Opinie - Marinex International
Marinex International

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

Opinie Pacjentów

Każda z zamieszczonych tutaj Opinii Pacjentów jest autentyczna a ich oryginały przechowywane są w archiwum naszej firmy.

Opinie - BioMarine®Medical: w tej kategorii jest 25 opinii.

    Anna ..., lat: 68, , (2019-06-12)
    BioMarine Medical stosuję jako wsparcie dla mojego organizmu w czasie chemioterapii. Uważam, że zapewnia mi szybką regenerację przed kolejnymi dawkami chemii. Znacznie łagodzi ból i dyskomfort w jamie ustnej. Zamierzam stosować go w czasie całej terapii. Dawkowanie BioMarineMedical: 40ml/dobę. Okres stosowania: 5 m-cy.

    Małgorzata ..., lat: 64, , (2019-05-23)
    Jestem po udarze mózgu i usunięciu przydatków ( po diagnozie nowotworu złośliwego) i po radioterapii. Zauważyłam pozytywne efekty stosowania preparatu: obniżenie ciśnienia krwi, lepsze działanie układu nerwowego i systemu odpornościowego. Poprawiła się też morfologia krwi. preparat zamierzam stosować długotrwale. Dawkowanie BioMarine Medical: 50 ml/dobę. Okres stosowania: 4 miesiące

    Ewa ..., lat: 52, , (2019-05-23)
    Od 4 lat stosuję BioMarine1140, ale od 4 miesięcy po 5 łyżeczek dziennie BioMarine Medical. Nie mam objawów astmy oskrzelowej (nie biorę leków wziewnych), nie mam objawów alergii na pyłki traw (mimo, że jest maj) ani na kurz domowy (swędzenie gardła, nosa,uszu, oczu, katar). Dawkowanie BioMarine Medical: 10ml/dobę. Okres stosowania: 4 miesiące

    Marek, Tomasz ..., lat: 0, , (2019-05-23)
    U naszego syna Tymoteusza (1,5roku) stwierdzono neutropenis - poziom neutrocytów ok. 400. Wypisując syna ze szpitala powiedziano nam, że mamy normalnie żyć. W trosce o jego zdrowie (życie) nie mogliśmy posłać córki (3,5roku) do przedszkola. Dziś syn ma 1380 neutrocytów, odetchnęliśmy z ulgą - teraz możemy "normalnie" żyć. Córka jesienią pójdzie do przedszkola, a syn jak będzie miał 4 lata. Stosujemy codziennie i będziemy dalej stosować (całą rodziną). Nie wiem czy to dzięki BioMarine, ale fakty są takie a nie inne, a cała rodzina przeszła ten okres bez antybiotyków. Dawkowanie BioMedical: 6-10ml/dobę. Okres stosowania: 11 miesięcy

    Agnieszka ..., lat: 38, , Osiniec (2019-01-22)
    O BioMarine Medical dowiedziałam się od lekarza dermatologa. Zdziwiłam się gdy zamiast leku zalecił mi olej. Zalecił branie przez minimum 6 miesięcy. Czas mnie przerażał. Teraz wiem, że było warto. Widzę różnicę. Polecam innym. Ze mną bierze cała rodzina. Dawkowanie BioMarine Medical: 25 ml/dobę. Okres stosowania: 6 miesięcy.

    Bogusław ..., lat: 60, , Warszawa (2019-01-18)
    Stosuję BioMarine Medical od pół roku (1 łyżkę dziennie na czczo). Zdecydowałem się używać tylko ten olej ponieważ brakowało mi produktu leczniczego, który pomógłby mi odzyskać odporność po długim leczeniu antybiotykami. Teraz nie tylko jestem zdrowy, ale zniknęło atopowe zapalenie skóry. Jest to jedyny produkt, który stosuję, więc wiem, że to olej mi pomaga .Dawkowanie BioMarine Medical: 15 ml/dobę. Okres stosowania: 6 miesięcy

    Anna ..., lat: 4, , Warszawa (2018-12-20)
    Moja córka ma 4 lata. Rok temu poszła do przedszkola i chorowała praktycznie co miesiąc - przeziębienia, kaszel,katar. Teraz od września stosujemy BioMarine Medical codziennie. Córka nie choruje, jeśli ma kaszel, to szybko przechodzi i łatwiej zdrowieje. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektami. Jako matka jestem pewna, że ten produkt działa. Kupiłam kolejne opakowanie. Dawkowanie BioMarine Medical:3 ml/dobę. Okres stosowania: 4 miesiące.

    Zbigniew ..., lat: 66, , Płock (2018-11-29)
    Stosuję ze względu na guza mózgu (nerwiak). Zauważyłem po tygodniu stosowania, że zostało zahamowane krwawienie dziąseł, z czym nie mogłem sobie dać rady.pomimo przestrzegania wskazań dentystów. Po 36 tygodniach zrobiłem przerwę w kuracji i krwawienia powróciły. Zamierzam powrócić do regularnego stosowania BioMarine Medical. Dawkowanie BioMarine Medical: 30 ml/dobę. Okres stosowania: 36 tygodni.

    Aneta ..., lat: 5, , (2018-10-30)
    BioMarine Medical podaję moim 5-letnim dzieciom od października 2017r w profilaktycznej dawce 2 ml lub w trakcie infekcji 5 ml. Odkąd dzieci poszły do przedszkola zaczęły się nieustające choroby. Dwa tygodnie w przedszkolu i 2 tygodnie w domu .Ciągłe przeziębienia, zapalenia oskrzeli i płuc. Po kilku miesiącach stosowania BioMarine Medical zauważyłam dużą poprawę odporności. Od kwietnia tego roku dzieci nie były chore (ewentualnie krótki katarek). Zamierzam nadal stosować, ponieważ widać rezultaty - działa. Dawkowanie BioMarine Medical: 2-5ml/dobę. Okres stosowania: 1 rok.

    Paulina ..., lat: 79, , Łódź (2018-08-07)
    BioMarine Medical podaję mojemu tacie (79l.), który ma guza mózgu. Choroba jest na tyle zaawansowana, że nie wchodziła w grę ani chemio-, ani radioterapia. Co pół roku tata ma robiony rezonans, którego wyniki wskazywały na to, że guz się powiększa. Ostatni rezonans -czerwiec 2018. Wynik - "OBRAZ SUGERUJE ZMIANY WSTECZNE W GUZIE" !!!Nie mam pojęcia, czy to cud, czy BioMarine Medical. Pijemy dalej.

    Elżbieta ..., lat: 50, , (2018-05-29)
    Stosowałam po operacji onkologicznej i w trakcie chemioterapii. Obecnie produkt łagodzi skutki chemioterapii. Efekty: dobre, wyniki morfologii i samopoczucie. Nie zniszczona śluzówka gardła, paznokcie w dobrej kondycji. Dawkowanie BioMarine Medical:40-50ml. Okres dawkowania: 8 m-cy

    Bartosz ..., lat: 30, , (2018-05-29)
    Stosujemy z żoną preparat w celu zwiększenia odporności. Nie chorowaliśmy w okresie grypowym. Żonie polepszył się stan paznokci i włosów oraz cera trądzikowa. Będziemy nadal go stosować. Dawkowanie BioMarine Medical: 20 ml. Okres stosowania: 5 m-cy

    Barbara ..., lat: 62, , Opole (2018-02-13)
    Od samego początku jak łykam BioMarine Medical, to widzę same pozytywy: moja skóra jest aksamitna i nie przesuszona, zawsze miałam problemy z wypróżnianiem, a teraz nie. A najważniejsze, że odczuwam radość życia, dobre samopoczucie. To prawda, systematyczność czyni cuda. Już od 2 lat systematycznie łykam ten cudowny olej. Dzięki temu wygrywam walkę z rakiem. Czuję się całkiem nieźle, a co jest ważne mój organizm jest coraz silniejszy. Zauważyłam poprawę wzroku i nie " łapię" infekcji. Mój organizm jest bardzo zniszczony przez chemioterapię i radioterapię a nie jestem młoda, bo skończyłam 60lat. Nie poddaję się, bo nie ma nic piękniejszego od życia. Każdy powinien w to wierzyć i wtedy WYGRA! Dawkowanie BioMarine Medical: 20 ml/dobę. Okres stosowania: 2 lata.

    Lech ..., lat: 69, , Łódź (2017-12-19)
    Od początku stwierdzenia u mnie nowotworu płuc stosuję BioMarine Madical. To pozwoliło mi przejść przez chemioterapię i naświetlanie w dobrym stanie fizycznym. Wyniki morfologii krwi były dobre i nie spowodowały potrzeby odłożenia chemii w żadnym cyklu. Dawkowanie BioMarine Medical: 60ml/dobę. Okres stosowania: 9 m-cy.

    Dorota ..., lat: 73, , Mielec (2017-12-07)
    O preparacie BioMarine Medical dowiedziałam się od koleżanki i zakupiłam dla mamy, która od 5 lat walczy z nowotworem. Stosuje go od ponad roku z przerwami. Tylko dzięki temu preparatowi jest w stanie przyjmować kolejne dawki chemii. Wyniki są w normie, samopoczucie lepsze, jest też apetyt. Polecam każdemu. Dawkowanie BioMarine Medical: 50 ml/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Stanisław ..., lat: 75, , Łódź (2017-12-07)
    Wykryto u mnie chorobę nowotworową wątroby i płuc. Uważam, że stosowanie BioMarine Medical pomogło spowolnić rozrost guzów, pozytywnie przejść operacje i pozytywnie wpłynęło na na przebieg rekonwalescencji pooperacyjnej. Operacje: 16-05-2017 - wieloogniskowy rak wątrobowo komórkowy beleczkowo -lity 08-06-2017 - rak gruczołowy G 1 płuca - typu zrazikowego. Dawkowanie BioMarine Medical: 40-30-20 ml

    Wiesława ..., lat: 60, , Kutno (2017-11-27)
    W czerwcu tego roku zdiagnozowano u mnie raka piersi. Już 2 dni po diagnozie zaczęłam brać BioMarine Medical 25-35ml/dzień. Jestem po operacji, w trakcie chemioterapii. Teraz biorę od 30 do 35ml. Miałam problemy reumatyczne i przewlekłe zapalenie żołądka. Po upływie czasu jak biorę BioMarine Medical - bóle te ustąpiły. Cieszę się, bo przy bardzo obniżonej odporności przy chemioterapii nie dopadła mnie infekcja (przeziębienie, grypa). To dzięki BioMarine Medical, który stosuję i nadal będę stosować. Dawkowanie BioMarine Medical: 30-35 ml./ dobę. Okres stosowania: 6 m-cy

    Barbara ..., lat: 61, , Opole (2017-05-08)
    BioMarine Medical stosuję od roku w dawce 30ml codziennie bardzo systematycznie. Mogę powiedzieć, że dzięki niemu przeżyłam całkiem dobrze całe leczenie dotyczące raka piersi. Chemioterapię przeszłam bez odkładania dawek, wszystko w terminie i radioterapię przeszłam super, skóra bardzo szybko się zagoiła. Czuję, że BioMarine Medical daje mi siłę i dobre samopoczucie. Jest to eliksir życia, ale ważna jest systematyczność. Dawkowanie BioMarine Medical: 30ml/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Antonina ..., lat: 72, , Kraków (2017-04-27)
    Odkąd stosuję BioMarine Medical czuję się silniejsza, pełna życia i energii. Przez całą zimę nie przeziębiłam się ani razu, nawet nie miałam kataru, co przedtem zdarzało się bardzo często. Planuję stosować go nadal, gdyż daje mi to pewność, że mój organizm jest odporniejszy na wszelkie choroby. Dawkowanie BioMarine Medical: 40 ml/dobę. Okres stosowania: 6 miesięcy.

    Konrad ..., lat: 41, , Warszawa (2017-04-26)
    BioMarine Medical stosuję regularnie od 8 m-cy w dawce 10 ml/dobę. Najtrudniejszy okres w Polsce (jesień - zima) minął bez jakichkolwiek chorób. Mam więcej energii na spełnianie swoich marzeń i nie tracę czasu na choroby. Nadal będę stosował Medical, bo wierzę, że dzięki niemu mogę więcej! Dawkowanie BioMarine Medical: 10 ml/dobę Okres stosowania: 8 m-cy

    Czesław ..., lat: 62, , Łomża (2017-03-02)
    Choruję na szpiczaka mnogiego. Tydzień przed przeszczepem komórek macierzystych zacząłem przyjmować BioMarine Medical. Czyniłem to także podczas 3 tygodniowego pobytu w Ośrodku Przeszczepu Szpiku. Uzyskane wyniki w morfologii krwi (szczególnie wzrost leukocytów) pozwoliły na wcześniejsze o tydzień opuszczenie szpitala. Dawkowanie BioMarine Medical: 3x60ml/dobę. Okres stosowania: 3 miesiące

    Antonina ..., lat: 71, , Kraków (2017-01-12)
    Stosuję BioMarine Medical trzeci miesiąc. W ubiegłych latach w tym okresie bardzo łatwo, kilka razy przeziębiałam się, często bolało mnie gardło, męczył mnie kaszel. Odkąd zażywam BioMarine Medical nie przeziębiłam się ani razu. Śpię spokojnie i budzą się rano wypoczęta i pełna energii. Jestem przekonana, że dobre samopoczucie i chęć do życia zawdzięczam stosowaniu BioMarine Medical. Mam zamiar stosować go nadal. Dawkowanie BioMarine Medical: 25ml/dobę. Okres stosowania: 3 miesiące.

    Henryk ..., lat: 72, , Katowice (2016-10-26)
    Kiedy dowiedziałem się o swojej chorobie nowotworowej zdecydowałem się na kurację BioMarineMedical aby wzmocnić swój organizm do walki z chorobą. Po telefonicznej konsultacji z doradcą medycznym od lipca stosuję preparat w dawce 40ml dziennie. Planuję stosować go nadal bo wierzę, że dzięki BioMarine poradzę sobie z chorobą i wrócę do pełnego zdrowia. Dawkowanie BioMarineMedical: 40ml/dobę. Okres stosowania: 4m-ce

    Krzysztof ..., lat: 21, , Kolonowskie (2016-09-22)
    Nasz syn stosuje BioMarine Medical po naświetlaniu. Wydaje nam się, że organizm szybciej zareagował, oczyścił, płytki krwi zaczęły wzrastać. Teraz przyjmuje chemię w tabletkach i dalej stosujemy BioMarine. Mamy nadzieję, że wyniki między cyklami będą się nadal poprawiać. Pragnęlibyśmy aby powrócił wzrok, gdyż w wyniku ataku guza nastąpił ucisk nerwu wzrokowego w następstwie czego syn niedowidzi. Zawsze był informatykiem, a teraz jego dostęp do mediów jest ograniczony.Trudno się przyzwyczaić do zaistniałej sytuacji. Ale my rodzice cieszymy się z każdego dnia i pragniemy,aby syn stał się zdrowy, aktywny i pełen życia jak przed chorobą i wstał z tego wózka inwalidzkiego. Będziemy nadal stosować BioMarine Medical i polecać go innym. Dawkowanie BioMarine Medical:30ml/dobę. Okres stosowania: 8 m-cy

    Michał ..., lat: 21, , Kolonowskie (2016-06-22)
    Dawkowanie ustalone z konsultantem. BioMarine Medical przez 1 m-c po 60ml/dobę, teraz przez 2 m-c 30 ml/dobę. Podawane w związku z nowotworem ośrodkowego układu nerwowego. Stan po radioterapii. Po podaniu poprawa perystatyki (regularne wypróżnienia), poprawa stanu jamy ustnej, gojenie ran posterydowych. Ewentualne zmiany wewnętrzne do stwiedzenia po rezonansie. Planuję stosować jak długo będzie potrzeba i możliwość, aż do skutku. Dawkowanie BioMarine MEDICAL: 60 ml/dobę. Okres stosowania: 2 miesiąc.