinii.

    Żanna ..., lat: 36, , Bydgoszcz (2018-12-28)
    Choruję na RZS. BioMarine pomaga mi funkcjonować prawie bez sztywności. Ponadto mam większą odporność, lepsze samopoczucie, ładniejszą skórę. Stosuję od roku po uprzednim przyjmowaniu BioMarine Medical. Podaję go również synkowi (5lat). Zdecydowanie mniej choruje. Polecam wszystkim. Dawkowanie BioMarine1140: 6 kaps./dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Jolanta ..., lat: 67, , (2018-08-17)
    W 2004r zdiagnozowano u mnie chorobę zwaną fibriomialgią (nieprawidłowe przewodzenie bodźców czuciowych w centralnym układzie nerwowym). Przed 2004r cierpiałam na bóle kości ramion, nóg w zasadzie całego układu kostnego. Do tego dochodziło chroniczne zapalenie tkanek miękkich: dziąsła, migdały, powieki. Lekarze byli bezradni. Żadna diagnoza nie została trafnie postawiona. Zdecydowałam się na wycięcie migdałów. Po operacji szukałam nawet pomocy u homeopaty poleconego przez lekarza rodzinnego. Zapalenia ropne nadal trwały, bóle powtarzał...

    Teresa ..., lat: 65, , Pabianice (2017-01-27)
    BioMarine1140 wzmocniła mnie nie tylko fizycznie. Mam psychozę maniakalno-depresyjną i zażywam leki psychiatryczne na receptę, po których byłam bardzo wyciszona, " bez życia" i chęci w sobie. Odkąd zażywam BioMarine1140 czuję się znacznie lepiej i aktywniej uczestniczę w życiu rodzinnym. Czuję się potrzebna, a czasem nawet niezastąpiona. To dzięki BioMarine. Dawkowanie BioMarine1140: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 2 lata

    Alicja ..., lat: 37, , Gdańsk (2014-03-28)
    Poprawił odporność umysłu. Stosuję od roku z małymi przerwami to jest miesięcznymi. Lepiej pamiętam, myśli układają mi się w sposób chronologiczny. Mam zamiar stosować go tak długo jak długo będzie mnie na niego stać.

    Zbigniew ..., lat: 40, , Ruda Śląska (2012-11-21)
    Jestem chory na SM. 2 razy w sytuacji awaryjnej (przed i w trakcie próby badawczej nowego leku na SM) odbudował mój układ odpornościowy. Dawka 3 razy 3 kaps., w ciągu tygodnia potrafi podnieść WBC z 2,2 do 4,6 (i inne wskaźniki też).Normalna dawka to 4-6 kaps.o ile zezwoli neurolog prowadzący.Przed wejściem do badań cały 2009r,aby utrzymać odporność na wymaganym poziomie, potem aby nie fałszować próby przerwałem. Obecnie po gwałtownym spadku wróciłem do sprawdzonego preparatu Dawka:4-6BM570/dz.

    Krzysztof ..., lat: 73, , Poznań (2012-10-18)
    Mój ojciec choruje na Parkinsona. BioMarine570 pomaga mu zachować sprawność w mówieniu i poruszaniu się. Wyraźnie spowalnia przebieg choroby. Dawka:6 kaps. BM570/dz.

    Marcin ..., lat: 22, , Sosnowiec (2012-02-17)
    Stosuję BioMarine570 od lutego 2010 roku, ponieważ jestem chory na SM i mam osłabioną odporność. Uległa ona nieporównywalnej poprawie. BioMarine570 niezwykle pomaga mi w okresie po zaostrzeniach choroby, kiedy mój organizm jest osłabiony i narażony na infekcje. Stosuję go nieprzerwanie przez cały rok i będę stosował nadal, ponieważ efekty są wyraźnie dostrzegalne. Uważam, że regres ognisk demielinizacyjnych widocznych na rezonansach jest jednym z najlepszych dowodów na lecznicze właściwości BioMarine570. 5kaps.BioMarine570/codziennie

    Sylwia ..., lat: 39, , Rydzyna (2011-06-14)
    Przyjmuję 2 x 2 kapsułki jestem zadowolona, ponieważ nie jestem taka nerwowa i bardzo mało się przeziębiam. Stosuję przez cały rok. Będę dalej go stosowała. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Grażyna ..., lat: 52, , Katowice (2011-04-28)
    W 2008r. dostałam niedokrwiennego udaru mózgu. Poza tym od lat mam poważne problemy z nerwicą, dużo objawów wegetatywnych, które po udarze się nasiliły. Na stosowanie BM namówił mnie mąż. Po około 3 miesięcy stosowania stałam się spokojniejsza, lepiej śpię. Przeziębienia w ogóle mnie omijają. Problemy z nerwicą też zaczęły się trochę uspakajać. Jestem zachwycona BM. Poleciłam go wielu koleżankom, które stosuję z całymi rodzinami. Dziękuję za ten wspaniały środek. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Mariusz ..., lat: 31, , Katowice (2011-04-27)
    Mam nerwicę, która nieźle dawała mi o sobie znać. Od lat cierpię na migrenę. Po namowie rodziców zaczęłam stosować BM. Po około 3,5 - 4 miesiącach stosowania zaczęłam odczuwać pozytywne zmiany. Stałem się wyciszony, bóle migrenowe stały się znacznie mniejsze. W ogóle się nie przeziębiam. Poleciłem w pracy wielu znajomym, praktycznie zdrowym ludziom, ale od kiedy zaczęli stosować BM dziękują mi, gdyż nawet zdrowi ludzie widzą, że w ich organizmie zachodzą pozytywne zmiany. Są odporniejsi na stres, nie łapi...

    Agata ..., lat: 26, , Gorlice (2011-04-14)
    BioMarine1140 stosuję od ponad 3 miesięcy nieprzerwanie ( 2 razy dziennie po 1 kapsułce ). Po tym okresie stosowania zauważyłam, że znacznie rzadziej jestem przeziębiona, rzadziej się denerwuję, łatwiej jest mi się skoncentrować w pracy ( jestem nauczycielem ). Ogólnie czuję, że mój organizm się wzmocnił, a system nerwowy w końcu pracuje tak, jak powinien (brak ,, huśtawki nastrojów '' ). Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Andrzej ..., lat: 57, , Katowice (2010-10-15)
    Od 1997 roku choruję na SM. Miałem rzuty na kończyny dolne i nerw wzrokowy. Poza tym moja odporność była bardzo słaba, właściwie nie było jej wcale. Odkąd zacząłem brać BioMarine po ok. 2 miesiącach zauważyłem, że jestem silniejszy, nogi nie są takie zimne, no i co najważniejsze sporadycznie dostaję tylko katar. Uważam, że BioMarine jest dużą nadzieją dla wszystkich chorych na SM. Polecam go wszystkim.

    Grażyna ..., lat: 52, , Katowice (2010-10-15)
    W 2008 roku przeszłam udar mózgu. Ponadto mam silną nerwicę, nadciśnienie. Mąż choruje na SM i od dłuższego czasu stosuje BioMarine570. Namówił również mnie i tak zaczęłam zażywać również ja. Mogę stwierdzić, że BioMarine nie tylko podnosi odporność, ale również wpływa na lepszy całokształt funkcjonowania organizmu. Jestem bardzo zadowolona. Stosuję 4 kaps. na dobę.

    Halina ..., lat: 65, , Łódź (2010-07-23)
    Przypadek losowy zniszczył mój system nerwowy, a preparat BioMarine spowodował, że jestem spokojniejsza i czuję, że mój układ nerwowy jest w lepszej formie. Również nie przeziębiam się, nie mam nawet kataru. Z przekonaniem polecam.

    Beata ..., lat: 36, , Bralin (2010-07-15)
    Preparat BioMarine pomógł mi uporać się z nerwicą lękową. Minęła prawie całkowicie. Stałam się spokojniejsza.

    Mariusz ..., lat: 26, , Nowy Staw (2010-06-24)
    Zmniejszył dolegliwości chorobowe związane z chorobą SM (stwardnienie rozsiane).

    Andrzej ..., lat: 56, , Katowice (2010-05-20)
    Od 1997 r. jestem chory na stwardnienie rozsiane. Po przeczytaniu w internecie zalet oraz wypowiedzi na temat BioMarine zacząłem również go stosować. Po około 2 miesiącach zażywania zauważyłem, że moja odporność się zwiększa, dlatego stosuję go nadal. Jestem bardzo zadowolony, że chociaż w taki sposób mogę pomóc swojej chorobie.

    Dorota ..., lat: 35, , Gdańsk (2010-05-07)
    Moja odporność wzmocniła się a bardzo ważne to dla mnie, gdyż biorę lek z grupy Interferonu.

    Anna ..., lat: 29, , Warszawa (2010-05-07)
    Podniósł znacznie moją odporność. Jest to kolejne opakowanie, które przyjmuję, aby uniknąć przeziębienia. Choruję na SM od 7 lat, a każda infekcja powoduje nawrót choroby. BioMarine pomaga uniknąć kolejnego pobytu w szpitalu.

    Krystyna ..., lat: 0, , Rumia (2010-03-01)
    Choruję na SM. Zmniejszyła się znacznie obecność przeciwciał przeciwmózgowych. Była > 80. Jest <10. Badania: kompleksy immunologiczne zbliżają się do normy. Lekarz immunolog zleca 3 x 1 tabletka (BioMarine1140). Stosowanie ciągłe. Jestem stałą klientką. Uwierzyłam w skuteczność BioMarine.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Łódź (2010-02-22)
    Mam anginę ropną ale przechodzę ja bez bólu gardła i temperatury więc uważam, że to zasługa BioMarine. Mam SM, ciągle wstawałam w nocy a odkąd biorę nie wstaję. Używam 3 x 3 kapsułki BioMarine570.

    Barbara ..., lat: 0, , Blachownia (2010-02-15)
    Choruję na SM od 9 lat. Po 2 udarach miałam ograniczenia ruchowe prawej strony. Po 5 miesiącach leczenia sterydami zaczęłam brać BioMarine. Po 2 tygodniach objawy zanikły. Czuję się silniejsza i cały czas pracowałam z kilkutygodniowymi przerwami latem. Od roku jestem rencistką. Do tego guz mózgu. Przy nasileniu SM stosuję do 9 kapsułek dziennie.

    Rafał ..., lat: 0, , Gdańsk (2010-02-03)
    Ustało występowanie aft (pleśniawek), wzmocnienie odporności przy chorobie SM.

    Anna ..., lat: 0, , Warszawa (2009-11-03)
    BioMarine570 podnosi moją odporność. Jako osoba chora na SM i przyjmująca różne rodzaje leków (Mitoxantrone, który wzmaga podatność na zakażenia bakteryjne i wirusowe) muszę bardzo dbać o swoje zdrowie. Dzięki BioMarine jestem znacznie mniej narażona na wszelkie infekcje, które zazwyczaj kończą się rzutem choroby.

    Magdalena ..., lat: 0, , Łódź (2009-09-29)
    Jestem osoba chorą na SM od wielu lat. Przedostanie się do mojego organizmu wirusów i bakterii wywołuje ogólne osłabienie i co za tym idzie brak możliwości poruszania się. Stosowałam różne preparaty, ale dzięki BioMarine mój organizm jest silniejszy i skuteczniej opiera się chorobom i wirusom.

    Grażyna ..., lat: 0, , Mszczonów (2009-09-23)
    Stosuję BioMarine570, ponieważ choroba, którą mam (SM) bardzo obniża moją odporność. Preparat ten poprawia moje wyniki i dzięki niemu czuję się mocniejsza oraz silniejsza.

    Marzena ..., lat: 0, , Piła (2009-08-18)
    W roku 2000 zachorowałam na SM. Na tę chorobę brak jest lekarstw. Podjęłam decyzję o zastosowaniu BioMarine. Obecnie czuję się dobrze, w życiu radzę sobie sama.

    Anna ..., lat: 0, , Warszawa (2009-06-23)
    Stosuję BioMarine,ponieważ jestem chora na SM i mam obniżoną odporność.BioMarine stosowany regularnie pomaga odzyskać mi sprawność fizyczną i wykonywać wiele czynności ruchowych i życiowych bez zakłóceń

    Julita ..., lat: 0, , Rydzyna (2005-05-14)
    biomarine570 jest bardzo pomocny. Kiedy go biorę zmniejszają mi się nerwy.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Złotów (2005-05-14)
    Preparat jest bardzo dobry, więc polecam go wszystkim. Sama zaczęłam go stosować gdyż w 2000 roku miałam operację na tarczycę i czułam się bardzo źle. Miałam kłopoty z koncentracją. biomarine570 w zasadzie pomógł mi na wszystko – na pracę mózgu, cera zaczęła się robić bardzo ładna, czułam się bardzo dobrze. Mój organizm się uodpornił. Uregulowała się także praca hormonów.

    Wiesława ..., lat: 0, , Łambinowice (2005-05-14)
    Autoagresja immunologiczna (tkankowa), zaburzenia równowagi (po operacji tętniaka mózgu), zaburzenia snu. Efekty – w wyżej wymienionych stanach nastąpiła poprawa.

    Kamila ..., lat: 0, , Jeżów Sudecki (2005-05-14)
    Uniknęłam przeziębień w okresie zimowym. Stany napięcia nerwowego ustąpiły.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Olkusz (2005-05-14)
    Obecnie stosuję trzecie opakowanie biomarine570 i stwierdzam, że czuję się zdecydowanie lepiej. Minęły stany depresyjne. Jestem spokojniejsza, bardziej opanowana. Poza tym uodporniłam się i na wiosnę nie miałam zapalenia strun głosowych, które przechodziłam co roku.

    Jolanta ..., lat: 0, , Olkusz (2005-05-14)
    Po około dwóch tygodniach stosowania biomarine570 poczułam zmniejszenie napięcia nerwowego, spokojniejszy sen.

    Halina ..., lat: 0, , Kalisz (2005-05-14)
    Spokojny, głęboki sen po stosowaniu preparatu (wcześniej bezsenność), znaczna poprawa samopoczucia. Zmniejszenie dolegliwości chorobowych, dobry nastrój.

    Mirosława ..., lat: 0, , Strumień (2005-05-14)
    biomarine570 używam od miesiąca i gorąco polecam każdemu. Mnie pomaga wzmocnić system nerwowy po ciężkich przejściach. Podaję go także dzieciom i wnukom – naprawdę działa.

    Natalia ..., lat: 0, , Olsztyn (2005-05-14)
    Biorąc biomarine570 czuję się o wiele lepiej. Moje nerwy są w lepszym stanie. Te kapsułki z rekina dają radość życia.

    Filip ..., lat: 0, , Olsztyn (2005-05-14)
    Jestem bardziej pogodny i mniej nerwowy. Tłuszczyk z rekina i piękna jest mina.

    Fryderyka ..., lat: 0, , Miękinia (2005-05-14)
    Jestem po wylewie krwi do mózgu – krwiak 40x22 mm. stwierdzony tomografem. Dzięki kapsułkom biomarine570 czuję się lepiej.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Poraj (2005-05-14)
    Miałam problem z kręgosłupem, nerwicą, tarczycą i snem. Po kilku miesiącach zażywania kapsułek biomarine570 mój stan zdrowia widocznie się poprawił.

    Zofia ..., lat: 0, , Ostowy (2005-05-14)
    Odkąd zażywam ten preparat czuję się silniejsza, rzadziej choruję na infekcje i jestem bardziej odporna. Coraz rzadziej używam także leków uspokajających. To już moje piąte opakowanie biomarine570.

    Ludwik ..., lat: 0, , Szczecin (2005-05-14)
    Po miesięcznym stosowaniu biomarine570 odczuwam znaczną poprawę zdrowotną. Cierpię na skutki wylewu, nadciśnienie, jaskrę oraz mam słabą odporność organizmu.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-05-14)
    Poprawa ogólnego samopoczucia, odporności na przeziębienia i choroby górnych dróg oddechowych, odporności na stres. Mam też lepsze funkcjonowanie układu nerwowego.

    Damian ..., lat: 0, , Toruń (2005-05-14)
    Środek bardzo wspomógł działanie organizmu. Wzmocnił komórki nerwowe mózgu i obwodowego układu nerwowego.

    Czesława ..., lat: 0, , Koniecpol (2005-05-14)
    Po zastosowaniu biomarine570 czuję się mocniejsza i mniej zapadam na depresję i inne choroby.

    Kamila ..., lat: 0, , Płoty (2005-05-14)
    Stałam się zdrowsza i mniej nerwowa stosując biomarine570. Jestem bardziej odporna na stres.

    Iwona ..., lat: 0, , Nawojowa (2005-05-14)
    Dziecko (11 lat) jest po trzech operacjach guza mózgu. Podawanie tego preparatu dobrze wpływa na odporność organizmu.

    Teresa ..., lat: 0, , Ujście (2005-05-14)
    Moim zdaniem to bardzo dobry preparat. Przede wszystkim bardzo skutecznie wzmacnia system nerwowy.

    Zofia ..., lat: 0, , Szczecin (2005-05-14)
    Jestem bardzo zadowolona z wyników stosowania biomarine570. Odczuwam wyraźną poprawę ogólnego samopoczucia. Od dawna nie biorę żadnych leków. Zaczęłam stosować biomarine570 po chorobie Meniera (uszkodzenie błędnika). Obecnie nie mam ataków.

    Helena ..., lat: 0, , Leżajsk (2005-05-14)
    Już leczę się od kwietnia, czuję się dużo lepiej, jestem silniejsza, mniej nerwowa. Cieszę się bardzo, że nie mam nadciśnienia. Ten preparat bardzo mi pomógł. Polecam go wszystkim znajomym.

    Władysław ..., lat: 0, , Biała Podlaska (2005-05-14)
    Od kilku lat pracuje w warunkach dużego stresu, nie mogę wieczorem zasnąć, często zapadam na choroby górnych dróg oddechowych. Od momentu kiedy zacząłem stosować preparat biomarine570 rzadziej choruje na przeziębienia, mam mniejsze problemy z zasypianiem, czuję się bardziej wyciszony, lepiej znoszę trudy dnia codziennego, jestem bardziej opanowany i spokojniejszy.

    Zofia ..., lat: 0, , Białogard (2005-05-14)
    Preparat pomógł mi przy silnej nerwicy, złagodził kołatanie serca, drżenie ciała. Stałam się spokojniejsza, nabrałam chęci do życia. Teraz więcej się uśmiecham, a nie mogłam sobie poradzić. Wcześniej piłam różne ziołowe wynalazki i nic nie skutkowało.

    Beata ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-05-14)
    Moje autystyczne dziecko zaczęło mówić. Łączę ten fakt z podawaniem biomarine570.

    Halina ..., lat: 0, , Pisz (2005-05-14)
    Wzmocnił mi się układ nerwowy i uregulował stan związany z menopauzą.

    Antoni ..., lat: 0, , Olsztyn (2005-05-14)
    biomarine570 działa korzystnie na układ krążenia i na układ nerwowy. Usuwa też ogniska łuszczycy.

    Magdalena ..., lat: 0, , Bytom (2005-05-14)
    Bardzo pomaga w nadciśnieniu tętniczym, na choroby serca, cukrzycę, choroby systemu nerwowego oraz na infekcje. Jest niezastąpiony.

    Lucyna ..., lat: 0, , Å»elazków (2005-05-14)
    Zauważyłam, że mój układ nerwowy zaczyna właściwie funkcjonować (jestem mniej nerwowa). Jestem bardziej odporna, zauważyłam też poprawę w miażdżycy, cukrzycy, nadciśnieniu tętniczym. Preparat jest skuteczny i korzystnie wpływa na mój organizm. Lekarz również zauważył zmiany.

    Janina ..., lat: 0, , Poznań (2005-05-14)
    Jestem pod wrażeniem, biomarine570 uchronił mnie od nawrotu rwy kulszowej.

    Maryla ..., lat: 0, , Pruchnik (2005-05-14)
    Preparat biomarine570 to preparat najwyższej jakości. Dowiedziałam się o nim z Poradnika Domowego. Zażywa go mój syn, który, mimo, że ma dopiero 22 lata choruje na nerwicę. Już po zażyciu jednego pudełeczka zauważyłam zmianę. Będę mu podawać go nadal bo nie ma żadnych skutków ubocznych.

    Urszula ..., lat: 0, , Wydra (2005-05-14)
    Super! Zdecydowanie podniosła się odporność na stres, co pozwoliło na odstawienie leków psychotropowych.

    Stanisława ..., lat: 0, , Sieradz (2005-05-14)
    Stałam się mniej nerwowa, odrzuciłam leki uspokajające. Poprawił się stan mojego układu odpornościowego. Krwinki białe badane po amputacji piersi bywały różne, ale teraz ich poziom jest bardzo dobry.

    Michał ..., lat: 0, , Świętochłowice (2005-05-14)
    biomarine570 pomaga mi w stresie przy leczeniu mojej choroby związanej z mózgiem. Zamierzam go brać przez dłuższy czas.

    Zuzanna ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-24)
    Choruję na stwardnienie rozsiane. Taki preparat jest mi niezbędny, a ten jest najlepszy spośród wszystkich dostępnych na rynku.

    Sylwia ..., lat: 0, , Tarnów (2005-03-24)
    Chorując na stwardnienie rozsiane już od ponad roku nie przeziębiam się, a wcześniej nie zażywając preparatu chorowałam co dwa miesiące.

    Paweł ..., lat: 0, , Wałcz (2005-03-24)
    Czuję się lepiej, jestem silniejszy, przestałem się przeziębiać. Zażywam już drugie opakowanie. Choruję na stwardnienie rozsiane.

    Beata ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-24)
    Stosuję preparat jako środek wspomagający przy SM już od pięciu miesięcy. Nie obserwuję postępowania choroby, a to oznacza, albo spowolnienie SM, albo zatrzymanie choroby. A o to właśnie chodzi w walce ze stwardnieniem rozsianym. Sądzę, że biomarine570 jest wysoce pomocny.

    Monika ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-24)
    Mam SM. Stosuję dietę, a olej w tej diecie jest najważniejszy. Nie wiem czy wspomaga u mnie odbudowę neuroprzekaźnictwa, ale wierzę, że tak.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-24)
    biomarine570 stosuję od pięciu lat i polecam moim pacjentom z SM, po chemioterapiach i podczas infekcji.

    Jolanta ..., lat: 0, , Glinojeck (2005-03-24)
    Od 1997 roku choruję na SM. Miałam do tej pory kłopoty z systemem odpornościowym. Mam dwójkę małych dzieci więc jest dla kogo żyć To dla nich zapomniałam o swej bolesnej codzienności, bym mogła je godnie wychowywać. Jednakże choroba, jaką jest stwardnienie rozsiane uniemożliwia mi to zadanie. Od 1998 roku leczę się innymi lekami, ale to nie przynosi rezultatów, więc zwątpiłam w ich skuteczność. Za namową irydologa i neurologa w połowie stycznia podjęłam leczenie biomarine570. W moim przypadku nie wchodzi w grę leczenie ste...

    Aldona ..., lat: 0, , Gniezno (2005-03-24)
    Przyjmowanie biomarine570 znacznie poprawiło odporność mojego organizmu na infekcje. Preparat przyjmuję od 1,5 roku bez przerwy w mniejszych lub większych dawkach. biomarine570 daje mi także nadzieję wydłużenia okresów remisji sclerosis multiplex.

    Bożena ..., lat: 0, , Świdwin (2005-03-24)
    Choruję na SM od 22 lat. Po zażyciu przez okres około trzech miesięcy preparatu biomarine570 odczułam większą sprawność organizmu.

    Julia ..., lat: 0, , Glinojeck (2005-03-24)
    Preparat biorę od czterech miesięcy. Do tej pory nie miałam rzutów SM. Czuję chęć do pracy. Z moją odpornością też jest lepiej – nie mam przeziębień.

    Albina ..., lat: 0, , Bytom (2005-03-24)
    biomarine570 jest bardzo pomocny w nadciśnieniu tętniczym, chorobie serca, cukrzycy i SM. Zażywam go już bardzo długo i pomaga mi.

    Lucyna ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-03-24)
    Choruję na stwardnienie rozsiane. Zauważyłam poprawę ukrwienia kończyn dolnych tzn. miałam zimne, a po użyciu preparatu po miesiącu stały się cieplejsze, co powoduje lepszy sposób poruszania się. Poprawiło mi się samopoczucie.

    Honorata ..., lat: 0, , Lublin (2005-03-24)
    Choruję na SM. Odkąd zażywam biomarine570 mam bardzo rzadko rzuty choroby i są one łagodniejsze.

    Magdalena ..., lat: 0, , Łomża (2005-03-24)
    Choruję na SM. Od 9 miesięcy zażywam biomarine570. Jestem bardzo zadowolona z działania tego preparatu ponieważ mój organizm zaczął normalnie funkcjonować. Minęły częste bóle głowy, drżenie kończyn oraz sztywnienie karku. Jestem spokojniejsza. biomarine570 pozwala mi zapomnieć, że jestem chora.

    Olgierd ..., lat: 0, , Wałbrzych (2005-03-24)
    Czuję się lepiej, jestem silniejszy, nie przeziębiam się. Choruję na SM. Myślę, że teraz jestem bardziej odporny

    Zofia ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-03-24)
    Choruję na stwardnienie rozsiane. Zauważyłam poprawę ukrwienia kończyn dolnych – nogi stały się cieplejsze, co powoduje lepszy sposób poruszania się. Poprawiło się także samopoczucie.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Niepołomice (2005-03-24)
    Jestem chory na SM. Zauważyłem poprawę spraw fizjologicznych. Zmniejszyły się drgania całego ciała. Mam też lepszą równowagę.

    Kamila ..., lat: 0, , Baboszewo (2005-03-24)
    Kurację stosuję od roku, zauważyłam, że nie przeziębiam się, a przy SM jest to bardzo ważne.

    Hanna ..., lat: 0, , Bogatynia (2005-03-24)
    Choruję na stwardnienie rozsiane. Mam nadzieję, że chociaż troszkę załagodzi chorobę.

    Tomasz ..., lat: 0, , Å»yrardów (2005-03-24)
    Jestem chory na stwardnienie rozsiane. Dzięki biomarine570 czuję się o wiele lepiej, mam więcej sił.

    Łukasz ..., lat: 0, , Wargowo (2005-03-24)
    Preparat stosuję wspomagająco przy podstawowej terapii leczniczej stwardnienia rozsianego. Liczę na dalsze wzmocnienie układu odpornościowego.

    Hanna ..., lat: 0, , Jastrzębie (2005-03-24)
    Choruję na SM. Czuję się dużo mocniejsza po zażywaniu biomarine570.

    Kamila ..., lat: 0, , Przecław (2005-03-24)
    Po zażyciu jednego opakowania biomarine570 przy podejrzeniu SM bardzo polepszyło się samopoczucie. Ustąpiły też bóle stawów i kręgosłupa oraz zmniejszyło się częste zmęczenie.

    Eryka ..., lat: 0, , Przecław (2005-03-24)
    Od 14 lat choruję na SM. Dzięki biomarine570 zmniejszyła się spastyka oraz ogólne samopoczucie.

    Adam ..., lat: 0, , Å»yrardów (2005-03-24)
    Skutecznie wzmacnia odporność. Stosując preparat czuję się silniejszy. Objawy choroby – stwardnienie rozsiane – ulegają zmniejszeniu.

    Róża ..., lat: 0, , Świnoujście (2005-03-24)
    Jestem chora na SM od kilku lat. Brałam dużo leków o podobnym działaniu. Uważam, że biomarine570 jest bardzo dobrym preparatem. Poprawił mi się stan chodzenia i przestałam się przeziębiać. Polecam go chorym na SM.

    Lidia ..., lat: 0, , Łomża (2005-03-24)
    Choruję na SM. Od 11 miesięcy zażywam biomarine570. Jestem bardzo zadowolona z tego preparatu, ponieważ mój organizm zaczął normalnie funkcjonować. Minęły częste bóle głowy, drżenie kończyn oraz sztywnienie karku. biomarine570 pomaga zapomnieć mi, że jestem chora.

    Damian ..., lat: 0, , Å»yrardów (2005-03-24)
    Jestem chory na SM, więc stosuję biomarine570 wspomagająco w terapii. Czuję się po nim o wiele lepiej.

    Oliwia ..., lat: 0, , Starogard Gdański (2005-03-24)
    Jestem młoda i choruję na stwardnienie rozsiane. Bardzo wierzę, że biomarine570 uodporni mój chory organizm i nadal będę chodzić.

    Renata ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-03-24)
    Stosuję na SM. Mam lepsze samopoczucie, ciepłe stopy i lepsze czucie. Nie przeziębiam się.

    Dariusz ..., lat: 0, , Ustroń (2005-03-09)
    biomarine570 pomaga mi w codziennym życiu, uwalnia mnie od codziennego stresu, leczy wrzody.

    Krystyna ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-03-09)
    Korzystnie wpływa na układ nerwowy. Daje też dobre rezultaty przy trądziku. Jestem z niego bardzo zadowolona

    Ilona ..., lat: 0, , Barcin (2005-03-09)
    Zauważyłam, że syn stał się mniej nerwowy, a częste bóle głowy ustąpiły. Podaję również starszej osobie, która miała wysokie ciśnienie. Po 30 dniach ciśnienie się unormowało.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Uszewo (2005-03-09)
    Stosuję go na kłopoty z układem nerwowym, czuję znaczną poprawę zdrowia.

    Renata ..., lat: 0, , Łódź (2005-03-09)
    Bardzo pomocny w leczeniu moich stanów depresyjnych i bólach głowy.

    Ewa ..., lat: 0, , Chociwel (2005-03-09)
    Kiedy zaczęłam stosować preparat biomarine570 zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej elastyczna i gładsza. Zniknęło również moje psychiczne zmęczenie – stałam się spokojniejsza. Cieszę się, że ON jest!

    Maria ..., lat: 0, , Łowicz (2005-03-09)
    Preparat przyjmuję od miesiąca. Niewątpliwie wzmocnił się mój system nerwowy i odporność na infekcje. Będę kontynuować stosowanie kapsułek biomarine570 według wskazówek producenta.

    Marcel ..., lat: 0, , Mrągowo (2005-03-09)
    Mam nerwicę objawiającą się lękami przed nagłymi skokami ciśnienia, a związane jest to u mnie z podniesionym poziomem adrenaliny. Po dwóch miesiącach kuracji zauważyłem u siebie stabilizację organizmu, skoki ciśnienia i lęk przed nimi zdecydowanie się zmniejszyły.

    Ewa ..., lat: 0, , Nowe Polaszki (2005-03-09)
    biomarine570 pomógł mi pokonać stres i dzięki niemu funkcjonuję normalnie.

    Błażej ..., lat: 0, , Bartoszyce (2005-03-09)
    Stres osłabiał mój układ odpornościowy, co prowadziło do częstych infekcji i stanów chorobowych. Od czasu, gdy łykam biomarine570 stałem się odporniejszy na stres i infekcje ustąpiły.

    Sylwia ..., lat: 0, , Ostrów Mazowiecka (2005-03-09)
    Preparat zalecił mi neurolog w celu wzmocnienia układu nerwowego i polepszenia koncentracji. Jestem bardzo zadowolona z preparatu bo dodatkowo wzmocniła się moja odporność.

    Michał ..., lat: 0, , Ełk (2005-03-09)
    biomarine570 zażywam profilaktycznie przeszło dwa miesiące. Moje samopoczucie znacznie się poprawiło. Pracuję fizycznie i tracę przy tym dużo siły, a do tego dochodzi jeszcze stres. Biorąc biomarine570 odzyskuję utracone siły i nabieram większej ochoty do życia pokonując stres.

    Kamila ..., lat: 0, , Brudzew (2005-03-09)
    biomarine570 pomógł mi „stanąć na nogi”. Choruję na nerwicę lękową i silne bóle głowy. Czasem trudno było mi utrzymać równowagę przy chodzeniu. Wstając rano już byłam zmęczona i nic mi się nie chciało. Po miesięcznej kuracji czuję się o wiele silniejsza – ustąpiły bóle głowy i chce mi się żyć.

    Sylwia ..., lat: 0, , Dąbrowa Górnicza (2005-03-09)
    Preparat używam od miesiąca i mogę stwierdzić, że poprawił się mój stan zdrowia. Od dłuższego czasu cierpię na depresję. Po zażyciu biomarine570 mój stan zdrowia poprawił się, jestem pełna energii. Powróciła mi chęć do życia i wierzę, że to dzięki biomarine570.

    Wioletta ..., lat: 0, , Pszczółki (2005-03-09)
    Stosuję biomarine570 od około trzech miesięcy. Świetnie działa na mój układ nerwowy – nie stresuję się tak jak kiedyś. Nie odczuwam bóli kręgosłupa a jestem w klasie maturalnej i bardzo dużo się uczę.

    Aurelia ..., lat: 0, , Ostrzeszów (2005-03-09)
    Po ciężkiej operacji wpadłam w depresję. Preparat pomógł mi się pozbierać. Mam ochotę żyć. Jestem odporniejsza na infekcje.

    Ewa ..., lat: 0, , Tarnobrzeg (2005-03-09)
    biomarine570 pomógł mi wyregulować gospodarkę hormonalną, przestały wypadać włosy, poprawił się stan mojej cery. Stałam się także mniej zmęczona i przestałam się denerwować.

    Gabriela ..., lat: 0, , Nidzica (2005-03-09)
    Po zastosowaniu preparatu biomarine570 zauważyłam ogólne polepszenie stanu zdrowia, poprawę funkcjonowania układu nerwowego, spadek ciśnienia krwi. Zmniejszyły się także dolegliwości związane z astmą oraz chorymi kolanami. Teraz bez problemu wchodzę po schodach i jeżdżę na rowerze.

    Stefania ..., lat: 0, , Świdwin (2005-03-09)
    Po czterech miesiącach kuracji profilaktycznej znikły kłopoty ze snem i nadmiernym zmęczeniem. Jestem pełna energii i nie przeziębiam się.

    Paweł ..., lat: 0, , Poznań (2005-03-09)
    Od kilku lat byłem nieustannie zmęczony, miałem problemy ze snem. Brałem różne preparaty na nerwicę lękową. Po około trzech tygodniach zażywania biomarine570 dolegliwości zmniejszyły się.

    Julia ..., lat: 0, , Pruszcz Gdański (2005-03-09)
    Od czasu, gdy zaczęłam zażywać biomarine570 śpię lepiej. Wcześniej miałam problemy z zasypianiem – spałam zaledwie 3-4 godziny. Obecnie jestem wypoczęta bo śpię nawet 8 godzin.

    Olga ..., lat: 0, , Sierpc (2005-03-09)
    Leczę się farmakologicznie lekami antydepresyjnymi. Odkąd biorę biomarine570 zmniejszyłam dawki leków psychotropowych, bo czuję, że nie są mi już tak bardzo potrzebne.

    Izabella ..., lat: 0, , Gdynia (2005-03-09)
    Preparat bardzo mi pomógł. Miałam kłopoty z niedotlenieniem mózgu jak również często byłam podenerwowana. Teraz po krótkim czasie zażywania widzę dużą poprawę. Moja psychika i organizm funkcjonują korzystniej.

    Paulina ..., lat: 0, , Tarnów (2005-03-09)
    Gdy zaczęłam zażywać preparat biomarine570 skończyły się moje problemy z wypadaniem włosów. Miałam też problemy z nadmiernym poceniem się – przy zdenerwowaniu pociły mi się dłonie. biomarine570 pomógł.

    Alina ..., lat: 0, , Drohiczyn (2005-03-09)
    Mam porażenie nerwu trójdzielnego. Po kuracji biomarine570 przestała mnie boleć twarz z prawej strony – ustąpiły drętwienia. Teraz mogę normalnie cieszyć się życiem.

    Ewa ..., lat: 0, , Pogwizdów (2005-03-09)
    Preparat stosuję już drugi rok i zauważam znaczną poprawę w leczeniu stanu depresyjnego. Ustąpiły także zawroty głowy. Jest to preparat godny polecenia.

    Józef ..., lat: 0, , Łódź (2005-03-09)
    Kiedy zacząłem zażywać preparat Biomarine570 zauważyłem, że poprawie ulega moja kondycja psychofizyczna. Po kilku miesiącach aobserwowałem, że częste bóle głowy ustąpiły tak samo jak ustąpiły nie zdiagnozowane przez lekarzy – plamy na skórze, moja skłonność do częstych przeziębień i związane z tym ogólne osłabienie organizmu minęły. Nie mam już kłopotów z zasypianiem, koncentracją – nie odczuwam ciągłego zmęczenia. biomarine570 naprawdę wzmocnił i zregenerował mój układ odpornościo...

    Władysław ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-09)
    Mam 73 lata. biomarine570 przyjmowałem dwukrotnie w celu m.in. wzmocnienia odporności przed grożącym mi przewlekłym zapaleniem oskrzeli oraz wzmocnienia układu krążenia, układu nerwowego i antyreumatycznego. Uzyskane efekty, zarówno profilaktyczne jak i terapeutyczne, we wszystkich w/w zakresach są znakomite! Czuję się świetnie. Serdecznie dziękuję firmie Marinex za wspaniały preparat!

    Gabriela ..., lat: 0, , Kraków (2005-03-09)
    Stosuję go od miesiąca – poprawa w funkcjonowaniu układu nerwowego. Ustąpiły stany lękowe, ogólne rozdrażnienie i reakcje bardzo nerwowe na otoczenie.

    Kazimierz ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-09)
    Dzięki powyższemu preparatowi obecnie jestem mniej nerwowy i spokojnie przesypiam całą noc.

    Danuta ..., lat: 0, , Malbork (2005-03-09)
    Zaczęłam przyjmować kapsułki z drugiego opakowania. Stwierdzam kojące działanie na układ nerwowy, wyciszenie, ale i nagły przypływ energii. Również zwiększenie sił witalnych.

    Lena ..., lat: 0, , Ostrołęka (2005-03-09)
    Poprawia samopoczucie, zwiększa odporność na stres i zwiększa komfort życia.

    Weronika ..., lat: 0, , Szczecin (2005-03-09)
    biomarine570 – cudowny preparat o wspaniałym działaniu i właściwościach. Czuję się świetnie i przestałam być taka nerwowa.

    Daniela ..., lat: 0, , Pruszków (2005-03-09)
    Cierpiałam na nadciśnienie tętnicze, bóle stawów oraz silną depresję, ciągłe bóle głowy zawroty. Leki niewiele pomagały. ALE TO JUÅ» PRZESZŁOŚÄ†. Po kilku dniach przyjmowania biomarine570 poczułam się lepiej. Dolegliwości ustąpiły. Zaczęłam normalnie żyć. Z każdym dniem jest lepiej. Dziękuję za biomarine570.

    Józef ..., lat: 0, , Dobrzan (2005-03-09)
    Kochani coś w tym musi być. Zużyłem 2 opakowania 2x3 kapsułki dziennie i zmniejszyła mi się pobudliwość nerwowa, bóle kręgosłupa, ustało pocenie się, które miałem przy wysiłkach fizycznych.

    Urszula ..., lat: 0, , Góra Śląska (2005-03-09)
    Gdy byłam zupełnie załamana, nie widziałam sensu dalszego życia, pewnego dnia czytając gazetę w nowościach medycznych przeczytałam o preparacie biomarine570. Natychmiast zaczęłam go stosować. Uważam, że jest bardzo dobrym „lekiem”.

    Justyna ..., lat: 0, , Stalowa Wola (2005-03-09)
    Preparat biomarine570 zażywam trzeci miesiąc. Obecnie nie odczuwam niepokoju i kołatania serca, jest znaczna poprawa w zasypianiu, jestem spokojniejsza, nastąpiła poprawa samopoczucia.

    Danuta ..., lat: 0, , Pionki (2005-03-09)
    Preparat ten wzmocnił moją odporność, dodał mi sił i energii. Zażywając biomarine570 uwierzyłam, że będę zdrowa i tym sposobem poprawił się mój stan psychiczny. Preparat ten zażywa cała moja rodzinka, bo chcę, aby byli oni odporni na zewnętrzne czynniki środowiska.

    Anna ..., lat: 0, , Zabrze (2005-03-09)
    biomarine570 zażywam wspólnie z moim synem, który ma 10 lat. Mnie pomaga on w walce ze stresem, a syna uodparnia od kilku lat.

    Lucyna ..., lat: 0, , Ciechanów (2005-03-09)
    Preparat wydaje się odpowiedni dla mojego organizmu – zmniejsza moje napięcie stresowe, lepiej się po nim czuję. Jestem bardziej energiczna i mniej zmęczona.

    Urszula ..., lat: 0, , Łódź (2005-03-09)
    Chcę się podzielić moimi spostrzeżeniami. Byłam w depresji i czułam, że spada mi odporność. W tej chwili nie przeziębiam się, samopoczucie jest lepsze, mijają lęki i bezsenność. Myślę, że będzie jeszcze lepiej. Gorąco polecam.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Nowy Dwór (2005-03-09)
    Jestem urodzoną pesymistką. A jednak biomarine570 sprawia, że stałam się żywsza i uśmiech coraz częściej ze mną pozostaje. Zaczynam być też szczęśliwa.

    Anna ..., lat: 0, , Jastrzębie (2005-03-09)
    biomarine570 zażywam od niedawna, ale wierzę bardzo, że mi pomoże na nerwy, gardło i nadciśnienie tętnicze. Podaję również mężowi, który jest po wypadku i 8 operacjach.

    Irena ..., lat: 0, , Grzybów (2005-03-09)
    Jest to wspaniały preparat leczniczy, stosuję go od 2 lat i uważam, że jest rewelacyjny. Przez okres stosowania bardzo się wyciszyłam, przestałam łapać przeziębienia, na które bardzo często chorowałam.

    Teodor ..., lat: 0, , Sieradz (2005-03-09)
    Jestem po trepanacji czaszki. Mój organizm był obciążony padaczką i innymi jednostkami chorobowymi, między innymi mam osłabiony wzrok. biomarine570 używam od czterech miesięcy. Zniknęły napady padaczki. Nieco poprawiło się funkcjonowanie wzroku.

    Karol ..., lat: 0, , Bełchatów (2005-03-09)
    Używając biomarine570 obniżył się u mnie poziom cholesterolu. Zacząłem lepiej sypiać i zrobiłem się mniej nerwowy.

    Karolina ..., lat: 0, , Pogwizdów (2005-03-09)
    Bardzo dobre samopoczucie Przy stosowaniu preparatu – lepszy sen, wyciszenie, uspokojenie. Łatwiej przechodzę okres menopauzy.

    Kamila ..., lat: 0, , Konopnica (2005-03-09)
    Mam dwoje dzieci, które chorują na przewlekłe wirusowe zapalenie wątroby. Córka dodatkowo cierpi na fobię szkolną i jest w depresji. Podaję im kapsułki i zauważam poprawę. Preparat biorą bardzo chętnie i dzięki niemu poprawiło się funkcjonowanie ich organizmów.

    Ignacy ..., lat: 0, , Miechów (2005-03-09)
    Obecnie kończąc pierwsze opakowanie zauważam, że preparat ten wpływa korzystnie na układ nerwowy. Jest jeszcze jedna ważna rzecz – stabilizuje ciśnienie krwi.

    Fryderyka ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-09)
    Jestem zadowolona z preparatu biomarine570, polepszyło się moje samopoczucie, jestem mniej nerwowa, a także uregulowało się moje ciśnienie.

    Stanisława ..., lat: 0, , Pleszew (2005-03-09)
    Byłam bardzo nerwowa. Po kuracji biomarine570 uspokoiłam się i moje serce też już nie kołacze się tak bardzo.

    Ewa ..., lat: 0, , Świecie (2005-03-09)
    biomarine570 działa na mnie uspokajająco. Mogę lepiej spać już po zużyciu pierwszego opakowania.

    Elżbieta ..., lat: 0, , Blachownia (2005-03-09)
    Preparat podawałam 6-letniemu synowi i widzę poprawę w zakresie układu odpornościowego. Teraz zaczynam kurację u siebie – dla wzmocnienia układu nerwowego.

    Romuald ..., lat: 0, , Poznań (2005-03-09)
    Nareszcie po zastosowaniu preparatu biomarine570 osiągnąłem uspokojenie nerwowe.

    Beata ..., lat: 0, , Rydzyna (2005-03-09)
    Bardzo się cieszę, że zaczęłam stosować biomarine570. Moje samopoczucie bardzo się poprawiło. Choruję na wrzodziejące zapalenie jelita grubego. Mam nadzieję, że preparat w dalszym ciągu będzie mi pomagał w leczeniu. Jestem osobą mało odporną na stres i w tej kwestii zauważyłam poprawę, jestem spokojniejsza.

    Paulina ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-09)
    Preparat poprawił mi samopoczucie, uchronił przed infekcjami. Korzystnie wpłynął też na stan moich nerwów.

    Alicja ..., lat: 0, , Biały Kościół (2005-03-09)
    Po kuracji biomarine570 czuję się silniejsza, rzadziej choruję. Jestem bardziej odporna na infekcje. Preparat pomaga mi na nadciśnienie i nerwy. Polecam go wszystkim.

    Feliks ..., lat: 0, , Opole (2005-03-09)
    Dzięki biomarine570 zmniejszył się ból stawów, jestem także mniej nerwowy.

    Tomasz ..., lat: 0, , Olesno (2005-03-09)
    Biorąc biomarine570 stałem się spokojniejszy. Teraz zażywam ósme opakowanie. Stosuję go także w leczeniu układu krążenia.

    Mira ..., lat: 0, , Otwock (2005-03-09)
    Szanowni Państwo, mój mąż jest po udarze mózgu i ma duże kłopoty z płucami. Stosuje ten preparat i czuje się o wiele lepiej niż wcześniej.

    Nina ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-09)
    Biorę drugie opakowanie i czuję się coraz lepiej. Samopoczucie mam dobre, poprawiło się krążenie, mniej się stresuję.

    Norbert ..., lat: 0, , Kraków (2005-03-09)
    Po dwutygodniowym okresie zażywania ustały kłopoty ze snem. Nastąpiło pełne uspokojenie.

    Hanna ..., lat: 0, , Morąg (2005-03-09)
    Przy mojej chorobie preparat stosuję profilaktycznie. Å»aden z dotychczas przyjmowanych preparatów nie spełnił moich oczekiwań. Dzięki biomarine570 wzmocniłam układ nerwowy i odpornościowy. Śmiało mogę polecić preparat innym osobom.

    Iga ..., lat: 0, , Ciężkowice (2005-03-09)
    Mam duże problemy ze stawami biodrowymi oraz silną nerwicę. biomarine570 okazuje się skutecznym środkiem przy moich dolegliwościach.

    Renata ..., lat: 0, , Konin (2005-03-09)
    Preparat ten stosuję w okresie jesienno zimowym. Nie choruję na grypę. Jest również bardzo pomocny w okresie klimakterium. Nie mam uderzeń gorąca i wypieków na twarzy, nie pocę się. Obniżyło się także moje ciśnienie krwi. biomarine570 korzystnie wpływa także na mój układ nerwowy. Jest rewelacyjny.

    Norbert ..., lat: 0, , Sieradz (2005-03-09)
    Preparat używam od pół roku regularnie. Odczuwam poprawę systemu odpornościowego i nerwowego. Jestem po trepanacji czaszki i po mikrochirurgicznych zabiegach okulistycznych.

    Lucyna ..., lat: 0, , Ciężkowice (2005-03-09)
    Preparat przyjmują moje córki i wnuczka. Jedna z córek cierpiąca na depresję czuje się znacznie lepiej, jej samopoczucie się poprawiło. Druga córka, która jest nauczycielką i cierpi na ciągłą chrypkę także stwierdziła poprawę. Wnuczka natomiast nie zachorowała na żadną infekcję, a wcześniej chorowała bardzo często.

    Milena ..., lat: 0, , Brodnica (2005-03-09)
    Od kilku lat leczę się na nerwicę. Teraz czuję się w miarę dobrze, kiedy biorę leki. Po ich odstawieniu mój stan się pogarsza. Znajoma pielęgniarka poleciła mi biomarine570. Stosuję go od kilku miesięcy. Zauważyłam, że mój stan psychiczny trochę się poprawił. Mam nadzieję, że skuteczność preparatu okaże się ratunkiem na moją chorobę.

    Emil ..., lat: 0, , Biała Podlaska (2005-03-09)
    Zażywam preparat w celu zmniejszenia ilości przeziębień i uspokojenia się.

    Anna ..., lat: 0, , Grodziczno (2005-03-09)
    biomarine570 wpływa na dobre samopoczucie i dotlenienie mózgu, z którym mam kłopoty.

    Edward ..., lat: 0, , Katowice (2005-03-09)
    Preparat stosuję od dwóch miesięcy, co spowodowało u mnie lepsze samopoczucie. Choruję na nadciśnienie i nerwice depresyjne.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Bielsko Biała (2004-05-31)
    Biorę krótko, bo dwa miesiące, ale, mam wrażenie, że czuję się mocniejsza (choruję na stwardnienie rozsiane ponad 30 lat).

    Hanna ..., lat: 0, , Jaworzno (2004-05-31)
    Ogólne lepsze samopoczucie, lepszy sen i lepsza równowaga przy chorobie SM.

    Stanisław ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2004-05-31)
    Od 20 lat choruję na SM. Od czasu, gdy zażywam biomarine570 wyraźnie zmniejszyło się podwójne widzenie i poprawiło się działanie pęcherza.

    Liliana ..., lat: 0, , Szczawno Zdrój (2004-05-31)
    Mam 30 lat od lutego 2000 roku choruję na stwardnienie rozsiane. Pomimo moich skłonności do częstych infekcji w trakcie pobierania preparatu nie przeziębiam się i nie mam tak częstych migren jak zwykle.

    Ryszard ..., lat: 0, , Zawiercie (2004-05-31)
    Mam 73 lata i od 25 lat choruję. Jest to jeden z lepszych „leków” na SM. Początkowo używałem 3x1 kapsułkę dziennie przez 3 miesiące i nic nie działało i po skonsultowaniu z lekarzem telefonicznie, który mi zalecił używać BioMarine 3x3 dziennie i zażywam już 6-ty miesiąc. Nogi i ręce z dnia na dzień są inne. Mam nadzieję, że po roku zażywania wszystko będzie dobrze.

    Urszula ..., lat: 0, , Puławy (2004-05-31)
    Jestem chora na SM. biomarine570 przyjmuje około trzy miesiące. Czuję się lepiej, jestem silniejsza, mam więcej energii. Zmniejszyła mi się częstotliwość oddawania moczu i kłopoty z utrzymaniem moczu. Jestem odporniejsza na choroby i przeziębienia.

    Joanna ..., lat: 0, , Bielsko Biała (2004-05-31)
    Od 35 lat choruję na SM. Kilka miesięcy temu dowiedziałam się o preparacie biomarine570 - nie spodziewam się cudu, a jednak biorąc biomarine570 czuję się znacznie silniejsza i lepiej się czuję psychicznie. Chce się żyć.

    Judyta ..., lat: 0, , Poznań (2004-05-31)
    Używając biomarine570 dużo łatwiej mi się żyje, ponieważ znacznie lepiej się czuję. Od 11 lat choruję na SM i widzę różnicę przed i po stosowaniu preparatu. Dziękuję.

    Jusyna ..., lat: 0, , Kraków (2004-05-31)
    Słysząc pochlebne opinie na temat preparatu, kupiłam go mojemu dziecku choremu na epilepsje. Preparat używa również mój mąż chory na SM, który miał często bakterie w moczu. Odkąd używa preparat nie miał infekcji.

    Feliksa ..., lat: 0, , Gdańsk (2004-05-31)
    Liczę, że ten preparat zmniejszy syndrom zmęczenia, który występuje u mojej córki chorującej na SM.

    Joanna ..., lat: 0, , Gdynia (2004-05-31)
    Choruję na SM. Po okresowym stosowaniu biomarine570 czuję przypływ energii i siły. Choroba ta wymaga długotrwałego stosowania „leku”.

    Wiesław ..., lat: 0, , Poznań (2004-05-31)
    Gdy choruje się na stwardnienie rozsiane, wobec którego medycyna jest nadal bezradna, szuka się każdego światełka w tunelu. Myślę, że ten preparat daje szansę na poprawę stanu zdrowia.

    Piotr ..., lat: 0, , Kalisz (2004-05-31)
    Choruję na SM od 1998 r.Oprócz sterydów biorę biomarine570. Nie mogę dopuścić do przeziębienia, infekcji. Jestem bardzo zadowolony z tego preparatu, czuję się bardziej odporny, mocniejszy.

    Kazimierz ..., lat: 0, , Kwidzyń (2004-05-31)
    Preparat poleciłam znajomej z SM. Rewelacja!!! Z osoby podpierającej się laską i podtrzymywanej przez innych stała się osobą samodzielną. Po dwóch miesiącach stosowania porusza się sama po domu i ma nadzieję, że spacery to kwestia czasu. To jest wspaniałe dziękuję.

    Paulina ..., lat: 0, , Sanok (2004-05-31)
    Jestem chora na SM. Poprawie uległa moja kondycja psychiczna i fizyczna.

    Danuta ..., lat: 0, , Kraków (2004-05-31)
    Jestem chora na SM. Dzięki biomarine570 czuję się silna i pełna energii. Jeżeli się przeziębiam to infekcja ma bardzo łagodny przebieg i bardzo szybko przechodzi. Po 2 dniach znika też opryszczka, co wcześniej się nie zdarzało. W drugim rzucie choroby zaczęłam tracić ostrość widzenia a teraz widzę jak dawniej a zażywam tylko biomarine570. Dziękuję.

    Alina ..., lat: 0, , Zawiercie (2004-05-31)
    Moja córka od 3 lat jest chora na SM. Od ubiegłego roku zaczęła używać biomarine570, po którym znacznie lepiej się czuje. Wzrosła odporność organizmu na infekcje, zmniejszyły się bóle miesiączkowe, a co najważniejsze przy jej schorzeniu, to cały czas jest osobą chodzącą i bardziej sprawną niż przedtem. Polecam go wszystkim znajomym, gdyż widzę jego dobroczynne działanie przy bardzo ciężkich schorzeniach.

    Elżbieta ..., lat: 0, , Radwanice (2004-05-31)
    Od 15 lat choruję na SM. Preparat biomarine570 wzmacnia mój układ odpornościowy oraz układ nerwowy. Dzięki preparatowi mam mniej infekcji, a co za tym idzie jestem mniej narażona na kolejny rzut choroby. Dzięki preparatowi mogę żyć normalniej i godniej. Dziękuję za tę szansę dla mnie.

    Ewa ..., lat: 0, , Wschowa (2004-05-31)
    Choruję na SM. Zaczęłam stosować preparat gdyż może mi on pomóc w walce z chorobą.

    Zuzanna ..., lat: 0, , Gniezno (2004-05-31)
    Preparat znacznie poprawił moją odporność. Liczę, że stosowanie biomarine570 spowoduje spowolnienie lub wpłynie na zanik rzutów rozpoznanej u mnie w tym roku choroby SM. Mam dopiero 30 lat i nie chcę być sparaliżowana.

    Krystyna ..., lat: 0, , Słaboszew (2004-05-31)
    Jestem chora na SM. Używam preparat biomarine570 od roku. Poczułam się silniejsza, mam większe czucie w nogach i rękach. Obecnie jestem w stanie wstać z łóżka i przejść o kulach około 100m.

    Natalia ..., lat: 0, , Suwałki (2004-05-31)
    Choruję na SM. Preparat pomógł mi, więc dalej go przyjmuję. Jest skuteczny w leczeniu schorzeń serca, które osłabło po stosowaniu leków na SM. Wzmacnia mi siłę mięśni.

    Czesława ..., lat: 0, , Kudowa (2004-05-31)
    Uważam, że biomarine570 jest preparatem bardzo pomocnym w leczeniu. Ja choruję od 24 lat na SM i po trzech miesiącach używania zauważyłam dużą poprawę w stanie mojego zdrowia. Oby było więcej tego typu “leków” na tę nieuleczalną chorobę.

    Julia ..., lat: 0, , Tarnów (2004-05-31)
    Choruję na stwardnienie rozsiane i biorę zastrzyki interferon – beta, a mimo to nie zmniejszyła się u mnie liczba leukocytów, tak jak w przypadku innych chorych.

    Paweł ..., lat: 0, , Malbork (2004-05-31)
    Ze względu na moją chorobę – SM bardzo ważna jest odporność organizmu. Stosując preparat w okresie ubiegłej zimy zauważyłam, że moja odporność na przeziębienia była większa.

    Daniel ..., lat: 0, , Ostrołęka (2004-05-31)
    Syn jest chory na stwardnienie rozsiane mózgu, poza tym bardzo często nękały go różne infekcje, grypy i anginy. Poddał się terapii i zaczął stosować biomarine570 od wiosny 2002 roku. Zauważyliśmy, że stał się bardziej odporny na infekcje. W okresie od jesieni ubiegłego roku do wiosny tego roku był przeziębiony tylko raz.

    Kamil ..., lat: 0, , Działdowo (2004-05-31)
    Stosuję już siódme opakowanie preparatu i czuję się znacznie lepiej. Jestem silniejszy, a to bardzo ważne przy SM.

    Halina ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-31)
    Choruję na SM. Odkąd zażywam biomarine570 czuję się silniejsza. Wzrosła moja odporność na przeziębienia.

    Renata ..., lat: 0, , Kraków (2004-05-31)
    Mój syn (18 lat) stosuje ten preparat od dłuższego czasu. Choruje na przewlekłe zapalenie zatok oraz SM. Preparat podnosi w dużym stopniu odporność. Po dłuższym stosowaniu zauważyłam, że ostatnio mnij choruje. Preparat ten naprawdę mu pomaga i syn chętnie go zażywa.

    Sylwia ..., lat: 0, , Zawiercie (2004-05-31)
    Od prawie roku przyjmuję biomarine570 gdyż jestem chora na SM. Stwierdzam, że wzrosła moja odporność i choroba się zatrzymała. Ogólnie czuję się lepiej niż przed rokiem.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Tarnów (2004-05-31)
    Odkąd stosuję biomarine570 o wiele rzadziej przeziębiam się. Chorując na SM jest to dla mnie ważne. Leczę się interferonem-beta, a poziom leukocytów jest dwa razy większy niż u innych chorych na tym etapie leczenia. Uregulował się też mój cykl miesiączkowy. Dawniej miałam okres co 40-45 dni.

    Karol ..., lat: 0, , Łomża (2004-05-31)
    Choruję na SM. Biorąc biomarine570 zauważyłem, że mój organizm jest odporniejszy. Nie choruję na grypy i nie ma także objawów rzutu mojej choroby.

    Alina ..., lat: 0, , Złotniki Kujawskie (2004-05-31)
    Choruję na stwardnienie rozsiane od 30 lat. Kilka lat temu zaczęłam gorzej chodzić, ale od kiedy zaczęłam stosować biomarine570 chodzenie poprawiło się. Nie odczuwam także dolegliwości sercowych. Pomimo tak dużej poprawy nie przestaje stosować tego preparatu.

    Anna ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-31)
    Szanowni Państwo, choruję na SM od wielu lat i jestem bardzo ostrożna w wydawaniu pochopnych sądów. Tym razem jednak jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Kończę piąte opakowanie, jesień w pełni a ja nawet nie kicham. Co to oznacza przy SM nie muszę chyba tłumaczyć.

    Andrzej ..., lat: 0, , Elbląg (2004-05-31)
    Przyjmuję preparat biomarine570 gdyż choruję na SM. Jest znaczna poprawa.

    Malwina ..., lat: 0, , Siemirowice (2004-05-31)
    Jestem chora na SM. Od czasu zażywania biomarine570 odczuwam mniejsze dolegliwości bólowe, zwiększone napięcie mięśniowe.

    Kamila ..., lat: 0, , Zawiercie (2004-05-31)
    Preparat biomarine570 używam od ponad roku w celu terapeutycznym, ponieważ choruję na SM. Po tym preparacie bardzo dobrze się czuję zarówno fizycznie jak też psychicznie. Wzrosła moja odporność, co jest bardzo istotne przy moim schorzeniu.

    Paulina ..., lat: 0, , Pionki (2004-05-31)
    Preparat stosuję od trzech tygodni. Od 12 lat jestem chora na stwardnienie rozsiane. Preparat działa na mnie bardzo dobrze. Mam mniejsze zachwiania równowagi, mniejsze napięcie mięśni oraz rzadziej mnie boli głowa. Jestem mniej nerwowa i lepiej śpię.

    Beata ..., lat: 0, , Białystok (2004-05-31)
    Preparat biomarine570 biorę już pół roku i mój stan zdrowia poprawił się. Choruję na SM, zauważyłam, że stałam się bardziej odporna na infekcje. Nie wystąpiło też pogorszenie mojego stanu. Również choroby współistniejące nie dają objawów. Wierze, że biomarine570 pomoże mi w pokonaniu chorób.

    Piotr ..., lat: 0, , Kielce (2004-05-31)
    Jestem chory na SM. Wasz preparat okazał się w mojej ciężkiej chorobie rewelacją, ponieważ po miesiącu zażywania okazało się, że czuję się bardzo dobrze. Zaobserwowałem, że moje ręce są silniejsze, a ciśnienie i samopoczucie bardzo dobre. Wasz preparat jest bardzo dobry i polecam go wszystkim znajomym.

    Danuta ..., lat: 0, , Bartoszyce (2004-05-31)
    Jestem chora na SM. Odkąd biorę biomarine570. Czyli od dwóch miesięcy zauważyłam dużą poprawę. Minęły skutki uboczne przyjmowania innych leków. Czuję się lepiej fizycznie i psychicznie.

    Monika ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2004-05-31)
    W marcu 2003 roku wykryto u mnie SM. Pierwszy rzut choroby pojawił się we wrześniu. Od początku choroby nie stosowałam żadnych konkretnych leków tylko biomarine570 i jak na razie jestem w bardzo dobrej formie.

    Bożena ..., lat: 0, , Katowice (2004-05-31)
    Od dwóch lat choruję na SM. Co roku chorowałam na grypę lub przeziębienie. Odkąd zaczęłam brać biomarine570 już nie choruję. Mam nadzieję, że SM już także nie da o sobie znać.

    Zenon ..., lat: 0, , Turek (2004-05-31)
    Od 13 lat choruję na SM i po miesięcznej kuracji biomarine570 czuję się lepiej psychicznie i fizycznie. Znacznie zmniejszyły się bóle, wróciła siła fizyczna, znów mogę ćwiczyć i walczyć z niesprawnością.

    Tatiana ..., lat: 0, , Konin (2004-05-31)
    Preparat ten stosuję u mojej córki chorej na SM. Zaczęłyśmy już piąte opakowanie a ona szczęśliwie nie miała jeszcze rzutu. Myślę, że biomarine570 ma naprawdę cudowne właściwości. Oby tak dalej.

    Zofia ..., lat: 0, , Kozienice (2004-05-31)
    Dzięki biomarine570 odczuwam lepsze samopoczucie oraz ogólne uspokojenie organizmu. Jestem chora na SM.

    Leon ..., lat: 0, , Jeziora Wielkie (2004-05-31)
    Preparat biomarine570 używam, bo choruję na SM. Spostrzegłem, że po użyciu kapsułek czuję się o wiele lepiej. Zanikła spastyczność w nogach i mięśnie są rozluźnione.

    Joanna ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-31)
    Jestem chora na SM. Od kiedy biorę preparat biomarine570 czuję się o wiele lepiej. Dziękuję.

    Anna ..., lat: 0, , Leszno (2004-05-31)
    Preparat biomarine570 zwiększył odporność mojego organizmu, co jest bardzo ważne przy SM. Teraz nie przeziębiam się tak często i czuję się mocniejsza. Nie jestem podatna na infekcje. W okresie sesji egzaminacyjnej nie jestem tak bardzo wyczerpana.

    Sylwia ..., lat: 0, , Tarnów (2004-05-31)
    Zażywając biomarine570 zwiększyła się moja odporność. Znacznie rzadziej choruję i przeziębiam się, a to jest dla mnie bardzo ważne bo choruję na SM.

    Gerard ..., lat: 0, , Gdańsk (2004-05-31)
    biomarine570 jest wspaniałym preparatem. Stosuję go chorując na stwardnienie rozsiane. Będę go polecać w Stowarzyszeniach SM w całym województwie pomorskim.

    Beata ..., lat: 0, , Tarnów (2004-05-31)
    Jestem chora na stwardnienie rozsiane, dlatego w okresach zwiększonego ryzyka na infekcje stosuję profilaktycznie biomarine570. Pozwala mi to dobrze funkcjonować. Czuję się mocna a w tej chorobie to bardzo ważne.

    Robert ..., lat: 0, , Człuchów (2004-05-31)
    Preparat stosuję w celu wzmocnienia układu odpornościowego, ponieważ choruję na SM.

    Mirosława ..., lat: 0, , Łomża (2004-05-31)
    biomarine570 to doskonały preparat. Choruję na SM, przez co miałam blokadę. Od kiedy stosuję ten „lek” mój stan zdrowia się poprawił.

    Beata ..., lat: 0, , Złocieniec (2004-05-31)
    Szybszy powrót do stanu normalnego funkcjonowania przy chorobie SM.

    Lila ..., lat: 0, , Opole (2004-05-31)
    Preparat przeznaczony jest dla osoby ze stwardnieniem rozsianym. Po dwóch tygodniach stosowania zaobserwowano wzrost sił witalnych i energii a także poprawę chodzenia.

    Alina ..., lat: 0, , Wejherowo (2004-05-31)
    Mój mąż choruje na stwardnienie rozsiane. Odkąd bierze biomarine570 zauważyłam, że stał się odporniejszy na infekcje wirusowe, a także znacznie silniejszy. Teraz może utrzymać już szklankę w dłoni.

    Zofia ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-31)
    Choruję na SM. Od kiedy biorę biomarine570 czuję się znacznie lepiej. Mniej choruję na grypę, jestem bardziej odporna na inne choroby.

    Julita ..., lat: 0, , Ruda Śląska (2004-05-31)
    W moim przypadku biomarine570 bardzo dobrze działa. Stosuję go przy SM.

    Alina ..., lat: 0, , Tarnów (2004-05-31)
    Jestem chora na stwardnienie rozsiane od 25 lat. Preparat zaczęłam używać od miesiąca. Poruszam się tylko na wózku inwalidzkim i wymagam stałej pomocy drugiej osoby.

    Anna ..., lat: 0, , Kowal (2004-05-31)
    Od 9 lat choruję na SM. Od kiedy stosuję biomarine570 jestem odporniejsza.

    Gizela ..., lat: 0, , Magdalenka (2004-05-31)
    Jestem chora na sclerosis multiplex (SM od 1989 roku). Przypadkowo zobaczyłam w gazecie reklamę preparatu biomarine570. Zaczęłam go stosować w dawce 9 kapsułek na dobę. Mam 13 letnią córkę i zrobię wszystko, aby jak najdłużej być sprawną.

    Kamila ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-31)
    Mam stwardnienie rozsiane i w związku z tym problemy z odpornością. Mam nadzieję, że biomarine570 chroni mnie przed przeziębieniami i zakażeniami wirusowymi.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-31)
    Dzięki biomarine570 udało mi się przetrwać zimę bez infekcji wirusowych i w lepszej formie. Moje SM stoi na baczność przed biomarine570.

    Hal;ina ..., lat: 0, , Gawłuszewice (2004-05-31)
    Choruję już długo na nadciśnienie tętnicze i SM. Biorąc biomarine570 nie mam infekcji, przeziębienia mnie omijają. Preparat podnosi odporność. Jestem silniejsza i lepiej chodzę.

    Magdalena ..., lat: 0, , Szczecin (2004-05-25)
    Dziękuję za tak wspaniały preparat. Wprawdzie stosuję go krótko, ale czuję się znacznie lepiej. Po śmierci męża moja psychika podupadła, a dziś po trzech miesiącach zażywania jest o wiele lepiej.

    Kamila ..., lat: 0, , Koszalin (2004-05-25)
    Zwiększyła się moja odporność, preparat wpływa też korzystnie na mój stan psychiczny i zwiększa odporność na stres.

    Kacper ..., lat: 0, , Częstochowa (2004-05-25)
    Po zażyciu jednego opakowania biomarine570 moje samopoczucie ogólnie uległo poprawie, zniknęło osłabienie i apatia.

    Ewa ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-25)
    Preparat wpływa bardzo korzystnie na system nerwowy. Jestem osobą bardzo nerwową, ale odkąd zażywam preparat stałam się spokojniejsza a jednocześnie mam naprawdę lepsze samopoczucie.

    Alicja ..., lat: 0, , Siemianowice Śląskie (2004-05-25)
    Po zażyciu biomarine570 jestem bardziej odporna na przeziębienia i na stresy. Nie odczuwam dużego zmęczenia przy wzmożonej aktywności zawodowej.

    Ewa ..., lat: 0, , Łuków (2004-05-25)
    Po użyciu drugiego opakowania nastąpiła znaczna poprawa w samopoczuciu, bóle głowy, nerwica, częste przeziębienia ustąpiły. Będę polecała go innym.

    Ewa ..., lat: 0, , Jelenia Góra (2004-05-25)
    Preparat ten jest doskonałym źródłem zdrowia, wzmacniając układ odpornościowy, krążenia i układ nerwowy przedłuża nam życie.

    Iwona ..., lat: 0, , Piotrków Kujawski (2004-05-25)
    Jestem położną, mam 40 lat. Praca w godzinach nocnych była dla mnie bardzo uciążliwa. Czułam się po pracy zmęczona, bardziej nerwowa. Po spożyciu biomarine570 jestem bardziej sprawna fizycznie i umysłowo. Nie wiem, co to stres i uważam, że jestem zdrowa jak ryba.

    Helena ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2004-05-25)
    Zdecydowanie zmniejszył się guz na tarczycy. Jestem mniej nerwowa, mój stan psychiczny ustabilizował się.

    Mirosława ..., lat: 0, , Klimontów (2004-05-25)
    Zdrowie jest dla mnie najcenniejszym darem, bardzo zależy mi na tym, by cieszyć się życiem, a stosując preparat biomarine570 wzmocnię swój organizm, będę spokojniejsza, silniejsza i będę miała chęć do życia.

    Lidia ..., lat: 0, , Słupsk (2003-09-12)
    Preparat biorę od maja i czuję się znacznie lepiej. Jestem po sześciu operacjach, w tym dwóch na kręgosłup (inplanty). Mam 52 lata i jestem bardzo schorowana. Jak na razie jest dużo lepiej z alergią i odpornością. Bóle stawowe lekko się zmniejszyły i myślę, że z nerwami trochę lepiej.

    Maria ..., lat: 0, , Orzegów (2003-05-21)
    Dziękuję za wspaniały „lek”. Mam 56 lat choruję na stwardnienie rozsiane 44 lata i ostatnio straciłam całą swą odporność. biomarine570 pomogło mi ją odzyskać. Czuję się dobrze. Serdecznie pozdrawiam.

    Maria ..., lat: 0, , Kraków (2003-05-21)
    Moja osobista opinia o preparacie biomarine570®. Choruję na SM od 30 lat, 8 lat temu rozwój choroby uniemożliwił mi chodzenie. W czerwcu ubiegłego roku zaprezentowano mi preparat stymulujący odporność – biomarine570®. Jest to wyciąg z wątroby rekina głębinowego żyjącego w oceanie u wybrzeży Tasmanii i Nowej Zelandii. W skład preparatu wchodzą alkiloglicerole, skwalen i omega-3, witaminy A i D. Zawiera więcej nienasyconych kwasów tłuszczowych niż inne preparaty z rekina. Działa stymulująco i uzupełniająco na odpor...

    Henryk ..., lat: 0, , Grajewo (2003-05-21)
    Szanowni Państwo! Mam 45 lat, od piętnastu lat choruję na Stwardnienie Rozsiane. Choroba powoli, ale postępuje. W tym roku przyjąłem już 12 opakowań kapsułek oleju z rekina biomarine570®. Zauważyłem pozytywne jego działanie na mój organizm. Przejawiało się to między innymi na: - polepszeniu płynności w mówieniu, - zręczniejsze pisanie ręczne, - w mieszkaniu mogłem przemieszczać się nie koniecznie za pomocą wózka, lecz przy pomocy uchwytów, w czasie kuracji w pewnym stopniu zregenerował się mój układ...

    Janina ..., lat: 0, , Gliwice (2003-05-21)
    Po zażyciu 2 opakowań preparatu zauważyłam przypływ sił witalnych, większą chęć do życia (cierpię na stany depresyjne), ustąpiły moje dotychczasowe dolegliwości związane z systemem nerwowym.

    Paulina ..., lat: 0, , Łęczyca (2003-05-21)
    W sytuacjach bardzo stresujących pozwala mi zachować spokój, nie czuję się zmęczona. Wcześniej często byłam apatyczna , bez sił. Odkąd biorę preparat biomarine570 wróciły siły i chęć do życia.

    Paulina ..., lat: 0, , Rabka (2003-05-21)
    Przez zażywanie preparatu jestem spokojniejsza, mniej nerwowa, silniejsza, ustąpiły bóle w klatce piersiowej oraz zmniejszyły się dolegliwości przewodu pokarmowego.

    Barbara ..., lat: 0, , Żory (2003-05-21)
    Super! Jestem emerytowaną nauczycielką. Zawroty głowy, nerwy w porządku, bóle głowy, bóle nerek kiedyś kamica), bóle w lewym dole brzucha (myślałam o jelicie grubym), hemoroidy ... Już jest ok. Wspaniały lek! Nic nie boli, wyniki bardzo dobre, żadnego nadciśnienia, żadnych bólów, przypływ siły witalnej. Naprawdę super! Kupiłam 2 opakowanie.