Marinex International

20 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

  • 44 wieloośrodkowe badania naukowe u Pacjentów   • 51 ekspertyz i opinii naukowych   • 5 000 pisemnych opinii Pacjentów

20 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

  • 44 wieloośrodkowe badania naukowe u Pacjentów   • 51 ekspertyz i opinii naukowych   • 5 000 pisemnych opinii Pacjentów

Opinie Pacjentów

Każda z zamieszczonych tutaj Opinii Pacjentów jest autentyczna a ich oryginały przechowywane są w archiwum naszej firmy.

Opinie - Choroby układu krążenia: w tej kategorii jest 737 opinii.

    Dorota ..., lat: 33, , (2019-04-02)
    Kilka miesięcy temu na skórze moich nóg zaczęły pojawiać się coraz większe zgrubienia, które z każdym dniem stawały się coraz twardsze. Lekarz oznajmił - obrzęk limfatyczny. Zaczęły się: rehabilitacje, masaże, smarowanie i inne zabiegi. W aptece farmaceutka poleciła mi BioMarine1140. Po miesiącu przyjmowania 6 kapsułek dziennie zaczęłam zauważać zdecydowaną poprawę stanu mojej skóry. Tak jest do dziś , a moje nogi - już prawie wyglądają jak dawniej. Dziękuję. Dawkowanie BioMarine1140: 6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 6 miesięcy

    Monika ..., lat: 49, , Białystok (2018-11-13)
    BioMarine stosuję od ponad roku, czyli od czasu kiedy hematolog stwierdził, że nie wie czemu mam anemię z niedoboru żelaza, choć teoretycznie organizm je przyswaja a pozostała diagnostyka nic nie wykazała. Koleżanka namówiła mnie na BioMarine1140. Od tej pory wyniki polepszyły się. Krwinka urosła - jest większa w wynikach kontrolnych a żelazo się zwiększyło mimo, że od dawna nie stosuję preparatów żelaza. Ja czuję się dobrze. Jestem silniejsza i zdrowsza. Mam więcej energii do życia. Od roku nie miałam żadnego przeziębienia, co do tej pory zdarzało się cały czas. Biorę BioMarine, bo widzę tego efekty. Dawkowanie BioMarine1140: Okres dawkowania: 14 m-cy

    Grażyna ..., lat: 53, , (2018-09-11)
    Po małej przerwie zaczęłam ponownie stosować BioMarine od lipca 2017r Odebrałam wyniki z morfologii krwi, które wskazywały na ogromną anemię. Zaczęłam zażywać po 12 kapsułek na dobę. Po 3 tygodniach zrobiłam powtórne badania krwi i ku mojemu zdziwieniu z 6,9 hemoglobina skoczyła na 10,6. BioMarine uratowało mi życie! Wierzę, że olej ten jest naprawdę krwiotwórczy. To najlepszy preparat na świecie! Będę go stosować zawsze i polecać innym Dawkowanie BioMarine1140: 12 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 13 miesięcy

    Ludwik ..., lat: 89, , (2018-07-10)
    Kiedyś bardzo chorowałem. Od kilku lat biorę BioMarine i przestałem chorować. Wielokrotnie przewracałem się ale nic nie złamałem. Rany goją się szybko. Mam bajpasy i drugi rozrusznik. Od kilku lat drożność moich żył się nie pogarsza. (Bajpasy - 20lat) Głowa sprawnie pracuje. Prowadzę am samochód i jestem samodzielny. (Biorę również BioCardine 3x2 kaps.) Dawkowanie BioMarine 1140: 4 kapsułki/dobę. Okres dawkowania: 4 lata.

    Aneta ..., lat: 36, , (2018-06-21)
    Stosuję BioMarine od 2 lat ponieważ miałam bardzo mało białych krwinek i przy spadku czułam się okropnie. Byłam nie do życia. Odkąd stosuję BioMarine jest wszystko ok. i moje wyniki krwi też są teraz w normie. Dawkowanie BioMarine1140: 6-8 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 2 lata

    Joanna ..., lat: 24, , Lubaczów (2018-05-11)
    Preparat zaczęłam stosować w celu odbudowania systemu odpornościowego po ciężkiej chorobie. Poprawiły mi się wartości czerwonych krwinek oraz płytek krwi. Preparat stosuję ciągle do chwili obecnej. Wierzę że dzięki niemu uda mi się całkowicie pokonać chorobę. Dawkowanie BioMarine1140: 6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 2 lata

    Jakub ..., lat: 16, , Radom (2018-04-09)
    BioMarine zastosowaliśmy u naszego syna Jakuba (16 lat) ponieważ wszystkie metody leczenia konwencjonalnego i naturalnego nie przyniosły efektu w leczeniu małopłytkowości, która trwa od 5 lat. Zrezygnowaliśmy z planowanego zabiegu usunięcia śledziony. Od września 2017r stosujemy BioMarine. Kuba nie choruje a płytki z ok.15-25 tys.obecnie tzn na początku lutego były 43 tys. Radość ogromna! Mamy nadzieję , że będzie tylko lepiej. Dawkowanie BioMarine1140:3 kapsułki/dobę. Okres stosowania:7 miesięcy.

    Teresa ..., lat: 83, , Nowe Skalmierzyce (2018-01-18)
    Preparat w moim wieku stosuję profilaktycznie, a że widzę pozytywne rezultaty nadal zamierzam stosować. Utwierdza mnie w tym mój kardiolog. Dawkowanie BioCardine: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 8 let

    Agnieszka ..., lat: 41, , Mielec (2017-10-12)
    Zdiagnozowano u mnie pancytopenię. Dowiedziałam się o działaniu BioMarine na układ krwionośny. Po zastosowaniu kuracji (12 kapsułek na dobę) po miesiącu odczułam znaczny wzrost energii. Wyniki badań zrobionych po 3 miesiącach zażywania preparatu wskazały na zatrzymanie spadku parametrów, a płytki krwi wzrosły o 15%. Dawkowanie BioMarine 1140: 15 kapsułek/dobę. Okres stosowania 11 miesięcy.

    Ludwik ..., lat: 85, , Łódź (2017-05-30)
    Od 3 lat stosuję BioCardine. Mam 4 bajpasy i drugi rozrusznik. Jestem po usunięciu nerki i guza na jelicie. BioMarine1140 i BioCardine dały mi siłę do szybkiej regeneracji po ciężkich operacjach. Mam bardzo dobre wyniki badań. Kiedyś ciągle miałem infekcje, katary, a teraz od 3 lat nie choruję. Po śmierci żony bardzo podupadłem na zdrowiu, ale córki postawiły wszystko na BioMarine i BioCardine i szybko " stanąłem na nogi". Miałem ciężkie zakażenie rany operacyjnej gronkowcem złocistym. Zwiększyłem BioMarine do 6 kapsułek i udało się wyleczyć bez powikłań. Infekcja nie rozeszła się po organiźmie. Moje stare, chude ciało szybko się goi. Dawkowanie BioCardine: 5 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 3 lata.

    Ludwik ..., lat: 86, , Łódź (2017-01-26)
    O swojej chorobie pisałem ostatnio (dwa zawały, zaburzenia rytmu serca, bajpasy, rozrusznik). POCHP (przewlekła choroba płuc) - każdego roku w zimie bardzo chorowałam na płuca. W tym roku podczas infekcji nie wziąłem antybiotyku zalecanego przez lekarza tylko zwiększyłem BioMarine do 8 kapsułek dziennie. Organizm walczył i po 2 tygodniach wszystko ustąpiło. Przez 3 miesiące leczyłem ranę po wypadku, która miała się nie goić, ale wszystko się zrosło i jest nowa tkanka.Jestem silniejszy, mam energię, której brakuje moim dzieciom. Dawkowanie BioMarine1140: 2-8kapsułek/ dobę. Okres stosowania: 3 lata

    Halina ..., lat: 69, , Koszalin (2016-10-07)
    BioMarine570 stosuję od ponad roku. Choruję na nadpłytkowość. Stosuję lek "Hydroxycarbamid", który osłabił organizm i zaczęły mi wypadać włosy. BioMarine spowodował, że włosy przestały wypadać i to, że nie przeziębiam się i nie choruję na grypę. Przez pierwszy miesiąc stosowałam 6 kaps., a następne - 4 kaps. Dawkowanie BioMarine570: 6-4kaps./dobę Okres stosowania; 1 rok

    Zenona ..., lat: 75, , Sosnowiec (2016-08-09)
    Mam 75 lat i chciałabym się z Państwem podzielić uwagami na temat preparatu BioCardine Omega 3. Preparat stosuję systematycznie od 1,5 roku. Wcześniej zażywałam 6 kapsułek dziennie za radą mojej koleżanki, a obecnie 3. Mam bardzo dobre wyniki poziomu cholesterolu i trójglicerydów (wcześniej było różnie). Najbardziej cieszę się z tego, że nie mam arytmii i skoków ciśnienia i tego okropnego strachu, który mi wtedy towarzyszył, pomimo brania leków. Ponadto poprawił mi się wzrok i mam mniejsze dolegliwości bólowe.Będę preparat stosowała nadal i polecam go seniorom. Dawkowanie BioCardine: 3kapsułki/dobę. Okres stosowania: 1,5roku

    Barbara ..., lat: 67, , Myszków (2016-05-10)
    Stosujemy BM1140 od 16 lat razem z mężem. Bierzemy po 4 kapsułki dziennie. Często przeziębialiśmy się, anginy, bóle gardła, arytmia serca, podwyższone ciśnienie krwi - ustąpiły. Obecnie czujemy się dobrze. Preparat jest wspaniały i będziemy go nadal stosować. Dawkowanie BioMarine1140: 4kapsułki/dobę. Okres stosowania: 16 lat.

    Ludwik ..., lat: 85, , Łódź (2016-04-20)
    Mam 85 lat. BioCardine stosuję chyba od 3 lat. Moje serce jest bardzo słabe. Mam bajpasy i rozrusznik. Stosuję 5 kaps.dziennie (zalecone przez lekarza). Wszystkie wyniki badań są rewelacyjne, tylko słabnie mi bateria w rozruszniku, więc idę 30maja na wymianę. Od trzech lat na nic nie choruję, gimnastykuję się, jeżdżę samochodem, pracuję na działce. W zeszłym roku lekarz zalecił dołączenie 2x1kaps. BM1140 i widzę, że mam dużo lepsze siły i samopoczucie. Dawkowanie BC: 5kapsułek/dobę. Okres stosowania :3 lata .

    Ludwik ..., lat: 85, , Łódź (2016-04-20)
    BioMarine dołączyłem do stosowanego BioCardine w ubiegłym roku. Mam więcej siły i dużą odporność (wcale nie choruję), a kiedyś każda zima była koszmarem. Nawet kilka upadków i urazów szybko się zagoiło i nie miało powikłań. Poprawiły się moje badania, odstawiono xarelto i do minimum zmniejszono zocor. Mam bardzo wiele chorób, ale wyniki są tak dobre, że ograniczono ilość leków chemicznych. Stosuję właściwą dietę i ruch. Dawkowanie BM1140: 2kaps./dobę. Okres stosowania: 1rok

    Barbara ..., lat: 66, , Tarnów (2016-02-24)
    BioCardine Omega-3 przyjmuję profilaktycznie od 2 lat i będę stosowała go nadal. Zauważyłam, że lepiej sypiam i jestem spokojniejsza. Mam więcej energii i dobrą pamięć. Dawkowanie BioCardine: 2kapsułki/dobę. Okres stosowania 2 lata.

    Halina ..., lat: 67, , Piła (2015-12-02)
    Choruję na nadciśnienie, cukrzycę II typ. Mam migotanie przedsionków, inne choroby. Poleciła mi córka i zakupiła. Odczuwam, że lepiej się czuję. Dawkowanie BioCardineOmega-3: 2-3 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 12 miesięcy.

    Irena ..., lat: 59, farmaceuta, Katowice (2015-11-30)
    Początkowo stosowanie preparatów spowodowało pewne uniedogodnienia gastrologiczne, ale po skorygowaniu diety pojawiły się pozytywne efekty kuracji. Moje wahające się ciśnienie przestało gwałtownie wzrastać, poprawiło się samopoczucie i ogólna wydolność organizmu. Lepiej spałam a w dzień nie czułam tak silnego zmęczenia jak niegdyś. Korzyść odniosły też moje włosy, które stały się lśniące i przestały wypadać. Dawkowanie Wielka Trójka: po 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 4 tygodnie.

    Moje ciśnienie krwi ustabilizowało się do poziomu zadowalającego moją osobę. Moja skóra stała się zdrowsza., lepiej nawilżona i gładsza w dotyku. Polepszyło mi się znacznie samopoczucie, przestałam odczuwać zmęczenie i nie zarażam się już każdą możliwą chorobą. Co najważniejsze moje stawy odzyskały władzę, zmniejszył się ból i zaczęły zanikać guzki na moich palcach. Wzmocniły mi się włosy i paznokcie. Dawkowanie Wielka Trójka: po 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 8 tygodni.

    Mariola ..., lat: 40, farmaceuta, Łódź (2015-11-30)
    Skończyłam pierwszy miesiąc przyjmowania preparatu BioCardineOmega-3 - już teraz zaobserwowałam poprawienie nastroju , nie odczuwam zmęczenia. W tym czasie byłam zdrowa, nie przyjmowałam innych leków ani suplementów diety. Dawkowanie BioCardineOmega-3: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 4 tygodnie.

    Po dwóch miesiącach stosowania odczuwam zwiększoną możliwość koncentracji i umiejętność skupienia się na zagadnieniach wymagających podwyższonej uwagi. Jestem mniej podatna na stres związany z ciągłą praca z pacjentami. Zauważyłam zmniejszoną częstotliwość występowania kołatania serca, ustąpiła też duszność i ból w mostku. Ogólnie moje samopoczucie się bardzo polepszyło i mimo pracy i obowiązków domowych wynikających z opieki nad dwójką małych dzieci nie czuję takiego zmęczenia, jakie miało miejsce przed rozpoczęciem kuracji. Będę dalej kontynuować kurację ze względu na zbliżającą się porę jesienno-zimową w celu podwyższenia odporności organizmu i do całkowitego ustąpienia bóli stawów. Dawkowanie BioCardineOmega-3: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 8 tygodni.

    Agnieszka ..., lat: 38, farmaceuta, Legionowo (2015-11-30)
    Po pierwszym miesiącu stosowania budzę się bardziej wypoczęta, nie wybudzam się w nocy. Przy racjonalnym odżywianiu spadek masy ciała o 2 kg. Brak skoków ciśnienia, które zdarzały się pomimo przyjmowania leków obniżających ciśnienie. Dawkowanie BioCardineOmega-3: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 4 tygodnie.

    Po drugim miesiącu stosowania preparatu poprawiła się wydolność serca. Przy wejściu na II piętro zniknęło uczucie zadyszki i przyśpieszonego bicia serca. Wszystkie wymienione objawy po pierwszym miesiącu utrzymują się nadal. Dawkowanie BioCardineOmega-3: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 8 tygodni.

    Gabriela ..., lat: 40, , Piekary Śląskie (2015-11-25)
    Stosuję profilaktycznie i bardzo dobrze się czuję. W okresie jesiennym dodatkowo chroni mnie to przed infekcjami. Zwiększam wtedy dawkę do 3-4 kapsułek/dobę. Będę stosowała nadal. Dawkowanie BioCardineOmega-3: 2-4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: od 2013r.

    Elżbieta ..., lat: 59, , Łódź (2015-11-10)
    Stosuję od kilku miesięcy, czuję się o wiele lepiej. Mam więcej siły. Bardzo ważne jest to, że mniej bolą mnie kolana, nie męczę się tak bardzo. Dawkowanie BioCardineOmega-3: 6 kapsułek/dobę.

    Pawlicki ..., lat: 0, , ŁÃ“dź (2015-10-13)
    Mam 85 lat. Od 18 lat mam baypasy. Przebyłem 2 zawały i założono mi rozrusznik. Od prawie 2 lat stosuję BioCardine. Gdy stan mojego zdrowia zaczął się pogarszać w 2014r. skontaktowaliśmy się z osobą udzielającą porad w Marinexie. Zwiększyłem ilość do 4 kapsułek dziennie i po kilku miesiącach wróciły siły i kondycja, poprawiłą się odporność, myślenie szybsze i oodychanie lepsze. Wcześniej używałem BioMarine, które dostawałem w prezencie od dzieci. Odkąd przeczytałem opracowanie otrzymane w aptece o BioCardine - używam tylko BioCardine. Jednocześnie dowiedziałem się, że lekarz kardiolog, który mnie prowadził badał BioCardine u pacjentów (szkoda, że nie u mnie) byłoby bezpłatnie. Dawkowanie BioCardineOmega-3: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 4 kaps/1,5 roku.

    Aneta ..., lat: 33, , Aleksandrów Łódzki (2015-08-24)
    BioMarine1140 stosuję od 9 miesięcy, na początku stosowałam większe dawki, teraz biorę 3 kapsułki dziennie. O BioMarine dowiedziałam się od kuzynki. Miałam bardzo złe wyniki krwi, zbyt małą ilość białych krwinek, odkąd stosuję BioMarine1140 wyniki badań morfologicznych są już w normie.

    Stanisława ..., lat: 68, , Ornontowice (2015-07-31)
    Preparat BioCardine stosuję od wielu lat, jest preparatem wsmagającym serce i cały organizm. Moje serce przestało niespokojnie kołatać, wyraźnie odczuwam większy spokój i odprężenie. Polecam!

    Andrzej ..., lat: 46, , Łódź (2015-02-23)
    Zażywam BioCardineOmega3 od 2008 roku. Biorę 2-4 kapsułki dziennie. Mam nadciśnienie tętnicze i oprócz leków na to schorzenie, za radą kardiologa biorę BioCardineOmega3. Od kiedy zażywam ten preparat poprawiła mi się odporność oraz mam w normie poziomy tłuszczu we krwi. Dzięki diecie z której wyeliminowałem nadmiar tłuszczu, utrzymuję wagę mojego ciała w normie. Mam 46lat i latem jeżdżę na rowerze, a zimą na rowerze stacjonarnym. Nie przechodzę żadnych przeziębień. Jestem przekonany, że to za sprawą poprawy odporności, wynikającej z zażywania BioCardineOmega3 w sposób regularny. Polecam ten preparat znajomym w moim wieku, aby nie dopadały ich choroby.

    Leszek ..., lat: 65, , Kielce (2015-01-13)
    Od roku przyjmuję BioCardineOmega3. Zmniejszyły się dolegliwości kardiologiczne, zatrzymał się postęp miażdżycy kończyn dolnych.

    Jarosław ..., lat: 74, , Łódź (2014-09-18)
    BioCardineOmega3 zażywam od 2007 roku z polecenia mojej siostry. Zażywam 4 kapsułki dziennie. Od tego czasu jestem w niezmiennie dobrej kondycji fizycznej i umysłowej. Dużo chodzę pieszo, a dobrą wydolność mam z pewnością dzięki zażywanej BioCardineOmega3. Badania lekarskie mimo upływu lat są w normie i ufam, że nie dopadną mnie choroby osób III wieku. BioCardineOmega3 chroni mnie przed utratą odporności i wspomaga mój układ krążenia, serce i mózg. Polecam wszystkim i życzę zdrowia.

    Krystyna ..., lat: 59, , Olkusz (2014-03-28)
    BioCardineOmega3 stosuję od 2009 r. Po okresie pomenopauzalnym ustało mi skaczące ciśnienie i częste gwałtowne bicie serca się uspokoiło. Polecam.

    Halina ..., lat: 0, , Łódź (2014-02-04)
    Preparat stosuje moja mama nieprzerwanie od roku. Ja profilaktycznie. Preparat zobaczyłam w zielarskim sklepie i tam Pani, która tam pracuje wydała bardzo pozytywną opinię na temat jego właściwości. I tak zaczęłam go kupować dla mojej 93 letniej mamy, która miała zadyszkę, męczyła się, a teraz jest w dobrej kondycji pomimo dużego wieku jest sprawna fizycznie i umysłowo.

    Ewa ..., lat: 29, , Ładzice (2013-10-29)
    Od lata 2012 stosuję ten preparat łącznie z BioMarine. W dawkach 4-6 kapsułek dziennie. Stosuję nieprzerwanie i będę stosowała nadal. Nie mam problemów z układem krążenia, ale myślę, że stres, mała ilość snu i uboga dieta mogą wpłynąć negatywnie na organizm. Stosuję więc ten preparat w celu zapobiegania negatywnym skutkom szybkiego trybu życia.

    Dawid ..., lat: 27, , Ładzice (2013-09-05)
    Stosuję BioCardine ze względu na problemy z układem nerwowym i bóle głowy. Mam podwyższone ciśnienie. Od dłuższego czasu czuję się lepiej, moje bóle głowy są rzadsze a nadciśnienie nie jest takie wysokie. Stosuję lek nieprzerwanie ok..6kapsułek dziennie. Będę stosować BioCardine dalej. Moja sprawność umysłowa się poprawiła. Preparat jest bardzo dobry z BioMarine

    Katarzyna ..., lat: 39, , Warszawa (2013-09-01)
    Namówiono mnie w aptece. Nie jadam ryb, często choruję i stale zimno mi w dłonie i stopy. Pani w aptece powiedziała, że trzeba popracować najpierw nad układem krążenia. Zaufałam Pani w aptece i temu preparatowi.

    Ryszard ..., lat: 73, , Rawa Mazowiecka (2013-08-18)
    Zawał w 2002 r. - standy. Od 2009 wg wskazań lekarza stosuję nieprzerwanie. Cholesterol w normie. Od dnia stosowania Omega-3 koniec z koronografią. Niskie ukłony i wdzięczności za ten naprawdę wspaniały lek. Polecam wszystkim którzy mają kłopoty z wieńcówką. KTO Z NAS CO DZIEŃ BIOCARDINE ŁYKA TEMU SERCE DOBRZE PIKA !

    Marta ..., lat: 0, , Skawina (2013-08-08)
    Witam serdecznie! Długo szukałam preparatu dla osoby z rodziny po poważnym schorzeniu serca. Wiedziałam, że trudno będzie znaleźć preparat, który spełni moje oczekiwania i będzie łączył w sobie wszystkie właściwości i wskazania a zarazem nie będzie posiadał właściwości niepożądanych i skutków ubocznych. Sama związana jestem z branżą farmaceutyczną i moje wymagania, w związku z posiadaną wiedzą i doświadczeniem są naprawdę bardzo wysokie. W aptekach jest mnóstwo preparatów zawierających kw. omega więc wybór był o tyle trudniejszy. Wybrałam BIOCARDINE OMEGA 3, znalazłam jego opis na forum kardiologicznym i zaczęłam wgłębiać się w jego skład i działanie. Od tego czasu minęły 2,5 roku. Jest stosowany nieprzerwanie i spełnia najbardziej wygórowane oczekiwania i zauważalną poprawę a konkretnie: - usprawnienie funkcjonowania mózgu(znaczną poprawę pamięci) - doskonale reguluje pracę serca - zmniejsza odczucie zmęczenia, zadyszki, kołatanie serca, arytmię - normalizuje krążenie krwi - poprawia uelastycznienie naczyń krwionośnych (mniejsza skłonność do pękania naczynek krwionośnych) - wzmacnia układ odpornościowy (mniejsza zapadalność na infekcje) Podsumowując po stosowaniu ogólna poprawa stanu zdrowia jest naprawdę zauważalna. Ponadto posiada badania kliniczne i nie zamieniliśmy go na żaden inny preparat, mimo tego, że bardzo trudne okazało się sprowadzenie do apteki w mojej miejscowości. Na dużą liczbę aptek tylko jedną przekonałam do prowadzenia i sprzedaży BioCardine i zamawia go tylko dla mnie. BioCardine Państwa firmy będzie dalej stosowany i gratuluję wspaniałych preparatów. Państwa firmę kojarzę z preparatami najwyższej jakości i z przyjemnością pracowałabym z Państwa preparatami bo sama jestem doświadczonym przedstawicielem branży farmaceutycznej. Z poważaniem

    Marzanna ..., lat: 49, , Palędzie (2013-07-24)
    Lepsza kondycja fizyczna i psychiczna. Stosuję ciągle bez przerw.

    Aldona ..., lat: 36, , Wrocław (2013-07-17)
    Początkowo stosowałam 4 kapsułki na dobę w czasie walki z chorobą nowotworową. Dzięki BioCardine Omega-3 unormowało mi się ciśnienie tętnicze. Omegę 3 biorę od roku bez przerw-jedynie zmniejszam dawkę. Nadal będę stosowała gdyż czuję się wzmocniona.

    Wojciech ..., lat: 47, , Inowrocław (2013-07-15)
    BioCardine stosuję pierwszy raz. Wcześniej stosowałem BioMarine1140. Mam zamiar stosować jeszcze jedno opakowanie BioCardine i wrócić do stosowania BioMarine. Jestem po operacji płuca (nowotwór złośliwy). Rozmawiałem z państwa przedstawicielem. Jeśli chodzi o BioCardine nie mogę się wypowiedzieć obiektywnie bo zbyt krótko używam. Co do BioMarine1140 jest ok!.

    Bronisława ..., lat: 65, , Ornontowice (2013-07-02)
    Preparat stosuję od kilku lat. Dzięki temu mój cholesterol jest w normie. Wspomaga serce i ogólnie wzmacnia organizm. Będę go nadal stosować, bo jestem przekonana o jego skuteczności. Dawka:6 kaps.

    Anna ..., lat: 66, , Łódź (2013-07-02)
    Biorę BioCardine od 2006 r. od 2-4 kaps. dziennie. Jestem po zawale serca i cierpię na kardiomiopatię. Stosując zalecony przez lekarza preparat jestem od wielu lat w dobrej kondycji zdrowotnej. Uprawiam jogę, jeżdżę na rowerze, dużo chodzę. Pozwala mi na to moja wydolność organizmu dzięki systematycznemu zażywaniu BioCardine. badania lekarskie nie wykazują spadku parametrów, są w normie. BioCardine chroni mnie przed utratą odporności wspomagając mój układ krążenia i serce. Polecam wszystkim pacjentom BioCardine i życzę dobrych efektów. Ja je mam. Dawka:2-4 kaps.

    Alina ..., lat: 44, , Pakość (2013-06-17)
    No to kolejne pudełeczko pochłonęłam. Choruję na arytmię od ponad 4 lat. Do XII 2012 r . brałam wiele leków przepisanych przez kardiologa. Lekarz rodzinny polecił mi ten suplement diety. Rozpoczęłam zażywanie BioCardine jednocześnie zmniejszając inne leki. Przyjmuję 2 kapsułki dziennie, a z leków kardiologicznych Concor i to wystarcza. Czuję się dobrze. Wyniki EKG, echo serca oraz wysiłkowe znacznie się poprawiły. Mam więcej energii i chęć do życia. Mój mąż ma 47 lat i zaczął też zażywać BioCardine raz dziennie profilaktycznie. Efekty są więc mam zamiar nie przerywać zażywania BioCardine. Dawka:2 kaps.

    Barbara ..., lat: 75, , Łódź (2013-05-14)
    Preparat stosuję od 3 lat 1 kaps. dziennie przez cały rok. Będę stosowała przez następne lata. Wzmocniłam serce, czuję się bardzo dobrze i polecam go innym osobom. Zmniejszył mi się poziom cholesterolu Dawka: 1 kaps. BC

    Alina ..., lat: 44, , Pakość (2013-05-13)
    Choruję na arytmię serca od 4 lat. Do XII 2012 r. brałam wiele leków przepisanych przez kardiologa m. i. Concor Cor, Protevasc sr i inne. Lekarz rodzinny polecił mi ten suplement diety. Rozpoczęłam zażywanie tego preparatu, a jednocześnie zmniejszyłam dawki innych leków. Obecnie zażywam tylko Concor Cor i BioCardine i czuję się wyśmienicie. Przyjmuję 1 kaps. dziennie i będę stosować nadal. Poleciłam go również innym osobom i też są zadowolone. Wcześniej stosowałam inne kwasy Omega3 ale nie było tak dobrego efektu. Dawka:1 kaps. BC

    Bronisława ..., lat: 65, , Ornontowice (2013-04-18)
    BioCardine Omega-3 stosuję 2 x 3 kaps. wraz z BioMarine1140. Pomagają mi przywrócić równowagę organizmu i bronią przed infekcjami. Polecam go moim najbliższym. Dawka:6 kaps. dziennie

    Grzegorz ..., lat: 48, , Tarnów (2013-04-18)
    Stosuję co 2-gi miesiąc. Działa na mnie uspakajająco i reguluje pracę serca. Sądzę, że pozytywnie wpływa na retinopatię oka siatkówki z którą się borykam. Dawka:3 kaps.

    Maria ..., lat: 54, , Kłaj (2013-04-15)
    BioMarine570 stosuję od 4 lat. Polecono mi w aptece kiedy miałam mieć operację. Zażywałam miesiąc przed operacją i zażywam nadal. Stosuję 2 kaps. dziennie od września do końca maja. Poprawa jest duża - unormowało mi się ciśnienie krwi, cholesterol i po operacji wróciłam szybko do zdrowia. Będę go nadal stosować. Dawka:4 BM570

    Władysław ..., lat: 79, , Korsze (2013-04-09)
    Preparat stosuję 3 lata po 2 kapsułki dziennie,ponieważ poprawia mi pracę serca. Serce pracuje równomiernie i poprawia krążenie krwi. W efekcie tego mam lepsze samopoczucie i jaśniejszy umysł. Stosuję preparat nieprzerwanie i będę stosować nadal. Dawka:2 kaps

    Urszula ..., lat: 33, , Toruń (2013-03-18)
    Zgodnie z zaleceniem lekarza preparat BioCardine stosuję jako część kompleksowej kuracji w połączeniu z BioMarine oraz NucleVital. Efekty kuracji są doskonałe! Zniknęły problemy skórne, bardzo wzrosła energia witalna, ustąpił długotrwały stan zapalny na plecach. Nie sądziłam iż suplement diety okaże się skuteczniejszy od leków ! Dodatkowe korzyści w postaci znacznie lepszego samopoczucia ogólnego są nie do przecenienia! Lek zakupiłam teraz także dla swoich rodziców. Znacznie wzrosła także odporność na infekcje-jako jedyna w otoczeniu nie poddałam się grypie! Dawka: 2 kaps.

    Adam ..., lat: 45, , Wrocław (2013-01-08)
    BioCardine przyjmuję obecnie od 3 mies. w dawce 4 kaps. dziennie. Uzyskałem zdecydowaną poprawę wyników w zakresie spadku "złego" cholesterolu. Dawka:2 kaps

    Filomena ..., lat: 75, , Inowrocław (2012-11-19)
    BioCardine Omega-3 jest dla mnie bardzo skuteczna, ponieważ- pomaga mi na krążenie, lepiej śpię i mniej się denerwuję, uregulowały mi się lipidy (LDL, HDL), poprawiło samopoczucie i wzmocniło energię i chęć do życia. Stosuję systematycznie, robię miesięczne przerwy latem. Polecam stosowanie mojej rodzinie i znajomym. Dawka:2kaps. dziennie

    Joanna ..., lat: 47, , Starogard Gdański (2012-11-08)
    Przez 3 lata z parotygodniowymi przerwami stosowałam BioCardineOmega-3 2 razy dziennie po 1 kaps. by poprawić krążenie obwodowe. Po czasie zauważyłam, że zniknęły u mnie kłucia w klatce piersiowej, które mi dokuczały na tle nerwicowym. Dawka:2 kaps./dziennie

    Lechosław ..., lat: 85, , łódź (2012-10-25)
    Stosuję w celu utrzymania dobrego stanu zdrowia. Czuję się lepiej, ustąpiły dolegliwości w klatce piersiowej. Przyjmuję go już 2 mies. po 2 kaps. dziennie. Stosuję na razie bez przerw i będę stosował nadal. Dawka:2 kaps. dziennie

    Andrzej ..., lat: 67, , Tarnów (2012-10-22)
    Uzupełnienie niedoborów kwasów- zwiększyła się odporność, poprawiła się pamięć, krążenie. Preparat zażywam od roku- 2 kaps/dobę. Stosuję codziennie i będę stosował nadal. Dawka:2 kaps. dziennie

    Małgorzata ..., lat: 56, , Piekary Śląskie (2012-10-08)
    Stosuję profilaktycznie 1 raz dziennie 2 kapsułki. Ustąpiły wcześniejsze bóle głowy, mniej męczy mnie wchodzenie po schodach, ciśnienie i cholesterol w normie. Gorąco polecam. Dawka:2kaps. dziennie

    Mirosława ..., lat: 53, , Radom (2012-10-02)
    Od 2 mies. stosuję zestaw BioMarine1140, NucleVitalQ10complex i BioCardineOmega-3 jako suplementy diety śródziemnomorskiej. Czuję się bardzo dobrze. Prowadzę profilaktykę przez okres jesień, zima , wczesna wiosna. W tym roku dołączyłam preparat NucleVitalQ10 complex. Jestem bardzo zadowolona. Zachęcam znajomych i pacjentów. (jestem lekarzem) do takiej dobrej suplementacji diety celem utrzymania zdrowia i stałej poprawy komfortu codziennego życia. Dawka:2kaps. dziennie

    Krystyna ..., lat: 72, , Katowice (2012-05-14)
    Przyjmuję preparat 1-2 kaps. dziennie bez przerwy od 3 miesięcy. W badaniach kontrolnych po raz pierwszy obniżyły mi się poziomy HgbA1C, cholesterolu i trójglicerydów. Poprawiło mi się również ogólne samopoczucie i odporność na infekcje. Bardzo dobrze toleruję preparat w porównaniu z innymi preparatami zawierającymi kwasy omega-3, które musiałam szybko odstawić. Choruję na nadciśnienie, chorobę wieńcową i cukrzycę typu II. 2kaps. dziennie

    Halina ..., lat: 76, , Budzyń (2012-05-07)
    Stosuję BioMarine570 od ponad roku, w ilości 6 kapsułek dziennie. Od roku nie mam kłopotu z nadciśnieniem i przestały się przylepiać do aorty płytki cholesterolu. Poprzednio pomimo, że nie miałam wysokiego cholesterolu aorta stawała się coraz więcej miażdżycowa. 6kaps.BioMarine570/codziennie

    Genowefa ..., lat: 56, , Łódź (2012-05-07)
    Preparat stosuję od roku, głównie z powodu złego cholesterolu. Dwie porcje 2 razy dziennie, przerwy stosuję w okresie letnim tzn. lipiec i sierpień. Jestem zadowolona, bo zmniejszyłam zły cholesterol prócz tego mniej się przeziębiam przez cały rok oraz zauważyłam ładniejsza skórę na łokciach, chropowatość naskórka znacznie się zmniejszyła. Preparat będę stosować nadal. 4kaps.BM1140/codziennie

    Marta ..., lat: 39, , Warszawa (2012-04-24)
    Stosuję BioCardine Omega-3 ponieważ zachwycił mnie skład preparatu, którego nie dostarczam z pożywieniem. Preparat przyjmuję od miesiąca, zakupiłam go również dla mojej mamy, która ma chore serce. Będę go stosowała nadal, ponieważ mam słabe naczynia i tętniaki w przedniej tętnicy. Wierzę, że ten preparat wzmocni naczynia, podniesie odporność tym bardziej, że stosuję go wraz preparatem BioMarine570. Przyjmuję BioCardine Omega-3 w dawkach 4 kaps. na dobę, zaś BioMarine570 8 kaps. na dobę. Kwasy Omega-3 są istotne dla organizmu, a tak mało go dostarczamy z pożywieniem. Jestem pielęgniarkę i wiem jakie to ważne. 4 kaps./codziennie

    Ewa ..., lat: 58, , Gdynia (2012-04-23)
    BioMarine1140 stosuję od dwóch miesięcy jest on bardzo dobry. Wyniki się poprawiły, choruję na cukrzycę i mam problemy z płytkami krwi. Bardzo polecam i życzę zdrowia. 2kaps.BioMarine1140/codziennie

    Romana ..., lat: 73, , Andrespol-Stróża (2012-03-16)
    Usiłuję zbić cholesterol od 10 lat. 26.IX.2011 - cholesterol - 289, TRIG - 259, HDL - 61,1, GLUKOZA-96, LDL - 176,1 W dniu 12.II.2012 - cholesterol - 227, TRIG - 131, HDL - 45, GLUKOZA -0, LDL - 156. Dziś tj. 13.III. kupiłam następne opakowanie, będę go stosować nadal. A IV br. zrobię przerwę 30 dni. Bardzo mi pomaga, włosy przestały tak bardzo wypadać. Dlaczego nie wiedziałam wcześniej o BioMarine1140, nie byłabym dziś łysa. Cały czas byłam pod opieką lekarza. Pozdrawiam i dziękuję za BioMarine. 1kaps.BM1140/codziennie

    Janina ..., lat: 61, , Izabelin (2012-02-16)
    Z uwagi na bardzo wysoki cholesterol stosuję BioMarine1140 dwa razy na dobę. Wartości cholesterolu z 400 zmniejszyły się do 200. Będę nadal stosować, ponieważ jestem przekonana o jego skuteczności. 2kaps.BM1140/codziennie

    Monika ..., lat: 35, , Åódź (2012-02-10)
    Preparat BioCardine jest naprawdę mocnym preparatem wspomagającym serce i ogólnie wzmacniającym organizm. Już po kilku tabletkach przyjmowanych regularnie codziennie - stosuję 3 rano, 2 wieczorem, moje serce przestało niespokojnie kołatać, wyraźnie poczułam większy spokój i odprężenie, ogólnie poczułam większy przypływ sił witalnych. Preparat BioCardine stosuję od miesiąca, wraz ze mną mój mąż zaczął go regularnie używać i z pewnością na stałe zagości w naszym "menu" preparatów profilaktycznych - wspomagających ciało i duszę. 5kaps./dziennie

    Anna ..., lat: 77, , Skarżysko-Kamienna (2012-02-09)
    Preparat ten stosuję nieprzerwanie od 6 m-cy. Dzięki temu utrzymuję stałą wagę ciała, czuję się lepiej i mam więcej siły i energii do radzenia sobie z trudami życia codziennego, mimo wieku 77 lat. Wcześniej często zapadałam na infekcje układu oddechowego, oraz dolegliwości związane z układem krążenia. Po kilku miesiącach stosowania BioCardine Omega-3 czuję wyraźną poprawę, będę go stosowała nadal. Polecam. 2kaps./codziennie

    Jolanta ..., lat: 54, , Ruda Śląska (2012-02-03)
    BioCardine Omega-3 stosuję na RZS. Polepszyła mi się ranna sztywność stawów. Ustabilizował mi się puls z którym miałam problemy ze 110 na 85. Nie męczę się tak szybko i lepiej mi się oddycha. Kołatanie serca, które nie było zbyt czyste - ustało. Stosuję go nieprzerwanie od trzech miesięcy. Będę stosowała nadal, ponieważ daje pożądane efekty. Jest rewelacyjny i polecam go osobom chorym na RZS jak i osobom, które maja problemy z sercem. 4kaps./codzienie

    Janina ..., lat: 64, , Złocieniec (2011-12-21)
    Z powodu złego krążenia, ciągłych bólów głowy i nadciśnienia zaczęłam stosować ten preparat. Po 2 tygodniach przestała mnie boleć głowa, wydaje mi się, że mam jaśniejszy umysł i ciśnienie jest w normie. Nie biorę już tabletek przeciwbólowych. Ogólnie czuję się bardzo dobrze a mam 64 lata. BioCardine będę stosowała jeszcze długo. Pozdrawiam i dziękuję! 2kaps./dziennie

    Barbara ..., lat: 65, , Warszawa (2011-12-12)
    Największy sukces ustąpiły bóle mięśni! Dawka: 2kaps./dziennie

    Bożena ..., lat: 51, , Pszczyna (2011-12-01)
    W miesiącu sierpniu br. Przeżyłam zawał mięśnia sercowego. W wykonanej koronarografii w trybie pilnym założono mi stent. Po 8 dniach pobytu w szpitalu wypisano mnie do domu z plikiem recept, ulotek - jak żyć, czego unikać jak się odżywiać. Trochę mnie przeraziła ilość leków do zażywania. Początkowe wdrażanie nie było łatwe, szczególnie dla osoby, która jak do tej pory nie musiała zażywać systematycznie żadnych leków. BioCardine Omega3 wpływa korzystnie na pracę mojego serca, o czym świadczą dobre wyniki - jestem o tym przekonana. Dawka:2kaps./dz.

    Katarzyna ..., lat: 28, , Wrocław (2011-10-20)
    Preparat stosuję 4 lata. Urodziłam się z ubytkiem tęczówki i siatkówki oka. Lekarze kierowali mnie na rentę. Zdecydowałam, że pójdę na studia. Po stosowaniu preparatu wzmocniłam oczy, wzrok nie pogarszał się. Skończyłam studia. Preparat stosuje również mój 25 - letni brat, ktory ciągle się przeziębiał (23 lata), tato-56 lat, który ma chore serce- stosuje 2 lata. Polecam znajomym i koleżankom. Dawka:4 kaps./dz.

    Stefania ..., lat: 92, , Głuchołazy (2011-10-17)
    Od 5 lat biorę kaps. BC. Chorowałam na chorobę wieńcową serca, skaczące ciśnienie, zaniki pamięci, chorobę reumatyczną. Z bólu cierpiałam na bezsenność. Po zastosowaniu tego preparatu wszystko się unormowało, nie chodzę do lekarza, nie biorę żadnych leków. Polecam znajomym. Dawka: 4 kaps./dz.

    Stanisława ..., lat: 82, , Konin (2011-10-03)
    Jestem osobą, która w 1999 r. przeszła zawał, leczę się na cukrzycę. BC dała mi córka. Od kiedy zaczęłam ją stosować czuję się lepiej, uregulowało mi się ciśnienie, odczułam lepszą pracę serca, mam uregulowany poziom cukru. Mimo mojego wieku nie mam problemów z pamięcią, cholesterol mam w normie.Leczona jaskra nie postępuje. Lekkie prace domowe wykonuję samodzielnie. BC stosuję dwa razy dziennie przez okres 4 miesiące. Nadal będę ją stosowała. Dawka; 2 kaps./dz.

    Czesława ..., lat: 62, , Bojadła (2011-10-03)
    BC stosuję od 5 m-cy w dawce 2 kaps. rano. Choruję na serce, nadciśnienie tętnicze oraz chorobę zwyrodnieniową stawów. Odkąd biorę BioCardinę Omega-3 czuję się dużo lepiej, nie skacze mi już tak ciśnienie jak wcześniej, mniej dokuczają mi stawy. Serce bije mi stabilniej, dużo rzadziej mam kołatanie serca, a przede wszystkim poprawiła się moja wydolność fizyczna - mogę dłużej wykonywać codzienne zajęcia w domu. Dawka: 2 kaps./dz.

    Barbara ..., lat: 72, , Częstochowa (2011-09-26)
    O BC dowiedzialam się w 2011 r. Natychmiast kupiłam i zażywam 2 razy dziennie. Zauważyłam znaczną poprawę pracy serca. Mam nadciśnienie,które uregulowało się. Stosuję od 6 mies. Jestem zadowolona,będę zażywać dalej.Cieszę się , bo jednocześnie zauważyłam poprawę pamięci i wyciszyłam się,denerwuję się znacznie mniej. Dawka: 2 kaps. dz.

    Maria ..., lat: 72, , Åódź (2011-09-15)
    BC omega-3 używam od kilku lat ze względu na chorobę serca,żeby poprawić stan zdrowia. BM też używam w okresach wzmożonej zachorowalności na grypę.Chcę jeszcze dodać,że ja i mój małżonek odkąd wspomagamy się tymi preparatami nie zdaża nam się chorować na grypę - bez żadnych szczepionek

    Bożena ..., lat: 40, , Goniądz (2011-09-14)
    BioMarine570 stosuję ponieważ jest to produkt naturalny i skuteczny w ochronie organizmu, uodparnia, działa pobudzająco, usuwa zanieczyszczenia z organizmu,jest idealny i wspaniale wzmacnia cały układ naczyniowy organizmu. Przyjmuję 9 kaps. na dobę i robię przerwy w okresie letnim 2-3 mies. Moje efekty, które uzyskałam - czuję się bardziej pogodna,wesola, skoncentrowana, pełna energii, jednocześnie mniej nerwowa i spokojniejsza

    Franciszek ..., lat: 58, , Lewice (2011-09-06)
    BioMarine570 poleciła mi córka jako złoty środek na wszystko i tak też się okazało, że po 4 miesiącach stosowania BioMarine570 moje wyniki się poprawiły. Choruję na serce, mam wysoki cholesterol i jestem po udarze mózgu. Dzięki BioMarine570 czuję się o wiele lepiej. Dziękuję. Dawka: 4 kaps./dobę

    Grażyna ..., lat: 55, , Rzerzęczyce (2011-08-23)
    BC stosuję już 3 miesiące 1 kapsułkę na dobę. Nie zrobiłam przerwy, będę stosować nadal. Lepiej się czuję. Dawka: 1kaps. / dobę

    Maria ..., lat: 61, , Konin (2011-08-22)
    Co roku przez okres 4 miesięcy stosuję BC oraz 4 kapsułki BM570. Wyniki badań krwi wszystkie mam w normie, ostatnie badanie maj 2011r. Trójglicerydy, cholesterol w normie. W związku z moją cukrzycą typ II leczoną insuliną miałam trójglicerydy podwyższone. Mój pobyt na oddziale diabetologii w Poznaniu w listopadzie 2010 r. utwierdził mnie, że warto przyjmować BC, ekagie, echo, usg brzucha, prześwietlenie płuc - w normie. Nadal będę stosować. Dawka: 1kaps. / dobę

    Dorota ..., lat: 44, , Konin (2011-08-05)
    Jestem chora na SM. Preparat stosuję w celu wzmocnienia układu krążenia oraz układu nerwowego. Preparat będę stosowała przez cały rok. Dawka: 5kaps. / dobę

    Agnieszka ..., lat: 38, , Szczecin (2011-08-05)
    Odkąd zaczęłam zażywać niezastąpiony i niezwykle skuteczny BC moje częste i jakże uciążliwe kołatanie serca przestało być codziennością. Preparat ten stosuję nieprzerwanie przez cały rok.Dzięki niemu poprawiło się moje samopoczucie, a także skończyły się problemy z krążeniem. W styczniu 2011r. wykryto u mnie arytmię serca i wtedy właśnie zaczęłam moją przygodę z BC. Jestem bardzo zadowolona z dobroczynnych skutków działania tego preparatu i na pewno będę stosować go nadal. Dawka: 2kaps. / dobę

    Danuta ..., lat: 62, , Łódź (2011-08-03)
    Miałam zleconą morfologię krwi. Otrzymałam wyniki badania i okazało się, że mam leukopenię ( 2,8 tys. krwinek białych ), ziarnistości toksyczne, monocytozę. Po 3 tygodniach stosowania preparatu BM1140 początkowo przez pierwsze 7 dni zażywałam dwukrotnie zwiększone dawki. Potem 2 kapsułki na dobę. Morfologia wróciła do normy po 3 tygodniach. Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Irena ..., lat: 48, , Tarnów (2011-08-03)
    Czułam się ogólnie źle, miałam dolegliwości ze strony układu pokarmowego, serce, cholesterol, popadłam w depresję. Kuzynka powiedziała mi o BC, resztę informacji zasięgłam w aptece. Dziś po przeszło roku biorąc 2 czasem 3 dziennie kapsułki te choroby i ogólnie samopoczucie zmieniło się diametralnie. Daję też kapsułki swoim, już dorosłym, dzieciom .Po prostu polecam wszystkim. Dawka: 2-3 kaps. / dobę

    Jolanta ..., lat: 91, , Głuchołazy (2011-08-03)
    Moja mama, która ukończyła 91 lat stosuje 2 x dziennie już drugi rok. Nie bierze żadnych leków. Uregulowała ciśnienie, cholesterol, cukier. Jest pełna energii. Jestem jej córką, też stosuję kapsułki 2 x dziennie. Też minął rok, także unormowało mi się ciśnienie, cukier, cholesterol, poprawiła odporności. Miałam uderzenia gorąca, mocne poty - wszystko wróciło do normy. Jesteśmy bardzo zadowolone, nie chodzimy do lekarza, będziemy stosować nadal. Poprawa widzenia. Dawka: 2 kaps. /dobę

    Andrzej ..., lat: 52, , Rybnik (2011-07-20)
    BM570 zacząłem stosować od niedawna, a już zauważyłem pozytywne rezultaty. Mam SM i jestem po bajpasach. Byłem bardzo słaby.Czytając informację o tym preparacie pomyślałem, że mi on pomoże i będę go stosował wg. wskazań. Dawka: 6kaps.BM570 / dobę

    Bolesław ..., lat: 75, , Kup (2011-07-11)
    Choruję na cukrzycę stosowanie BM polecono mi w aptece. Używam ten preparat od stycznia 2011r. codziennie 2 x 1, poprawił mi się wynik dobrego cholesterolu HDL i nie bolą mnie kolana tak mocno jak przedtem. Dawka: 2kaps.BM570 / dobę

    Roman ..., lat: 59, , Gorzów Wielkopolski (2011-07-06)
    Obniżenie ciśnienia oraz cholesterolu. 2 lata stosowania 3 razy na dobę. Stosuję nieprzerwanie cały rok. Będę stosował go nadal. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Jadwiga ..., lat: 74, , Tarnów (2011-07-05)
    BC zaczęłam zażywać 3 miesiące temu, kiedy to zaczęły się moje problemy z sercem. Po 3 krotnym badaniu na EKG lekarz zaproponował mi pobyt w szpitalu. Nie zdecydowałam się. Zaczęłam szukać innego wyjścia. Dzięki pomocy rodziny wprowadziłam 3 miesiące temu BC do codziennego spożycia. Moje serce uspokoiło się. Po tych 3 miesiącach na pewno zrobię przerwę, a potem znowu wrócę do zażywania tego specyfiku. Dawka: 4kaps. / dobę

    Maria ..., lat: 62, , Złotniki (2011-06-29)
    Doskonałe wyniki lipidowe, cholesterol spadł o 40 %. Wzrost płytek, gojenie się starych ran ( po dwóch miesiącach stosowania ). Kupiłam całej rodzinie, wszyscy czują się lepiej. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Magdalena ..., lat: 34, , Warszawa (2011-06-29)
    Bardzo poprawiły mi się wyniki morfologii. Białe krwinki w ciągu 1 miesiąca stosowania ,, skoczyły '' z 3 do 4,5 , a ja czuję, że mam więcej energii. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Jolanta ..., lat: 51, , Debrzno (2011-06-21)
    Jestem w ,, przejściowych '' latach i od pewnego czasu bardzo źle się czułam. Można powiedzieć, że bałam się o swoje zdrowie i to bardzo. Kiedy opowiedziałam o tym stanie rzeczy, pani magister poleciła mi wasz produkt i to był strzał w dziesiątkę. Stosuję go od niedawna, ale jestem pewna, że zostanie ze mną do końca moich dni, nie dość, że jest bardzo skuteczny to i przystępny cenowo. Dziękuję za ten preparat. Dawka: 1kaps. / dobę

    Teresa ..., lat: 51, , Kraków (2011-06-01)
    BM1140 zażywam od 3 lat. Zazwyczaj 2 x dziennie, po infekcjach 3 x dziennie. Czuję się po nim świetnie ! Mam 51 lat i od 18 lat cukrzycę, ale jestem sprawna fizycznie i bardzo odporna na choroby. W ciągu tych 3 lat byłam tylko 2 razy zaziębiona. Mam zamiar stosować go stale, bo w niego wierzę :) Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Stanisław ..., lat: 55, , Dębica (2011-05-31)
    Omega-3 stosuję już 8 miesięcy codziennie 2 x 1.Moje serce unormowało się, bije równo, poprawiło mi się krążenie, obniżyło TG. Czuję się mocniej. Zmęczenie, które dawniej odczuwałam minęło. Poleciłam kapsułki moim znajomym. Dawka: 2kaps. / dobę

    Sylwia ..., lat: 37, , Rossosz (2011-05-31)
    Witam. BC stosuję około 4 miesiące wraz z dziećmi i mężem. Moje dzieci tak jakby mniej chorowały. Ja jestem przy tuszy, a jednak spadł mi cholesterol. W ogóle czujemy się lepiej. Tabletki zażywamy 2 x dziennie. Cena nie jest wysoka, czytałam o tych kapsułkach opinie i są bardzo pozytywne. To też skłoniło mnie do tego żeby je zażywać. Kapsułki będę dalej stosowała na razie bez przerwy. Moje dzieci są w wieku 8 i 16 lat. Młodsze dziecko zażywa 1 kapsułkę dziennie. Wszystkim znajomym polecam bo są super. Dawka: 2kaps. / dobę

    Katarzyna ..., lat: 45, , Nakło n/Notecią (2011-05-30)
    Preparat BM1140 stosuję od około 2 lat. Przerwy w stosowaniu robię tylko wtedy gdy nie mogę go kupić w danej chwili z powodu braku pieniędzy. Jest on dość drogi, ale przyznaję bardzo dobry i skuteczny. Dla mojej córeczki kupuję również BM tylko ten mniejszy ( nie pamiętam symbolu ). Ja i moje dziecko dzięki temu rzadko się przeziębiamy. Córeczka ma cukrzycę i BM pomaga w wyrównaniu poziomu cukru. Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Irena ..., lat: 52, , Lipnica Wielka (2011-05-25)
    Kapsułki BioCardine Omega3 poleciła mi siostra i moi znajomi. Spróbowałam, gdyż mam kłopoty z krążeniem i cholesterolem. Po miesiącu nie przerwałam kuracji, poczułam się dużo lepiej, moje samopoczucie stało się lepsze i poprawiły się wyniki lipidogramu. Będę go nadal stosowała, bo po prostu są rezultaty . Polecałam go innym. Dawka: 2-3kaps. / dobę

    Grzegorz ..., lat: 49, , Tarnów (2011-05-25)
    Od pół roku stosuję Omega -3. Moje samopoczucie jest zupełnie dobre, a były chwile, że nie chciało mi się żyć, tak byłem słaby. BioCardine Omega3 daję również memu synowi. Po dwóch miesiącach spadł mu cholesterol. Dawka: 2-3kaps. / dobę

    Janina ..., lat: 72, , Lipnica Wielka (2011-05-25)
    Moje serce już po miesiącu biło spokojnie, a po dwóch zauważyłam znaczną poprawę, mniej się męczę. Jestem wdzięczna pani z apteki, która mi zaproponowała BioCardine Omega3. Nie mam zamiaru jej przerwać bo czuję się dużo dużo lepiej. Dawka: 2kaps. / dobę

    Krystyna ..., lat: 65, , Police (2011-05-20)
    Preparat przyjmuję nieprzerwanie od roku - dwie kapsułki dziennie. Pomaga mi walczyć ze złym cholesterolem i zauważyłam, że nie pojawiają się typowe infekcje przeziębieniowe, moja odporność znacznie wzrosła. Zamierzam nadal stosować BioCardine Omega3. Dawka: 3kaps. / dobę

    Mirosława ..., lat: 67, , Åódź (2011-05-11)
    Choruję dość długo na serce. Jestem po 2 zawałach i po operacji by-passów. Mam ciągle problemy z cholesterolem i trójglicerydami, które mają tendencję wzrastania - mam nadzieję, że BioCardine Omega3 pomoże uporać się z tymi dolegliwościami. Ulotka jest napisana bardzo przejrzyście co zachęciło mnie do stosowania preparatu, po konsultacji z lekarzem kardiologiem. Dawka: 2kaps. / dobę

    Bartłomiej ..., lat: 50, , Zgłobice (2011-05-09)
    Stosuję ze względu na schorzenie i kłopoty z sercem. Efekt był widoczny po krótkiej terapii ( powrót do zdrowia, sprawność psychiczna i fizyczna ważna z uwagi na charakter pracy ). Od 2 lat średnio 2 x po 1 dziennie. Bez przerwy, ale z uwagi na koszt wykupu wszystkich innych leków ( miesięcznie około 200 zł ) chyba przejdę na 1 x 1, ale nadal będę stosował i chętnie polecam znajomym. Dawka: 2kaps. / dobę

    Mariola ..., lat: 49, , Åódź (2011-04-27)
    Preparat BioCardine Omega3 stosuję od X.2010r. codziennie po 3 kapsułki w tym okresie tj. X - V.2011r. Nie robiłam żadnych przerw w przyjmowaniu suplementu. Widzę znaczną poprawę swoich wyników badań - cholesterol znacznie mi się obniżył i nie dopadło mnie żadne przeziębienie tej zimy. Dawka: 3kaps. / dobę

    Aleksandra ..., lat: 27, , Poznań (2011-04-21)
    BioCardine Omega3 stosuję od stycznia 2011r., ponieważ działa przeciwzapalnie i pomaga uchronić mnie przed infekcjami, a także działa korzystnie na układ nerwowy, który niestety został u mnie uszkodzony podczas przeszczepu szpiku. Stosując 3 miesiące BioCardine Omega3 czuję ogromną poprawę, dlatego mogę polecać go z czystym sumieniem. Na BioCardine Omega3 namówiłam męża dla ochrony serca, a także teścia, który jest po przeszczepie serca. Dawka: 2kaps. / dobę

    Ryszard ..., lat: 66, , Gliwice (2011-04-18)
    BM stosuję od stycznia i moje wysokie ciśnienie obniża się. Å»ona od kilku lat kupuje wnukom BM w okresie jesienno - zimowym i nie pamiętam żeby chorowały. Polecam BM wszystkim znajomym, a zwłaszcza rodzinie. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Jan ..., lat: 52, , Sosnowiec (2011-04-12)
    Miałam problemy z cholesterolem i podwyższone wartości prób wątrobowych. Preparat będę stosować, aż do skutku. Przykład doskonałego wpływu na organizm to moja żona. Jej wyniki mówią same za siebie. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Stanisław ..., lat: 59, , Nowe Warpno (2011-04-12)
    Przyjmuję codziennie kompleksowo 3 preparaty: BioMarine1140, BioCardine i NucleVital. Mam ,, lepsze '' serce, mniejszy cholesterol, mniej się przeziębiam. Nadal będę stosował te 3 preparaty nieprzerwanie, po 2 kapsułki dziennie = 6 kapsułek. Dobrze, że jesteście ! Dziękuję ! Dawka: 2kaps.BM1140 /dobę

    Romana ..., lat: 43, , Sulmierzyce (2011-04-12)
    Biorę preparat dopiero od dwóch miesięcy, ale czuję się mniej zmęczona. Moje serce lepiej pracuje - równo. Obniżył się też poziom cholesterolu. Na razie niewiele, ale jest to zbyt krótki czas zażywania. Na pewno nie zrezygnuję z zażywania uważam, że jest to bardzo dobry preparat. Dawka: 2kaps. / dobę

    Irena ..., lat: 49, , Niedomice (2011-04-11)
    BioCardine stosuję od 2 lat. Polecił mi go lekarz kardiolog. Od kiedy zaczęłam go stosować czuję się świetnie . Mam lepszą pamięć, koncentrację, wstąpiły we mnie siły witalne. Stosuję go bez przerwy i nadal będę to czynić. Po prostu rewelacyjny. Polecam go znajomym. Dawka: 2kaps. / dobę

    Justyna ..., lat: 30, , Małogoszcz (2011-04-04)
    Zaczęłam stosować omega - 3, kiedy wyjechałam do Norwegii. Zauważyłam, że jestem bardziej odporna na choroby, łatwiej się koncentruję. Kiedy zaszłam w ciążę zaczęły mi pękać naczynka, też dzięki omega wszystko wróciło do normy, a ja urodziłam zdrowego synka. Stosuję od stycznia 2010r. aż do teraz i nie mam zamiaru rezygnować z omegi wręcz namawiam bliskich do niej. Jedyne przerwy robię w lato ( lipiec, sierpień ), bo wtedy jestem więcej czasu na słońcu. Dawka: 2kaps. / dobę

    Katarzyna ..., lat: 30, , Grzybowo (2011-03-30)
    Biorę już 4 opakowanie BioMarine570. Miałam słabą morfologię, a teraz jest w normie.Te kapsułki są bardzo dobre, polecam ich zakup. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Janina ..., lat: 76, , Tarnów (2011-03-25)
    Odkąd zaczęłam zażywać BioCardine ( 2 x dziennie 1 kapsułka ) pozbyłam się wielu problemów związanych z sercem, podwyższonym cholesterolem, bezsennością. Jest to preparat nieoceniony. Zażywam go bez przerywania od paru lat, gdyż boję się nawrotu dolegliwości. Posłuchało mnie wielu znajomych z Koła Energetyków i Uniwersytetu III wieku i zażywają ten nieoceniony preparat ! Dawka: 2kaps./dobę

    Janina ..., lat: 86, , Leszno (2011-03-22)
    Preparat ten bardzo mi pomaga: obniżył mi się cholesterol, wyrównało ciśnienie krwi. Jestem mniej nerwowa, dodaje mi sił, poprawia samopoczucie. Nie chwytają mnie tak szybko choroby i nie starzeję się. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Aleksander ..., lat: 56, , Rzeszów (2011-03-22)
    Dbam o swoje serce i układ krążenia. Po wykonaniu badań lipidowych jest duża poprawa. Dawka: 2kaps. / dobę

    Barbara ..., lat: 40, , Inowrocław (2011-03-18)
    Bardzo intensywnie pracuję, jestem lekarzem stomatologiem, ale zażywanie tego preparatu pozwala na intensywną pracę i dobre zdrowie. Dawka: 2kaps. / dobę

    Rafał ..., lat: 44, , Tarnowskie Góry (2011-03-17)
    Stosuję preparat ze względu na podwyższony poziom cholesterolu i lipidów oraz rodzinną skłonność do chorób serca. Preparat stosuję około 6 miesięcy bez przerwy. Poziom cholesterolu i TG nieco się obniżył, poprawiło się moje samopoczucie i odporność na infekcje. dawkowanie: 2kaps. / dobę

    Maria ..., lat: 57, , Tarnów (2011-03-15)
    Odkąd stosuję BioCardine poprawiło mi się krążenie, serce uspokoiło się, nie mam już tak przyśpieszonego bicia , obniżył się cholesterol. Jestem zadowolona i poleciłam go również swoim bliskim. Bierze go mój syn, ponieważ ma problem z cholesterolem. Będę stosować go nadal. Dawka: 2kaps. / dobę

    Paweł ..., lat: 40, , Åódź (2011-03-15)
    Mam 40 lat i jestem niepełnosprawny. Przynajmniej od 6 lat przyjmuję kwasy omega-3, ponieważ mam wysoki cholesterol i trójglicerydy, co wiąże się również z wysokim ciśnieniem tętniczym. Przez długi czas przyjmowałem Omakor, lecz po zakupieniu BioCardine wybrałem ten drugi, ponieważ odpowiada mi cenowo ( jestem rencistą ) ma cienkie i miękkie kapsułki oraz uzyskałem efekty w obniżeniu trójglicerydów, cholesterolu i mam dobre ciśnienie. Będę go kupował zawsze. Dawka: 2kaps. / dobę

    Cecylia ..., lat: 49, , Pszów (2011-03-14)
    BioMarine to skuteczny preparat na różne dolegliwości o różnym spectrum działania. Zwiększył moją odporność, obniżył wysokie ciśnienie, które było w granicach 220/135 , 190/110 oraz obniżył dotychczas wysoki cholesterol. Dzięki temu preparatowi ciśnienie się unormowało 130/90 , 140/95. Obecnie stosuje go cała moja rodzina. Polecam go znajomym i krewnym gdyż zmniejsza stany zapalne. Same plusy. Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Helena ..., lat: 68, , Masłów (2011-03-08)
    Przyjmuję w / w kapsułki od miesiąca ( więc od bardzo niedawna ), ale już zauważyłam, że mniej się męczę przy wysiłku. Samopoczucie lepsze - pogodniejsze. Chorując na nadciśnienie i depresję uważam, że ten preparat wpłynie pozytywnie na moje zdrowie. Przyjmuję 2x dziennie. Jeszcze nie wiem jak długo będę go przyjmować i czy powinnam robić przerwy. Dawka: 2kaps.BM570 / dobę

    Iwona ..., lat: 57, , Kraków (2011-02-22)
    Od kilku lat stosuję kwasy Omega - 3 jako uzupełnienie diety, ale od września 2010r. BioCardine w dawce 2x1 kapsułka. W okresie zimowym ( jesiennym ) w poprzednich latach zapadałam na infekcje górnych dróg oddechowych - od czasu włączenia BioCardine - ani razu ( pracuję w szpitalu i gabinecie - setki osób chorych ). Również od 3 miesięcy ustąpiły komorowe zaburzenia rytmu serca - zażywam tylko BioCardine. Dawka: 2kaps. / dobę

    Katarzyna ..., lat: 24, , Czarnocin (2011-02-15)
    Choruję na ,,nerwicę serca'".Mam przyśpieszoną pracę serca, a raczej miałam bo dzięki temu preparatowi wszystko minęło. Miałam nawet dodatkowe skurcze serca i to też ustało po tym preparacie. Poprawiło się moje samopoczucie. Mam zdrowe włosy i paznokcie a przy nerwicy włosy zawsze były przetłuszczone. Składam gratulacje producentom tego preparatu , dla mnie jest świetny. Dawka: 3-4kaps. / dobę

    Anna ..., lat: 31, , Sochaczew (2011-02-10)
    BioCardine poleciłam mojej 65 - letniej mamie. Co prawda zażywa preparat od miesiąca, ale twierdzi iż pomaga jej na suchość gardła, pozbyła się ,,chrypki''. Posiada kłopoty z nadwagą i mam nadzieję, że ten preparat pomoże wyrównać poziom hormonów regulujących apetyt. Dzięki temu jej serce będzie mocniejsze. Zamierzam całą rodziną zażywać BioCardine cały czas. Dawka: 1kaps. / dobę

    Jan ..., lat: 63, , Twierdza (2011-02-08)
    Z czasem mijających lat stałem się mniej sprawny umysłowo i fizycznie. Czasem uciekały mi z głowy ważne sprawy. Dostałem zawał serca - ciężki chód - zwapniałe żyły. Po tych przejściach syn od znajomej dowiedział się o tym preparacie i jego zaletach - stosuję od 2 lat 2x dziennie. Zamawiam przez internet. Czuję się świetnie. Dawka: 2kaps. / dobę

    Elżbieta ..., lat: 91, , Zgierz (2011-02-03)
    W aptece - po powtórzeniu lekarstw dla mamy, polecono mi również ten preparat (dla mamy) na wzmocnienie serca i organizmu. Mama jest sprawna umysłowo, gorzej z nogami, mimo, że skończyła 91 lat. Mam nadzieję, że to choć trochę doda jej sił. Ja obecnie opiekuję się nią na co dzień, więc poniżej podaję swoje dane. Dawka: 1kaps. / dobę

    Krystyna ..., lat: 64, , Cewice (2011-02-01)
    BioCardine Omega3 stosuję już od roku. Miałam problemy z utrzymaniem prawidłowego poziomu cholesterolu i trójglicerydów. Dzięki temu preparatowi cholesterol i trójglicerydy obniżyły się o połowę i mieszczą się w określonych normach. Biorę dwa razy dziennie rano i wieczorem. Po trzech miesiącach brania robię 2 - tygodniową przerwę. Będę stosować go nadal. Dawka: 2kaps./ dobę

    Kazimierz ..., lat: 73, , Gdynia (2011-01-25)
    Zacząłem stosować w/w z powodu męczącej mnie choroby o nazwie róża. Po operacji by-passów w 1999r. rozpoczęła się moja męczarnia z różą. Kilka razy w roku wykwit - temperatura około 40°C i wiecznie antybiotyk o nazwie Augumentin przez 14 dni. W 2010r. róża była w II,VI,VII,VIII,IX,XII. W XII.2010r. pobyt w szpitalu - do dzisiaj spokój. Za namową lekarza zamówiłem w/w dla mnie i dla żony. Otrzymałem przesyłkę 19.I. i od 19.I. stosujemy. kabel20@wp.pl 58- Dawka: 2kaps.BM1140 / 19.I.2011r.

    Barbara ..., lat: 69, , Gdynia (2011-01-25)
    Mam cukrzycę typ II, dnę moczanową, niedomykalność zastawki mitralnej i blok serca. Za namową męża, w celu wzmocnienia odporności, zaczęliśmy od 19.I.2011r. razem stosować BioMarine1140. Dodatkowo mam zmiany w kręgosłupie z zaleceniem operacji, na którą boję się pójść. Może też będzie poprawa. Mam / mamy zamiar stosować przez dłuższy okres czasu. Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Mieczysław ..., lat: 72, , Ciężkowice (2011-01-18)
    Preparat stosuję od 7 miesięcy. Początkowo zażywałem dawkę uzupełniającą, a obecnie dawkę wzmacniającą. Zauważyłem poprawę funkcjonowania mojego organizmu - preparat będę stosować nadal 3x2 kapsułki. Dawka: 3x2kaps. / dobę

    Janina ..., lat: 68, , Bedlno (2011-01-12)
    Leczę się na serce od 6-ciu lat z różnymi skutkami. Doszło do wszczepienia rozrusznika. Ale nie wszystko rozrusznik załatwił. Często występował duży puls. Zalecano mi ten suplement i czuję się znacznie lepiej, nie czuję słabości jakie występowały i puls mam w normie. Kończę 4-te opakowanie. Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona bo nie czuję, że mam chore serce. chociaż leków mi nie zmieniono tylko dołożono mi ten suplement. Mam poprawioną sprawność umysłową i zdrowotną. Komfort życia dużo lepszy. Dawka:2 kaps./dobę

    Elżbieta ..., lat: 62, , Dąbrowa Górnicza (2011-01-03)
    Preparat stosuję już od maja 2010r. 3x1 dziennie po kapsułce. Musiałam brać lek na podwyższony cholesterol, a dzięki preparatowi odstawiłam go. Nie czuję się też zmęczona. Dzięki preparatowi zniknęły mi zmiany grzybiczne na dwóch paznokciach. Poza tym na twarzy miałam czarne plamy starcze, dzięki preparatowi zaczęły blednąć. Preparat bierze też rodzina. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Mirosław ..., lat: 74, , Åódź (2011-01-03)
    Jestem po wszczepieniu rozrusznika serca od X.2009r. Poszukując preparatów wspomagających serce natrafiłem na BioCardine Omega-3. Od lipca 2010r. używam codziennie 1 kapsułkę. Nie więcej, ponieważ używam sporo leków i nie chcę nic przedawkować. Na pewno odczuwam pomoc tego specyfiku i będę nadal systematycznie go stosował. Dawka: 1kaps./ dobę

    Anna ..., lat: 70, , Nowa Słupia (2011-01-03)
    BioCardine Omega-3 stosuję od roku 2009. Dwa razy dziennie. Stosuję nieprzerwanie przez cały rok. To mi pomaga.Czuję się fizycznie bardzo dobrze i jestem sprawna umysłowo. Będę go stosowała nadal. Dawka: 2kaps./dobę

    Teresa ..., lat: 64, , Åęczyca (2011-01-03)
    Wybór tego preparatu był moją mądrą decyzją. Stosując ten preparat poprawiło mi się krążenie krwi i obniżył cholesterol. Wielką zaletą tego preparatu jest to, że nawilża błonę śluzową gardła i pozbyłam się chrypki. Preparat stosuję nieprzerwanie od 3 lat po 2-3 kapsułki dziennie i nie zamienię go na inny. Zdecydowanie będę go używała dalej. Serdecznie pozdrawiam. Dawka:2-3 kaps./ dobę

    Jan ..., lat: 83, , Gręboszów (2010-12-07)
    Mam 83 lata. Zażywam systematycznie już około 4 lat BioCardine. Mój stan zdrowia bardzo się poprawił. Jestem sprawny fizycznie, dobra pamięć. Nie choruję na żadne zapalenia. Poczułem się dużo lepiej.

    Bogdan ..., lat: 49, , Tarnów (2010-11-29)
    3 lata temu przeszedłem rozległy zawał serca. Nigdy wcześniej nie leczyłem się na żadne schorzenia. Od dwóch lat staram się systematycznie zażywać BioCardine, którą zalecił mi kardiolog. Preparat ten w znaczny sposób poprawił moje samopoczucie a co najważniejsze frakcja wyrzutowa serca nareszcie podniosła się z 21 do 45%! Na pewno w dalszym ciągu będę stosował w/w preparat, gdyż mam nadzieję, że w końcu zostanę uzdolniony do pracy.

    Paweł ..., lat: 43, , Dąbrowa Tarnowska (2010-11-19)
    Czuję się silniejszy, mam więcej energii i wigoru, ochoty do życia i sił witalnych. Stosuję 1 raz dziennie od 3 lat za namową kardiologa. Nadal będę stosował, bo warto. Dobrze przyswaja się w organizmie.

    Aleksandra ..., lat: 63, , Konstantynów Åódzki (2010-11-16)
    Preparat stosuję w celu utrzymania prawidłowego poziomu dobrego cholesterolu.

    Mieczysław ..., lat: 72, , Ciężkowice (2010-11-16)
    Preparat stosowany regularnie przez dłuższy okres czasu wpływa na utrzymanie prawidłowej pracy serca, zachowanie elastyczności stawów, poprawą samopoczucia, oraz bardzo ważne w moim przypadku poprawę prawidłowego funkcjonowania oka.

    Katarzyna ..., lat: 37, , Åódź (2010-11-12)
    Preparat podaję mojemu synkowi lat 7, który cierpi na nadpobudliwość psychoruchową. Już po dwóch miesiącach podawania efekty były bardzo zadowalające. Synek zaczął się dłużej koncentrować na danej czynności a co najważniejsze zaczął w końcu chłonąc wiedzę. Przez rok podawania udało się nadrobić wiele zaległości związanych z nauką. Jestem bardzo zadowolona z BioCardine i staram się podawać preparat już całej rodzinie jak również polecam znajomym. "Dziękuję, że Ciebie Mam".

    Janina ..., lat: 68, , Ciężkowice (2010-11-12)
    Systematyczne zażywanie produktu spełnia oczekiwania, poprawa samopoczucia, wspomaga pracę mózgu.

    Jerzy ..., lat: 82, , Mysłowice (2010-11-03)
    Jestem po drugim zawale serca i operacji, od 3 lat biorę BioCardine i stwierdzam, że samopoczucie i zdrowie mam dobre. Pomimo wieku (82 lata) i przeżyć pooperacyjnych jestem żwawy i serdecznie dziękuję za pomoc.

    Józefa ..., lat: 84, , Tarnów (2010-10-26)
    Preparat stosuję przez okres 4 lat bez przerwy. Uważam, że jest to preparat bardzo wzmacniający mięsień serca. Czuję się bardzo dobrze i silnie mimo, iż mam utrwalone migotanie przedsionków serca, żyję normalnie, mimo wieku 84 lat robię zakupy, gotuję i prowadzę dom. Pracuję w ogrodzie. Ten preparat daje mi siły.

    Jacek ..., lat: 42, , Malbork (2010-10-22)
    Przy chorobie stwardnienia rozsianego wpływ jest zauważalny.

    Czesław ..., lat: 89, , Jedlicze (2010-10-18)
    Preparat przyjmuję od około 1 roku bez przerwy. Zamierzam stosować go nadal ze względu na zauważalne zmniejszenie dolegliwości związanych z układem krążenia. Lepszą mam - mimo podeszłego wieku - pamięć. To przekłada się na ogólnie dobre samopoczucie, energię życiową, optymizm. W miesiącach zimowo - wiosennych zwiększę dawkę by nasilić efekty, ponieważ w tym okresie zazwyczaj nasilały się dolegliwości związane z krążeniem i uboższą aktywnością fizyczną.

    Halina ..., lat: 59, , Kiełpino (2010-10-05)
    Od czasu stosowania BioMarine przestałam chorować na częste zapalenie górnych dróg oddechowych. Znacznie obniżyło się zbyt duże ciśnienie krwi, pomimo stosowania innych leków, obniżających ciśnienie krwi. Jeszcze chciałam napisać. Przestały mnie boleć nogi w kostkach. Dawka: 6 kaps. BioMarine570/ dobę

    Helena ..., lat: 65, , Å»ółtynia (2010-10-04)
    Chorowałam na bardzo wysokie ciśnienie 200/110, na anginę i grypę prawie co roku. Olej ten stosuję od dwóch lat. Mój organizm się uodpornił. Ciśnienie spadło i wynosi 135/87. Zniknęła całkowicie angina i grypa. Moje serce lepiej pracuje. Preparat ten polecam każdemu, kto choruje na przewlekłe choroby. Dawka: 4 kaps. BioMarine570/ dobę

    Małgorzata ..., lat: 50, , Kraków (2010-09-23)
    Å»yjąc w ciągłym stresie w klimacie krakowskim i będąc po udarze mózgu - preparat ten podtrzymuje mnie w kondycji na 5+. Lekami naturalnymi leczę się od 10 lat, odkąd wróciłam ze szpitala. Dawka: 4-6 kaps. BioMarine570/ dobę

    Iwona ..., lat: 47, , Leszno (2010-09-21)
    Polepszyły mi się wyniki przede wszystkim żelazo (gdyż było 28, a teraz jest 110.

    Brygida ..., lat: 67, , Malbork (2010-08-20)
    Dzięki BioMarine unormował mi się rytm serca, nie chorowałam na grypę i przeziębienia.

    Marta ..., lat: 52, , Nowy Sącz (2010-08-17)
    Byłam pacjentem Poradni Hematologii. Biorąc ten preparat, moje wyniki uległy znacznej poprawie.

    Janina ..., lat: 63, , Częstochowa (2010-07-05)
    Biorę od kilku lat, zmniejszyły się duszności astmatyczne, poprawa krążenia, mniejsze bóle kręgosłupa, wyrównane mam ciśnienie krwi, ustąpiły krwawienia. Poprawił się poziom cukru we krwi.

    Ewa ..., lat: 52, , Bełchatów (2010-06-23)
    Jestem po operacji serca i zaczęłam zażywać BioMarine570 3 x 1 kaps., aby się nie przeziębiać, bo to wpływa źle na serce. Udało mi się już dwa razy uniknąć choroby - przeziębienia, mimo, że miałam pewne oznaki. Dalej biorę ten preparat.

    Adam ..., lat: 30, , Łódź (2010-05-31)
    Choruję na cukrzycę typu I od 14 lat. Preparat BioMarine570 stosuję od ok. 10 lat, dzięki temu zmniejszyła się ilość infekcji mojego organizmu, który w związku z chorobą jest osłabiony. Jest to jedyny preparat, który poprawia odporność organizmu, z tych, które są dostępne na rynku.

    Grażyna ..., lat: 51, , Katowice (2010-05-20)
    Jestem po niedokrwiennym udarze mózgu. Choroba ta bardzo wpłynęła na moją psychikę, ale odbiło się to również i na odporności. Zażywając BioMarine po ok. 2 miesiącach poczułam, że moje siły witalne zaczynają wracać. Również lepiej radzę sobie z psychiką. Polecam go właściwie każdemu, nawet zupełnie zdrowemu człowiekowi. Trzeba dbać o zdrowie.

    Ewa ..., lat: 58, , Åódź (2010-05-12)
    Moje serce nie męczy się tak szybko, lepiej się koncentruję i ogólnie czuję się spokojniejsza i silniejsza

    Jan ..., lat: 72, , Sieroszowice (2010-05-05)
    Preparat wpłynął na zmniejszenie stresu, a także na wydolność krążenia. Dużo pracuje fizycznie i moje mięśnie są wydajniejsze mimo mojego wieku.

    Małgorzata ..., lat: 46, , Warszawa (2010-04-29)
    Sądzę, iż preparat BioMarine bardzo mi pomógł. Przestałam chorować i podwyższył mi się poziom limfocytów.

    Eugeniusz ..., lat: 55, , Luboń (2010-04-12)
    Poprawił znacznie cholesterol, zmniejszył stresy, ogólnie lepiej funkcjonuje organizm (jestem po operacji kardiologicznej).

    Anna ..., lat: 38, , Zielona Góra (2010-04-01)
    Od wielu lat cierpię na niedokrwistość, słabe wyniki morfologii powodowały, że czułam się słabo i często się przeziębiałam. Od grudnia nie choruję, mam zdecydowanie lepsze wyniki badań, czuję się zdrowsza i silniejsza. BioMarine570 biorę od około pół roku.

    Maria ..., lat: 64, , Jasło (2010-03-26)
    Przeszłam dwa udary. Córka kupiła mi ten preparat i to był trafny wybór. Poczułam się lepiej, mam siłę i energię do rehabilitacji. Będę go stosować nadal, polecam innym.

    Grażyna ..., lat: 53, , Szczecin (2010-03-15)
    Chorowałam na zanik płytek krwi po zastosowaniu kapsułek bardzo poprawiły mi się wyniki krwi, samopoczucie, nie choruje, lepiej się czuję.

    Wiktor ..., lat: 0, , Łódź (2010-03-11)
    Jestem po operacji serca-zastawka aortalna + baypasy oraz po operacji aorty brzusznej - wszczepieniu protezy tzw. portki. Dlatego stosuję BioMarine, aby zwiększyć odporność swojego organizmu na infekcje. Jak do tej pory ze skutkiem zadowalającym.

    Violetta ..., lat: 0, , Sieraków (2010-02-22)
    Mam 40 lat i od dawna choruję na nadciśnienie. Preparat stosuje już 1,5 m-ca i ciśnienie się trochę normuje. Zauważyłam też poprawę w wyglądzie skóry i polecam wszystkim.

    Józef ..., lat: 0, , Sieradz (2010-02-22)
    Choruje na nadciśnienie tętnicze. Ciśnienie się ustabilizowało, nie mam żadnych bólów w piersiach. Czuję się świetnie, mam dobre samopoczucie.

    Elżbieta ..., lat: 0, , Poznań (2010-02-15)
    Choruję na małopłytkowość. Po kuracji waszym preparatem płytki wzrosły do 60, a przed kuracją miałam maksymalną ilość 40.

    Violetta ..., lat: 0, , Siemianowice Śląskie (2010-02-09)
    Odkąd wspólnie z synem (16 lat) używamy BioMarine nie przeziębiamy się, grypa nas nie dopada, mamy więcej energii i zdecydowanie poprawiły się nam wyniki krwi. Ja miałam zaniżone leukocyty a po zażyciu 1 opakowania okazało się, że wreszcie mam książkowe wyniki, przestało mi się kręcić w głowie: ... na nowo zaczęłam żyć.

    Katarzyna ..., lat: 60, , Åódź (2010-01-27)
    Mam 60 lat. Było źle, nawet bardzo, w tej chwili jest cudownie. Biorę 3 lata, polecam każdemu. Bardzo dziękuję!

    Mirosława ..., lat: 0, , Sieradz (2010-01-18)
    Zwiększył liczbę leukocytów, które po intensywnym leczeniu radio i chemioterapią były poniżej normy (1,7-2,5). Aktualnie wzrosły do 3,8.

    Bożena ..., lat: 0, , Ciechanów (2009-11-18)
    Z uwagi na niedokrwistość i częste łapanie przeziębień od kilku lat, zwłaszcza w sezonie zimowym, stosuję BioMarine570. Dzięki stosowaniu preparatu nie przeziębiam się, jestem bardziej wyciszona, mam znacznie lepszą morfologię.

    Władysława ..., lat: 0, , Jasło (2009-11-06)
    BioMarine łagodzi dolegliwości związane ze złym krążeniem - żylaki nóg.

    Mieczysław ..., lat: 0, , Kraków (2009-08-24)
    Choruję na przewlekłą, obukomorową niewydolność serca. Oprócz tego jestem po radio i chemioterapii. Zażywając regularnie BioMarine570 znacznie poprawiły się moje wyniki badań.

    Marian ..., lat: 0, , Gdynia (2009-08-18)
    We wrześniu 2008 roku dostałem zawał serca. Czytałem o różnych możliwościach wzmocnienia organizmu i tak doszedłem w internecie do BioMarine570. Jest to rewelacja. Wnet minie rok po zawale a ja czuję się świetnie, ani razu nie byłem przeziębiony i nie miałem kataru.

    Wanda ..., lat: 0, , Głogów (2005-06-04)
    biomarine570 jest naturalnym środkiem leczniczym. Ma dobre działanie uodparniające. Obniża poziom cholesterolu.

    Janina ..., lat: 0, , Sokołów Podlaski (2005-06-04)
    biomarine570 stosuję go już po raz drugi. Mam lepsze wyniki cytologiczne i morfologię.

    Filip ..., lat: 0, , Wągrowiec (2005-06-04)
    Niewydolność nerek – poziom białka, świeżych erytrocytów i kreatyniny obniżyły się. Nadciśnienie tętnicze – spadło o połowę. Cukrzyca – poziom cukru obniżył się o połowę.

    Kamila ..., lat: 0, , Lublin (2005-06-04)
    Po przyjęciu dwóch opakowań biomarine570 moje samopoczucie bardzo się poprawiło a wyniki badań morfologicznych i biochemicznych krwi uległy poprawie. Dalej będę kontynuowała przyjmowanie tego preparatu zgodnie z informacją zawartą w ulotce.

    Mariola ..., lat: 0, , Stryków (2005-06-04)
    Preparat ten bardzo mi pomógł na obniżenie ciśnienia tętniczego krwi do normalnego poziomu. Używam go również ze względu na łuszczycę i po 5 miesiącach stosowania zauważyłam zmianę.

    Helena ..., lat: 0, , Będzin (2005-06-04)
    Jestem bardzo zadowolona, bo obniżyłam sobie poziom złego cholesterolu.

    Jolanta ..., lat: 0, , Gryfino (2005-06-04)
    Preparat jest stosowany przy schorzeniach wątroby, nerek, alergii i nadciśnieniu tętniczym. Ale także dla wzmocnienia ogólnie słabej odporności organizmu.

    Helena ..., lat: 0, , Leżajsk (2005-06-03)
    Już leczę się od kwietnia, czuję się dużo lepiej, jestem silniejsza, mniej nerwowa. Cieszę się bardzo, że nie mam nadciśnienia. Ten preparat bardzo mi pomógł. Polecam go wszystkim znajomym.

    Adam ..., lat: 0, , Kraśnik (2005-06-03)
    Odczuwalne mniejsze bóle mięśniowe, lepszy przepływ krwi w nogach, stopy są cieplejsze.

    Joanna ..., lat: 0, , Kołobrzeg (2005-06-03)
    Preparat biomarine570 biorę od 2001r. Jestem po udarze mózgu i po operacji nowotworu żołądka. Choruję też na wieńcową chorobę serca. Uważam preparat ten za rewelacyjny. Skutecznie wspomaga mój układ odpornościowy. Wierzę, że pomoże mi również zwalczyć moje choroby. Polecam go znajomym.

    Radosław ..., lat: 0, , Gromadka (2005-06-03)
    Od 12 lat leczę się na nadpłytkowość, nastąpiły zmiany w szpiku, morfologia krwi wykazywała zmniejszone ilości leukocytów, trombocytów i erytrocytów, hemoglobiny i teraz wszystkie parametry mam idealne.

    Genowefa ..., lat: 0, , Poznań (2005-06-03)
    Po dłuższym stosowaniu preparatu w znacznym stopniu nastąpiła poprawa. Miał on również wpływ na obniżenie ciśnienia. Jestem z niego bardzo zadowolona.

    Stefan ..., lat: 0, , Śrem (2005-06-03)
    Preparat biomarine570 okazał się dla mnie bardzo pomocny. Bóle wieńcowe znacznie się zmniejszyły.

    Grażyna ..., lat: 0, , Siedlęcin (2005-06-03)
    Stosuję go od grudnia u swojej córki (lat 5). W znacznym stopniu poprawiły się badania krwi.

    Alicja ..., lat: 0, , Bełchatów (2005-06-03)
    biomarine570 jest wspaniałym środkiem, który wspomaga układ odpornościowy, reguluje nadciśnienie tętnicze, wzmacnia serce. Jestem bardzo zadowolona ponieważ czuję się zdrowsza. Wiem, że mogę na nim polegać.

    Wanda ..., lat: 0, , Czersk (2005-06-03)
    biomarine570 jest bardzo dobrym preparatem na ciśnienie, które miałam bardzo wysokie. Teraz gdy stosuję ten preparat ciśnienie mi się obniżyło. Paznokcie są w lepszy stanie. Mam lepszy wzrok.

    Joanna ..., lat: 0, , Lubaczów (2005-06-03)
    Jest dobrym preparatem, wspomaga mój system immunologiczny, poprawia krążenia, ulżyło w chorobie wieńcowej serca.

    Marianna ..., lat: 0, , Łódź (2005-06-03)
    Po pierwszym opakowaniu czuję się lepiej, silniejsza, rzadziej występują uderzenia gorąca. Zaczynam drugie opakowanie ponieważ choruję na chorobę wieńcową.

    Michał ..., lat: 0, , Poznań (2005-06-03)
    biomarine570 ma bardzo pozytywny wpływ na obraz krwi.

    Magdalena ..., lat: 0, , Kielce (2005-06-03)
    biomarine570 poprawił moje wyniki badań krwi (hemoglobina) oraz, jak sądzę, wzrosła moja odporność organizmu, która była dość niska.

    Stefania ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-06-03)
    Po przyjęciu dwóch opakowań biomarine570 zniknęły mi z wewnętrznych stron dłoni stwardniałe, jakby zwapniałe, żyły, które upośledzały sprawność rąk. Muszę dodać, że w międzyczasie piłam około 1,5 litra wody. Widocznym efektem przyjmowania biomarine570 jest również ustępowanie siwizny. Od 23 lat choruję na cukrzycę 2 typu.

    Teresa ..., lat: 0, , Bolesławiec (2005-06-03)
    Używam Wasz preparat przez kilka miesięcy i zaczynam się czuć znacznie lepiej. Choruję na nadciśnienie, miażdżycę, łuszczycę i często się przeziębiam.

    Irena ..., lat: 0, , Radom (2005-06-03)
    Dzięki biomarine570 czuję się lepiej, a ciśnienie się stabilizuje.

    Roman ..., lat: 0, , Pabianice (2005-06-03)
    Stosuję biomarine570 przy cukrzycy już około 4 lata. Biorę też insulinę. Mam nadciśnienie. Odkąd biorę preparat mam niższy poziom cukru we krwi, pozbyłem się nadciśnienia. Mogę wchodzić na 4 piętro a przedtem bardzo się męczyłem

    Janina ..., lat: 0, , Łódź (2005-06-03)
    biomarine570 stosuję od pięciu lat. Jestem po amputacji piersi, po zawale serca i mam zwyrodnienie kręgosłupa. Cierpiałam bardzo, odkąd zażywa, biomarine570 czuję się bardzo dobrze. Nie mam przerzutów, badanie EKG bardzo dobre i kości też coraz mniej bolą. Polecam wszystkim biomarine570.

    Bożena ..., lat: 0, , Jasło (2005-06-03)
    Przyjmowanie preparatu przynosi ulgę w dolegliwościach spowodowanych przez żylaki i owrzodzenie nóg.

    Aldona ..., lat: 0, , Kłodawa (2005-06-03)
    Preparat zaczęłam zażywać w lipcu. Zużyłam już 3 opakowania. Wcześniej stale zapadałam na choroby górnych dróg oddechowych i miałam niewydolność krążenia. Czuję znaczną poprawę.

    Antoni ..., lat: 0, , Olsztyn (2005-06-03)
    biomarine570 działa korzystnie na układ krążenia i na układ nerwowy. Usuwa też ogniska łuszczycy.

    Magdalena ..., lat: 0, , Bytom (2005-06-03)
    Bardzo pomaga w nadciśnieniu tętniczym, na choroby serca, cukrzycę, choroby systemu nerwowego oraz na infekcje. Jest niezastąpiony.

    Mirosława ..., lat: 0, , Pszczyna (2005-06-03)
    Po zażyciu jednego opakowania ciśnienie krwi się wyregulowało, a cera nabrała zdrowego wyglądu. Czuję się bardziej energiczna.

    Urszula ..., lat: 0, , Gdynia (2005-06-03)
    Brat używa biomarine570 od półtora roku z powodu raka płuc. Po chemioterapii jest poprawa. Mąż i ja mamy chorobę wieńcową. Jesteśmy silniejsi. Dawno nie miałam infekcji a wcześniej dość często chorowałam.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Katowice (2005-06-03)
    Na pewno ma właściwości osłonowe przed działaniem leków, reguluje ciśnienie krwi, obniża poziom cukru, leczy stany zapalne.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Katowice (2005-06-03)
    Na pewno ma właściwości osłonowe przed działaniem leków, reguluje ciśnienie krwi, obniża poziom cukru, leczy stany zapalne.

    Inga ..., lat: 0, , Ząbkowice Śląskie (2005-06-03)
    Preparat stosuję drugi rok, jesienią w profilaktyce infekcji. Jednocześnie ratuję nim swoje gardło (wyschnięta śluzówka) i serce - choroba wieńcowa). W ubiegłym roku brałam preparat 6 miesięcy i nawet kataru nie miałam.

    Cecylia ..., lat: 0, , Leżajsk (2005-06-03)
    To „lekarstwo” zawsze mi pomaga. Czuję się wzmocniona i to najważniejsze, że nie mam ciśnienia. Już biorę pół roku. Dziękuję i pozdrawiam.

    Alina ..., lat: 0, , Pajęczno (2005-06-03)
    Mam wadę serca oraz włókniak w piersi i dlatego zażywam preparat już od roku. Nie choruję na przeziębienia, czuję się silniejsza, a włókniak się nie powiększa.

    Anna ..., lat: 0, , Sanok (2005-06-03)
    Jestem po ciężkiej operacji serca, powoli wracam do zdrowia i biomarine570 bardzo mi pomaga odzyskać odporność. Dwukrotnie brałam zwiększoną dawkę by uniknąć infekcji i za każdym razem udało się.

    Zofia ..., lat: 0, , Lębork (2005-06-03)
    Biorę drugie opakowanie preparatu. Zauważyłam, że obniżyło mi się ciśnienie tętnicze i zwiększyła się odporność na infekcje. Mam lepsze samopoczucie.

    Hanna ..., lat: 0, , Knurów (2005-06-03)
    Po upływie 3 tygodni zażywania preparatu biomarine570 zaczęło mi się regulować ciśnienie tętnicze. Odczuwam też większą aktywność fizyczną.

    Dorota ..., lat: 0, , Katowice (2005-06-03)
    Stosowany przez 6 miesięcy był bardzo skuteczną ochroną przed chorobami górnych i dolnych dróg oddechowych. Wzmocnił kondycję, poprawił samopoczucie przy sinicznej wadzie serca.

    Jolanta ..., lat: 0, , Górki Małe (2005-06-03)
    Preparat wzmacnia organizm i jest pomocny w leczeniu choroby wieńcowej i ogólnie poprawiło się zdrowie.

    Grażyna ..., lat: 0, , Tomaszów Mazowiecki (2005-06-03)
    Choć stosuję go od niedawna widzę znaczną poprawę dotyczącą krążenia w naczyniach obwodowych nóg. Od kilku lat nogi są opuchnięte, obolałe. Teraz jest lepiej.

    Weronika ..., lat: 0, , Szczecin (2005-06-03)
    Ustały bóle w klatce piersiowej, unormowało się ciśnienie tętnicze.

    Janina ..., lat: 0, , Płock (2005-06-03)
    Z wiekiem i otyłością nabawiłam się nadciśnienia. Pojawiły się kłopoty z krążeniem. Preparat ten jest dla mnie idealny, bo jestem zainteresowana wszystkim tym co naturalne

    Alina ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-06-03)
    Jestem po zabiegu kardiochirurgicznym. Przeprowadzam kurację 4 miesięczną. Czuję się coraz lepiej.

    Danuta ..., lat: 0, , Leszno (2005-06-03)
    Kilka lat chorowałam na nadciśnienie. Często występowały zmiany alergiczne i owrzodzenia żylakowe. Obecnie nadciśnienie jest w normie a zmiany alergiczne ustąpiły.

    Magdalena ..., lat: 0, , Łódź (2005-06-03)
    Byłam osłabiona, miałam problemy z ciśnieniem i z wypadającymi włosami. Po około miesiącu stosowania problem z ciśnieniem zmalał a włosy stały się mocniejsze. Jestem zdrowsza. Dziękuję.

    Joanna ..., lat: 0, , Bytom (2005-06-03)
    Bardzo pomaga w chorobie wieńcowej, nadciśnieniu. Obniża ciśnienie krwi. Jest to bardzo dobre „lekarstwo”, które pomaga a nie ma skutków ubocznych.

    Renata ..., lat: 0, , Kryg (2005-06-03)
    Po 4 tygodniach kuracji unormowało mi się ciśnienie krwi a co najważniejsze spadł poziom cukru do normy. Zażywam tabletki na cukrzycę typu II i miałam już brać insulinę, ale po badaniach okazało się, że wyniki są rewelacyjne i nadal zażywam tabletki. To dzięki preparatowi biomarine570. Zażywam już drugie opakowanie.

    Gerard ..., lat: 0, , Lublin (2005-06-03)
    Jestem po rozległym zawale w 2003 roku. Wstawiony mam defibrylator. Badania w czerwcu 2004 wykazały, że mam też nowotwór złośliwy. Zacząłem stosować leczenie biomarine570. po zużyciu 7 opakowań nowotwór nie powiększył się. Gdy później przestałem brać nowotwór zaczął rosnąć. Mam nadzieję, że powtórzenie kuracji i zwiększenie dawki biomarine570 zatrzyma rozwój choroby.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Kościerzyna (2005-06-03)
    Preparat bardzo mi pomógł w nadciśnieniu tętniczym, którego dzięki biomarine570 całkowicie się pozbyłam.

    Hanna ..., lat: 0, , Poznań (2005-06-03)
    Płytki krwi miałam bardzo niskie. Trochę mi się podwyższyły po biomarine570.

    Teodora ..., lat: 0, , Dęblin (2005-06-03)
    Mam cukrzycę, częste infekcje dróg oddechowych, chorobę wieńcową. biomarine570 korzystnie wpływa na moje samopoczucie.

    Zofia ..., lat: 0, , Białystok (2005-06-03)
    Lepiej śpię, nie mam kłopotów z sercem. Mam też mniejsze ciśnienie tętnicze. Dziękuję za wspaniały „lek”, będę go przyjmować dalej.

    Marek ..., lat: 0, , Leszno (2005-06-03)
    Po pełnej rocznej kuracji ustąpiły migotania przedsionków i bóle brzucha w jego dolnej części.

    Linda ..., lat: 0, , Legnica (2005-06-03)
    Mam chorobę wieńcową serca, preparat przyjmuję jakiś czas i odczuwam jego dużą skuteczność. Ciśnienie się obniżyło oraz odporność wzrosła.

    Halina ..., lat: 0, , Krzeszowice (2005-06-03)
    Preparat biomarine570 poprawił wyniki badań (cholesterol i morfologia), krążenie, ustąpiła alergia. Kapsułki są łatwe do połknięcia.

    Jolanta ..., lat: 0, , Lubin (2005-06-03)
    biomarine570 jest wygodny w przyjmowaniu. Poręczne opakowanie. W okresie jego przyjmowania poprawiły się wyniki badań – zmniejszył cholesterol i trójglicerydy. Rzadziej zapadam na infekcje górnych dróg oddechowych. Mój ogólny stan fizyczny uległ poprawie.

    Michał ..., lat: 0, , Drzycim (2005-06-02)
    Preparat używam piąty miesiąc. Obniżył się poziom cholesterolu, unormował cukier. Ciśnienie utrzymuje się w normie i ogólnie dobrze się czuję. Przekonałem do tego preparatu moją żonę, gdyż mamy podobne dolegliwości.

    Maria ..., lat: 0, , Łódź (2005-06-02)
    Preparat biomarine570 biorę od dwóch lat. Od tego czasu mam lepsze wyniki badań krwi. Polecam go znajomym.

    Arnold ..., lat: 0, , Żnin (2005-06-02)
    Preparat zacząłem brać niedawno. Miewałem wysokie ciśnienie krwi, co skończyło się ciężkim zawałem serca. Mam nadzieję, że biomarine570 pomoże mi w powrocie do zdrowia tak jak kiedyś mojej żonie.

    Ryszard ..., lat: 0, , Przemyśl (2005-06-02)
    Jestem dyplomowanym fitoterapeutą. biomarine570 najpierw wytestowałem na sobie w ciągu trzech miesięcy. Uzyskałem znakomity postęp w leczeniu szczególnie wieńcówki oraz cukrzycy typu II. Rozpocząłem aplikować go moim pacjentom i uzyskuję bardzo dobre wyniki – nawet przy zakrzepowym zapaleniu żył.

    Remigiusz ..., lat: 0, , Kobylanka (2005-06-02)
    Jestem po zawale serca i by-passach. Pracuję na statku i moja kondycja jest niezbędna do wykonywania takiej pracy. Å»ona kupiła biomarine570 a ja regularnie zażywam 9 kaps. dziennie. Czuję się dobrze i wszystkim polecam ten bezcenny preparat.

    Kazimiera ..., lat: 0, , Sulmierzyce (2005-06-02)
    Choruję na chorobę wieńcową, nadciśnienie tętnicze, zwyrodnienie stawów i alergię. Zużyłam 6 opakowań i czuję się znacznie lepiej. Bóle serca ustąpiły.

    Bogna ..., lat: 0, , Kobylanka (2005-06-02)
    Preparat stosuję drugi rok i czuję się świetnie. Mój mąż jest po zawale i by-passach i także zażywa biomarine570. Osiągnęliśmy lepsze wyniki niż się spodziewaliśmy.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Pleszew (2005-06-02)
    To wspaniały preparat. Choruję na nadczynność tarczycy. Byłam bardzo nerwowa. Teraz wyciszyłam się, unormowało się ciśnienie i ustało kołatanie serca.

    Zuzanna ..., lat: 0, , Wągrowiec (2005-06-02)
    Biorę preparat od 3 miesięcy. Bardzo bolały mnie nogi i kręgosłup w okolicy krzyżowo biodrowej. Miałam także nadciśnienie. Bóle nóg zmniejszyły się dość znacznie, podobnie jak kręgosłupa. Ciśnienie także obniżyło się. Ogólnie czuję się silniejsza.

    Mariola ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-06-02)
    Stosuję profilaktycznie od 6 miesięcy celu wspomagania układu odpornościowego oraz serca – arytmia. Czuję się o „niebo” lepiej po zastosowaniu tego preparatu.

    Grażyna ..., lat: 0, , Łabiszyn (2005-06-02)
    Preparat biomarine570 bardzo obniżył mi cholesterol. Wyrównał poziom dobrego i złego, na co nie miały wpływu nawet tabletki i dieta.

    Janusz ..., lat: 0, , Warszawa (2005-06-02)
    biomarine570 pomaga mojej żonie zwiększyć odporność organizmu na przeziębienia. Ze względu na swoje unikalne właściwości mnie także pomaga w leczeniu choroby wieńcowej.

    Gabriela ..., lat: 0, , Dąbrowa Górnicza (2005-06-02)
    Dziękuję serdecznie za ten preparat. Jest bardzo potrzebny. Biorąc go nie dostałam zawału serca, a był już bardzo blisko. Choruję na nadciśnienie tętnicze od 10 lat.

    Aldona ..., lat: 0, , Toruń (2005-06-02)
    Preparat stosuję w celu zwiększenia odporności i zwiększenia poziomu leukocytów we krwi.

    Ewelina ..., lat: 0, , Warszawa (2005-06-02)
    Dzięki biomarine570 znacznie poprawiły się wyniki badań biochemicznych krwi.

    Henryka ..., lat: 0, , Jasło (2005-06-02)
    Przyjmowanie preparatu łagodzi dolegliwości związane z żylakami i owrzodzeniem nóg.

    Barbara ..., lat: 0, , Szczecin (2005-06-02)
    Przyjmowanie biomarine570 spowodowało poprawę wyników badań krwi i wzrost wagi ciała.

    Julia ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-06-02)
    Po dwumiesięcznej kuracji obniżył się poziom cholesterolu oraz trójglicerydów z 200 na 150. Podniosło się stężenie HDL i obniżył poziom LDL. Poprawiło się także moje ogólne samopoczucie.

    Zofia ..., lat: 0, , Świdnik (2005-06-02)
    Jestem po dwóch zawałach serca oraz zabiegu angioplastyki. Ponadto leczę się na cukrzycę. Pragnę nadmienić, że po zużyciu jednego opakowania biomarine570 mój stan zdrowia w znacznym stopniu poprawił się.

    Aniela ..., lat: 0, , Kocmyrzów (2005-06-02)
    Będąc w sanatorium w Busku dowiedziałam się o preparacie biomarine570. Kupiłam go i postanowiłam używać, ponieważ mam problemy z krążeniem, oddychaniem, nerwami i cholesterolem.

    Bożena ..., lat: 0, , Leżajsk (2005-06-02)
    Preparat biomarine570 używam trzy miesiące. Jestem chora na cukrzycę, miażdżycę, nadciśnienie tętnicze i reumatyzm. Preparat ten jest mi pomocny w tych chorobach, znacznie lepiej się czuję.

    Anita ..., lat: 0, , Lębork (2005-06-02)
    Zaczęłam zażywać biomarine570 w okresie rehabilitacji po operacji chirurgicznego usunięcia żylaków na nogach. Szybko doszłam do zdrowia, a okres wiosenny przechodzę w dobrym samopoczuciu i bez przeziębień, które kiedyś dość często mi dokuczały.

    Renata ..., lat: 0, , Rybnik (2005-06-02)
    biomarine570 jest bardzo dobry na stres, obniża ciśnienie oraz reguluje poziom cukru.

    Henryk ..., lat: 0, , Warszawa (2005-06-02)
    biomarine570 zwiększa odporność i wzmacnia układ krążenia.

    Andrzej ..., lat: 0, , Suvha Beskidzka (2005-06-02)
    Preparat biomarine570 stosuję na obniżenie cholesterolu i nadciśnienie tętnicze. Widoczne są efekty – stopniowo jedno i drugie wraca do normy. Preparat stosuje też mój 12-letni syn. Odkąd zażywa preparat jego odporność na choroby wzrosła.

    Jacek ..., lat: 0, , Łowicz (2005-06-02)
    Znaczne zwiększenie wydolności fizycznej, zmniejszenie objawów niekorzystnych ze strony układu krążenia. Poprawa pamięci.

    Sergiusz ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-06-02)
    Ciśnienie miałem 160/110, odkąd biorę biomarine570 spadło i obecnie utrzymuje się na poziomie 130/70.

    Michał ..., lat: 0, , Poznań (2005-06-02)
    Preparat stosuje chłopiec (12 lat) z bielactwem nabytym. Od pół roku nie pojawiły się nowe plamy, a trzy małe plamki umiejscowione obok siebie znikły. Chłopiec jest nerwowy i choruje także na serce – zespół wypadania płatków zastawki mitralnej.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Pabianice (2005-06-02)
    Chętnie sięgam po naturalne środki i suplementy wspomagające ogólną sprawność organizmu, ponieważ od dziecka mam problem ze stawami i anemią. W wieku 43 lat miałam także duże problemy z sercem, ale udało mi się je pokonać. Od 40 roku życia systematycznie i bardzo szybko spada sprawność moich stawów i pogarsza się stan kości (tak wskazują badania densytometryczne), dlatego zmuszona jestem do wspomagania codziennej diety innymi środkami. Biorąc biomarine570 ja i moje dzieci nie chorujemy na infekcje górnych i dolnych dróg oddechowych w trakcie kuracji. Z olejów rybnych dostępnych na polskim rynku biomarine570 ma najlepsze właściwości i daje efekt zdrowia.

    Włodzimierz ..., lat: 0, , Munina (2005-06-02)
    Mam 85 lat, choruję na miażdżycę, brałem różne leki. Miałem zaawansowane stadium miażdżycy, dwa palce cały czas mi ropiały. Konieczne było zażywanie środków przeciwbólowych żeby zasnąć. Teraz czuję się dużo lepiej, palce nie ropieją, bóle ustąpiły. Naprawdę czuję się wspaniale.

    Stanisława ..., lat: 0, , Katowice (2005-06-02)
    biomarine570 ma bardzo dobrą opinię wśród lekarzy. Moja córka, która ma 42 lata zażywa go, bo zalecił jej lekarz. Ja mam zmiany miażdżycowe i dlatego także biorę biomarine570, z nadzieją, że mi pomoże w leczeniu.

    Ludwik ..., lat: 0, , Szczecin (2005-06-02)
    Po miesięcznym stosowaniu biomarine570 odczuwam znaczną poprawę zdrowotną. Cierpię na skutki wylewu, nadciśnienie, jaskrę oraz mam słabą odporność organizmu

    Barbara ..., lat: 0, , Szczecin (2005-06-02)
    Stosuję biomarine570 od dłuższego czasu z przerwami wakacyjnymi. W tych okresach są wyraźnie lepsze wyniki badań krwi.

    Danuta ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-06-02)
    biomarine570 to eliksir młodości i zdrowia. Zwiększa odporność organizmu. Poprawia samopoczucie i koncentrację. Łagodzi przebieg chorób. Poprawia funkcjonowanie układu krążenia, wzroku i słuchu.

    Stefan ..., lat: 0, , Gostyń (2005-06-02)
    W cukrzycy ii stopnia nastąpiła znaczna poprawa. Mam ograniczoną wydolność naczyń wieńcowych, a po rozpoczęciu terapii preparatem nastąpiła poprawa samopoczucia.

    Lucyna ..., lat: 0, , Radomsko (2005-06-02)
    Jestem bardzo schorowaną osobą – serce, dyskopatia, okropne dolegliwości związane ze zmianą pogody. Å»yję dzięki biomarine570.

    Janina ..., lat: 0, , Słupsk (2005-06-02)
    Po dwumiesięcznej kuracji zdecydowanie lepsze samopoczucie i znaczne zmniejszenie kłopotów z nadciśnieniem.

    Barbara ..., lat: 0, , Leszno (2005-06-02)
    Choruję na niedotlenienie mózgu, niewydolność krążenia, owrzodzenie podudzi. Po stosowaniu biomarine570 czuję się lepiej. Często miałam uczulenie, obecnie nie pojawia się ono.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Imielin (2005-06-02)
    Jestem cukrzykiem więc biomarine570 reguluje mój poziom cukru. Ustabilizowało się także ciśnienie, rany po operacji zagoiły się szybko.

    Janusz ..., lat: 0, , Pienięzno (2005-06-02)
    Dzięki biomarine570 unormowało się ciśnienie krwi i mam lepsze samopoczucie.

    Jacek ..., lat: 0, , Warszawa (2005-06-02)
    biomarine570 pomógł mojemu znajomemu doprowadzić ciśnienie tętnicze do normy i polepszyć samopoczucie. On polecił mi ten środek. Przeszedłem zapalenie mięśnia sercowego i dbam o utrzymanie układu krążenia w sprawności. Oceniam, że biomarine570 daje dobre efekty.

    Daniela ..., lat: 0, , Skierniewice (2005-06-02)
    Przechodzę terapię na nadciśnienie tętnicze i alergię. Stosując biomarine570 odczuwam silniejsze oddziaływanie leków terapii podstawowej. Jestem przekonana o skuteczności biomarine570.

    Ewelina ..., lat: 0, , Bogucin (2005-06-02)
    Preparat dostałam od znajomej. Choruję na serce, mam nadciśnienie, cukrzycę. biomarine570 pomógł mi na, tyle, że mogę normalnie chodzić, spadł mi cukier i czuję się lepiej.

    Stanisława ..., lat: 0, , Warszawa (2005-06-02)
    biomarine570 wzmacnia i uodparnia. To wspaniały preparat. Używam go po zawale już od kilku lat.

    Jowita ..., lat: 0, , Warszawa (2005-06-02)
    biomarine570 jest preparatem wspomagającym przy leczeniu podwyższonego ciśnienia. Po 6 dniach stosowania ciśnienie zauważalnie spadło.

    Grażyna ..., lat: 0, , Płoty (2005-06-02)
    Czuję się o niebo lepiej, miałam kłopoty z sercem, kołatania. Teraz biomarine570 mi pomaga i mogę pracować dłużej i wydajniej.

    Anna ..., lat: 0, , Nowogard (2005-06-02)
    Mam sporo problemów zdrowotnych: nadciśnienie, niedotlenienie mięśnia sercowego, nieprawidłowość pracy tarczycy. Ponadto mam chory woreczek żółciowy, wątrobę, śledzionę, słaby wzrok. Dotychczas zużyłam dwa opakowania i czuję znaczną poprawę w obrębie wymienianych niedomagań. Preparat będę zażywać nadal.

    Anita ..., lat: 0, , Łódź (2005-06-02)
    biomarine570 biorę dopiero dwa tygodnie i czuję się lepiej. Mam lepsze samopoczucie. Używam go, aby zmniejszyć poziom cholesterolu i aby uchronić się przed miażdżycą i chorobą wieńcową

    Teresa ..., lat: 0, , Radom (2005-06-02)
    Mam 83 lata i jestem inwalidką I grupy. Jestem po licznych operacjach i po dwóch zawałach serca. To, że żyję, chodzę i mam jasny umysł zawdzięczam biomarine570. To najlepszy preparat na świecie. Wzmacnia organizm i reguluje wszystko.

    Iwona ..., lat: 0, , Odrzywół (2005-06-02)
    O preparacie dowiedziałam się od lekarza. Po pierwszej kuracji czułam się znakomicie, pełna wigoru. Problemy z sercem stały się mniej dokuczliwe.

    Eryk ..., lat: 0, , Kobylanka (2005-06-02)
    Preparat zażywam systematycznie. Jestem po zawale i by-passach. Czuje się dobrze mam kondycję. Potencja płciowa stuprocentowa. Wiele osób zadaje mi pytanie co robię, że mam taką energię. Ja odpowiadam - biomarine570 i dużo pracy fizycznej.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Olsztynek (2005-06-02)
    Kurację rozpoczęłam po zebraniu pozytywnych danych o preparacie. Polecają go kardiolodzy. Ja mam problem z niedotlenieniem mięśnia sercowego i nadciśnieniem. Biorę leki, które skutecznie działają ale mają działania uboczne – szczególnie narażone są nerki i wątroba. Staram się zatem leczyć specyfikami naturalnymi.

    Gabriela ..., lat: 0, , Łódź (2005-06-02)
    Po trzecim opakowaniu biomarine570 poprawiły się wyniki mojej bardzo rozchwianej morfologii, która dawała podejrzenie nowotworowe.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Szczecin (2005-06-02)
    Jestem genetycznie obciążony chorobą serca ze strony matki, a płuc ze strony ojca. Od roku biorę biomarine570 widzę poprawę mojego zdrowia.

    Rozalia ..., lat: 0, , Bogucin (2005-06-02)
    Preparat poleciła mi wasza stała klientka a moja znajoma. Choruję na serce i cukrzycę. Od kiedy w lutym zaczęłam brać preparat biomarine570 bardzo mi się polepszyło. Teraz mogę w miarę normalnie funkcjonować.

    Leokadia ..., lat: 0, , Czersk (2005-06-02)
    biomarine570 jest dobrym środkiem na nadciśnienie. Od półtora miesiąca zażywam go i moje bardzo wysokie ciśnienie obniżyło się. Czuję się dobrze.

    Stanisława ..., lat: 0, , Malbork (2005-06-02)
    Od 2 lat stosuję preparat. Efekt jest znakomity. Objawy alergii ustąpiły, zmniejszyła się też arytmia serca.

    Albina ..., lat: 0, , Bytom (2005-06-02)
    biomarine570 jest bardzo pomocny w nadciśnieniu tętniczym, chorobie serca, cukrzycy i SM. Zażywam go już bardzo długo i pomaga mi.

    Renata ..., lat: 0, , Strzegom (2005-06-02)
    Biorę biomarine570 po konsultacji z kardiologiem przed operacją wszczepienia zastawki serca i celem oczyszczenia organizmu oraz wzmocnienia go.

    Adrianna ..., lat: 0, , Reda (2005-06-02)
    Preparat biomarine570 jest tak wspaniały, jakby stworzony specjalnie dla mnie. Choruję na serce mam problemy z podwyższonym ciśnieniem, a raczej wciąż skaczącym ciśnieniem, złym krążeniem. Dotychczas brałam kilka różnych leków na te schorzenia. Dziś mogę te leki zastąpić biomarine570, który dodatkowo osłoni żołądek.

    Barbara ..., lat: 0, , Strzegom (2005-06-02)
    Stosowany od początku maja, miesiąc przed operacją na serce. Operacja była 25.05.04r. Obecnie jest to już trzecie opakowanie. Preparat stosowany za zgoda kardiochirurga celem wzmocnienia organizmu, oraz odbudowy obrazu krwi.

    Lucyna i Adam ..., lat: 0, , Bolesław (2005-06-02)
    Preparat pomaga w uregulowaniu ciśnienia. Chorujemy na miażdżycę. Ogólnie widoczna jest poprawa, lepsze samopoczucie, nie tak gwałtowne ataki arytmii.

    Ilona ..., lat: 0, , Legnica (2005-06-02)
    Preparat biomarine570 pomógł mi w leczeniu nadciśnienia, choroby wieńcowej, nie przeziębiam się tak często jak kiedyś, nie mam już anginy, którą wcześniej miałam bardzo często. Dużo lepiej się czuję. Teraz zaczął zażywać też mój mąż, polecam go również znajomym.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Warszawa (2005-06-01)
    Jestem po zawale i mam niewydolność krążenia. Stosuję preparat od roku i moje dolegliwości ze strony układu krążenia ustępują.

    Bogdan ..., lat: 0, , Sanok (2005-06-01)
    Doskonały preparat, bardzo łatwy w użyciu. Choruję na cukrzycę II typu i mój poziom cukru uregulował się i teraz pozostaje w granicach normy. Zmniejszyły się także problemy z prostatą. Osłabły także bóle wieńcowe w okolicy serca.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Łambinowice (2005-06-01)
    Dzięki biomarine570 unormowało się moje nadciśnienie.

    Filip ..., lat: 0, , Stare Juchy (2005-06-01)
    Stosuję preparat od dwóch miesięcy i już są widoczne efekty mojej kuracji – poprawiły się wyniki badań laboratoryjnych. Zwiększyła się ilość płytek krwi oraz leukocytów, których był niedobór. Ze względu na niewydolność wątroby mam też osłabiony układ immunologiczny i nie mogę przyjmować żadnych leków przeciw infekcjom.

    Renata ..., lat: 0, , Sanok (2005-06-01)
    Po czteromiesięcznej kuracji biomarine570 czuję się znacznie lepiej. Moja choroba wieńcowa nieco osłabła, i spadło ciśnienie, z którym miałam zawsze kłopoty.

    Halina ..., lat: 0, , Tarnów (2005-06-01)
    Choruję od paru lat na napadowe migotanie przedsionków serca. Już po pierwszym miesiącu zażywania preparatu migotanie nie jest tak silne jak przedtem.

    Lidia ..., lat: 0, , Brzeg Dolny (2005-06-01)
    biomarine570 pomógł mi, gdy chorowałam na zapalenie żył. Ustabilizował się także poziom cukru we krwi.

 

Jeżeli chcesz pomóc w ratowaniu zdrowia i życia bliskim Tobie osobom „Wyślij Stronę”.