Marinex International

20 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

  • 44 wieloośrodkowe badania naukowe u Pacjentów   • 51 ekspertyz i opinii naukowych   • 5 000 pisemnych opinii Pacjentów

20 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

  • 44 wieloośrodkowe badania naukowe u Pacjentów   • 51 ekspertyz i opinii naukowych   • 5 000 pisemnych opinii Pacjentów

Opinie Pacjentów

Każda z zamieszczonych tutaj Opinii Pacjentów jest autentyczna a ich oryginały przechowywane są w archiwum naszej firmy.

Opinie - Choroby skóry: w tej kategorii jest 148 opinii.

    Anna ..., lat: 20, , (2019-11-14)
    Mój syn lat 20 ma silną trombofilię. Jest to kwestia dziedziczna. Na tym etapie wiąże się to z profilaktyką antyzakrzepową. Jest po leczeniu ostrego stanu trądziku. Dodatkowo okazało się, że prawdopodobnie posiada zespół jelita drażliwego (na ten moment jest na etapie pogłębienia badań). Preparat poleciła mi koleżanka, która po leczeniu depresji zmagała się z grzybicą leczoną dermatologicznie oraz silną rwą kulszową. Preparat otrzymała od lekarza. Po zapoznaniu się z ulotką najpierw zakupiłam Tran Olava, gdyż syn ma niedobór witaminy D i zamiennie stosujemy go z witaminą. Następnie wprowadziłam BioMarine całej rodzinie (ja, mąż i syn). Najbardziej widoczny efekt jest u syna (podczas podawania preparatu syn stosował wyłącznie lek na jelita Ircolon) Efekt był następujący: brak infekcji , przeziębień, ogólne wzmocnienie organizmu, poprawa skóry, mniejsze zmęczenie. Poleciłam preparat siostrze (niedoczynność tarczycy). Efekt - mniejsza zapadalność na infekcje. Dawkowanie BioMarine570: 6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 2 m-ce.

    Jan ..., lat: 55, , (2019-07-30)
    BioMarine stosuję od 7 lat i zauważyłam zwiększoną odporność na infekcje. Przez ten czas nie brałam żadnych antybiotyków a w okresach sprzyjających infekcjom zwiększam dawkę do 10/dobę. Wykluczenie leczenia antybiotykami jest dla mnie ważne ze względu na leczenie sterydami od ponad 20lat ze względu na moją podstawową chorobę - zapalenie skórno-mięśniowe. Dawkowanie BioMarine 570: 6-10 kapsułek/dobę Okres stosowania: 7 lat

    Monika ..., lat: 38, , (2019-05-27)
    Bardzo ciężko przechodziłam już 4 rok z rzędu alergię C pokarmową. Ciężkie stany zapalne całej powierzchni skóry, lekka gorączka, ból, okropny świąd. Dużo schudłam. Leżałam więcej w łóżku i spałam 8 miesięcy. To był najgorszy czas w moim życiu. Zaczęłam dużo czytać, zbierać informacje : od znajomych, od rodziny, z internetu. Dowiedziałam się, że ten preparat może mi pomóc. Zaczęłam go przyjmować i po paru dniach już widziałam zmiany. Po 3 tygodniach lepiej spałam, jadłam i zaczęłam przybywać na wadze, co było mi bardzo potrzebne. Już nigdy nie pozwolę na taki stan zdrowia. Dziękuję za BioMarine. Dawkowanie BioMarine1140: 15 kapsułek/ 3 tygodnie, 6 kapsułek/1 tydzień

    Anna ..., lat: 32, , (2019-03-14)
    Do BioMarine przekonała mnie koleżanka, która pracuje w aptece. Kiedy dopada mnie alergia, z którą nie potrafiłam sobie poradzić i kolejny lekarz rozkładał bezradnie ręce, ze sceptycznym nastawieniem zaczęłam łykać BioMarine. Po miesiącu poczułam zdecydowaną różnicę. Skóra przestała swędzieć, a oczy przestały być czerwone. Kiedy po jakimś czasie przestałam łykać kapsułki objawy niestety wróciły. Szybko wróciłam do BioMarine1140. Od tamtej pory jestem mu wierna. Dziękuję. Dawkowanie BioMarine1140: 4 kapsułki /dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Helena ..., lat: 81, , (2019-03-14)
    Od kilku lat zmagam się z chorobą nowotworową, łuszczycą, zapaleniem stawów, nadciśnieniem i innymi dolegliwościami. Od 1 maja 2017r zażywam regularnie kapsułki BioMarine1140 i stan mojego zdrowia bardzo się poprawił. Chodzę już bez laski, złagodziły się objawy łuszczycy, morfologia krwi w normie, ciśnienie spadło, guz w prawej nerce się zmniejszył. Nadal będę stosowała BioMarine1140. Moja rodzina również go zażywa. Polecam ten preparat moim znajomym. Dziękuję. Dawkowanie BioMarine1140: 6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 6 m-cy

    Agnieszka ..., lat: 28, , (2019-03-14)
    BioMarine1140 zaczęłam stosować w roku 2015 przy zaawansowanym spadku odporności, częstych infekcjach oskrzeli oraz łuszczycy na skórze głowy. Na początku w dawkach najwyższych, póżniej stopniowo zmniejszając. W rok uporałam się ze wszystkimi chorobami układu odpornościowego łącznie z chronicznym zmęczeniem oraz poprawą stanu skóry, włosów i paznokci. Włączyłam BioMarine do codziennej diety. Dawkowanie BioMarine1140: 6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 3 lata

    Agnieszka ..., lat: 14, , (2019-03-14)
    BioMarine stosuję u córki. Ma silne atopowe zapalenie skóry. Jest na lekach, ale oprócz tego stosujemy BioMarine w dawce początkowej do 9 kapsułek na dobę (obecnie 4). Już po miesiącu stosowania, że obrzęk i wysypka na skórze się zmniejszają a świąd stał się łagodniejszy. W bardzo zaognionych miejscach zastosowaliśmy BioMarine bezpośrednio na skórę co przyniosło szybkie ukojenie oraz co najważniejsze dla córki, nic nie szczypało i nie bolało. Polecam gorąco. Dawkowanie BioMarine1140: 9-4 kapsułek/dobę. Okres dawkowania: 10 miesięcy

    Marta ..., lat: 6, , (2019-03-14)
    BioMarine1140 stosuję u córki (6lat) od ok. roku. Obecnie przeszliśmy na BioMarine Medical. Po kilku miesiącach regularnego stosowania pozbyliśmy się atopawego zapalenia skóry, które wcześniej nie pozwalało córce na normalne funkcjonowanie. Cały czas drapała się do krwi. Obecnie córka ma czyściutką skórę. Oczywiście minęły częste infekcje, na które ciągle zapadała. zdecydowanie produkt godny polecenia. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Maciej ..., lat: 50, , (2019-03-14)
    Preparat polecono mi na łuszczycę i słabą odporność. Łuszczyca już się nie rozwija i nawet ustępuje. Brak przeziębień i zachorowań. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 1 miesiąc.

    Ewelina ..., lat: 44, , (2019-03-14)
    Od okresu dojrzewania zmagam się z problemem łuszczycy. Przez lata stosowałam różne metody leczenia. Od maści sterydowych , które rozregulowały mi gospodarkę hormonalną - po suplementy diety, zioła itp.. Nigdy efekty nie były spektakularne. Ostatni rzut łuszczycy był bardzo agresywny i oporny na leczenie. Wtedy zaczęłam stosować BioMarine 1140 6 kapsułek/dobę. Ku mojemu zdziwieniu łuszczyca szybko się cofnęła. Polecam! Dawkowanie BioMarine1140: 6-2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Arleta ..., lat: 0, , (2019-03-13)
    Podawałam synowi od 2 roku życia z powodu wysypki, alergii - 3 x dziennie po 1 kapsułce 2 razy w roku po 4 miesiące przez dwa lata - po pierwszych 4 miesiącach stosowania przestały pojawiać się - krosty, bąble, pokrzywki, ale dla lepszego, pełnego efektu powtarzałam kurację. Zwiększyła się jego odporność na choroby - przeziębienia, anginy. Obecnie od 3 miesięcy podaję go córkom 3 i 4 lata. Po 1 kapsułce 3 razy dziennie z powodu alergii, częstych zapaleń gardła, górnych dróg oddechowych, przerostu migdałów i czekam na efekt. Mam nadzieję, że poskutkuje jak wcześniej u syna. Dawkowanie BioMarine570: 3 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 2 lata

    Elżbieta ..., lat: 41, , (2019-03-13)
    BioMarine570 stosuję na wzmocnienie organizmu. Bardzo często chorowałam, miałam anemię, alergie i łuszczyce. Po BioMarine przyjmowanym 4x dziennie ( na dobę ) dolegliwości ustąpiły. Stosuje go cała moja rodzina. Preparat przyjmuję 5 lat. Stosuję cały rok i będę stosować nadal. Dawkowanie BioMarine570: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 5 lat

    Małgorzata ..., lat: 45, , (2019-03-13)
    BM570 podaję mojemu dorastającemu synowi od 6 lat cyklicznie-3 miesiące jesienią i 3 miesiące wiosną. Zyskał 100% odporność. Miał problemy skórne i pomimo licznych testów nie udało się wskazać alergenów. BM wpłynął znacznie na zmniejszenie wyprysków, skóra nie swędzi. Przez 3 lata gimnazjum ani razu nie chorował, dzięki temu bardzo dobrze się uczy i nie ma w szkole żadnych zaległości. Polecam BM wszystkim chorowitym dzieciom przyjaciół i w rodzinie oraz osobom osłabionym po zabiegach i pobycie w szpitalu. Dawkowanie BioMarine570:4 kapsułki/dobę. Okres stosowania:5 lat

    Małgorzata ..., lat: 39, , (2019-03-13)
    Od 25 lat choruję na łuszczycę, kilka lat temu mój dermatolog zalecił mi stosowanie BioMarine, wiosną i jesienią 3x 2 kaps. ok. 1 godz. przed jedzeniem, w okresach mniejszego nasilenia infekcji 3x1, latem najczęściej robię przerwę ok. 2 m-ce.. Prawie nie choruję na grypy, przeziębienia itp., okresy remisji łuszczycy są dłuższe i choroba przebiega zdecydowanie łagodniej od kilku lat (ok. 3) nie mam zmian na twarzy. Dawkowanie BioMarine1140:6-3 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 4 lata

    Joanna ..., lat: 0, , (2019-03-13)
    Po bardzo rozległym wysypie łuszczycy dzięki radzie dermatologa zaczęłam stosować olej. Po jakimś czasie zauważyłam znaczną poprawę skóry. Stosuję go około roku, w tym czasie mam zdecydowanie mniejsze kłopoty ze skórą i innymi chorobami. Dawkowanie BioMarine570: 6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Joanna ..., lat: 35, , (2019-03-13)
    Stosuję preparat od 2 lat, od kiedy dostałam silnego wysypu łuszczycy. Po 6 miesiącach łuszczyca zniknęła, ale nadal stosuję BioMarine codziennie. Łuszczyca nie powróciła. Skóra ma dobrą kondycję, ja rzadko choruję. Od ok.. 8 m-cy podaję również BioMarine swoim dzieciom. Zauważalnie mniej chorują. Dawkowanie BioMarine570: 4 kapsułki/biobę. Okres stosowania 2 lata

    Jan ..., lat: 51, , (2019-03-13)
    Ponad 20 lat choruję na przewlekłe zapalenie skórno-mięśniowe. Ten czas to ciągłe dodatkowe dolegliwości - szereg infekcji aż po chorobę nowotworową. Wtedy znalazłem BioMarine. Stosuję systematycznie od ponad 5 lat i koniec: infekcji, antybiotyków, ogólnego osłabienia organizmu, a wyniki mam książkowe. Moja rodzina żartuje, że jestem najzdrowszy w rodzinie, a ja wiem, że to właśnie BioMarine "postawiło mnie na nogi" i to dosłownie. Jest jak powietrze, które dodaje mi sił i energii do życia. Zrezygnować ze zdrowia, a więc radości z życia - NIGDY. Dawkowanie BIoMarine570: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 5 lat.

    Weronika ..., lat: 27, , (2019-03-13)
    Naturalny olej BioMarine1140 zaczęłam stosować ze względu na osłabioną odporność i związane z jej upośledzeniem widoczne problemy ze zdrowiem - słabość, problemy skórne i częste infekcje.Na co dzień pracuję jako psycholog w Centrum wspierającym osoby chore na nowotwory tym bardziej mogę zaobserwować jak ważna jest profilaktyka oraz odporność organizmu w walce z chorobą. Po prawie dwuletnim stosowaniu BioMarine - 4 kaps. dziennie obserwuję widoczną poprawę witalności oraz stanu skóry. Od tego czasu bardzo rzadko choruję na infekcje. Zdecydowanie nadal planuję stosować. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 3 lata

    Marta ..., lat: 6, , Ełk (2018-11-13)
    BioMarine1140 stosuję u córki (6lat) od ok. roku. Obecnie przeszliśmy na BioMarine Medical. Po kilku miesiącach regularnego stosowania pozbyliśmy się atopawego zapalenia skóry, które wcześniej nie pozwalało córce na normalne funkcjonowanie. Cały czas drapała się do krwi. Obecnie córka ma czyściutką skórę. Oczywiście minęły częste infekcje, na które ciągle zapadała. zdecydowanie produkt godny polecenia. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Agnieszka ..., lat: 14, , (2018-10-02)
    BioMarine stosuję u córki. Ma silne atopowe zapalenie skóry. Jest na lekach, ale oprócz tego stosujemy BioMarine w dawce początkowej do 9 kapsułek na dobę (obecnie 4). Już po miesiącu stosowania, że obrzęk i wysypka na skórze się zmniejszają a świąd stał się łagodniejszy. W bardzo zaognionych miejscach zastosowaliśmy BioMarine bezpośrednio na skórę co przyniosło szybkie ukojenie oraz co najważniejsze dla córki, nic nie szczypało i nie bolało. Polecam gorąco. Dawkowanie BioMarine1140: 9-4 kapsułki/dobę. Okres dawkowania: 10 m-cy

    Agata ..., lat: 34, , Łosisa Dolna (2018-06-19)
    Od wielu lat zmagam się z trądzikiem i zmianami skórnymi o podłożu bakterii gronkowca. Obecnie mam 34lata. Po długich latach poszukiwania idealnego środka trafiłam na BioMarine! Nigdy wcześniej nie doznałam takiego działania! Moja cera wygląda bardzo dobrze (również skóra na plecach i dekolcie)! Zmiany skórne "wyciszyły się". Skóra wygląda zdrowo. Dzięki temu moje samopoczucie również zmieniło się na lepsze. Przypadkowo okazało się również, że zmieniła się morfologia krwi! Zawsze niski poziom płytek krwi - okazał się być w normie. Wszystko dzięki BioMarine. Dawkowanie BioMarine570: 8 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 3 miesiące.

    Anna ..., lat: 39, , Katowice (2018-04-06)
    BioMarine stosuję wraz z moją rodziną od kilku lat. Podnosi on naszą odporność. Przechodzimy bardzo łagodnie wszelkie infekcje. Pomógł mi złagodzić ATOPOWE ZAPALENIE SKÓRY oraz wirus brodawczaka. Dawkowanie BioMarine570: 4kapsułki/dobę. Okres dawkowania: 6 lat

    Łukasz ..., lat: 38, , Truskolasy (2018-03-09)
    Lekarz zalecił mi stosowanie BioMarine po przebytym zapaleniu płuc, które trwało ponad miesiąc. Nadmienię, że choruję na łuszczycę. Po około 2 tygodniach regularnego stosowania BioMarine zauważyłem, że placki łuszczycy stały się słabo widoczne a ogólny stan skóry mocno się poprawił - stała się gładsza i bardziej natłuszczona. Dawkowanie BioMarine1140: 6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 3 miesiące

    Katarzyna ..., lat: 34, farmaceuta, Łódź (2015-12-08)
    Po pierwszym miesiącu stosowania nastąpiło wyrównanie kolorytu cery, zmniejszenie reaktywności naczynek krwionośnych na gorąco, stres. Moja mama (61 lat) zakupiła dla siebie NuclevitalQ10complex, tak dla towarzystwa. Po dwóch miesiącach stosowania jej kosmetyczka stwierdziła, że skóra na twarzy i szyi wyraźnie lepiej się chwyta, jest wypełniona i elastyczna. Po dwóch miesiącach stosowania moje nogi znacznie lepiej znoszą pracę stojącą. Mimo upałów nie mam obrzęków ani uczucia ciężkich nóg. Å»ylaki pod kolanami oraz pajączki na udach i łydkach zmniejszyły się a niektóre całkiem zniknęły. Lepiej widzę prowadząc samochód. Nie oślepiają mnie światła aut jadących z przeciwka. Oczy mniej mi się męczą nawet przy długiej trasie pokonanej nocą. Wydaje mi się, że z przyjmowaniem preparatów BioMarine, BioCardineOmega-3, NucleVitalQ10complex mogę powiązać również zmniejszenie bólu menstruacyjnego, który dotychczas był bardzo dokuczliwy a obecnie jego intensywność się zmniejszyła. Dodatkowo środki przeciwbólowe przyjmowane przeze mnie działają jakby szybciej i dłużej. Decydując się na udział w badaniu w badaniu liczyłam na podniesienie odporności organizmu. Od roku dokuczają mi częste infekcje gardła (1-2 razy w miesiącu). Po stosowaniu preparatów w zaleconej dawce nie odczułam żadnej poprawy. W ostatnim tygodniu badania zwiększyłam dawkę BioMarine1140 do 6 kapsułek na dobę i udało mi się przerwać istniejącą wówczas infekcją. Od tamtego czasu nie odczułam dolegliwości ze strony gardła (prawie 2 tygodnie) - nadal stosuję BioMarine1140 - 2x2 kapsułki.

    Elżbieta ..., lat: 48, farmaceuta, Mrozy (2015-11-27)
    Zauważyłam, że moja cera przestała się łuszczyć i zniknęły ogniska zapalne (bardzo swędzące) alergiczne, skóra twarzy była jakby bardziej tłusta. Dawkowanie Wielka Trójka: po 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 4 tygodnie.

    Jestem bardzo zadowolona, po ukończeniu kuracji zauważyłam większą tolerancję na stres i różne sytuacje nerwowe. Lepiej śpię, poprawiła mi się cera. Moje włosy i paznokcie wyglądają dużo lepiej. W ubiegłym tygodniu trzy osoby mieszkające ze mną miały infekcje kataralną mnie o dziwo nie zarażono. Dawkowanie Wielka Trójka: po 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 8 tygodni.

    Grażyna ..., lat: 54, , Pasym (2013-04-04)
    Bo to zastrzyk młodości w kapsułkach. Nikt nie daje mi tyle lat, nie mam nawet zmarszczek, problemy dermatologiczne, które miałam ustąpiły, a moje chore serce już nie jest takie chore, nawet włosy nie wychodzą. Dawka:4 BM570

    Lucyna ..., lat: 62, , Pszów (2012-11-20)
    Jestem po chemioterapii. Biorę ten cudowny preparat - już 8 lat i nie choruję, chyba jestem odporna bo nie mam nawet grypy. Dawka:2kaps.BM1140/dziennie

    Joanna ..., lat: 47, , Starogard Gdański (2012-11-08)
    Od 4 lat systematycznie z małymi przerwami stosuję BioMarine, dawkę leczniczą 4 kaps. dziennie na alergie pokarmową. Po roku stosowania zmniejszyły się u mnie objawy skórne i ze strony układu pokarmowego. Cieszę się, że nie muszę stosować sterydów.!!. Teraz stosuję po 2 kaps. dziennie, zimą po 4. Obserwuję poprawę wyglądu swojej skóry, cery, młodszy wygląd Dawka:2-4BM1140/dziennie

    Irena ..., lat: 73, , Myslakowice (2012-08-21)
    Jestem po chemioterapii. Dzięki systematycznemu zażywaniu preparatu nie przeziębiam się i lepiej znosiłam chemię. Jestem wielką zwolenniczką BioMarine-polecam ją znajomym. Dawka 2 kaps. BM570

    Rybeńska ..., lat: 19, , Szczecin (2012-08-13)
    Syn ma problemy ze skórą. Wyczytałam w internecie,że przy łojotokowym zapaleniu skóry i zmianach łuszczycowych zalecany jest tran, kwasy omega-3. Wasz produkt ma najwięcej polecanych składników. Poprawa wyglądu skóry jest znaczna. Syn nie choruje, ma dużą odporność, nie używa maści ze sterydami. Poprawa jest widoczna ,a po BioMarine570 sięgnął też starszy syn i mąż. Dawka:2kaps.BM570

    Maria ..., lat: 67, , Puławy (2012-08-06)
    Preparat Państwa Firmy stosuję od 10 grudnia 2011r.. Wcześniej w okresie jesienno-zimowym stosowałam (ok.7-8 lat) kaps. tranu jako dodatek do leków p. cholesterolowych i p.trójglicerydowych-bez znaczących efektów, aż do czasu kiedy wykryto u mnie chorobę Hashimoto,która zdążyła (nieleczona) zrujnować mi serce. Po 5 tygodnia zażywania leków na tarczycę i BioMarin1140 cholesterol znacznie się obniżył (z blisko 289 na 176), trochę też trójglicerydy (z 190mg% na 98) a poza tym poprawił mi się stan skóry, paznokci i włosów ( w okresie nieleczonej tarczycy wypadały mi potwornie). BM1140 to specyfik czysty chemicznie, korzystny dla zdrowia w przeciwieństwie do morskich ryb,o których pisze się i mówi w mediach być może w wielu przypadkach krzywdząco. Dawka-1 kaps.BM1140

    Kazimierz ..., lat: 67, , Puławy (2012-08-06)
    BioMarine stosuję w celu wzmocnienia organizmu i większej koncentracji w życiu codziennym. Od kiedy go stosuję uzyskałem to o czym wcześniej napisałem. Stosuję 8 kaps. dziennie od około 3 mies. i mam zamiar dalej zażywać,gdyż nie mam podejrzeń aby którykolwiek ze składników mógł mi zaszkodzić. Z tego co się zorientowałem w internecie jedynie mogę sobie pomóc zażywając ten preparat. Dawka-8 kaps.

    Anna ..., lat: 34, , Ochla (2012-02-27)
    Preparat podaje mojej 9 letniej córce, która w kwietniu 2011 r. ciężko zachorowała, doszło jeszcze ATZ i kłopoty ze wzrokiem. Podawałam różne specyfiki, ale widoczną poprawę dostrzegłam właśnie po BioMarine570 i tak od października 2011 podaję codziennie po 4 kaps. przez tydzień, później po 2 i znowu po 4 na zmianę,. Od 1 marca podaję 1 kaps. co 2 dni swojej drugiej 8 miesięcznej córeczce. Polecam! 100% skuteczny. 4kaps.BM570/codziennie

    Grażyna ..., lat: 52, , Pasym (2011-07-20)
    BM stosuję już 5 lat, poleciła mi sąsiadka, która dożyła już sędziwego wieku.Odkąd stosuję BM, każdy pyta, jakie ja kremy używam, że mam taką ładną cerę. Przede wszystkim tyle leków co ja biorę to dawno wysiadła by mi wątroba, a BM to wszystko neutralizuje. Ta moja sąsiadka po takiej ilości leków co bierze gdyby nie brała BM dawno by nie żyła. Ja jestem osobą dużo młodszą i zawsze będę brać, pomaga mi również w chorobie serca. Dawka: BM570 / dobę

    Irena ..., lat: 50, , Rejowiec Fabryczny (2011-03-03)
    Preparat stosuję od 2006r. z przerwami, stosując 2 razy do roku np. wiosna, jesień. Bardzo dobrze wpływa na cerę i na odporność. Stosowałam po operacji i uważam, że przyczynił się do szybszego powrotu do zdrowia oraz w zagojenia ran. Będę stosowała go w dalszym ciągu. Uważam, że inne preparaty mu nie dorównują ! Dawka: 3-4kaps.BM570 / dobę

    Waldemar ..., lat: 75, , Gdynia (2011-01-26)
    Preparat BioMarine1140 stosuję od roku. Jestem z niego zadowolony, bo teraz czuję się dużo lepiej , a wasza ulotka z 28.09.2009r. w swej treści zawiera rzetelną prawdę. Stosuję nie robiąc żadnych przerw i będę go stosował nadal. Dawka:2kaps.BM1140

    Lidia ..., lat: 0, , Szlichtyngowa (2005-03-29)
    Po zażyciu biomarine570 czuję się mniej zmęczona i mniej śpiąca. Z twarzy znikł trądzik, a co najważniejsze stawy w kolanach coraz mniej bolą i puchną.

    Sylwia ..., lat: 0, , Chrzanów (2005-03-29)
    Widoczne efekty stosowania preparatu. Poprawa wyglądu skóry, zanika łuszczyca.

    Lucyna ..., lat: 0, , Lipniki (2005-03-29)
    Poprawiła mi się cera, mam mniejsze duszności w okolicy serca. Wróciła energia i chęć do życia dzięki biomarine570.

    Beata ..., lat: 0, , Bytom (2005-03-29)
    Uważam, że preparat ten jest po prostu rewelacyjny. Poprawia wyraźnie stan organizmu włącznie ze stanem skóry, włosów i paznokci. biomarine570 został także sprawdzony przez moją rodzinę podczas walki z chorobą nowotworową. Znacznie łagodził skutki chemioterapii.

    Dagmara ..., lat: 0, , Głogów (2005-03-29)
    Dzięki biomarine570 moje dziecko (15 lat) stało się bardziej odporne, poprawił się także wygląd skóry – szczególnie twarzy. Stało się aktywniejsze.

    Arnold ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-29)
    Preparat znakomity. Co rok robię sobie dwie kuracje. Szczególnie pomaga mi na choroby skórne i na wzmocnienie wzroku.

    Ewa ..., lat: 0, , Sędziejowice (2005-03-29)
    Już drugi rok wiosną i jesienią prowadzę wzmacniającą kurację u mojej córki (16 lat). Ten preparat naprawdę działa, jej trądzik znika w oczach.

    Żaneta ..., lat: 0, , Piaski (2005-03-29)
    biomarine570 jest łatwy do przyjmowania. Nie powoduje żadnych skutków ubocznych. Od kiedy go stosuję podwyższyła się moja odporność. Muszę też stwierdzić, że poprawił się stan mojej cery.

    Urszula ..., lat: 0, , Zduńska Wola (2005-03-29)
    Preparat biomarine570 biorę codziennie, czuję się zdrowsza i mam ładną cerę. Poprawiła się odporność mojego organizmu.

    Tatiana ..., lat: 0, , Nowy Sącz (2005-03-29)
    W okresie jesienno- zimowym przyjmowałam preparat w dawce 6 kaps. dziennie. Teraz wiosną powtarzam kurację. Nie ulegam infekcjom, poprawił się stan mojej skóry– mam mniej przebarwień i znamion posłonecznych. Nie odczuwam także zmęczenia wiosennego.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-29)
    Brałam już wcześniej ten preparat. Zauważyłam, że w tym okresie jak i długo później nie chorowałam. Wzmocniły się włosy i paznokcie. Miałam znacznie lepsze wyniki krwi.

    Beata ..., lat: 0, , Gniezno (2005-03-29)
    Gdy zażywam biomarine570 to cały czas zimą jestem zdrowa. Także uciążliwe problemy z egzemą skończyły się.

    Oliwia ..., lat: 0, , Brzeg (2005-03-29)
    Choruję na toczeń (odmiana skórna) od 17 lat. Preparat stosuję od 1,5 miesiąca. Zmiany skórne (nadżerki i zaczerwienienia) na twarzy i uszach przybrały łagodniejszą postać.

    Iwona ..., lat: 0, , Gostycyn (2005-03-29)
    Stosuję preparat drugi miesiąc. Poprawiła mi się cera, nie przeziębiam się tak często i nie boli mnie głowa.

    Donata ..., lat: 0, , Kobylnica (2005-03-29)
    To moja druga kuracja. Dzięki preparatowi poprawiło się moje samopoczucie. Nastąpił wzrost siły i energii. Zmniejszył się poziom cholesterolu. Mam też ładniejszą cerę.

    Inga ..., lat: 0, , Miedzno (2005-03-29)
    Od ponad pięciu lat choruję na osteoporozę. Jestem po operacji jelita grubego. Stosuję preparat od dwóch miesięcy i czuję się znacznie lepiej. Stopniowo zanikają mi także wysypki skórne.

    Jan ..., lat: 0, , Kędzierzyn Koźle (2005-03-29)
    Zacząłem przyjmować biomarine570, aby uregulować nadciśnienie tętnicze. W tej chwili po trzech miesiącach kuracji moje ciśnienie jest w normie. Znacznie poprawił się też stan mojej skóry, która była nadwrażliwa.

    Jolanta ..., lat: 0, , Koziegłowy (2005-03-29)
    Lepsze samopoczucie, brak zmęczenia. Zdrowy wygląd skóry. To wszystko dzięki biomarine570.

    Mariola ..., lat: 0, , Złocieniec (2005-03-29)
    Preparat jest super. Zmienił moje życie – stałam się bardziej aktywna i moje problemy ze skórą uległy poprawie.

    Danuta ..., lat: 0, , Łódź (2005-03-29)
    biomarine570 biorę na nadciśnienie i alergię (utajona pokrzywka). Zauważyłam, że ciśnienie spada i skóra mniej swędzi.

    Nina ..., lat: 0, , Stalowa Wola (2005-03-29)
    biomarine570 pomógł mi odzyskać bardzo ładną cerę. Poprawił się wygląd skóry i zmniejszyła grzybica paznokci.

    Dorota ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-29)
    Dziękuję Wam bardzo za ten preparat. Pracuję w klimatyzowanych pomieszczeniach i bardzo często z tego powodu choruję. Od czasu stosowania biomarine570 nie choruję już na zatoki i skończyły się moje problemy z gardłem. Przy okazji moja skóra stała się bardzo delikatna, gładka i skończył się problem z wykwitami ropnymi, z którymi walczę od lat. Ponieważ jestem kosmetyczką polecam go wielu paniom dbającym o urodę.

    Zuzanna ..., lat: 0, , Koszalin (2005-03-29)
    Preparat w wyraźny sposób poprawił stan mojej skóry. Jestem alergikiem i często miałam problemy ze skórą. Odkąd stosuję biomarine570 moja twarz jest gładka i bez żadnych zmian alergicznych.

    Mariola ..., lat: 0, , Łódź (2005-03-29)
    Preparat biomarine570 poleciła mi mama. Obie przyjmujemy trzy razy dziennie po 2 kapsułki. Ja wspomagam tym preparatem leczenie dolegliwości skóry.

    Antoni ..., lat: 0, , Końskie (2005-03-29)
    Reakcje alergiczne dotyczące skóry (uporczywa egzema i świąd skóry) ustępują. Preparat bardzo skuteczny.

    Michał ..., lat: 0, , Poznań (2005-03-29)
    Preparat stosuje chłopiec (12 lat) z bielactwem nabytym. Od pół roku nie pojawiły się nowe plamy, a trzy małe plamki umiejscowione obok siebie znikły. Chłopiec jest nerwowy i choruje także na serce – zespół wypadania płatków zastawki mitralnej.

    Rozalia ..., lat: 0, , Kraków (2005-03-29)
    Od kiedy stosuję preparat czuję się lepiej. Nie mam objawów opryszczki wargowej. Skóra nie łuszczy się i rzadziej się przeziębiam.

    Grażyna ..., lat: 0, , Jarczów (2005-03-29)
    Preparatem smarowałam twarz i bardzo spłyciły mi się zmarszczki

    Marek ..., lat: 30, , Świnoujście (2005-03-29)
    Po zastosowaniu preparatu wystąpiła poprawa w stanie skóry. Ogólne samopoczucie także uległo poprawie. Lepsza jest odporność organizmu.

    Barbara ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-03-29)
    Preparat biomarine570 wyleczył moje choroby skóry – pękanie i uczulenia. Wzmocnił także mój organizm.

    Ewelina ..., lat: 0, , Leszno (2005-03-29)
    Mam 25 lat, a od 10 lat katar sienny oraz na skórze objawy przewlekłej pokrzywki. Stosowane do tej pory różne leki przeciwhistaminowe, maści i kremy nie pomagały. Objawy uporczywej i swędzącej pokrzywki w dużym stopniu zlikwidował dopiero biomarine570.

    Jolanta ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-29)
    Po raz czwarty stosuję biomarine570 i zawsze poprawia się funkcjonowanie układu odpornościowego a skóra staje się gładsza. Po ostatniej kuracji poziom cholesterolu znacznie wyrównał się.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Mikołów (2005-03-29)
    Olej z wątroby rekina zawarty w preparacie biomarine570 jest niezwykle skutecznym środkiem na odporność organizmu. Kurację stosuję dwa razy w roku. Od ponad czterech lat nie miałam, żadnej infekcji górnych dróg oddechowych, nawet zwykłego kataru. Olej ten działa bardzo korzystnie na cerę, wyzbyłam się alergii na twarzy.

    Bożena ..., lat: 0, , Koło (2005-03-29)
    U osoby, która zażywa biomarine570 jest widoczna poprawa dotychczasowego schorzenia skóry. Preparat wydaje się być bardzo pomocny.

    Patryk ..., lat: 0, , Kraków (2005-03-29)
    Zażywam preparat od roku i obserwuję poprawę stanu mojej skóry twarzy. Zyskałem większą odporność organizmu, nie zapadam na infekcje wirusowe.

    Ewa ..., lat: 0, , Nowy Targ (2005-03-29)
    Po dwóch miesiącach stosowania biomarine570 objawy alergii, z którą walczyłam od 10 lat prawie całkowicie zniknęły. Skóra odzyskała zdrowy wygląd, samopoczucie się polepszyło bo przecież w zdrowym ciele zdrowy duch.

    Joanna ..., lat: 0, , Kraków (2005-03-29)
    Dzięki biomarine570 zmniejszyła się częstotliwość występowania opryszczki wargowej. Jestem z tego preparatu bardzo zadowolona.

    Danuta ..., lat: 0, , Gniewkowo (2005-03-29)
    Preparat przyjmuje od 6 miesięcy w celu leczenia łuszczycy. Ustąpiły wykwity łuszczycowe i podniosła się odporność. Również poprawił się stan mojej skóry i włosów.

    Irena ..., lat: 0, , Nowy Targ (2005-03-29)
    Zażywam obecnie 3 opakowanie BioMarin570 i już zauważyłam poprawę samopoczucia. Zajady w kącikach ust, które miałam od roku zaczęły znikać.

    Józefa ..., lat: 0, , Skierbieszów (2005-03-29)
    Preparat biomarine570 łagodzi przebieg trądziku. Szybko goi powstałe zmiany, skóra odzyskuje naturalny, zdrowy wygląd

    Małgorzata ..., lat: 0, , Wrocław (2005-03-29)
    Po zażyciu dwóch opakowań nastąpiła poprawa ogólnego samopoczucia. Przestały mi także wypadać włosy.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Gostyń (2005-03-29)
    Odkąd biorę biomarine570 nie zaziębiam się, nie mam kataru, przestały mi wypadać włosy i łamać się paznokcie. Wszelkie zadrapania szybciej się goją. Wyrównało się ciśnienie tętnicze, a przedtem miałam podwyższone. Zmniejszyły się też dolegliwości okresu menopauzy.

    Monika ..., lat: 0, , Brzeziny (2005-03-29)
    Wyraźnie poprawił się stan kondycji psychicznej i fizycznej. Ogólnie mam lepsze samopoczucie. Znacznie mniej zaczerwieniona skóra twarzy.

    Tadeusz ..., lat: 0, , Tychy (2005-03-29)
    Choruję na grzybicę i łuszczycę paznokci oraz skóry. Leczyłem się kilka lat, a dopiero po zażyciu Waszego preparatu zauważyłem znaczną poprawę mojego stanu zdrowia. Jest to preparat skuteczny i dobrze przyswajalny.

    Mirosława ..., lat: 0, , Pszczyna (2005-03-29)
    Po zażyciu jednego opakowania ciśnienie krwi się wyregulowało, a cera nabrała zdrowego wyglądu. Czuję się bardziej energiczna.

    Irena ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-29)
    Mam bardzo suchą skórę. Po kuracji biomarine570 moja skóra jest gładka i pięty przestały mi pękać.

    Aldona ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-29)
    Od trzech miesięcy nie biorę leków antyalergicznych. biomarine570 biorę od trzech miesięcy. Mam bardzo suchą skórę całego ciała, swędzącą. Teraz wydaje mi się, że swędzenie jest mniejsze.

    Rozalia ..., lat: 0, , Chełm (2005-03-29)
    W ciągu 3 letniego stosowania biomarine570 wydatnie poprawiła się sprężystość i wygląd mojej skóry.

    Gabriela ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-03-29)
    Jestem osobą zdrową, biomarine570 używam dla polepszenia kondycji skóry, ponieważ mam bardzo suchą skórę. Pomaga wzmocnić cały organizm. Wiem, że jest to najlepszy olej z rekina na naszym rynku.

    Zbigniew ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-29)
    Jak dotąd nastąpiła poprawa wyglądu skóry – jest mniej sucha. Poza tym jestem spokojniejszy i lepiej śpię.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Toruń (2005-03-29)
    Po około 11 tygodniach zaczęłam odczuwać poprawę wyglądu skóry. Zmniejszyły się też bóle reumatyczne.

    Adam ..., lat: 0, , Rozwadza (2005-03-29)
    Poprawa samopoczucia, poprawa wyglądu cery. Plamy na nogach po stłuczeniach jaśnieją. Wzrosła też odporność organizmu.

    Paulina ..., lat: 0, , Kraków (2005-03-29)
    Zażywam biomarine570 cztery miesiące. Nastąpiła poprawa cery (trądzik). Wspomagająco stosuję go w chorobie nadciśnienia tętniczego.

    Brygida ..., lat: 0, , Piaseczno (2005-03-29)
    biomarine570 zwiększa moją aktywność i zmniejsza zmęczenie. Zdecydowanie poprawia stan mojej suchej skóry.

    Halina ..., lat: 0, , Mniszków (2005-03-29)
    Dzięki biomarine570 jestem odporniejsza, rzadziej choruję, zmęczenie zniknęło. Ustąpiły kłopoty z zasypianiem. Poprawił się ogólny stan mojej cery oraz włosów. Po prostu jestem zdrowa i w doskonałej formie.

    Teresa ..., lat: 0, , Warszawa (2004-03-11)
    Preparat oprócz działania ochronnego przyczynił się do zmniejszenia trądziku młodzieńczego u syna. Skóra na twarzy stała się gładka i nie ma ropnych krost.

    Anna ..., lat: 0, , Pabianice (2004-03-11)
    Od około 10 lat zmagam się z toczeniem różowatym układowym. Dwa miesiące temu objawy choroby nasiliły się bardzo i postanowiłam skorzystać z całej gamy naturalnych preparatów uzupełniających dietę. Dołączyłam do tego biomarine570. Czuję, że proces chorobowy został przyhamowany. Moje samopoczucie uległo poprawie, czuję się mniej zmęczona i od miesiąca nie brałam leków przeciwbólowych. Oby tak dalej to znowu spojrzę w przyszłość optymistycznie. Chyba pokocham waszego „rekina” na zawsze.

    Olga ..., lat: 0, , Częstochowa (2004-03-11)
    W ciągu ostatnich kilku lat moje włosy i paznokcie były w nienajlepszej kondycji. Już po 1,5-miesięcznej kuracji preparatem biomarine570 zauważyłam ogromną poprawę, zwłaszcza w przypadku paznokci.

    Jolanta ..., lat: 0, , Toruń (2004-03-11)
    Córka choruje na atopowe zapalenie skóry. W wyniku podawania preparatu skóra jest w lepszym stanie.

    Dorota ..., lat: 0, , Jawor (2004-03-11)
    Na razie dostrzegłam proces usuwania toksyn z organizmu poprzez skórę, tzn. na skórze szyi pojawiają się małe wykwity zapalne.

    Oliwia ..., lat: 0, , Warszawa (2004-03-11)
    Biorę już biomarine570 od miesiąca i znacznie poprawiła mi się cera, włosy i odporność. Gdy tylko czuję jakieś osłabienie zwiększam dawkę do terapeutycznej i wszystko wraca do normy.

    Urszula ..., lat: 0, , Toruń (2004-03-11)
    Stosuję preparat biomarine570 od trzech miesięcy. W trakcie używania go nie zachorowałam na żadną infekcję. Jestem bardzo podatna na tego typu schorzenia, ponieważ stwierdzono u mnie toczeń układowy. biomarine570 pomaga mi w walce z chorobą.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Toruń (2004-03-11)
    Bardzo cieszę się, że jest taki preparat jak biomarine570. Choć za oknami szaro i smutno ja czuję się doskonale, jestem zdrowa i spokojna. Moja na ogół tłusta i skłonna do wyprysków cera również wygląda dużo lepiej.

    Kamila ..., lat: 0, , Rędziny (2004-03-11)
    Nawet gdy byłam młoda i zdrowa nie miałam tak pięknych paznokci i tak zdrowych włosów jak teraz podczas kuracji preparatem biomarine570.

    Irena ..., lat: 0, , Lublin (2004-03-11)
    Nastąpiła poprawa wyglądu skóry. Zniknęły zaczerwienienia, cera zyskała zdrowy wygląd.

    Olga ..., lat: 0, , Szlichtyngowo (2004-03-11)
    Zanikł trądzik, wzmocniły się paznokcie. Zwiększyła się także objętość włosów.

    Dorota ..., lat: 0, , Dębnica (2004-03-11)
    Stosuję preparat od 4 miesięcy. Jestem alergiczką o skłonnościach astmatycznych. Od kiedy zaczęłam stosować biomarine570 duszności ustąpiły i ograniczyłam przyjmowanie leków. Wzmocniły się także moje włosy i paznokcie, a skóra jest znacznie mniej sucha.

    Halina ..., lat: 0, , Rypin (2004-03-11)
    Bardzo cenię sobie preparat. Zauważyłam pozytywny wpływ na wygląd skóry. Dodaje też sił witalnych.

    Marzena ..., lat: 0, , Jelenia Góra (2004-03-10)
    Jestem chora na toczeń, oprócz leków biorę biomarine570 od 3 miesięcy. Czuję się znacznie lepiej, nie powraca gorączka, która występowała bardzo często i dochodziła nawet do 39,80C kilka razy w miesiącu.

    Marek ..., lat: 0, , Łomża (2004-03-10)
    Kłucia przy sercu czasami miałem, teraz nie mam. Miałem łupież, jeśli nie umyłem co drugi dzień głowy robiły się rany, czyli czerwone place, teraz tego nie mam.

    Teresa ..., lat: 0, , Nowy Staw (2004-03-10)
    Preparat używam od dwóch miesięcy na ogólne wzmocnienie przy leczeniu ciężkiej depresji. Jestem dużo spokojniejsza i silniejsza, odzyskuję chęć do życia. Ogólnie poprawił się wygląd mojej skóry, włosów i paznokci.

    Joanna ..., lat: 0, , Wrocław (2004-03-10)
    Jestem rencistką, którą dręczą różne choroby i schorzenia. Od kilku lat zażywam preparat. Bardzo wzmocniłam swój organizm. Dzięki tym kapsułkom zwalczyłam grypę i inne wirusy. Moje włosy przestały nadmiernie wypadać, a paznokcie stały się twarde i niełamliwe. Wyniki z badania krwi i moczu cały czas są idealne – bardzo dobre!

    Daniela ..., lat: 0, , Opole (2004-03-10)
    biomarine570 dało mi lepszą cerę, podwyższenie białych ciałek i poprawę wyglądu skóry, szczególnie twarzy – zlikwidowanie zmarszczek.

    Urszula ..., lat: 0, , Krasnogóra (2004-03-10)
    Od roku jestem chora na toczeń, dopóki nie brałam preparatu moja odporność była bardzo słaba i miałam bardzo wysokie OB. Od kiedy zażywam biomarine570 moja odporność i badania krwi znacznie się polepszyły.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Zielona Góra (2004-03-10)
    Po miesięcznej kuracji u mojego 13 letniego syna ustąpiły ostre objawy trądziku młodzieńczego, a ja odczuwam poprawę stanu psychicznego (poprzednio bardzo duży stres na granicy depresji). Teraz czuję się świetnie.

    Teresa ..., lat: 0, , Działoszyn (2004-03-10)
    biomarine570 jest rewelacyjnym preparatem. Zanikają mi wypryski na ciele oraz zmniejszyło się swędzenie. Poprawiła się również kondycja i samopoczucie. Spadł mi również poziom cukru we krwi.

    Zygmunt ..., lat: 0, , Lublin (2004-03-10)
    Po operacji prostaty szpital zaraził mnie półpaścem, który męczy mnie już 2 lata. Leczyłem się u różnych lekarzy dermatologów i terapeutów i nic nie pomaga, jednak zacząłem stosować Wasz preparat i zaczynam czuć się lepiej.

    Weronika ..., lat: 0, , Końskie (2004-03-10)
    Rewelacja – mam 55 lat. Używam od 3 lat wiosną i jesienią. Pozbyłam się wrzodów dwunastnicy, ciągłych przeziębień i gryp, stanów depresyjnych. Zyskałam ładniejszą cerę i włosy. Jestem pełna energii i chęci do życia (mimo wielu problemów).

    Beata ..., lat: 0, , Konin (2004-03-10)
    Ustąpił dyskomfort w oddychaniu, uczucie ciężaru w okolicy serca. Ustąpiły kłopoty z wypróżnianiem. Poprawiła się jakość snu, zniknęło wybudzanie się w nocy. Skóra twarzy zaróżowiła się, jest mniej sucha a włosy zaczęły się ładnie układać.

    Grażyna ..., lat: 0, , Skarżysko Kamienna (2004-03-10)
    biomarine570 stosowałam wspomagająco w leczeniu łysienia plackowatego. Podniosła się moja odporność, zniknęły bolesne miesiączki a co najważniejsze moje włosy odrosły mocne, zdrowe i jakby ich więcej. Od 2 lat stosuję również u moich 5 letnich bliźniaków, które od małego miały problemy z odpornością i alergią pokarmową. Obecnie odporność jest tak duża, że radzimy sobie nawet z początkiem zapalenia oskrzeli (nie stosujemy antybiotyków). Polecam biomarine570 wszystkim, którzy pragną utrzymać swoje zdrowie jak najdłużej.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Zielona Góra (2004-03-10)
    Po dwóch miesiącach zażywania preparatu biomarine570 poprawiła mi się cera. Poczułam się mocniejsza, znikło kołatanie serca. Mogę więcej pracować fizycznie wokół domu, teraz lepiej śpię w nocy. Zmniejszyła się alergia wiosenna.

    Lucyna ..., lat: 0, , Bocharzewo (2004-03-10)
    Preparat stosuję razem z mężem od niedawna. Już po pierwszym opakowaniu zauważyłam zmiany. Poprawił się wygląd włosów i skóry na twarzy oraz poprawiła się perystaltyka jelit – nie muszę brać dodatkowych środków przeczyszczających, które do tej pory brałam systematycznie.

    Cecylia ..., lat: 0, , Ostrów Wielkopolski (2004-03-10)
    Bardzo korzystnie wpływa na jakość cery, organizm jest zasilany olejem z wątroby rekina, który wpływa na podwyższenie odporności.

    Henryk ..., lat: 0, , Zakopane (2004-03-10)
    Od kilku lat cierpiałem na nie gojące pękanie skóry palców u rąk obok paznokci. Stosowałem różne kuracje, najczęściej na bazie witamin A i E. Od trzech miesięcy biorę regularnie 3 kapsułki dziennie i od miesiąca wszystkie ranki zagoiły się, mimo iż okres jesienno- zimowy był najgorszy. Poza tym Wasz preparat dostarcza substancji, które są zawarte w rybach, a których nie znoszę, mimo że są zdrowe.

    Robert ..., lat: 0, , Kamień Pomorski (2004-03-10)
    Po wzięciu pierwszej dawki miesięcznej zaniknęły przebarwienia skóry na plecach, które intensywnie ujawniły się po sezonie letnim pomimo tego, że nie opalałem się na słońcu.

    Wiesława ..., lat: 0, , Elbląg (2004-03-10)
    Pomaga przy utrzymaniu dobrej cery (wcieram olej na twarz).

    Teresa ..., lat: 0, , Mysłowice (2004-03-10)
    Podczas stosowania preparatu mój mąż przestał cierpieć na opryszczkę.

    Felicja ..., lat: 0, , Olszyna (2004-03-10)
    Czuję się znacznie lepiej. Zażywam preparat już dwa miesiące. Nie odczuwam dolegliwości związanych z bólami głowy. Cera nabrała blasku i stała się delikatniejsza.

    Anna ..., lat: 0, , Brzeg (2004-03-10)
    Cierpię na bezsenność, ale od pewnego czasu zauważyłam, że moje problemy znikają. Moje włosy pięknie się układają, są jakby nawilżone i błyszczą. Mam więcej energii i chęci do życia mino przygnębiającej zimy i od tej pory polecam ten preparat rodzinie i znajomym.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Bogusławice (2004-03-10)
    Jestem zachwycona działaniem preparatu biomarine570. Czuję się doskonale. Nie nabawiam się ciągłych infekcji wirusowych, jestem bardziej ożywiona. Pozbawiłam się uczucia ciągłego zmęczenia, lepiej sypiam. Stałam się mniej pobudliwa. Poprawiła się moja cera i zmniejszyły się sińce pod oczyma.

    Teresa ..., lat: 0, , Koszalin (2004-03-10)
    Preparat zażywam od 3 miesięcy. Widoczna poprawa nastąpiła w chorobach skórnych. Pozbyłam się problemu bezsenności a co najważniejsze system odpornościowy organizmu działa bez żadnych zastrzeżeń.

    Liliana ..., lat: 0, , Kutno (2004-03-10)
    Biorę preparat biomarine570 z bardzo wielu powodów. Na przesłanych kuponach nie sposób opisać wszystkiego. To tylko skrót. biomarine570 biorę na bardzo uporczywe bóle głowy (migrenowe) mam odziedziczoną chorobę skóry – łuszczycę i w ogóle, żeby poprawić wygląd skóry oraz podnieść odporność organizmu. O biomarine570 przeczytałam w piśmie o zdrowiu. Postanowiłam spróbować, bo dotychczasowe leczenie nie przynosiło oczekiwanych dla mnie rezultatów. Wiem, że łuszczycy się nie wyleczy, ale może da się coś zrobić, żeby ją zmniejszyć na tyle, żeby przestała być uciążliwa, a dla kobiety ładna skóra to ważna sprawa. Stosuję preparat stosunkowo niedługo. Zauważyłam poprawę. To samo dotyczy bólów głowy. Były bardzo silne, uporczywe, jednostronne, pulsujące. Miałam mroczki przed oczami, nudności, nadwrażliwość na zapachy, dźwięki. Ustąpiło wszystko, a raczej pojawia się sporadycznie. Tak, więc preparat biomarine570 jest skuteczny.

    Jolanta ..., lat: 0, , Krosno (2004-03-10)
    Stosuję preparat ze względu na skórę. Mam dziedziczną łuszczycę. Odkąd zaczęłam brać biomarine570 zmiany na skórze nie są tak bardzo duże i zaczerwienione. Wręcz przeciwnie powoli zaczynają się zmniejszać i nie są tak bardzo swędzące. W ogóle poprawił mi się wygląd całej skóry.

    Wiktoria ..., lat: 0, , Nowy Sącz (2004-03-10)
    Po 2 tygodniach zniknęły egzemy związane z atopowym zapaleniem skóry.

    Ewelina ..., lat: 0, , Giżycko (2004-03-10)
    Po trzech miesiącach obserwuję pozytywne zmiany na skórze – stała się gładka, na rękach znikają plamy wątrobowe, w tym roku nie zaatakowała mnie wiosenna opryszczka, co do tej pory zdarzało się systematycznie.

    Anna ..., lat: 0, , Sędziejowice (2004-03-10)
    Preparat biomarine570 stosuję od dwóch miesięcy. Od tego czasu znacznie polepszył się stan mojej skóry na twarzy. Miałam trądzik już od paru lat, stosowałam różne kosmetyki, ale one działały na krótką metę. Dopiero biomarine570 mi pomógł, co do tego nie mam żadnych wątpliwości.

    Beata ..., lat: 0, , Zabrze (2004-03-10)
    Bardzo często łapałam różne infekcje i ten preparat pomógł mi. Nie muszę już brać antybiotyków. Ale tym, co mnie najbardziej zaskoczyło była ogromna poprawa stanu skóry twarzy – biomarine570 wyleczył trądzik raz na zawsze.

    Aldona ..., lat: 0, , Janów (2004-03-10)
    Od 4 lat miałam kłopoty ze skórą. Byłam u kilku dermatologów, lecz żaden z nich nie umiał mi pomóc. Na skórze występowały zaczerwienienia i skóra w tych miejscach później się łuszczyła. Od dwóch miesięcy zażywam 3 kapsułki dziennie i skóra stała się gładka a wszystkie plamy zniknęły.

    Jarosław ..., lat: 0, , Kozienice (2004-03-10)
    Preparat przyjmowałem w okresie chemioterapii i nie było powikłań (podwyższona temperatura, zmniejszona odporność), a bardzo wielu chorych takie miało. Poza tym rozdwajały mi się paznokcie i zadzierały skórki – teraz tego problemu już nie ma.

    Magdalena ..., lat: 0, , Szczecin (2004-03-10)
    Używając preparat poprawił mi się wygląd skóry oraz czuję przypływ energii.

    Joanna ..., lat: 0, , Mirów (2004-03-10)
    Zmniejszyła się ilość łupieżu. Przestało swędzieć i dokuczać.

    Ilona ..., lat: 0, , Tychy (2004-03-10)
    Preparat stawia na nogi. Już po kilku dniach jego zażywania minął ból gardła i głowy. Poza tym wzmacnia on fizycznie i psychicznie, czuję się silna. Zauważyłam też, że poprawił się korzystnie wygląd skóry.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Gdańsk (2004-03-10)
    Poprawił się wygląd mojej skóry i paznokci, a włosy przestały mi wypadać. Moja przemiana materii uległa również poprawie. Odkąd zażywam preparat mam bardzo dobre wyniki badań a samopoczucie od razu jest lepsze. Polecam go wszystkim.

    Beata ..., lat: 0, , Nowa Sól (2004-03-10)
    Syn jest w wieku dojrzewania i po zużyciu już jednego opakowania w dużej części zmalał mu trądzik.

    Dorota ..., lat: 0, , Szczecin (2004-03-10)
    Po trzydniowym stosowaniu preparatu u sześcioletniego dziecka znikły krosty na twarzy będące wynikiem atopowego zapalenia skóry.

    Hanna ..., lat: 0, , Białystok (2004-03-10)
    biomarine570 zażywał mój syn w ubiegłym roku. Miał problemy z cerą tzn. miał trądzik. Wcześniej używał wielu preparatów zwalczających trądzik, ale nic nie skutkowało. Przeczytałam o tym preparacie w gazecie i to on wyleczył cerę mojego syna.

    Kamila ..., lat: 0, , Olsztyn (2004-03-10)
    Odkąd stosuję biomarine570 poprawił się stan mojej skóry i włosów. Zniknął łupież, świąd skóry głowy, liszaje na twarzy oraz uczulenie na większość kosmetyków – nawet dobrych, drogich firm. Teraz stosuję najtańsze kremy i szampony i jest ok. To jest cudowne. Teraz stosuję preparat żeby uniknąć infekcji, bo grozi to ponownym nasileniem dolegliwości ze strony oka. Muszę uważać, bo niedawno przebyłam stan zapalny siatkówki.

    Dorota ..., lat: 0, , Paterek (2004-03-10)
    Preparat biomarine570 zażywam już ponad rok. Bardzo pomógł mi w leczeniu trądziku różowatego. Podniósł mi się także poziom hemoglobiny i wzrosła ilość płytek krwi.

    Olga ..., lat: 0, , Ostrowiec Świętokrzyski (2004-03-10)
    Stosuję preparat przy atopowym zapaleniu skóry. Działa znakomicie- zmniejszyłam o połowę ilość przyjmowanych do tej pory leków.

    Elżbieta ..., lat: 0, , Łódź (2003-05-20)
    Biorę go od 6 miesięcy. Najbardziej cieszę się, że wygładził mi zmarszczki – poprawił mi cerę.

    Urszula ..., lat: 0, , Działoszyn (2003-05-20)
    Preparat ten, biomarine570 – jest bardzo dobrze przyswajalny przez mój organizm, czuję się zdrowsza, nie choruję na gardło, mam ładną cerę i nie narzekam na bóle reumatyczne.

    Izabella ..., lat: 0, , Łódź (2003-05-20)
    Bardzo dobry „lek”, który u mnie zadziałał na cerę – jest wygładzona i jedwabista. Jestem pełna życia i podniosła się odporność organizmu na infekcje.

    Bożena ..., lat: 0, , Wrocław (2003-05-20)
    Bardzo skuteczny przy chorobach skórnych, przed stosowaniem wnuczek miał całą twarz i szyję tak czerwoną, że wyglądało to na silne poparzenie swędziało, piekło, nie wiadomo od czego), teraz po I serii (6 opakowań – 3x3 kapsułki) wszystko ustąpiło. Jestem bardzo zadowolona a wnuczek odżył psychicznie.

    Marta ..., lat: 0, , Warszawa (2003-05-20)
    Dogodna wielkość kapsułek, zauważyłam poprawę w trawieniu, poprawę stanu skóry i włosów. Również mam dobry humor i lepiej się czuję psychicznie, każdego dnia czuję się lekko. Mąż mój również bardzo zachwala ten preparat.

    Renata ..., lat: 0, , Ksawerów (2003-05-20)
    Bardzo korzystnie wpływa na moją cerę oraz poprawia samopoczucie i koncentrację każdego dnia.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Warszawa (2003-05-20)
    U mojej córki znikła wysypka uczuleniowa z buzi, miała ją zawsze. Odkąd zaczęła zażywać biomarine570 znikła.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Jaworzno (2003-05-20)
    Podoba mi się postać „leku”, bo jest dogodna w użyciu. Odkąd zaczęłam stosować go to mniej choruję. biomarine570 używam również do pielęgnacji cery trądzikowej i widać efekty – mniej pryszczy i lepsze samopoczucie. To wspaniały „lek” i polecam go wszystkim znajomym.

    Agnieszka ..., lat: 5, , Warszawa (0000-00-00)
    Jestem mamą Mateusza ( 8 lat ) i Juli( 5 lat ). Stosuję BM570 od 2 lat. Zauważyłam u dzieci poprawę odporności. Mniej chorują. Podaję dzieciom w sezonie jesienno - zimowym. Julia ( 5 lat ) 1 kapsułka dziennie, Mateusz ( 8 lat ) 2 kapsułki dziennie. Jak najbardziej stosuję nadal i będę stosować. Dawka: 2kaps./dobę

    Jan ..., lat: 64, , Siedlce (0000-00-00)
    Na początku lipca, po badaniu tomografem komputerowym i metodą bronchoskopii wykryto u mojego taty nowotwór złośliwy płuc. Zaatakował on znaczną część tego narządu. Lekarze mówili o bardzo złych rokowaniach i dawali od kilku tygodni do kilku miesięcy życia. Był to dla nas szok, tym bardziej, że tata przez całe życie pracował fizycznie i był uważany za '' okaz zdrowia ''. Jeden z lekarzy zalecił stosowanie BM1140 jako jedyny dostępny na rynku preparat, który przywróci odporność taty. Po 2 miesiącach stosowania ( 7 kapsułek dziennie: 4 rano i 3 wieczorem ) widzimy znakomite rezultaty: skóra nabrała kolorów i długo nieobecnego blasku, o '' zabójczym '' dla taty przeziębieniu nie ma mowy, powiększona wątroba i śledziona wróciła do normalnych rozmiarów, ból nowotworowy w znacznym stopniu ustąpił, nowotwór i jego toksyny stają się coraz słabsze, ciśnienie krwi jak u '' wybitnie '' zdrowego człowieka. Wiemy, że pozytywne leczenie dokonuje się dzięki wierze chorego w uzdrowienie, życzliwym ludziom i preparatom wśród których pierwsze miejsce zajmuje BM1140, dlatego będziemy go dalej stosować. Do tego preparatu przekonała się cała rodzina, która również spożywa ten suplement. Już teraz dziękujemy za ten dar natury, który Państwo proponujecie ludziom, a który czyni cuda. Dawka:7 kaps./dobę

    Anna ..., lat: 31, , Chodzież (0000-00-00)
    Odkąd stosuję BioMarine zauważyłam znaczną poprawę stanu skóry, włosów i paznokci. Obecnie zakupiłam kolejne opakowanie dla mojego 8 letniego syna aby wzmocnić jego odporność, poprawić koncentrację. Można by było wiele pozytywnych rzeczy napisać o BioMarine. Naprawdę Polecam ! Dawka;3BM570

 

Jeżeli chcesz pomóc w ratowaniu zdrowia i życia bliskim Tobie osobom „Wyślij Stronę”.