Opinie - Marinex International
Marinex International

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

Opinie pacjentów

Każda z tych opinii jest autentyczna i oryginał każdej z nich jest przechowywany w archiwum naszej firmy.

Opinie - Choroby kości i stawów: w tej kategorii jest 284 opinii.

    Izabela ..., lat: 34, , Gdańsk (2019-01-17)
    Od 33 lat cierpię na kamicę nerkową, zapalenie nerek, nefropatię IGa, a w 2016 zdiagnozowano tocznia układu. Moje stawy są w opłakanym stanie, senność, brak energii itd..Odkąd stosuję BioMarine1140 ból stawów ustąpił, mam więcej energii fizycznej ale i psychicznej. Wreszcie jestem w stanie samodzielnie funkcjonować.Również problemy skórne znacznie się poprawiły. Dawkowanie BioMarine1140: 6 kapsułek/dobę. Okres dawkowania :1 rok

    Karolina ..., lat: 30, , (2018-06-19)
    BioMarine zaczęłam stosować, kiedy wykryto u mnie reumatoidalne zapalenie stawów. Początkowo przyjmowałam 3 razy dziennie po 2 kapsułki. Moja odporność zwiększyła się, rzadziej choruję. Przede wszystkim objawy RZS zniknęły. Dawkowanie BioMarine1140: 6 -2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 2 lata

    Teresa ..., lat: 61, , Sosnowiec (2017-05-30)
    BioMarine 570 stosuję od 2 lat. Mąż stosował dużo wcześniej. Obecnie stosuję 4 kapsułki dziennie. Choruję na osteoporozę oraz często się przeziębiam. Odkąd stosuję BioMarine ból kości zmniejszył się i zapomniałam jak wygląda ból gardła i katar. Będę nadal stosowała bez przerw i polecała innym. Dawkowanie BioMarine570: 4 kapsułki/dobę Okres stosowania: 2 lata

    Elżbieta ..., lat: 65, , Kraków (2017-03-28)
    Przez 8 lat byłam leczona metotreksatem aż do 08/2012 ze względu na ogólny stan zapalny (zesztywniające zapalenie stawów) Moje Ig…były na dolnej granicy normy. Lekarz dermatolog zalecił mi odbudowanie odporności. Stosowałam przez okrągły rok, następnie od października do końca marca. Już się nie leczę reumatologicznie, od tego czasu nie biorę żadnych leków i nie byłam u reumatologa. Dawkowanie BioMarine570: 2kapsułki/dobę. Okres stosowania: 5 lat

    Maria Magdalena ..., lat: 58, , Ostrowite (2017-03-02)
    Od wielu lat choruję na stwardnienie rozsiane (SM), a w 2009r wykryto u mnie czerniaka w oku, którego zoperowano. Podczas kontroli u okulisty P.Doktor zaleciła mi BioMarine1140. Zgodziłam się i zauważyłam znaczną poprawę samopoczucia, wyników badań krwi (są dobre od dłuższego czasu), a co najważniejsze nie mam rzutów choroby. To ja mam stwardnienie, ale stwardnienie nie ma mnie. Pozdrawiam. Dawkowanie: 2 kapsułki/dobę Okres stosowania: 6 lat

    Grażyna ..., lat: 52, , Police (2017-01-31)
    BioMarine1140 stosuję od czerwca 2012r - 4 kapsułki/dobę od jesieni do wiosny i po 2 kapsułki latem. Choruję od dzieciństwa na zapalenie stawów biodrowych. Ból się zmniejszył i jestem sprawniejsza. Posiadam więcej energii i lepszą pamięć oraz koncentrację. Cera i skóra prawie bez zmarszczek, włosy i paznokcie jakby odżyły na nowo. Odporność się poprawiła tak, że prawie nie choruję. Polecam znajomym i dalej będę zażywać nieustannie BioMarine1140. Dawkowanie BioMarine1140: 4kapsułki/dobę. Okres stosowania: 4 lata

    Małgorzata ..., lat: 48, , Zabrze (2016-12-22)
    Chciałam utrzymać dobrą odporność i spróbować coś innego niż tran, który dotąd przyjmowałam. Stosuję BioMarine od września do kwietnia. Mam taką odporność, że niczym się nie zarażam, a także zaczęły znikać zgrubienia stawów policzkowych. Przyjmuję po 4 kapsułki/dobę. W czasie dużych infekcji -po 6 kapsułek. Zamierzam nadal stosować BioMarine. Dawkowanie BioMarine1140: 4kapsułki/dobę Okres stosowania: 1,5 roku

    Teresa ..., lat: 64, , Gdańsk (2016-10-11)
    Od 34 lat zmagam się z chorobą RZS. Jest to choroba postępująca i bolesna, a w/g lekarzy nieuleczalna. Będąc na rencie inwalidzkiej próbowałam bezskutecznie znaleźć pomoc u lekarzy reumatologów. Z desperacją zaczęłam szukać innych rozwiązań. Wtedy moja przyjaciółka powiedziała mi o BioMarine. Zaczęłam go stosować ok. 6-7 lat temu. Najpierw BioMarine570, a później BioMarine1140 2x1 i nie przestanę go stosować bo jest rewelacyjny! W tej chwili mam w sobie tyle pozytywnej energii, że jestem w stanie nareszcie realizować swoje marzenia i ...

    Elżbieta ..., lat: 58, , Łódź (2016-10-04)
    BioMarine570 stosuję od lipca 2015r. Bardzo pomógł mi w reumatoidalnym zapaleniu stawów. Mój stan zdrowia znacznie się polepszył od kiedy stosuję BioMarine. Stosuję jak polecił lekarz naprzemiennie : 3x dziennie 1 kapsułkę przez 3 m-ce, później 6xdziennie 1 kapsułkę przez 2 tygodnie. Będę go nadal stosować! Dawkowanie BioMarine570: naprzemiennie -3kapsułki/dobę; 6 kapsułek/dobę Okres stosowania : 1 rok

    Andrzej ..., lat: 63, , Katowice (2016-05-24)
    BioMarine biorę od 2005r (zdiagnozowano u mnie stwardnienie rozsiane, pierwszy rzut był już w 1997r) Od kiedy miałem ostatni rzut systematycznie biorę po 4 kapsułki dziennie (rano 2 szt. i wieczorem -2szt.) Będę go brał systematycznie nadal. Kiedy stawałem na komisję lekarską w 2013 roku poprzedzoną rezonansem magnetycznym okazało się, że SM jest w stanie uśpienia. Dawkowanie BioMarine570: 4kapsułki/dobę. Okres stosowania: 10 lat.

    Bożena ..., lat: 58, , Płock (2016-01-08)
    Borykam się od dwóch lat z przewlekłymi bólami kolana - stany zapalne i nie tylko. Od dwóch miesięcy stosuję BioMarine1140. Zauważyłam znaczącą poprawę przy moich problemach. Będę stosowała go nadal, jest rewelacyjny. Dziękuję. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania - 2 miesiące.

    Izabela ..., lat: 41, farmaceuta, Łódź (2015-12-01)
    Po około trzech tygodniach stosowania BioMarine1140 znacznie zmniejszyły się bóle kręgosłupa, które dokuczały mi nawet w czasie snu. Zupełnie ustąpiły bóle stawów nieznanego mi pochodzenia. Zauważyłam także poprawę stanu mojej skóry. Zginęły krostki i małe odczyny alergiczne na mojej twarzy. Poprawił się koloryt, skóra nabrała blasku. Dawkowanie BioMarine1140: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 4 tygodnie.

    Nie odczuwam już żadnych dolegliwości związanych z kręgosłupem. W trakcie upałów z racji stosowania klimatyzacji w ...

    Barbara ..., lat: 73, , Siemianowice (2015-04-27)
    BioMarine570 pomaga mi w codziennym utrzymaniu sprawności fizycznej. Wpływa również korzystnie na stan mojego przygotowania do czekającej mnie w maju operacji endoprotezy kolana. Po potrąceniu przez samochód mój stan zdrowia znacznie się pogorszył, miewałam również lęki i stany załamania nerwowego. Systematyczne przyjmowanie preparatu jest dla mnie bardzo ważne, choć muszę przyznać, że bardzo dla emeryta kosztowne

    Urszula ..., lat: 30, , Działdowo (2015-01-22)
    Stosuję BioMarine570, ponieważ choruję na reumatyzm, który niszczy stawy i również stosowane w tej chorobie sterydy powodują osteoporozę, dlatego biorę 2 kapsułki BioMarine570 dziennie od maja 2014 roku. Moje kości stały się mocniejsze. BioMarine570, skutecznie zapobiega powstaniu u mnie osteoporozy, dlatego biorę go codziennie i zamierzam kontynuować jego przyjmowanie.

    Małgorzata ..., lat: 41, , Gdańsk (2013-07-15)
    Stosuję preparat od kilku lat z powodu leukopenii. Polecił mi go lekarz reumatolog. Stosuję go 3 razy dziennie po 2 kapsułki. Już po 3 tygodniu wyniki tak się poprawiły,że pani doktor była zaskoczona. Od tego czasu polecam go wszystkim znajomym i moim pacjentom. Dawka:6 BioMarine570

    Beata ..., lat: 40, , Legionowo (2013-05-13)
    Odkąd stosuję BioMarine570 znacznie zmniejszyły się moje bóle stawów i kości. Mam też I grupę cytologii (wcześniej zawsze miałam II grupę). Ogólnie czuję się lepiej i chyba już nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez BioMarine. Gorąco polecam. Dawka: 4 BM570

    Władysława ..., lat: 88, , Kraków (2013-02-20)
    Ból stawów- kolana, ręce, ramiona. Znaczna ulga od bólu. Od 6 miesięcy 3 razy 1 kaps. dziennie. Stosowanie ciągłe. Będę nadal stosować ten preparat ze względu na poprawę. Dziękuję za efekty. Dawka:3 BM570/

    Małgorzata ..., lat: 56, , Rybnik (2013-01-08)
    Moja choroba to zwyrodnienie stawów . Po zażyciu 5 op. do grudnia 2012 r. przestały mnie boleć kolana, dobry wynik prób wątrobowych. Będę stosować go nadal. Dawka:4 BM570

    Ewa ..., lat: 44, , Gniezno (2012-01-20)
    BioMarine stosuję od ponad roku bez przerwy. Z zaleceń lekarza. Będzie to trwało nieprzerwanie, moje dawki to 2 x dziennie po 2 kaps. Dokładnie po roku efekt przyjmowania jest dopiero widoczny. Pani Doktor była bardzo zadowolona z efektów. Choruję na RZS. Był to pierwszy suplement wprowadzony oprócz diety. Polecam wszystkim. 4kaps.BM570/dziennie

    Wanda Joanna ..., lat: 87, , Łódź (2012-01-18)
    BioMarine570 używam od 10 lat, w lecie 3 a w zimie 4 kapsułki. Po operacji nowotworowej szyjki macicy osłabiła mi się odporność. Już od września aż do kwietnia nieustannie chorowałam na przeziębienia. Od młodych lat b. często chorowałam na zapalenie nerwu wzroku - lewe oko 8 razy, prawe - raz. Poza tym od 10 lat choruję na RZS. Od momentu kiedy moja internistka poleciła mi BioMarine570, to znaczy około 10 lat wstecz znacznie rzadziej choruję na wszystkie z wymienionych chorób. W ubiegłą zimę ani razu nie leczyłam się na anginę czy g...

    Bronisław ..., lat: 85, , Morąg (2011-11-18)
    Stosuję BM dlatego, że czuję znaczną ulgę w schorzeniach reumatycznych. Poprawiła się funkcja serca, nawet dolegliwości cukrzycowe są mnie odczuwalne, preparat ma również wpływ na oczy i cerę Dawka:4kaps.BM570/dz.

    Zofia ..., lat: 64, , Lubawa (2011-10-25)
    Mam 64 lata od ponad 25 choruję na RZS. Mam też kłopoty z sercem. Obydwie choroby wymagają brania sporej ilości leków, przez co mam również kłopoty z żołądkiem. Od córki dostałam w prezencie rok temu BM i odkąd go biorę (2x2 dziennie) czuję się o wiele lepiej. Nawet lekarze byli zdziwieni faktem, iż RZS przestał postępować tak szybko jak atakował zwłaszcza moje stawy dłoni i stóp. Palce mam bardzo powykrzywiane. Serce też jakby się ustabilizowało. Bardzo Wam dziękuję. Mój wnuczek ma astmę, postanowiła...

    Henryk ..., lat: 64, , Otwock (2011-09-26)
    Mam reumatologiczne zapalenie stawów. Od 3 lat stosuję BM 2 x 2 kaps. bez przerw. Stany bólowe całkowicie ustały, nie choruję na przeziębienia,poprawiły się wyniki badań Dawka: 4 kaps/dz.

    Agnieszka ..., lat: 42, , Mielec (2011-08-22)
    Stosuję BM570 już 2 lata z przerwami przez okres wakacyjny i przez miesiąc w lutym. Nie przeziębiam się, czuję się dobrze i poprawiły mi się wyniki krwi - WBC z 11 na 8. Będę dalej używać ten preparat od września, gdyż mam parodontozę i bardzo mi zależy, aby poprawić stan moich dziąseł i skóry - cery. Zastanawiam się czy w tej sytuacji nie zwiększyć dawki? Bardzo proszę o poradę. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Alicja ..., lat: 45, , Grudziądz (2011-03-29)
    Używam ten produkt od wielu lat w celu profilaktycznym zwłaszcza w okresach wiosennym i jesienno - zimowym, chodzi tutaj oczywiście o odporność. Okresowo miałam bóle kręgosłupa i kości. Teraz ich nie mam. Zauważyłam, że mam ładniejszą cerę, wzmocnione paznokcie i włosy. Nie choruję. Preparat BioMarine570 używam 2x2 kapsułki. Jest najbardziej skuteczny ze wszystkich preparatów. Polecam. Dawka: 4kaps.BM570,1kaps.BM1140 / dobę

    Lucyna ..., lat: 59, , Giżycko (2011-03-02)
    BioMarine570 zaczęłam stosować w niedługim czasie po zdiagnozowaniu u mnie RZS. Natężenie bólów stawowych zmniejszyło się już po 3 miesiącach stosowania preparatu. Stosuję go od 3 lat z przerwami. Dawka dzienna wynosi 3 kapsułki. Będę nadal stosować preparat. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Joanna ..., lat: 45, , Puławy (2011-02-04)
    Zalecano stosowanie BioMarine z powodu choroby kręgosłupa. Jednocześnie okazało się, że objawy, które występowały z powodu alergii zupełnie ustąpiły lub nie wymagały interwencji lekarza. Alergia wziewna ustąpiła, ale BioMarine stosujemy dalej z powodu choroby kręgosłupa. Dawka: 2kaps.BM570 / dobę

    Stefan ..., lat: 40, , Miechów (2011-02-03)
    Choruję na ZZSK. Co tydzień biorę zastrzyk Enbrel 50mg. Mój organizm był osłabiony, podatny na infekcje. Próbowałem wszystkiego. Reklamy kusiły wszystkim co było związane z odpornością (gdyż w moim przypadku przy zastrzykach odporność jest bardzo niska). Dopiero lekarz u, którego się leczę polecił mi BioMarine570 2 tabletki na czczo przez 3 miesiące, 1 miesiąc przerwy. Biorę już drugi miesiąc i efekty są powalające. To cud, rewelacja, brak słów. Dawka: 2kaps.BM570 / dobę

    Maria ..., lat: 72, , Czeladź (2011-02-01)
    Czuję się bardziej odporna. Nie musiałam w minionym roku używać antybiotyków. Stan moich kości też się poprawił dzięki BioMarine. Dawka: 4kaps.BM570 /dobę

    Lucyna ..., lat: 58, , Giżycko (2010-07-15)
    Stosuję BioMarine dopiero pół roku, a moja odporność znacznie się poprawiła. Obserwuje także poprawę, jeżeli chodzi o bóle stawowe. Są one zdecydowanie słabsze. Choruję od 3 lat na RZS.

    Mirosława ..., lat: 0, , Warszawa (2010-02-15)
    Rok temu kupiłam pierwsze opakowanie BioMarine. Zachęciły mnie do tego wypowiedzi internautów. Już 10 lat choruję na RZS - co oznacza, że mój system odpornościowy funkcjonuje wadliwie, a ponadto po poważnej operacji czułam się nadmiernie osłabiona - postanowiłam się ratować. I choć nastawiona byłam sceptycznie, okazało się, że preparat zadziałał. Zmniejszyły się bóle stawów, zniknęły opuchlizny, nie przeziębiam się, zauważalnie poprawiła się koncentracja.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Toruń (2005-05-30)
    Po około 11 tygodniach zaczęłam odczuwać poprawę wyglądu skóry. Zmniejszyły się też bóle reumatyczne.

    Grażyna ..., lat: 0, , Goleniów (2005-05-30)
    Choruję na cukrzycę i reumatyzm. Po spożyciu biomarine570 spadł poziom cukru i ustąpiły bóle reumatyczne.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Biała Podlaska (2005-05-30)
    Mam lepsze samopoczucie, bóle stawów zmniejszyły się. Po tygodniu stosowania preparatu przeziębienie ustąpiło.

    Bożena ..., lat: 0, , Wodzisław Śląski (2005-05-30)
    Jestem chora na RZS. Choruję już 22 lata. biomarine570 to rewelacja.

    Lidia ..., lat: 0, , Zagnańsk (2005-05-30)
    W wieku 30 lat zachorowałam na łuszczycę. Dwa lata temu zachorowałam także na reumatoidalne zapalenie stawów. Od tego czasu z niewielkimi przerwami przyjmowałam leki przeciwbólowe i przeciwzapalne z powodu silnego bólu stawów, który uniemożliwiał mi normalne funkcjonowanie. Przyjmując biomarine570 po kilkunastu dniach bóle stawów zmniejszyły się do tego stopnia, że bardzo rzadko zażywam środki przeciwbólowe.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Wągrowiec (2005-05-30)
    Stosuję preparat od 4 miesięcy z przerwą. Jestem bardzo zadowolona, obniżyło się ciśnienie tętnicze krwi oraz zmniejszyły się bóle korzonków i kręgosłupa.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Limanowa (2005-05-30)
    Jak zaczęłam zażywać biomarine570 to po 2 tygodniach zauważyłam poprawę. Obrzęk kolana znacznie się zmniejszył i ból ustąpił. Pół roku zażywałam leki przeciw reumatyzmowi i bez efektu. Wasz preparat jest wspaniały.

    Dorota ..., lat: 0, , Pabianice (2005-05-30)
    Od 1997 roku choruję na przewlekły zespół nerczycowy. Męczyły mnie obrzęki całego ciała a w szczególności obrzęki powiek i kończyn dolnych. Nie pomagały żadne leki i inne metody leczenia, hospitalizowanie. Od kiedy zaczęłam przyjmować preparat biomarine570 mój stan zdrowia znacznie się poprawił

    Urszula ..., lat: 0, , Ciężkowice (2005-05-25)
    Od kiedy zażywam biomarine570 czuję się lepiej i łatwiej zasypiam. Moje bóle reumatyczne są mniej odczuwalne. Wątroba także mniej boli. Preparat biomarine570 uważam za rewelacyjny.

    Stefan ..., lat: 0, , Gliwice (2005-05-25)
    Zmniejszyły się bóle kręgosłupa lędźwiowego (dyskopatia). Zmniejszyły się także bóle w stawach kolanowych.

    Lidia ..., lat: 0, , Aleksandrów (2005-05-25)
    Od dłuższego czasu biomarine570 jest nieodłącznym dodatkiem diety w naszej rodzinie. Stosując biomarine570 czuję znaczną poprawę zdrowia w mojej chorobie reumatycznej.

    Maria ..., lat: 0, , Poznań (2005-05-25)
    Używam preparat biomarine570 po raz trzeci. Zauważyłam, że wzmacnia mnie, lepiej znoszę pierwsze oznaki menopauzy. Mniej się pocę, lepiej śpię, mniej się denerwuję. Łagodzi także bóle reumatyczne. Bardzo wierzę w jego dobroczynne właściwości.

    Mira ..., lat: 0, , Jasłonówka (2005-05-25)
    biomarine570 biorę ze względu na reumatyzm i problemy z układem hormonalnym (próbuję zlikwidować torbiele).

    Jolanta ..., lat: 0, , Zawiercie (2005-05-25)
    biomarine570 pomaga mi. Zmniejszyły się objawy chorobowe. Ustąpiły bóle kręgosłupa.

    Hubert ..., lat: 0, , Ustroń (2005-05-25)
    Powoli ustępują bóle kręgosłupa, obniżyło się ciśnienie tętnicze krwi.

    Iwona ..., lat: 0, , Wodzisław Śląski (2005-05-25)
    Stosowałam preparat przez trzy miesiące. Dolegliwości związane z menopauzą stały się łagodniejsze, przestałam chorować w okresie zimowym, a kręgosłup przestał mi dokuczać.

    Zuzanna ..., lat: 0, , Wągrowiec (2005-05-25)
    Biorę preparat od 3 miesięcy. Bardzo bolały mnie nogi i kręgosłup w okolicy krzyżowo biodrowej. Miałam także nadciśnienie. Bóle nóg zmniejszyły się dość znacznie, podobnie jak kręgosłupa. Ciśnienie także obniżyło się. Ogólnie czuję się silniejsza.

    Henryka ..., lat: 0, , Tychy (2005-05-25)
    Po dwumiesięcznej kuracji zmniejszyła się sztywność stawów i bóle reumatyczne.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Braniewo (2005-05-25)
    Stosowałam ten preparat u mojej 12 letniej córki, u której wystąpiły podwyższone ASO i bóle reumatyczne. Leczenie antybiotykami nie przyniosło rezultatów. Po trzech miesiącach stosowania preparatu biomarine570 wyniki poprawiły się, a po pół roku wyrównały i stan ten utrzymuje się już dwa lata.

    Hubert ..., lat: 0, , Wejherowo (2005-05-25)
    Podczas używania preparatu czuję, że wszystkie stawy lepiej się zginają. Po zaprzestaniu zażywania biomarine570 moje stawy czują wyraźny brak preparatu.

    Roman ..., lat: 0, , Gliwice (2005-05-25)
    Choruję na reumatyzm. Próbowałem już różnych specyfików, ale znajomi przekonali mnie, że biomarine570 jest najlepszy. Teraz sam widzę, że to rewelacja.

    Alicja ..., lat: 0, , Skarszewy (2005-05-25)
    Wzmocnił się układ odpornościowy. Pozbyłam się uporczywego kaszlu po grypie. Przestały wypadać mi włosy, mniej bolą stawy. Ustabilizowało się także ciśnienie, a wszelkie skaleczenia goją się bardzo szybko.

    Dorota ..., lat: 0, , Wągrowiec (2005-05-25)
    Czuję się lepiej gdy biorę preparat biomarine570. Uważam, że prawdziwa sztywność reumatyczna i bóle stawów ustąpią. Wierzę w moc tego środka.

    Anna ..., lat: 0, , Krasiczyn (2005-05-25)
    Preparat zaczęłam brać dwa tygodnie temu. Posiadam znaczącą otyłość, mam uszkodzony kręgosłup po wypadku, duże przykurcze w kolanach. Mam też dużą trudność w poruszaniu się – chodzę o kulach.

    Bożena ..., lat: 0, , Leżajsk (2005-05-25)
    Preparat biomarine570 używam trzy miesiące. Jestem chora na cukrzycę, miażdżycę, nadciśnienie tętnicze i reumatyzm. Preparat ten jest mi pomocny w tych chorobach, znacznie lepiej się czuję.

    Helena ..., lat: 0, , Szczecin (2005-05-25)
    Po wypadku mam problemy z prawym przedramieniem. Po rocznej kuracji biomarine570 bóle ustąpiły. Jest również widoczna poprawa z łuszczycą. Uważam, że biomarine570 jest bardzo dobry.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Poraj (2005-05-25)
    Miałam problem z kręgosłupem, nerwicą, tarczycą i snem. Po kilku miesiącach zażywania kapsułek biomarine570 mój stan zdrowia widocznie się poprawił.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Krasnystaw (2005-05-25)
    Biorę biomarine570 już trzy miesiące. Ogólnie lepiej się czuję tzn. mam więcej siły, nie czuję takiego zmęczenia. Mniej bolą mnie stawy kolanowe, a mam rozpoznane zwyrodnienie stawów. Jestem uczulona na salicylany i na większość innych leków przeciwzapalnych, więc biomarine570 jest jedynym ratunkiem.

    Julian ..., lat: 0, , Toruń (2005-05-25)
    Moim zdaniem preparat biomarine570 jest wprost rewelacyjny. Stosuję go w leczeniu infekcji oraz schorzeniach reumatycznych (przy dłuższym stosowaniu niweluje bóle).

    Barbara ..., lat: 0, , Ustroń (2005-05-25)
    biomarine570 przyjmuję z powodu bólów reumatycznych stawów, głownie dłoni. Obrzęk ustąpił a ból zmniejszył się.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Pabianice (2005-05-25)
    Chętnie sięgam po naturalne środki i suplementy wspomagające ogólną sprawność organizmu, ponieważ od dziecka mam problem ze stawami i anemią. W wieku 43 lat miałam także duże problemy z sercem ale udało mi się je pokonać. Od 40 roku życia systematycznie i bardzo szybko spada sprawność moich stawów i pogarsza się stan kości (tak wskazują badania densytometryczne), dlatego zmuszona jestem do wspomagania codziennej diety innymi środkami. Biorąc biomarine570 ja i moje dzieci nie chorujemy na infekcje górnych i dolnych dr&oac...

    Ewa ..., lat: 0, , Twardogóra (2005-05-25)
    Miałam częste infekcje atakujące stawy i problemy związane z grypą w okresie jesiennym. Po zażyciu trzech opakowań stawy mi nie dokuczają, a grypy nie miałam już długo.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-05-25)
    Preparat stosuję od miesiąca i odczuwam poprawę samopoczucia. Ustąpił ból w stawach kolanowych przez co poprawiła się moja sprawność fizyczna.

    Hanna ..., lat: 0, , Dębica (2005-05-25)
    Preparat stosuję w celach profilaktycznych od trzech lat. Bardzo dobrze się czuję, nie przeziębiam się, mniej narzekam na bóle stawów.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Sulejówek (2005-05-25)
    Mam zwyrodnienie kręgosłupa oraz stawów biodrowych. Dzięki biomarine570 zmniejszyłam dawki leków i odczuwam mniejsze bóle w stawach.

    Jacek ..., lat: 0, , Płoty (2005-05-25)
    Mam martwicę prawego biodra. Gdy biorę biomarine570 stawy mniej mnie bolą, nawet przy zmianach pogody. Szybciej chodzę i czuję się lepiej.

    Honorata ..., lat: 0, , Damnica (2005-05-25)
    biomarine570 otrzymuje dziecko (9 lat), które choruje na młodzieńcze, przewlekłe zapalenie stawów – postać systemowa, osteoporozę, zanik mięśni, łuszczycę, niedobór wagi i wzrostu, niedokrwistość. biomarine570 jest wspaniałym preparatem. U dziecka zaobserwowałam mniej nawrotów choroby stawów, złagodzenie łuszczycy, większą energię do zabaw i nauki, poprawę apetytu, a co najważniejsze mniejszą skłonność do przeziębień.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Sosnowiec (2005-05-25)
    Po miesięcznym stosowaniu biomarine570 czuję się o wiele lepiej – nie mam bólu w plecach.

    Hanna ..., lat: 0, , Wałczkowo (2005-05-25)
    Preparat stosuję od dwóch lat. Czuję się wspaniale. biomarine570 na stawy działa jak smar – teraz nawet biegam. Nie przeziębiam się. Poza tym nie przyjmuję żadnych leków.

    Henryk ..., lat: 0, , Zabrze (2005-05-25)
    Dzięki biomarine570 następuje gojenie ran na tle alergiczny, oraz zmniejszenie bólu stawów – RZS.

    Aneta ..., lat: 0, , Ustroń (2005-05-25)
    W czasie przyjmowania preparatu biomarine570 wyraźnie zmniejszyły się bóle reumatyczne stawów rąk i nóg.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Kraków (2005-05-25)
    Ssany w ustach staje się miękki, kapsułki można z łatwością połknąć bez picia. Zauważyłam poprawę samopoczucia, drożny nos i zatoki. Zmniejszyły się bóle reumatyczne.

    Czesława ..., lat: 0, , Siemianowice Śląskie (2005-05-25)
    Mam torbiele w kolanie a kapsułki biomarine570 zmniejszyły ból w dużym stopniu. Mam reumatyzm i też się polepszyło. Ogólnie lepsze samopoczucie.

    Janina ..., lat: 0, , Poznań (2005-05-25)
    Jestem pod wrażeniem, biomarine570 uchronił mnie od nawrotu rwy kulszowej.

    Irena ..., lat: 0, , Police (2005-05-25)
    biomarine570 daje mi witalność i lepsze samopoczucie. Choruję na zwyrodnienie stawów, gdy biorę biomarine570 czuję się o wiele lepiej.

    Bronisława ..., lat: 0, , Inowrocław (2005-05-25)
    Znaczna poprawa samopoczucie. Po 2 miesiącach stosowania ustąpiło cierpnięcie rąk i bóle reumatyczne kręgosłupa i kolan.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Konin (2005-05-24)
    Cztery lata temu bardzo chorowałem na reumatoidalne zapalenie mięśni i stawów. Byłem zupełny wrak. Przez cały okres używam biomarine570 . Odczuwam duży komfort pełnej sprawności. Organizm jest całkowicie odporny. Nie przyjmuję żadnych leków na to schorzenie.

    Zofia ..., lat: 0, , Szczecin (2005-05-24)
    Preparat zażywam drugi miesiąc 3x3 kaps. dziennie. Moje choroby to: cukrzyca, nadciśnienie tętnicze, alergia, reumatyzm i miażdżyca. Moje samopoczucie było bardzo kiepskie, po zażyciu waszego preparatu stan mojego zdrowia polepszył się.

    Michał ..., lat: 0, , Bielsko Biała (2005-05-24)
    Mam zaawansowany reumatyzm. Po zastosowaniu tego preparatu bóle znacznie ustąpiły i czuję się ogólnie dużo lepiej.

    Zofia ..., lat: 0, , Olkusz (2005-05-24)
    Choruję na zesztywniające zwyrodnienie kręgosłupa i stawów oraz zespół Reyno. Korzystnie działa na strukturę chrząstki stawowej. Olej rybi łagodzi odczyn zapalny. Kupiłam na razie dwa opakowania.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Pobiedziska (2005-05-24)
    Stosując preparat stwierdzam mniejsze bóle mięśni i stawów. Od 12 lat dokucza mi reumatyzm, jestem z tego powodu rencistą II grupy inwalidzkiej, ponieważ stwierdzono reumatoidalne zapalenie stawów. Ulgę w bólu i zahamowanie rozwoju choroby daje mi tylko preparat biomarine570. Dziękuję.

    Danuta ..., lat: 0, , Radzyń Podlaski (2005-05-24)
    Mój organizm stał się odporniejszy na infekcje typu katar i przeziębienie. Odczuwam dużo mniejsze dolegliwości reumatyczne. Mogę swobodnie się poruszać.

    Karina ..., lat: 0, , Lędziny (2005-05-24)
    Preparat pomaga całej mojej rodzinie, ale u mojej mamy to chyba cud. Od lat cierpiała katusze ze względu na gościec i stany reumatoidalne. Groziła jej operacja. Po dwóch miesiącach przyjmowania preparatu wstała rano i stwierdziła, że nic ją nie boli. Poza tym zaczęła się pocić tak jakby jej organizm się oczyszczał. Kiedyś przyjmowała inne preparaty ale nie odnosiło to żadnych skutków. biomarine570 działa cuda.

    Sylwia ..., lat: 0, , Hrubieszów (2005-05-24)
    Jestem bardzo zadowolona, że odkryłam biomarine570. przyjmują go wszyscy moi domownicy. Już od samego początku jego przyjmowania nie odczuwam bólu w stawach i kręgosłupie. Czuję się znakomicie. A do tego nie chorujemy na grypę. Dziękujemy.

    Halina ..., lat: 0, , Wrocław (2005-05-24)
    Choruję na zwyrodnienie stawu biodrowego i wiele innych przypadłości. Po kilku miesiącach przerwy znów rozpoczynam kurację preparatem biomarine570. Czuję się silniejsza i bardziej odporna.

    Ewa ..., lat: 0, , Mirzec (2005-05-24)
    Preparat stosuję u mojego syna, który cierpi na reumatoidalne zapalenie stawów. Jest on pod kontrolą lekarza i dziennie bierze 6-8 kaps. Zauważalna jest remisja choroby.

    Leokadia ..., lat: 0, , Wiśniowa (2005-05-24)
    Po zużyciu jednego opakowania nastąpiła duża poprawa. Znikło sztywnienie kręgosłupa, stawy stały się bardziej elastyczne.

    Weronika ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-05-24)
    Jestem bardzo zadowolona z tego preparatu. Rozpoczynam teraz drugą kurację. Jestem chora na RZS. Nie wychodzę z domu i jestem zależna od dobrych ludzi. W ubiegłym roku po kuracji odczułam dużą ulgę-zmniejszyła się bolesność w kolanach i byłam silniejsza.

    Andrzej ..., lat: 0, , Kietrz Śląski (2005-05-24)
    Ciągle biorę biomarine570 i czuję się dobrze, zwłaszcza teraz przy kaprysach pogody i moim reumatyzmie w kolanach. Ustąpiły spuchnięcia i zaczerwienienia.

    Paweł ..., lat: 0, , Szczecin (2005-05-24)
    Mam problemy z kręgosłupem ale od kiedy biorę preparat odczuwam dużą poprawę i czuję się znakomicie. To preparat, którego potrzebowałem

    Stefania ..., lat: 0, , Piece (2005-05-24)
    Cierpię na zwyrodnienie stawów biodrowych. Odczuwam lekką poprawę po miesięcznym stosowaniu. Jestem przykuta do wózka inwalidzkiego i pokładam nadzieję, że przy dłuższym stosowaniu będzie większa poprawa.

    Maria ..., lat: 0, , Krotoszyn (2005-05-24)
    Cierpię na ogromne bóle w stawach. Po zażyciu trzech opakowań biomarine570 nastąpiła poprawa. Ból w kolanach nieco ustąpił i poprawiło się krążenia w nodze.

    Tatiana ..., lat: 0, , Otwock (2005-05-24)
    biomarine570 poprawia moją kondycję. Jestem chora na reumatoidalne zapalenie stawów. Odkąd stosuję preparat czuję się znacznie lepiej.

    Hanna ..., lat: 0, , Rybarzowice (2005-05-24)
    Od dłuższego czasu dokuczały mi bóle stawów skokowych i kolanowych, które ustąpiły po tym jak od miesiąca zaczęłam używać preparat biomarine570. Używanie tego preparatu poprawiło moje samopoczucie i wydolność. Jestem też bardziej odporna na przeziębienia i grypy.

    Aneta ..., lat: 0, , Pyrzyce (2005-05-24)
    Choruję na reumatoidalne zapalenie stawów przez co mam osłabione serce. Po kuracji preparatem biomarine570 czuję się silniejsza, serce mniej mi dokucza. Ustąpiły też napady gorąca związane z menopauzą.

    Janina ..., lat: 0, , Tuchola (2005-05-24)
    Preparat biomarine570 używam około miesiąca. Zauważyłam, że pomaga mi zwalczyć problemy ze stawami. Uważam, że jest on bardzo dobry.

    Nina ..., lat: 0, , Rybnik (2005-05-24)
    Stosuję preparat od niedawna, ale zauważyłam, że mam lepsze samopoczucie. Poprawił się wygląd cery, a także zmniejszyła się poranna sztywność (choruję na dyskopatię).

    Sylwia ..., lat: 0, , Brzostków (2005-05-24)
    Preparat łagodzi mi bóle reumatyczne (mam zwyrodnienie stawów). Mniej się denerwuję i włosy przestały wypadać. To świetny specyfik.

    Hanna ..., lat: 0, , Katowice (2005-05-24)
    Odkąd zażywam biomarine570 mniej bolą mnie stawy i ogólnie czuję się lepiej. Mam też stabilniejsze ciśnienie.

    Anita ..., lat: 0, , Koszalin (2005-05-24)
    Dzięki biomarine570 rozwój wcześnie wykrytego gośćca został zahamowany. Wyniki badań wykazały wzmocnienie się układu odpornościowego, dzięki czemu zmniejszyły się również objawy bólu w stawach.

    Alina ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-05-24)
    Już długo choruję na reumatoidalne zapalenie stawów i chorobę wieńcową serca. Preparat przyjmuję jakiś czas i odczuwam jego dużą skuteczność. Jestem silniejsza i lepiej chodzę. Polepszyły się wyniki badań OB i całej morfologii.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Wieleń (2005-05-24)
    biomarine570 pomaga mi na bóle kręgosłupa i reumatyzm. Po zażyciu tego preparatu mam lepszy sen i lepsze samopoczucie.

    Witold ..., lat: 0, , Suwałki (2005-05-24)
    Wyraźna poprawa samopoczucia, ustąpiły bóle kręgosłupa.

    Justyna ..., lat: 0, , Warszawa (2005-05-24)
    Po zużyciu 120 kapsułek zauważyłam, że mój kręgosłup i kolano gdzie mam zmiany zwyrodnieniowe jest w lepszym stanie.

    Anna ..., lat: 0, , Zielonka (2005-05-24)
    Po trzech tygodniach regularnego stosowania zauważyłam znaczną poprawę ogólnego samopoczucia. Poranne problemy ze sztywnością stawów zmniejszyły się.

    Celina ..., lat: 0, , Olkusz (2005-05-24)
    Stosuję preparat od dwóch lat i jest znaczna poprawa w chorobie zwyrodnieniowej stawów.

    Bożena ..., lat: 0, , Dębica (2005-05-24)
    O preparacie dowiedziałam się z prasy i postanowiłam spróbować. Okazało się, że mniej boli mnie ręka, a wcześniej miałam bóle o charakterze reumatycznym.

    Hanna ..., lat: 0, , Łódź (2005-05-24)
    Preparat ogólnie wzmocnił mój organizm. W znacznym stopniu ustąpiły dolegliwości bólowe stawów i kręgosłupa.

    Bogdan ..., lat: 0, , Stargard Gdański (2005-05-24)
    Od chwili rozpoczęcia kuracji preparatem biomarine570 przestały mnie boleć stawy. To rewelacja.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Lubraniec (2005-05-24)
    Choruję na reumatoidalne zapalenie stawów. Preparat biorę od 3 miesięcy a samopoczucie poprawia się z dnia na dzień. Dziękuję.

    Julia ..., lat: 0, , Sosnowiec (2005-05-24)
    Po zażyciu siedmiu opakowań preparatu ustąpiły bóle kości. Nastąpiła też poprawa stanu skóry. biomarine570 wpłynął też korzystnie na uregulowanie menstruacji.

    Cyprian ..., lat: 0, , Bobolice (2005-05-24)
    Podczas leczenia cukrzycy, nadciśnienia i reumatyzmu mój organizm zaczyna działać prawidłowo. Zauważyłem poprawę wyników badań krwi i moczu. Ogólnie działa wspomagająco, lepiej przyswajam niektóre lekarstwa.

    Gabriela ..., lat: 0, , Nidzica (2005-05-24)
    Po zastosowaniu preparatu biomarine570 zauważyłam ogólne polepszenie stanu zdrowia, poprawę funkcjonowania układu nerwowego, spadek ciśnienia krwi. Zmniejszyły się także dolegliwości związane z astmą oraz chorymi kolanami. Teraz bez problemu wchodzę po schodach i jeżdżę na rowerze.

    Olga ..., lat: 0, , Krasnystaw (2005-05-24)
    Preparat przyjmuję od 6 tygodni. Mogę stwierdzić, że mniej bolą mnie stawy. Ogólnie czuję się silniejsza. Zawsze jesienią miałam stan zapalny zatok – obecnie tylko lekki katar.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Łódź (2005-05-24)
    Stosując biomarine570 czuję się lepiej, przestałam mieć problemy z zaparciami, bóle reumatyczne ustąpiły. Włosy nie wypadają.

    Urszula ..., lat: 0, , Działoszyn (2005-05-24)
    Preparat ten, biomarine570 – jest bardzo dobrze przyswajalny przez mój organizm, czuję się zdrowsza, nie choruję na gardło, mam ładną cerę i nie narzekam na bóle reumatyczne.

    Oliwia ..., lat: 0, , Słupsk (2005-05-24)
    O biomarine570 przeczytałam w gazecie. Jestem pielęgniarką środowiskową i do tego choruję na alergię i reumatyzm. Postanowiłam sprawdzić skuteczność preparatu zanim polecę go swoim podopiecznym, którzy często pytają mnie o preparaty wzmacniające. Jest trochę drogi ale bardzo skuteczny.

    Krystyna ..., lat: 0, , Ustroń (2005-05-24)
    Preparat kupiłam głównie z powodu bolesności stawów palców rąk (reumatyzm). Po miesiącu stosowania bóle znacznie się zmniejszyły.

    Konrad ..., lat: 0, , Ustroń (2005-05-24)
    Po dwumiesięcznej kuracji zmniejszyła się sztywność stawów i częściowo ustąpiły bóle reumatyczne.

    Alicja ..., lat: 0, , Piotrków Trybunalski (2005-05-24)
    Po użyciu biomarine570 normuje się ciśnienie tętnicze, nie występują bóle w klatce piersiowej. Ustąpił także dokuczliwy szum w uszach, zanikają zawroty głowy. Muszę stwierdzić, że lepiej mi się oddycha. Bóle reumatyczne również bardzo osłabły i nie cierpię już na bezsenność.

    Inga ..., lat: 0, , Warszawa (2005-05-24)
    Preparat biomarine570 bardzo pomógł mi w reumatoidalnym zapaleniu stawów. Dzięki niemu nie musze używać tabletek przeciwbólowych.

    Izabela ..., lat: 0, , Stary Targ (2005-05-24)
    Choruję na RZS. Po zażywaniu preparatu biomarine570 nie bolą mnie stawy, zniknęła także opuchlizna.

    Zofia ..., lat: 0, , Łódź (2005-05-24)
    Jestem już starszą osobą. biomarine570 sprawił, że reumatyzm mniej mi dokucza. Lepiej oddycham i moja astma już nie jest taka uciążliwa.

    Janina ..., lat: 0, , Warszawa (2005-05-24)
    Zdecydowana poprawa odporności na infekcje. Zmniejszyły się także dolegliwości reumatyczno – zwyrodnieniowych barków i kręgosłupa.

    Elwira ..., lat: 0, , Chojnice (2005-05-24)
    Stosując preparat od dwóch tygodni zauważyłam zmniejszenie bólów reumatycznych.

    Ewa ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-05-24)
    Stosując systematycznie preparat biomarine570, mój układ kostny wzmocnił się, a dolegliwości reumatyczne nie są już tak dokuczliwe.

    Barbara ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-05-24)
    Mam fatalny stan zdrowia: artretyzm, wrzody żołądka, chorą wątrobę oraz jelito grube. Po dwóch tygodniach używania preparatu przybyło mi energii i sił witalnych.

    Eryk ..., lat: 0, , Szczecin (2005-05-24)
    W czasie stosowania biomarine570 zostały znacznie zmniejszone bóle reumatyczne stawów oraz nastąpiło znaczne zmniejszenie duszności przy niewielkiej liczbie stosowanych leków na astmę i alergię.

    Karolina ..., lat: 0, , Piece (2005-05-24)
    Jako osoba chora na zwyrodnienie stawów bardzo cenie ten preparat. Mam nadzieję, że w dalszym stopniu będzie on pomocny w moim schorzeniu.

    Grażyna ..., lat: 0, , Strzelno (2005-05-24)
    biomarine570 pomaga mi w chorobie wieńcowej i nadciśnieniu oraz cukrzycy. Preparat łagodzi również objawy reumatyzmu.

    Karol ..., lat: 0, , Busko Zdrój (2005-05-24)
    Moja żona choruje na RZS. Preparat biomarine570 stosuje od pół roku a gdy patrzę na poprawę jej stanu zdrowia jestem pełen podziwu. Ja również rozpoczynam teraz kurację z nadzieją, że wzmocni się mój układ odpornościowy.

    Bartosz ..., lat: 0, , Szczecin (2005-05-24)
    biomarine570 przywrócił mi wigor! Zmniejszył się ból w okolicy serca i bóle reumatyczne, wzmocnił się system odpornościowy.

    Beata ..., lat: 0, , Starogard Gdański (2005-05-24)
    Preparat biomarine570 bardzo pomógł mi na bóle reumatyczne i ogólne samopoczucie. Dziękuję, że dzięki wam mogłam znaleźć tak dobry preparat!

    Aneta ..., lat: 0, , Sosnowiec (2005-05-24)
    Do preparatu biomarine570 jak do wielu podeszłam bardzo sceptycznie. Nawracające wrzody żołądka i dwunastnicy, osteoporoza, bolesność stawów kolanowych, ciągłe infekcje, wysychanie śluzówki gardła to moje schorzenia. Właśnie skończyłam trzecie opakowanie i czuję się silniejsza. Sprawniej schodzę po schodach (wcześniej było to niemożliwe). Wrzody pięknie się wchłaniają. Nawet włosy przestały mi wypadać i zasypiam bez tabletek nasennych. Jestem pod wrażeniem. Poleciłam biomarine570 wielu znajomym. Dziękuję za tak wspaniały preparat.

    Leokadia ..., lat: 0, , Połaniec (2005-05-24)
    Używam preparat biomarine570, bo bardzo mi pomaga. Jestem po zawale i mam kłopoty z nogami, czyli reumatyczne bóle stawowe. Używając biomarine570 widzę poprawę, ustąpiły dolegliwości ze strony stawów, a moje serce znacznie lepiej pracuje.

    Janina ..., lat: 0, , Wrocław (2005-05-24)
    Zażywając biomarine570 zauważyłam wzrost odporności i poprawę ruchomości stawów, zmniejszenie bólu kręgosłupa, lżejsze objawy klimakterium, zwiększoną odporność na stres. Dzieci są bardziej odporne na infekcje.

    Natalia ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-05-24)
    Preparat biomarine570 pomógł mi w leczeniu reumatyzmu i ustąpiły wykwity łuszczycowe.

    Danuta ..., lat: 0, , Księżpol (2005-05-24)
    Stosowanie preparatu wzmacnia mój organizm i pomaga w leczeniu ciągle nawracających infekcji górnych dróg oddechowych i bólu stawów.

    Feliks ..., lat: 0, , Opole (2005-05-24)
    Dzięki biomarine570 zmniejszył się ból stawów, jestem także mniej nerwowy.

    Tatiana ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-05-24)
    Mam siedzącą pracę, co wiąże się ze schorzeniami kręgosłupa. Od trzech miesięcy używam biomarine570. Odkąd zaczęłam go zażywać poprawiło się moje samopoczucie i bóle nie są już takie silne i dokuczliwe. Po prostu rewelacja.

    Julita ..., lat: 0, , Sulejówek (2005-05-24)
    Biorę już czwarte opakowanie biomarine570 i dzięki niemu zmniejszyły się bóle stawów i kręgosłupa.

    Aniela ..., lat: 0, , Śrem (2005-05-24)
    Od czasu, kiedy zaczęłam stosować biomarine570 unormowało się moje ciśnienie. Mam także mniejsze bóle stawów. Zdecydowanie wzrosła moja odporność.

    Renata ..., lat: 0, , Sieniawa (2005-05-24)
    biomarine570 jest po prostu super. Czuję się znacznie lepiej. Zmniejszyły się bóle reumatyczne i poprawił się obraz krwi.

    Maryla ..., lat: 0, , Leżajsk (2005-05-24)
    Mam 70 lat i od 8 lat choruję na cukrzycę. Mam też nadciśnienie, miażdżycę, niewydolność krążenia i reumatyzm. O preparacie biomarine570 przeczytałam w czasopiśmie „Diabetyk” i zaczęłam go stosować. Teraz czuję się dużo lepiej mimo mojego wieku.

    Nina ..., lat: 0, , Rabka (2005-05-24)
    biomarine570 wspomaga leczenie wielu chorób. W moim przypadku przede wszystkim rewelacyjnie działa na nadciśnienie, reumatyzm i cukrzycę.

    Monika ..., lat: 0, , Bytom (2005-05-24)
    Choruję na nadciśnienie tętnicze i reumatyzm oraz serce. Preparat biomarine570 bardzo mi pomaga. Będę go zażywać nadal.

    Maryla ..., lat: 0, , Sulmierzyce (2005-03-24)
    Preparat biorę kilka miesięcy po 6 sztuk dziennie. Jest poprawa. Choruję na chorobę wieńcową serca, nadciśnienie, miażdżycę, alergię, osteoporozę i zwyrodnienie stawów.

    Maryla ..., lat: 0, , SULMIERZYCE (2005-03-24)
    Preparat biorę kilka miesięcy po 6 sztuk dziennie. Jest poprawa. Choruję na chorobę wieńcową serca, nadciśnienie, miażdżycę, alergię, osteoporozę i zwyrodnienie stawów.

    Marcin ..., lat: 0, , Ciechanów (2005-03-24)
    Jestem ogromnie zadowolony z preparatu biomarine570 – mój schorowany kręgosłup ma nareszcie prawdziwego sojusznika w walce z chorobą. Moja choroba znacznie osłabła.

    Monika ..., lat: 0, , Sosnowiec (2005-03-24)
    Nadal stosuję preparat w dawce 3 kaps. na dobę. W okresie zwiększonych przeziębień zwiększam dawkę do 9 kaps. Dzięki biomarine570 ustąpiły bóle kości, bóle miesiączkowe i zmiany skórne.

    Adam ..., lat: 0, , Tłuszcz (2005-03-24)
    biomarine570 jest skuteczny w leczeniu nawracających aft w jamie ustnej. Już po zażyciu jednego opakowania można zauważyć znaczącą poprawę.

    Andrzej ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-03-24)
    Preparat biomarine570 stosowany jest od roku w celu wyleczenia powracających pleśniawek w jamie ustnej. Efekt zadawalający, brak nawrotu choroby

    Wiesław ..., lat: 0, , Szczecin (2005-03-24)
    biomarine570 pomaga na układ kostny, bóle są mniejsze, dodaje wigoru, chęci do życia, dobrego samopoczucia, odporności na wszelkie wirusy, oraz spokoju (tzn. człowiek jest mniej nerwowy). Pomaga mi również w chorobie wieńcowej.

    Helena ..., lat: 0, , Krzeszowice (2005-03-24)
    W prezencie imieninowym otrzymałam od siostry z Katowic 2 opakowania biomarine570, od czasu jego zażywania częściowo obniżyło mi się ciśnienie krwi i nie dokucza mi opryszczka na wardze, (dotychczas bardzo często mi się powtarzała). Stawy również mniej mnie bolą.

    Marcin ..., lat: 0, , Rumia (2005-03-24)
    Jestem młodym mężczyzną, dostałem zapalenie ropne rzepki okostnej w kolanie. Znajomy lekarz polecił mi biomarine570, ból ustąpił, opuchlizna też. Å»ona również bierze. Wypadały jej włosy, ustąpiło wypadanie. Bierzemy 6 miesięcy, teraz przerwa.

    Magdalena ..., lat: 0, , Biała Podlaska (2005-03-24)
    Od kilku lat odczuwam bóle kręgosłupa - odcinka dolnego. Stosowałam różne preparaty wspomagające leczenie lecz nie dawały one takiego rezultatu jak biomarine570. Stosuję go już trzy miesiące i czuję się zdecydowanie lepiej. Jestem bardziej wypoczęta, czasami po ciężkiej pracy nie czuje bólu kręgosłupa. Jestem z niego bardzo zadowolona.

    Mirosława ..., lat: 0, , Ksawerów (2005-03-24)
    Zmniejszyła się suchość jamy ustnej, błony śluzowe jamy ustnej lepiej funkcjonują-zmniejszyło się pieczenie, szczypanie języka, podniebienia, krtani. Znacznie poprawiła się skóra na twarzy. Zniknęły czerwone plamy. Mam nadzieję, że biomarine570 pomoże mi zwalczyć przeciwciała i tym samym wyzdrowieć!

    Lucyna ..., lat: 0, , Czeladź (2005-03-24)
    Preparatu biomarine570 używam do leczenia zakażeń śluzówek w jamie ustnej.

    Anna ..., lat: 0, , Toruń (2005-03-24)
    Nie znalazłam lepszego antidotum na afty (pleśniawki). Moje ostre zapalenia jamy ustnej po zwiększonych dawkach preparatu nie wymagały podania antybiotyków.

    Beata ..., lat: 0, , Reda (2005-03-24)
    Pierwszy raz stosuję ten preparat. Mam astmę, dokucza mi kolano – zrzeszotnienie rzepki, do tego mam mnóstwo znamion na skórze. Za trzy tyg. będę usuwać kilka z nich i mam nadzieję, że nie okaże się po zbadaniu, że są to komórki nowotworowe.

    Zofia ..., lat: 0, , Katowice (2005-03-24)
    Szanowni Państwo, jestem po długotrwałym pobycie w szpitalu, amputacji nogi, złamaniu kikuta i założeniu stendu. Jestem bardzo osłabiona i kupiłam biomarine570.

    Bronisława ..., lat: 0, , Łódź (2005-03-24)
    biomarine570 stosuję od trzech miesięcy. Choruję na ubytek chrząstki w lewym kolanie. Stosowałam zabiegi – jonoforezę i terapuls. Po nich przez krótki okres czasu czułam się lepiej. Potem ból się nasilił. Musiałam brać leki przeciwbólowe. Od chwili brania biomarine570 kolano nie boli, nie biorę żadnych leków.

    Krystyna ..., lat: 0, , Chełm (2005-03-24)
    Dzięki preparatowi uratowałam 2 martwe zęby, które wg. stomatologa miały przetrwać ok. pół toku. A ja mam je do tej pory, czyli 3 lata i funkcjonują dość dobrze. Poprawił się stan moich dziąseł. Śluzówka jamy ustnej i gardła wyraźnie uległa regeneracji. Przedtem dręczyły mnie stany zapalne.

    Renata ..., lat: 0, , Słupsk (2005-03-10)
    Po stosowaniu tego preparatu czuję ulgę w bólach rematycznych, mam lepszy wzrok. Poprawiło się samopoczucie.

    Honorata ..., lat: 0, , Braniewo (2005-03-10)
    biomarine570 zaczęłam stosować od grudnia 2002 roku i poprawiło mi się samopoczucie, ustały bóle stawów, kręgosłupa i głowy. Zaczęłam regularnie miesiączkować. Będę stosować biomarine570 tak długo aż się wyleczę. Polecam ten preparat wszystkim co chorują. biomarine570 naprawdę pomaga.

    Justyna ..., lat: 0, , Ostrołęka (2005-03-10)
    Cierpię na zwyrodnienie stawów i kręgosłupa. Trudno mi było się nawet poruszać. Po 3 miesiącach zażywania „leku” jest znaczna poprawa – odrzuciłam środki przeciwbólowe. Polecam preparat wszystkim znajomym i rodzinie.

    Piotr ..., lat: 0, , Mielec (2005-03-10)
    Po kilkutygodniowym stosowaniu w sposób wyraźny i odczuwalny zmniejszyły się przewlekłe trwający około 2 lat bóle kolana i mrowienie w stopie. Dziękuję.

    Beata ..., lat: 0, , Dobrych (2005-03-10)
    Stosuję przy łuszczycowym zapaleniu stawów i łuszczycy. Preparat ten jest skuteczny. Ze swojej terapii wyeliminowałam inne leki. Czuję się zdecydowanie lepiej, zmniejszył się ból i obrzęk stawów. Dużo większa jest też sprawność ruchowa. Nie wypadają włosy.

    Jolanta ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-10)
    Rewelacja!! Wspaniale się czuję. Moje choroby to cukrzyca, która po BioMarinie570 się unormowała i reumatyzm, – który mniej boli. Z poważaniem.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-10)
    Od 15 lat choruję na reumatyzm. Biomarine570 używam już 10 miesięcy i zauważyłam poprawę mojego stanu zdrowia. Miałam zachwiania równowagi, które całkowicie ustąpiły. Jestem bardzo zadowolona z tego preparatu.

    Justyna ..., lat: 0, , Kościan (2005-03-10)
    Mam 56 lat choruję na reumatyzm i nadciśnienie. Po zastosowaniu trzech opakowań ustąpiły bóle stawów oraz wysokie ciśnienie.

    Krystyna ..., lat: 0, , Kraków (2005-03-10)
    Wspaniały preparat poprawiający ogólne samopoczucie. Niweluje bóle stawów, świetnie wspomaga system odpornościowy organizmu. Zmniejsza ilość infekcji i zachorowań.

    Teresa ..., lat: 0, , Tychy (2005-03-10)
    Stosując preparat biomarine570 ustąpiło ciągłe zmęczenie, bóle stawów, nie są już tak częste i bolesne. Kłopoty z ciągle zimnymi nogami i rękoma zaczęły powoli ustępować. Również cera i włosy mają lepszą kondycję. Jest to preparat godny polecenia wszystkim bez względu na wiek.

    Joanna ..., lat: 0, , Międzychód (2005-03-10)
    Super wygrałam zdrowie!!! Ustąpiła migrena, nadciśnienie, łamliwość paznokci i wypadanie włosów a przede wszystkim pomogło na bóle stawów.

    Henryk ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-03-10)
    Po ciężkiej operacji na kręgosłupie i z racji wieku staram się uzupełnić wszelkie niedobory. biomarine570 pozwala mi na aktywniejsze życie, ponieważ prawidłowo zagoiły się rany i odbudował się układ kostny po zabiegu.

    Józef ..., lat: 0, , Konin (2005-03-10)
    Preparat przyjmuję od 1999 roku, byłem bardzo chory (reumatoidalne zapalenie stawów). Po rozpoczęciu przyjmowania preparatu, odstawiłem tabletki zresztą po kuracji odtruwającej organizm. Obecnie jestem w pełni sprawny, kopię ogródek, jeżdżę na rowerze, gimnastykuję się, dużo chodzę, ustąpiły wszystkie dolegliwości a mam 76 lat.

    Joanna ..., lat: 0, , Kielce (2005-03-10)
    Stosuję bo pomaga mi na nerwy, serce, układ krążenia i stawy. Mam 75 lat i pomaga mi na wszystko.

    Tomasz ..., lat: 0, , Poznań (2005-03-10)
    Dzięki preparatowi biomarine570 odzyskałem radość życia, nie bolą mnie już stawy, a także prawa noga gdyż miałem ją kiedyś złamaną i na zmianę pogody odczuwałem ból. Ze smutnego człowieka stałem się pogodny, aż chce mi się żyć.

    Stanisława ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-10)
    Ustąpiły bóle reumatyczne kolan, zniknęły skurcze łydek, a stan nerwów znacznie się poprawił. Nastąpił ogólny wzrost odporności organizmu, zniszczonego długotrwałą chorobą.

    Olga ..., lat: 0, , Å»agań (2005-03-10)
    Jestem po operacji kręgosłupa i mam reumatyzm. Odkąd zaczęłam stosować kapsułki czuję się znacznie lepiej i nawet odstawiłam leki, które dotąd stosowałam. Poleciłam preparat znajomym bo ja sama jestem zachwycona tym „lekiem”.

    Marianna ..., lat: 0, , Złotniki Kujawskie (2005-03-10)
    Mam 77 lat, bolały mnie stawy. Gdy zaczęłam zażywać preparat bóle znacznie się zmniejszyły i ogólnie poczułam się lepiej.

    Zenon ..., lat: 0, , Grudziądz (2005-03-10)
    Jestem po operacji urologicznej – stosuję biomarine570 od 6 miesięcy. Po tym okresie zażywania „leku” czuje się bardzo dobrze. Ustały bóle reumatyczne, oraz bóle nóg przy zmianach pogody. Już dawno nie mieliśmy tak dobrego „leku”: Olej z wątroby rekina tasmańskiego – przywraca równowagę w całym organizmie.

    Ewelina ..., lat: 0, , Grudziądz (2005-03-10)
    Mam dolegliwości reumatyczne, oraz silne bóle kręgosłupa, oprócz tego kłopoty sercowe oraz z tarczycą. Po 10 miesiącach zażywania „leku” w danej dawce 3x2 czuje się już dobrze. Ustały bóle kręgosłupa, oraz ustabilizowało się ciśnienie, dzięki biomarine570 czuje się nareszcie dobrze.

    Franciszka ..., lat: 0, , Sokołów Podlaski (2005-03-10)
    Jestem chora na reumatoidalne zapalenie stawów. Biorę biomarine570 już dwa miesiące i mam nadzieję, że poprawa niebawem nastąpi.

    Patryk ..., lat: 0, , Dębno (2005-03-10)
    Znajoma poradziła mi ten preparat na ostrogi. Jej całkowicie zniknęły. Od kilku dni biorę preparat i ból jest mniejszy. Mam nadzieję, że po kuracji ustąpi zupełnie.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Dzierżoniów (2005-03-10)
    Państwa preparat zalecił mi lekarz dopiero przed paroma dniami. Wg. słów lekarza ma mi pomóc w przywróceniu równowagi biologicznej i wzmocnieniu układu immunologicznego organizmu. Choruję od 20 lat na reumatoidalne zapalenie stawów. Liczę na pozytywny skutek terapii.

    Jan ..., lat: 0, , Ludwikowice (2005-03-10)
    Preparat zażywam profilaktycznie w małych ilościach. Korzystnie wpłynął na wynik badania osteoporozy kości oraz na ogólny stan mojego zdrowia. Poprawiła się praca układu oddechowego.

    Wiktoria ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-10)
    biomarine570 przywrócił uśmiech mojemu mężowi – dopomógł mu w dolegliwościach reumatycznych. A moja córeczka powiedziała - “kocham cię mamusiu – wyleczyłaś mnie z alergii”. To nie ja, to biomarine570.

    Grażyna ..., lat: 0, , Ostrzeszów (2005-03-10)
    Rewelacja - po czwartym opakowaniu znacząca poprawa w układzie kostnym (mniejsze bóle) normalizuje się praca układu pokarmowego (jelito grube 10 lat uporczywe biegunki, bóle). Układ krążenia się poprawił. Jestem na I grupie inwalidzkiej. biomarine570 ma same plusy.

    Joanna ..., lat: 0, , Wyszogród (2005-03-10)
    Jestem szczęśliwa, że taki preparat ukazał się w sprzedaży, który ulży w cierpieniu wielu ludziom. biomarine570 używam od dwóch miesięcy i czuję poprawę, a moje powykrzywiane i zbolałe ręce mniej dokuczają. Stany zapalne dziąseł też się zmniejszyły.

    Elżbieta ..., lat: 0, , Ostrów Mazowiecka (2005-03-10)
    Przyjmuję preparat od miesiąca. Miałam męczące bóle kręgosłupa i stawu biodrowego. Obecnie są coraz słabsze, a ogólny stan fizyczny i psychiczny poprawia się.

    Renata ..., lat: 0, , Gdynia (2004-05-31)
    To już piąte opakowanie. Poprawiło mi się trawienie. Mogę teraz jeść surowe owoce i warzywa. Zmniejszył się też ból stawów i bóle nóg, które bardzo mi dokuczały.

    Emil ..., lat: 0, , Siedlce (2004-05-31)
    Preparat stosuję od trzech miesięcy. Pomaga mi w leczeniu zwyrodnienia kręgosłupa, choroby wieńcowej i prostaty. Jestem przekonany, że dzięki biomarine570 wzrosła także moja witalność.

    Ida ..., lat: 0, , Świebodzin (2004-05-31)
    Miałam operację ginekologiczną i byłam bardzo osłabiona. Często w jamie ustnej robią mi się afty. Mam nadciśnienie. Po zażyciu biomarine570 czuję się znacznie lepiej. Dziękuję Wam.

    Ewa ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2004-05-31)
    Stosując systematycznie preparat biomarine570, mój układ kostny wzmocnił się, a dolegliwości reumatyczne nie są już tak dokuczliwe.

    Barbara ..., lat: 0, , Gdańsk (2004-05-31)
    Mam fatalny stan zdrowia: artretyzm, wrzody żołądka, chorą wątrobę oraz jelito grube. Po dwóch tygodniach używania preparatu przybyło mi energii i sił witalnych.

    Olga ..., lat: 0, , Tychy (2004-05-31)
    Po zużyciu jednego opakowania przestały krwawić mi dziąsła.

    Teodor ..., lat: 0, , Siedlce (2004-05-31)
    Bolały mnie stawy biodrowe – ból zmniejszył się i chodzę lepiej. Miałem skaczące ciśnienie, które się unormowało. Uporczywe infekcje górnych dróg oddechowych – po zastosowaniu biomarine570 ustąpiły i czuję się lepiej.

    Ludwika ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-31)
    Preparat stosuję już drugi rok w związku z dużymi zmianami kostnymi (osteoporoza). Na razie mój stan się nie pogarsza.

    Halina ..., lat: 0, , Trębaczew (2004-05-31)
    Jestem bardzo zadowolona. Chorowałam na rwę kulszową i stan zapalny stawów. Bardzo źle się czułam, więc postanowiłam spróbować biomarine570. Teraz czuję się dobrze – bóle stawów nie są już tak uciążliwe, a wątroba i żołądek mniej bolą.

    Karolina ..., lat: 0, , Piece (2004-05-31)
    Jako osoba chora na zwyrodnienie stawów bardzo cenie ten preparat. Mam nadzieję, że w dalszym stopniu będzie on pomocny w moim schorzeniu.

    Aneta ..., lat: 0, , Sosnowiec (2004-05-31)
    Do preparatu biomarine570 jak do wielu podeszłam bardzo sceptycznie. Nawracające wrzody żołądka i dwunastnicy, osteoporoza, bolesność stawów kolanowych, ciągłe infekcje, wysychanie śluzówki gardła to moje schorzenia. Właśnie skończyłam trzecie opakowanie i czuję się silniejsza. Sprawniej schodzę po schodach (wcześniej było to niemożliwe). Wrzody pięknie się wchłaniają. Nawet włosy przestały mi wypadać i zasypiam bez tabletek nasennych. Jestem pod wrażeniem. Poleciłam biomarine570 wielu znajomym. Dziękuję za tak wspaniały preparat.

    Leokadia ..., lat: 0, , Połaniec (2004-05-31)
    Używam preparat biomarine570, bo bardzo mi pomaga. Jestem po zawale i mam kłopoty z nogami, czyli bóle stawowe. Używając biomarine570 widzę poprawę, ustąpiły dolegliwości ze strony stawów, a moje serce znacznie lepiej pracuje.

    Igor ..., lat: 0, , Krzeszowice (2004-05-31)
    Już od 18 roku życia występuje u mnie zapalenie jamy ustnej (afty). Stany zapalne przerodziły się w długotrwałe, przewlekłe zapalenia określane jako afty Suttona z głębokimi zbliznowaceniami. Od paru lat, od kiedy odkryłem biomarine570 widzę poprawę. Teraz, co jakiś czas ponawiam kurację, co daje coraz lepsze efekty. Nawroty są o wiele rzadsze i mniej uciążliwe.

    Inga ..., lat: 0, , Miedzno (2004-05-31)
    Od ponad pięciu lat choruję na osteoporozę. Jestem po operacji jelita grubego. Stosuję preparat od dwóch miesięcy i czuję się znacznie lepiej. Stopniowo zanikają mi także wysypki skórne.

    Lidia ..., lat: 0, , Łyszkowice (2004-05-26)
    Nie przeziębiam się, jestem silniejsza, zdrowsza, czuję elastyczność w kościach, łatwiej mi się poruszać, lżej mi się chodzi, czuję ulgę w oddychaniu.

    Jan ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-26)
    Mam kłopoty z biodrem – oczekuję na operację, mam silne bóle. Å»ona pierwsza zaczęła zażywać preparat i bardzo krótkim czasie nastąpiła duża poprawa. Będę go polecał wszystkim.

    Olga ..., lat: 0, , Grębocice (2004-05-26)
    Miewam częste bóle w krzyżu oraz bóle głowy. Od kiedy zaczęłam stosować biomarine570 bóle te całkowicie ustały. Czuję się bardzo dobrze, jakbym znów miała 20 lat.

    Józef ..., lat: 0, , Dobrzan (2004-05-26)
    Kochani coś w tym musi być zużyłem dwa opakowania 2x3 kapsułki dziennie zmniejszyła mi się pobudliwość nerwowa, zmniejszyły się bóle kręgosłupa, ustało pocenie się, które miałem przy wysiłkach fizycznych.

    Zofia ..., lat: 0, , Stalowa Wola (2004-05-26)
    Po czteromiesięcznej kuracji biomarine570 odzyskałam siły witalne, spokój wewnętrzny, zmniejszyły się bóle kręgosłupa. Omijają mnie infekcje. Stabilizuje się ciśnienie tętnicze. Mam nadzieję, że po drugiej czteromiesięcznej kuracji poprawią się moje problemy z kręgosłupem.

    Danuta ..., lat: 0, , Września (2004-05-26)
    Mam 51 lat, preparat biorę od niedawna za poleceniem bioenergoterapeuty, do którego trafiłam z powodu dolegliwości kręgosłupa oraz innych problemów okresu przekwitania i związanych z tym zmian i bolesności piersi. Na razie zauważyłam ogólne poprawienie odporności na przeziębienia, oraz mniejsze dolegliwości napięcia przedmiesiączkowego i uregulowanie krwawień.

    Krystyna ..., lat: 0, , Gorlice (2004-05-26)
    Czułam ogólne zmęczenie wiosenne, bóle mięśni i kręgosłupa i wzmożoną nerwowość. Sąsiadka poleciła mi biomarine570. Zaczęłam stosować 2x3 kapsułki dziennie. Kończę pierwsze opakowanie. Nie zachorowałam na grypę (pielęgnowałam chore dzieci), jestem bardziej opanowana, ustabilizowało się ciśnienie, zmniejszyły bóle kręgosłupa. Pierwsze dni nie wskazywały, że jest lepiej. Obecnie mogę powiedzieć, że to działa.

    Jolanta ..., lat: 0, , Olsztyn (2004-05-26)
    Powyższy „lek” poprawia samopoczucie, zwalcza infekcje górnych dróg oddechowych, zmniejsza dolegliwości bólowe serca, stawów i kręgosłupa, lepszy sen, wzrost wydolności organizmu. Najlepszy „lek”, jaki spotkałam. Przesyłam wyrazy wdzięczności.

    Julia ..., lat: 0, , Czeladź (2004-05-26)
    Jestem lekarzem stomatologiem i preparat stosuję u pacjentów przy leczeniu schorzeń błon śluzowych jamy ustnej.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Płock (2004-05-26)
    Stosuję trzeci miesiąc ten preparat i zmniejszył się guz w lewym kolanie. Mam nadzieję, że obędzie się bez operacji.

    Jacek ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-26)
    Bardzo dużo pracuję i ciągle odczuwam zmęczenie i ból kręgosłupa. Zażywając biomarine570 czuję się dobrze, nie jestem już tak zmęczony.

    Sylwia ..., lat: 0, , Tychy (2004-05-26)
    W ubiegłym roku używałam biomarine570 przez całą zimę. Rezultat był rewelacyjny. Nie złapałam żadnej infekcji, a moje ruszające się zęby przestały się ruszać. Å»ałuję, że nie wiedziałam o tym preparacie wcześniej, bo zachowałabym osiem zdrowych zębów, które musiałam usunąć. Mój dentysta nie mógł mi pomóc w tej kwestii a biomarine570 pomógł. Pozostałe zęby dobrze się trzymają i nie bolą, dziąsła także. Dziękuję.

    Inga ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-26)
    Preparat biomarine570 jest bardzo pomocny w leczeniu nawracających ropnych zapaleń przyzębia.

    Urszula ..., lat: 0, , Limanowa (2004-05-26)
    Po zastosowaniu tego preparatu (dwa miesiące kuracji) wzrosła odporność mojej córki. Zauważyłam, iż stan jej uzębienia znacznie się poprawił. Ma mniej ubytków, co oznacza duże oszczędności.

    Weronika ..., lat: 0, , Wronki (2004-05-26)
    Preparat dodaje sił oraz poprawia odporność organizmu. Jest również pomocny w przypadku ropnych stanów zapalnych uzębienia.

    Pelagia ..., lat: 0, , Elbląg (2004-05-26)
    Rewelacja! Miałam narośl na dziąśle, która zginęła po miesięcznej kuracji.

    Danuta ..., lat: 0, , Gliwice (2004-05-26)
    biomarine570 łagodzi działanie lekarstw, które zażywam na gościec postępujący, cukrzycę oraz gruźlicę kości.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Miechów (2004-05-26)
    Ja i mój syn mamy bardzo słabe kości zębów. Preparat ten zalecił mi stomatolog. Kiedyś próbowałam stosować inne preparaty, ale zawsze odczuwałam dyskomfort jelitowy. Po tym preparacie czuję się świetnie.

    Urszula ..., lat: 0, , Koniecpol (2004-05-26)
    Obserwuję poprawę stanu dziąseł, nie są już tak obrzmiałe i zaczerwienione. Ponadto spokojniej pracuje serce i poprawiło się moje samopoczucie.

    Alicja ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-26)
    Jestem osobą bardzo zapracowaną i już nie młodą. W okresie szczególnego zmęczenia i pojawiły się bóle kręgosłupa. Rozpoczęłam terapię biomarine570 i jeśli to nie sugestia, to „lek” spowodował poprawę zdrowia.

    Dorota ..., lat: 0, , Sieradz (2004-05-26)
    Powyższy „lek” jest stosowany w celu leczenia błony śluzowej jamy ustnej. Zalecany przez Akademię Medyczną w Łodzi i jest skuteczny. Używam już dwa lata.

    Leokadia ..., lat: 0, , Police (2004-05-26)
    Mam 43 lata. Mam chory kręgosłup i słabą odporność na infekcje, byłam w złej formie psychicznej i fizycznej, próbowałam różnych środków, ale odkąd biorę biomarine570 czuję się lepiej.

    Aniela ..., lat: 0, , Oświęcim (2004-05-26)
    Gdy biorę biomarine570 reguluje mi się ciśnienie, jestem wesoła, mam dobre samopoczucie. Przestało mnie boleć także kolano i kręgosłup piersiowy.

    Ewa ..., lat: 0, , Ostrów Mazowiecki (2004-05-26)
    Miałam duże kłopoty z kręgosłupem i stawem biodrowym. Obecnie po czterech opakowaniach czuję się dobrze. Czuję się silniejsza i mniej się stresuję. Serce też lepiej pracuje. (Oczywiście w połączeniu z innymi lekami nasercowymi).

    Ewa ..., lat: 0, , Ostrów Mazowiecki (2004-05-26)
    Preparat przyjmowałam rok temu i po czterech opakowaniach nie czułam już zmęczenia. Umysł zaczął lepiej pracować. Serce przestało kołatać. Zniknęło poczucie ciągłego lęku i strachu, kręgosłup przestał boleć. Obecnie, przyjmuje biomarine570 moje 24 letnie dziecko na wzmocnienie odporności.

    Igor ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-26)
    Mam poważne choroby (wieńcówka, zwyrodnienie kręgosłupa, zapalenie barku). biomarine570 to moja nadzieja.

    Maria ..., lat: 0, , Ostrowy (2004-05-26)
    Mój mąż jest po radioterapii i ma problemy z chodzeniem – bolą go kości. Kupiłam dla niego biomarine570, bo polecili mi go znajomi. Po zastosowaniu preparatu następuje poprawa. Będę go nadal podawać mężowi, żeby efekty były jeszcze lepsze.

    Jan ..., lat: 0, , Jasionówka (2004-05-26)
    Podczas stosowania preparatu mam wrażenie, że mniej bolą mnie kości.

    Ewa ..., lat: 0, , Ostrów Wielkopolski (2004-05-26)
    Preparat zażywam od dwóch miesięcy. W momencie, kiedy na czczo zjem kilka kapsułek przestaje mnie piec gardło. Zauważyłam także zmniejszenie bólu nóg i w ogóle kości.

    Krystyna ..., lat: 0, , Ustroń (2004-05-26)
    Preparat kupiłam głównie z powodu bolesności stawów palców rak (reumatyzm). Po miesiącu stosowania bóle znacznie się zmniejszyły.

    Maria ..., lat: 0, , Kraków (2004-05-26)
    Zażywam preparat wraz z mężem. Chciałabym wam podziękować, bo to wspaniały preparat. Po miesiącu stosowania objawy łuszczycy u męża są mniejsze. Ja mam miażdżycę, chore serce i stawy. Teraz czuję się lepiej – nawet zaczynam chodzić po mieszkaniu bez laski.

    Sylwia ..., lat: 0, , Szczecin (2004-05-26)
    Zdecydowana poprawa snu, brak alergii, ogólne lepsze samopoczucie fizyczne i psychiczne. Zatrzymanie wzrostu guzków na tarczycy. Diametralna poprawa stanu stawów nadgarstków. Minął stan zapalny i ustały bóle.

    Alicja ..., lat: 0, , Piotrków Trybunalski (2004-05-26)
    Po użyciu biomarine570 normuje się ciśnienie tętnicze, nie występują bóle w klatce piersiowej. Ustąpił także dokuczliwy szum w uszach, zanikają zawroty głowy. Muszę stwierdzić, że lepiej mi się oddycha. Bóle reumatyczne również bardzo osłabły i nie cierpię już na bezsenność.

    Janina ..., lat: 0, , Wyszków (2004-05-26)
    Preparat stosuję do smarowania obolałych kości, co przynosi ulgę.

    Zenobia ..., lat: 0, , Wrocław (2004-05-26)
    Najlepszy preparat jaki spotkałam. Zwalcza infekcje górnych dróg oddechowych, zmniejsza dolegliwości bólowe serca, stawów i kręgosłupa.

    Ewa ..., lat: 0, , Częstochowa (2004-05-26)
    Miałam problemy ze stawami. Po zastosowaniu biomarine570 przestały mnie boleć stawy. Organizm stał się odporniejszy na infekcje.

    Lidia ..., lat: 0, , Inowrocław (2004-05-26)
    biomarine570 używam bardzo długo. Jest pomocny, ponieważ mam cukrzycę i kłopoty z kręgosłupem. Poziom cukru opada, a kręgosłup znacznie mniej boli.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Orzesze (2004-05-26)
    Preparat biomarine570 zażywam od 1,5 roku. Od tego czasu skończyły się infekcje dróg oddechowych, bóle kręgosłupa. Wyleczyłem się także z łuszczycy.

    Lidia ..., lat: 0, , Szlichtyngowo (2004-05-26)
    Po zażyciu biomarine570 czuję się mniej zmęczona i mniej śpiąca. Z twarzy znikł trądzik, a co najważniejsze stawy w kolanach coraz mniej bolą i puchną.

    Jolanta ..., lat: 0, , Gdynia (2004-05-26)
    Dzięki biomarine570 czuję się coraz młodziej. Jestem dużo sprawniejsza, nie bolą mnie już stawy. Normalizuje się poziom cholesterolu i wskaźników LDL i HDL. Ciśnienie wróciło do normy.

    Maria ..., lat: 0, , Wałcz (2004-05-26)
    Odczuwam znaczną poprawę samopoczucia i zmniejszenie dolegliwości bólowych przy chorobie zwyrodnieniowej stawów.

    Genowefa ..., lat: 0, , Dąbrowa Górnicza (2004-03-11)
    Zmniejszyły się bóle reumatyczne, lepiej śpię, jestem mniej nerwowa, mam lepsze samopoczucie.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Radzionków (2004-03-11)
    Łatwy dostęp do informacji – przystępnie podanych do szerokiego kręgu zainteresowanych. Fantastyczna gama promocji. „Lek” działający w moim przypadku przeciwgorączkowo, przeciwbólowo, przeciwzapalnie i wzmacniająco. Choruję na zapalenie stawów i łuszczycę.

    Tamara ..., lat: 0, , Warszawa (2004-03-11)
    Pragnę poinformować, iż trzy lata temu przyjmowałam preparat przez pół roku. Zauważyłam, iż pomógł mi bardzo na schorzenie, które mi dokucza od wielu lat (obrzęk limfatyczny kończyny dolnej). Obecnie postanowiłam ponowić przyjmowanie.

    Celina ..., lat: 0, , Zamość (2004-03-11)
    Dzięki preparatowi biomarine570 z waszej firmy moje zdrowie i samopoczucie ulega ciągłej poprawie. Choroba jest trudna w leczeniu, ponieważ jest to agresywne reumatoidalne zapalenie stawów.

    Natalia ..., lat: 0, , Pabianice (2004-03-11)
    Używam biomarine570 już od 3 lat i bardzo mi pomógł w chorobie serca i reumatyzmie, mogę normalnie żyć, minęły bóle.

    Karina ..., lat: 0, , Chrzanów (2004-03-11)
    Poprawa ogólnego stanu fizyczno – psychicznego. Wzrost odporności i przypływ sił witalnych. Wyraźna poprawa ruchomości stawów i kręgosłupa oraz zmniejszone objawy klimakterium. Wyraźne zmniejszenie guza.

    Teresa ..., lat: 0, , Konin (2004-03-11)
    Używam drugie opakowanie. Stosuję 3 x 3 kapsułek dziennie. Moje choroby to: choroba wieńcowa serca, miażdżyca, cukrzyca, nadciśnienie tętnicze, alergia, reumatyzm. Po pierwszym opakowaniu używania preparatu, stan zdrowia polepszył się.

    Kamila ..., lat: 0, , Ustronie (2004-03-11)
    Jestem osobą starszą, mam zaawansowany reumatyzm, cukrzycę i nadciśnienie. Często bolały mnie stawy, jednak po zastosowaniu trzech opakowań biomarine570 zauważyłam poprawę, bóle ustąpiły, ciśnienie utrzymuje się w normie i ogólnie dobrze się czuję.

    Teresa ..., lat: 0, , Warszawa (2004-03-11)
    Leczę choroby reumatyczne, przepukliny i nadciśnienie. Kończę pierwsze opakowanie i odczuwam szybką poprawę zdrowia ogólnie i lepszy stan podagry w szczególności, a mam już 93 lata.

    Mariola ..., lat: 0, , Krynica (2004-03-11)
    Jestem chora na RZS i odkąd zaczęłam brać biomarine570 mój stan chorobowy został zatrzymany. Polecam go znajomym i sama z niego korzystam.

    Stanisława ..., lat: 0, , Opole (2004-03-11)
    Zażywanie preparatu spowodowało, iż przeszły mi bóle mięśni, stawów i kręgosłupa.

    Aleksander ..., lat: 0, , Bielsko Biała (2004-03-11)
    Uważam, iż stosowanie tego preparatu pozwoliło mi na uodpornienie się na dolegliwości w zakresie ciśnienia tętniczego, infekcji, sprawy reumatyczne oraz ich łagodniejszy przebieg. Łatwy w przyjmowaniu.

    Zdzisława ..., lat: 0, , Lublin (2004-03-11)
    Od kilku lat choruję na astmę i reumatyzm. Odkąd zaczęłam stosować kapsułki biomarine570 czuję się znacznie lepiej nawet odstawiłam swoje leki, które dotąd stosowałam, gdyż już mi nie są potrzebne. Jestem bardzo zadowolona z tych kapsułek.

    Tomasz ..., lat: 0, , Gorzów Wielkopolski (2004-03-11)
    Ustały bóle w stawach.

    Ewa ..., lat: 0, , Kraków (2004-03-11)
    Od roku używam biomarine570 i czuję się wspaniale. Ustąpiły bóle reumatyczne i ciemne plamki na ciele – wyraźnie zbladły i zmalały. Dziękuję.

    Kamila ..., lat: 0, , Gabelin (2004-03-11)
    Znaczna poprawa samopoczucia, zanikające bóle kostno stawowe, większa sprawność ruchowa. Ponieważ mam chorobę wieńcową serca odczuwam mniejsze bóle serca, jestem zachwycona tym „lekiem”.

    Janusz ..., lat: 0, , Rumia (2004-03-11)
    Już miesięczna kuracja daje wspaniałe rezultaty fizycznie odczuwalne jako lepsze samopoczucie. Zmniejszyła się ilość cukru we krwi, boleści reumatyczne i skłonności alergiczne.

    Maria ..., lat: 0, , Rybnik (2004-03-11)
    Jestem zachwycona. Każda zmiana pogody strasznie mi dokuczała, kończę 2 opakowanie i przy zmianie pogody już nie odczuwam tak silnych bólów, co nawet domownicy zauważyli, zmniejszyła się łuszczyca i cukier we krwi. Dziękuję.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Koszalin (2004-03-11)
    Bóle w kolanie prawej kończyny - ubytek chrząstki. Od chwili zażywania (jeden miesiąc) ból jest o wiele mniejszy. Chodzę już bez kuli.

    Joanna ..., lat: 0, , Konin (2004-03-11)
    Uważam preparat biomarine570 za rewelacyjny. Mąż mój bardzo chorował na reumatoidalne zapalenie stawów i mięśni 2 lata temu. Zaczął zażywać biomarine570. Obecnie jest w pełni sprawny nie przyjmuje żadnych leków. Ma 75 lat dorównuje osobą młodym (jeździ na rowerze, kopie ogród itd.).

    Stanisława ..., lat: 0, , Tułowice (2004-03-11)
    Mam zapalenie stawu nadgarstka (sztywnienie). Po trzech tygodniach brania biomarine570 odczułam znaczną ulgę. Mój mąż ma prostatę, stan poważny, po 4 miesięcznej kuracji stan zdrowia bardzo się poprawił ku zdziwieniu lekarzy.

    Robert ..., lat: 0, , Grudziądz (2004-03-11)
    Obniżyło się ciśnienie po 2 tygodniach terapii i zmniejszyły bóle w kolanach.

    Aniela ..., lat: 0, , Kuryłówka (2004-03-11)
    Stosując ten preparat zauważyłam, że omijają mnie infekcje, lepiej i spokojniej śpię, ustąpiły bóle mięśniowo – reumatyczne, bóle głowy i nie pojawiają się reakcje alergiczne.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Mirsk (2004-03-11)
    biomarine570 to preparat znakomity. Stosowanie go to przyjemność. Ogólne dobre samopoczucie. Ustąpiły bóle i zawroty głowy. Wzdęcia i ból jelit, żołądka i wątroby a także ból mięśni aczkolwiek cierpię na zwyrodnienie stawów, gościec, osteroporozę. Dobrze śpię, bo ważne jest wstać rano wypoczętym. Polecam wszystkim.

    Ewelina ..., lat: 0, , Ruda Śląska (2004-03-11)
    biomarine570 jest preparatem wielce skutecznym w leczeniu chorób układu kostnego (szczególnie bóle stawów),co potwierdzam osobiście.

    Leokadia ..., lat: 0, , Kraków (2004-03-11)
    Choruję na łuszczycowe zapalenie stawów. Po zastosowaniu biomarine570 łuszczyca zbladła, nie swędzi i zmniejszyła się. Natomiast stawy nie bolą tak jak dawniej.

    Danuta ..., lat: 0, , Rzeszów (2004-03-11)
    Bolały mnie kolana. Po zastosowaniu preparatu ból się zmniejszył. Preparat używam od niedawna.

    Renata ..., lat: 0, , Słupsk (2004-03-11)
    Po stosowaniu tego preparatu czuję ulgę w bólach, mam lepszy wzrok. Poprawiło się samopoczucie.

    Dorota ..., lat: 0, , Barlinek (2004-03-11)
    Mam 30 lat i cierpię na reumatoidalne zapalenie stawów, na schorzenie wątroby (usunięty woreczek żółciowy), bóle kręgosłupa, zaburzenia miesiączkowania, leczę również tarczycę odkąd zaczęłam zażywać preparat biomarine570 mój stan się polepszył, stawy mniej są bolesne, bóle częściowo ustały. Zaczęłam regularnie miesiączkować. Jestem mniej nerwowa. Preparat jest super. Będę go spożywać i polecać innym.

    Teresa ..., lat: 0, , Rybnik (2003-05-21)
    Pragnę poinformować, że córka moja Ewa choruje na reumatyzm oraz jest alergikiem. Od 3 miesięcy używa biomarine570 3x1 dziennie kapsułkę, gdyż na więcej nie może sobie pozwolić z powodów finansowych. Widać znaczną poprawę w jej zdrowiu. W rozmowach ze znajomymi polecamy, aby stosowali biomarine570.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Koronka (2003-05-21)
    Preparat biomarine570 uważam, że jest super preparatem. Ostatnio bolały mnie stawy, gdy zaczęłam używać „jak ręką odjął„.

    Joanna ..., lat: 0, , Katowice (2003-05-21)
    W dużej mierze pomogło w bardzo silnych bólach oraz wzmocniłam system odpornościowy, czego przez 2 lata leczenia nie zdołano niczym mi pomóc ani ustalić przyczyny mych dolegliwości.

    Oktawia ..., lat: 0, , Tarnowskie Góry (2003-05-21)
    Muszę przyznać, że od 1 września nie zażywam już żadnych leków uspakajających i na reumatyzm i na kręgosłup. Dolegliwości jakby znikły po zażywaniu biomarine570. Daję go również synowi Kamilowi lat 7 który ma torbiel mózgu i zaniżoną odporność i od 2 miesięcy nie boli go głowa i nie zachorował, co się nie zdarzyło.

    Urszula ..., lat: 0, , Działoszyn (2003-05-21)
    Preparat ten, biomarine570 – jest bardzo dobrze przyswajalny przez mój organizm, czuję się zdrowsza, nie choruję na gardło, mam ładną cerę i nie narzekam na bóle reumatyczne.

    Mirosława ..., lat: 0, , Gdańsk (2003-05-21)
    Preparat pomógł mi w bólach reumatycznych i zmniejszyło się ciśnienie krwi.

    Paulina ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2003-05-21)
    Mam 43 lata, choruję na mastopatię, bóle reumatyczne, alergię. Odkąd zażywam BioMarine lepiej się czuję. Poza tym zwiększyła się moja odporność na infekcje.

    Felicja ..., lat: 0, , Gdańsk (2003-05-21)
    Preparat zaczęłam używać od niedawna. Å»ałuję, że wcześniej o nim nie wiedziałam. Jest moją nadzieją może dzięki niemu nie czeka mnie całkowita niesprawność kolan.