Opinie - Marinex International
Marinex International

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

Opinie pacjentów

Każda z tych opinii jest autentyczna i oryginał każdej z nich jest przechowywany w archiwum naszej firmy.

Opinie - Choroby układ moczowego: w tej kategorii jest 60 opinii.

    Izabela ..., lat: 38, , Białystok (2018-11-26)
    BioMarine570 przyjmuję od niespełna roku po rekomendacji przez panią profesor wykładającą na dietetyce. Infekcje bakteryjne dróg rodnych to był chleb codzienny. Ostatni wymaz robiłam w listopadzie tamtego roku. Oczywiście w wymazie wyszedł gronkowiec i paciorkowiec. Dostałam antybiotyk. Nie wzięłam go. Przez pierwsze 3 miesiące stosowałam 12 kapsułek dziennie, następnie 4 dziennie. Po roku powtórzyłam badania- pierwszy raz od wielu lat nic nie wyszło. Przyjmuje go również mój mąż i moje dzieci (2 i 4 lata). O dziwo od ponad roku są bez a...

    Agata ..., lat: 33, , (2018-10-25)
    Od wielu miesięcy stosuję BioMarine w terapii skóry z problemem trądziku wieku dorosłego. Z dużym sukcesem. Problem nie powraca. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 2 lata

    Mirosław ..., lat: 79, , Lutomiersk (2012-12-06)
    Stosuję BioMarine,ponieważ zalecił mi farmaceuta abym 3 razy dziennie używał. Pomoże mi w leczeniu b. przewlekłej choroby pęcherza łącznie z lekiem Vesicara 5 mg. Mam radość, ponieważ choroba pęcherza ustąpiła. Będę w dalszym ciągu stosował łącznie z lekami choroby reumatycznej Dawka:3BM570/rok

    Blanka ..., lat: 34, , Kielce (2012-01-23)
    Mój problem zdrowotny zaczął się ok. 2 lata temu. Od częstych nawracających zakażeń pęcherza moczowego, które mimo antybiotyków, szczepionek, trwało ok. rok. Po długiej antybiotykoterapii miałam osłabioną odporność do tego stopnia, że co miesiąc miałam infekcję górnych dróg oddechowych(anginy, zapalenia zatok, krtani), które kończyły się braniem kolejnych antybiotyków. Zrobiło się "błędne koło". Przyjmowałam tran , ale mimo to chorowałam, Byłam ciągle zmęczona, na nic nie mi...

    Jolanta ..., lat: 49, , Koszalin (2011-05-18)
    BM570 kupiłam mając nadzieję, że pomoże na moje problemy z pęcherzem.Wystarczyło, że trochę zmarzłam i natychmiast pojawiało się pieczenie, bez przerwy biegałam do toalety. Wypróbowałam wiele różnych środków na receptę i bez, ale nic mi nie pomagało. BM stosuję 2 x dziennie po 2 kapsułki od ok. 6 tygodni i przez ten czas ani razu nie wystąpił problem z pęcherzem. Będę stosować nadal ! Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Mariusz ..., lat: 38, , Częstochowa (2011-03-29)
    Preparat stosuję od 4 miesięcy na zapalenie prostaty. Na razie czuję się lepiej, choć lekarz nie odnotował poprawy, zapewnia mnie, że musi minąć kilka miesięcy i trzeba jeszcze poczekać. Jestem cierpliwy. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Barbara ..., lat: 35, , Brzeg (2011-03-25)
    BioMarine zasugerował mi mój mąż, po przeanalizowaniu wielu informacji m.in. w internecie. Powodem było znaczne obniżenie u mnie odporności ( prawdopodobnie ) związane ze zdiagnozowaną chorobą autoimmunologiczną oraz nawracającymi stanami zapalnymi dróg moczowych. Nie mam 100% pewności, gdyż równolegle korzystam z innych naturalnych preparatów i prowadzę zdrowy tryb życia, ale od czasu zażywania BioMarine przeziębienia trwają 3 -4 dni i zdarzają się 2 razy w roku, nie wiem co to jest grypa. Wyniki wskaźnika odporno...

    Eliza ..., lat: 50, , Częstochowa (2010-08-18)
    Mój mąż od ponad 3 lat choruje na niewydolność nerek. Zaczął przyjmować leki immunosupresyjne, które obniżają odporność. Równolegle ja podawałam mężowi BioMarine, aby zapobiec utracie odporności. Mąż nie chorował na zwykłe przeziębienia.

    Jerzy ..., lat: 62, , Kielce (2010-07-29)
    Ogólnie duży wpływ na moje samopoczucie po 3 operacjach. Używam preparat 6 miesięcy. Wynik PSA ze 100 zmniejszył mi się na 58. Dawka: 9 kaps. BioMarine570/ dobę

    Joanna ..., lat: 29, , Warszawa (2010-04-27)
    BioMarine przyjmuję już 10 miesięcy, mój nefrolog odłożył biopsję nerki na pół roku, gdyż moje wyniki się poprawiły. Nie zdawałam sobie sprawy, że aż tak ten olej wpłynie na moje zdrowie:) Moja mama bierze Biomarine od 4 miesięcy i przestała chorować na anginy, które atakowały jej gardło co miesiąc. Jestem pod wrażeniem.

    Kazimierz ..., lat: 77, , Warszawa (2010-04-24)
    Poprawił się stan choroby przerostu prostaty. Zmniejszyła się liczba przeziębień i chorób infekcyjnych. Poprawiła się odporność organizmu.

    Henryk ..., lat: 69, , Warlubie (2010-03-26)
    Znacząco poprawi się wynik badania krwi na PSA przy chorobie przerostu prostaty.

    Hanna ..., lat: 0, , Poznań (2010-03-05)
    BioMarine pozwolił mi wzmocnić odporność w wyjątkowo trudnym okresie - zimą, po operacji usunięcia nerki kiedy każda infekcja groziła powikłaniami i ze zdrową nerką problemami.

    Karol ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2006-09-04)
    Dziękuję za przesłanie kwartalnika promega. Zawarte w nim artykuły potwierdzają cenne właściwości lecznicze BioMarine570, o którym mam bardzo dobre zdanie i który zapobiegł operacji na prostatę. Przygotowywany byłem do operacji na prostatę bez przepisywania jakichkolwiek leków. Profilaktycznie przyjmowałem w/w preparat i po okresie stosowania przez 5 miesięcy okazało się, że przy następnym badaniu przedoperacyjnym gruczoł krokowy (prostata) uległ znacznemu zmniejszeniu - o ok. 50% (potwierdzone badaniem USG). Spadł też po...

    Zofia ..., lat: 0, , Brzeg (2005-03-22)
    Redukuje cukrzycę, spowodował cofanie się sklerodermii, zmniejszył się także guz prawego nadnercza. Pomógł mi w zwalczaniu anemii i leczeniu nadciśnienia.

    Marlena ..., lat: 0, , Oświęcim (2005-03-22)
    Jest to dobry preparat, zażywam go pół roku, na skaczące ciśnienie, kamienie nerkowe. Ogólnie wzmocnił mi się układ immunologiczny.

    Jacek ..., lat: 0, , Lublin (2005-03-22)
    Po wypaleniu guza pęcherza od dwóch lat brak nawrotów. Torbiele na płucach nie powiększają się.

    Marcin ..., lat: 0, , Kraśnik (2005-03-22)
    Bardzo często zapadałem na zakażenia układu moczowego. Po zażyciu kilku opakowań biomarine570 dolegliwości ustąpiły. Obecnie będę go zażywać ponownie.

    Gabriel ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-03-22)
    Wspaniały środek obniżający PSA oraz zmniejszający wielkość gruczołu krokowego (prostaty). Używanie pozwala uniknąć operacji.

    Stefan ..., lat: 0, , Chrzanów (2005-03-22)
    Zażywam biomarine570 na prostatę. Już trzy razy przekładałem zabieg operacyjny ponieważ mój stan zdrowia nie pogorszył się. Nie odczuwam bóli, które miałem do tej pory.

    Barbara ..., lat: 0, , Szewna (2005-03-22)
    Po 4 miesiącach stosowania biomarine570 mój organizm uodpornił się na przewlekłe choroby bakteryjne układu moczowego.

    Robert ..., lat: 0, , Turek (2005-03-22)
    biomarine570 zażywam od dwóch lat po operacji usunięcia nerki. Wydaje mi się, że to jest bardzo dobry preparat uodparniający organizm.

    Jolanta ..., lat: 0, , Gryfino (2005-03-22)
    Preparat jest stosowany przy schorzeniach wątroby, nerek, alergii i nadciśnieniu tętniczym. Ale także dla wzmocnienia ogólnie słabej odporności organizmu.

    Zofia ..., lat: 0, , Wołomin (2004-05-31)
    Jestem po operacji usunięcia nerki. Dzięki biomarine570 poprawiła się moja morfologia, cholesterol się zmniejszył.

    Oliwia ..., lat: 0, , Bytom (2004-05-31)
    biomarine570 pomaga w leczeniu schorzeń pęcherza moczowego.

    Zofia ..., lat: 0, , Rzeszów (2004-05-31)
    biomarine570 pomaga mi w opuchliźnie nóg i skurczach żylakowych. U męża wpływa dodatnio na układ moczowy, a także nie dokuczają mu już wrzody na żołądku.

    Marcin ..., lat: 0, , Wągrowiec (2004-05-31)
    Biorę preparat od czterech miesięcy. Choruję na cukrzycę, nadciśnienie i niewydolność nerek. Jestem bardzo zadowolony. Unormował się poziom cukru, ustabilizowało ciśnienie tętnicze oraz obniżyła wartość białka świeżych erytrocytów w moczu. Ogólnie stan mojego zdrowia uległ znacznej poprawie.

    Celina ..., lat: 0, , Strumień (2004-05-31)
    Mąż ma stale nawracającą uroseptę. Od stycznia zażywa cały czas antybiotyki. Zaczął też przyjmować biomarine570 i jego odporność wzrasta powoli. Oby tak dalej.

    Bogdan ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-31)
    Minęło pięć miesięcy po usunięciu pęcherza . Å»yję z obustronną urostomią, używam tylko biomarine570 i dobrze się czuję.

    Magdalena ..., lat: 0, , Katowice (2004-05-31)
    biomarine570 pomaga w leczeniu nadciśnienia, choroby serca, miażdżycy oraz schorzeń układu moczowego.

    Anna ..., lat: 0, , Trzebiatów (2004-05-26)
    Preparat używam już trzy lata. Miałam częste infekcje dróg moczowych, które teraz ustąpiły. Nie przeziębiam się, a co najważniejsze mam bardzo dobre wyniki. Ustąpiły mi także wysypki na twarzy, które były wynikiem alergii pokarmowej. Polecam biomarine570 wszystkim znajomym. Gratulacje dla producenta.

    Lucyna ..., lat: 0, , Sanok (2004-05-26)
    Mam 84 lata. Od trzech lat zażywam preparat biomarine570 i od tego czasu nie zapadam na żadne choroby, a uprzednio poważnie chorowałam na nerki.

    Renata ..., lat: 0, , Miłosław (2004-05-26)
    Aż trudno uwierzyć, że ból pęcherza moczowego może tak bardzo utrudnić życie. To dzięki biomarine570 znów cieszę się życiem. Nie ma nic piękniejszego od bezbolesnego współżycia i oddawania moczu. Dziękuję.

    Olgierd ..., lat: 0, , Tychy (2004-05-26)
    biomarine570 pomaga przy łagodnym przeroście gruczołu krokowego. Mam mniejsze trudności z oddawaniem moczu.

    Kamila ..., lat: 0, , Ciechanów (2004-05-26)
    Miałam problem z pęcherzem moczowym i częstymi przeziębieniami. Dzięki biomarine570 to już przeszłość.

    Hanna ..., lat: 0, , Częstochowa (2004-05-26)
    Chorowałam na nawracające zapalenie pęcherza, każdorazowo musiałam brać coraz mocniejsze antybiotyki, choroba nawracała mniej więcej, co miesiąc. Obecnie trzeci miesiąc biorę biomarine570, w tym czasie nie musiałam przyjmować antybiotyków, przy tym podniosła się odporność, przestały boleć mnie kolana. Mam 38 lat.

    Felicja ..., lat: 0, , Białobrzeg (2004-05-26)
    biomarine570 przyjmuję od 2 miesięcy, ponieważ cierpię na nawracające infekcje zatok oraz dróg moczowych. Antybiotyki przestały działać na moje dolegliwości. Odkąd przyjmuję biomarine570 ból się wiele zmniejszył.

    Wiesław ..., lat: 0, , Wejherowo (2004-05-26)
    Nie trudno sobie wyobrazić mężczyznę w podeszłym już wieku, kiedy się dowie o przyroście prostaty. Już samo badanie nie należy do przyjemności nie wykluczając poddania się operacji. Toteż by nie dostać się po raz trzeci na stół operacyjny ( najpierw usunięto prawą nerkę a później woreczek żółciowy), grzecznie połykałem przepisane przez lekarza urologa tabletki. Kiedy jednak po nagłym osłabnięciu rano w łazience znalazłem się na obserwacji w szpitalu gdzie postawiono nie wiele obiecującą na spokojne życie diagn...

    Kazimierz ..., lat: 0, , Legionowo (2004-05-26)
    Po operacji prostaty i następnych dwóch z nią związanych miałem nawrotowe stany zapalne pęcherza moczowego. Kilkumiesięczne branie antybiotyków przy jednoczesnej pracy fizycznej (mam lat 59) spowodowały znaczne osłabienie i tak wejście na drugie piętro do domu stanowiło dla mnie problem. Po 1 ½ miesiąca brania w/w preparatu stany zapalne ustąpiły, częstotliwość oddawania moczu się wydłużyła a ja odczuwam powrót sił witalnych z każdym dniem.

    Krystyna ..., lat: 0, , Jelenia Góra (2004-05-26)
    Po miesiącu stosowania biomarine570 nie mam już kłopotów z nie trzymaniem moczu. Nie puchną mi w nocy ręce i nogi.

    Olga ..., lat: 0, , Przeźmierowo (2004-05-26)
    Bardzo często miałam infekcje dróg moczowych, a po antybiotykach grzybicę, oprócz tego mam też alergię skórną. Odkąd zażywam preparat przestałam chorować. Mojej mamie zaleczyło egzemę, nawet się nie drapie. „Lek” – super! Dziękuję.

    Monika ..., lat: 0, , Mirosław (2004-05-26)
    Od czterech lat cierpię na nawracające infekcje układu moczowo-płciowego. Niestety leczenie antybiotykami nie dało rezultatów, dlatego kupiłam biomarine570. Po trzech tygodniach stosowania czuję się dużo lepiej nie wiem jak mam dziękować za przywrócenie mi zdrowia i radości życia płciowego.

    Tomasz ..., lat: 0, , Mysłowice (2004-05-26)
    Wzmacniam organizm po usunięciu nerki, organizm był osłabiony. Czuję się lepiej. Jestem silniejszy. Mój stan zdrowia się polepsza. Będę ten preparat stosował nadal.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Olsztyn (2004-05-26)
    Jestem chora na zapalenie tkanki łącznej połączone z niewydolnością nerek. Bardzo często się przeziębiam i długo nie mogę się wyleczyć. Wierzę, że preparat podniesie moją odporność.

    Urszula ..., lat: 0, , Kietrz Śląski (2004-05-26)
    Od kiedy biorę biomarine570 poprawiło mi się samopoczucie, ustąpiły bóle głowy, serca. Uspokoiły się też skoki ciśnienia oraz ustały infekcje pęcherza moczowego.

    Longina ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-26)
    To wspaniały preparat. Złagodził moje dolegliwości związane z pęcherzem moczowym. Lepiej widzę, jestem bardziej sprawna fizycznie. Mam młodszy umysł, lepiej zapamiętuję.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Białobrzeg (2004-05-26)
    Odkąd przyjmuję biomarine570 moje dolegliwości dotyczące infekcji zatok i dróg moczowych uległy znacznemu zmniejszeniu. Antybiotykami leczyłam się 2 lata bez skutku.

    Dorota ..., lat: 0, , Kościerzyna (2004-05-26)
    Preparat biomarine570 poprawił mi kondycję fizyczną i psychiczną, mam znacznie lepsze samopoczucie. Zmniejszyła się częstotliwość infekcji, przeziębień i zakażeń układu moczowego.

    Ksiądz ..., lat: 0, , . (2004-05-26)
    Od roku jestem po operacji raka prostaty. Trochę rośnie PSA, więc używam biomarine570.

    Filip ..., lat: 0, , Wągrowiec (2004-05-26)
    Zażywam preparat od trzech miesięcy. Choruję na cukrzycę i związaną z nią niewydolność nerek. Obecnie obniżył mi się poziom cukru we krwi oraz poziom białka w moczu.

    Dominik ..., lat: 0, , Szczecin (2004-05-26)
    Pół roku po usunięciu nerki oraz trzy miesiące po radioterapii moje samopoczucie jest dobre i wyniki laboratoryjne także.

    Bogdn ..., lat: 0, , Sanok (2004-05-26)
    Doskonały preparat, bardzo łatwy w użyciu. Choruję na cukrzycę II typu i mój poziom cukru uregulował się i teraz pozostaje w granicach normy. Zmniejszyły się także problemy z prostatą. Osłabły bóle wieńcowe w okolicy serca.

    Emil ..., lat: 0, , Siedlce (2004-05-26)
    Preparat stosuję od trzech miesięcy. Pomaga mi w leczeniu zwyrodnienia kręgosłupa, choroby wieńcowej i prostaty. Jestem przekonany, że dzięki biomarine570 wzrosła także moja witalność.

    Stefan ..., lat: 0, , Gozdnica (2004-05-26)
    Duża poprawa stanu zdrowia – układ krążenia, prostata i astma. Nie mogłem chodzić a po czterech miesiącach stosowania biomarine570 wychodzę na godzinny spacer i nic mi nie dolega.

    Ntalia ..., lat: 0, , Czersk (2004-05-26)
    Po zażyciu waszego preparatu mój tato czuje się lepiej. Wyniki badań jego krwi są zadowalające i nie musi mieć już operacji na prostatę.

    Zenon ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-26)
    Trzy miesiące po operacji pęcherza zacząłem używać biomarine570 w dawce 6 kaps. dziennie. Uważam, że po tym preparacie czuję się znacznie lepiej. Po operacji żyję z urostomią, co nie jest rzeczą łatwą. Ale teraz dużo spaceruję, a wiosną zacznę jeździć rowerem.

    Irena ..., lat: 0, , Ełk (2004-05-26)
    biomarine570 to dobry preparat. Zażywam go, ponieważ po okresie menopauzy mam bardzo skaczące ciśnienie. Do tego boli mnie kręgosłup i mam kamienie w lewej nerce. Biorąc kapsułki czuję się znacznie lepiej.

    Jan ..., lat: 0, , Wągrowiec (2004-05-26)
    Biorę preparat od trzech miesięcy. Choruję na cukrzycę z powikłaniami – nadciśnieniem i niewydolnością nerek. Znacznie uregulował mi się poziom cukrów, obniżyło się ciśnienie oraz poprawił się poziom białka w moczu.

    Ludmiła ..., lat: 0, , Woźniki (2004-05-26)
    Preparat biomarine570 bierzemy oboje z mężem od dwóch lat. Mój mąż jest po zawale, ma wstawione dwa by-passy i aortę przeszczepioną z płuc do serca. Jest po usunięciu jednej nerki z powodu raka złośliwego. Jakby tego było mało usunięto mu także pęcherzyk żółciowy oraz przepuklinę pępkową. Mąż od dwóch lat nie zażywa nic innego tylko biomarine570. Ja także miałam problemy ze zdrowiem. Bardzo często chorowałam na anginy. Dodatkowo miałam bardzo wysokie ciśnienie, wysokie OB. i nie mogłam sprawnie chodzić. Od...

    Adam ..., lat: 0, , Wrocław (2004-05-26)
    Od wielu miesięcy choruję na przewlekłe infekcje układu moczowego. Biorę bardzo dużo antybiotyków. Od dwóch miesięcy przyjmuję biomarine570 i zaczynam czuć się znacznie lepiej. Wraca mi apetyt i siły, mimo, że leczenie antybiotykami jeszcze się nie skończyło.