Opinie - Marinex International
Marinex International

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

Opinie pacjentów

Każda z tych opinii jest autentyczna i oryginał każdej z nich jest przechowywany w archiwum naszej firmy.

Opinie - Choroby tarczycy: w tej kategorii jest 36 opinii.

    Janina ..., lat: 70, , Chrzanów (2018-01-03)
    Stosuję BioMarine 1140 od 18 lat razem z moim wnukiem, który przestał zapadać na infekcje. W początkowym okresie 3x2 kapsułki przez co najmniej 2 lata, później 1x2 kapsułki. Ja dzięki preparatowi czuję się zdrowa i pełna wigoru, a guz między tarczycą a tchawicą, który przez 30 lat nie zmieniał się obecnie rozpada się (co wykazało badanie USG). Jestem przekonana, że jest to działanie BioMarine, który tak naprawdę uratował mi życie. Dlatego życzę wszystkim cierpliwości w kuracji. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 18 lat

    Justyna ..., lat: 28, , Piotrków Trybunalski (2013-04-22)
    BioMarine570 pomogło mi również w kwestii stwierdzonej niedoczynności tarczycy. Zauważyłam, że podczas stosowania BioMarine570 znacznie poprawiły się moje wyniki badań. Dawka:4 BM570

    Władysława ..., lat: 77, , Gdańsk (2013-02-26)
    Badanie USG tarczycy stwierdziło, że w płacie lewym mam guzki 0,8 cm i inne guzki. Lekarz wypisał mi nieodpowiednie leki. Kupiłam BioMarine570, które mnie wyleczyły. Będąc u kontroli po obejrzeniu kartoteki choroby tarczycy, lekarka stwierdziła brak zmian. Nie wyznaczono mi terminu do kontroli. Dawka: 2 BM570

    Zofia ..., lat: 52, , Jawiszowice (2013-02-12)
    Od 2001 r. choruję na nadczynność tarczycy (tj. choroba Graves Basedowa) ophtalmopathia, cukrzyca typu 2. BioMarine zaczęłam stosować od 2011 r. 3 razy 1 kaps.. Po roku stosowania wyniki tarczycowe wróciły do normy. Nie stosuję już żadnych lekarstw na tarczycę, gdyż lekarz odstawił je. Cukry także wróciły do normy. Biorę tylko 1/2 tabletki na cukier. BioMarine570 będę stosowała nadal. Dawka:3 BM570

    Beata ..., lat: 41, , Olsztyn (2012-09-29)
    Od dwóch lat tarczyca mi szwankuje i każdej jesieni BioMarine kupuję-wtedy mniej choruję. Chroni moją wątrobę, bo przyjmuję dużo hormonów. USG w normie, cera nawilżona, więc BioMarine jestem wierna Dawka:3-4kaps.BM570 dziennie

    Zofia ..., lat: 51, , Jawiszowice (2012-03-21)
    BioMarine570 stosuję kilka miesięcy bez przerwy po 3 kapsułki dziennie. Choruje na cukrzycę, chorobę Bassedowa i nadczynność tarczycy. Odkąd zaczęłam stosować poprawiły mi się wyniki tarczycowe, cukier trochę się uregulował i lepiej się czuję, nadal będę stosowała BioMarine570. 3kaps.BioMarine570/codziennie

    Grażyna ..., lat: 59, , Łódź (2011-04-27)
    Od 2 lat leczę się na chorobę Grevesa i Basedowa, w związku z tym jestem bardzo osłabiona. Od miesiąca stosuję BM i mam wrażenie, że jestem zdecydowanie silniejsza. Mam zamiar dalej stosować ten preparat. O preparacie dowiedziałam się przypadkowo od innej osoby. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Janina ..., lat: 57, , Kalisz (2011-01-04)
    W sierpniu 2010r. usunięto mi tarczycę, ponieważ pojawił się tam złośliwy guz. W końcu sierpnia zaczęłam przyjmować BioMarine w grudniu, po badaniach lekarze stwierdzili, że mam dobre wyniki. W październiku 2010r. córka, która po skomplikowanym porodzie zapadła na anemię, otrzymała od nas BioMarine w XII/10-dobre wyniki(też 4 kaps. dziennie). Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Bogumiła ..., lat: 57, , Cewice (2010-10-20)
    Po zabiegu tarczycy byłam bardzo słaba, odkąd zaczęłam zażywać BioMarine570 czuję się pełna wigoru. Preparat ten zastosowałam u mojej chorowitej 2 letniej wnusi. Dzięki wam za to bo lepiej się czuję.

    Halina ..., lat: 53, , Włocławek (2010-07-22)
    Od półtora roku leczę się na tarczycę, gdy zaczęłam używać BioMarine570 moje wyniki się poprawiły, zmęczenie fizyczne i psychiczne prawie mnie opuściło. Mam więcej energii, czuję się silniejsza, morfologia krwi jest o wiele lepsza, po prostu pozytywne zmiany.

    Wanda ..., lat: 61, , Lubania (2010-05-14)
    Poczułam się zdrowo, mniej choruję na infekcje tj. grypę i inne przeziębienia, poprawa wyników badań TSH tarczycy.

    Barbara ..., lat: 0, , Łąg (2009-12-22)
    Biorąc przez 2 miesiące BioMarine570 - 3 razy po 3 tabletki, moje wyniki polepszyły się, ponieważ choruję przez wiele lat na tarczycę, tabletki hormonalne mi nie pomagały a jedynie niszczyły żołądek.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Poraj (2005-03-10)
    Miałam problem z kręgosłupem, nerwicą, tarczycą i snem. Po kilku miesiącach zażywania kapsułek biomarine570 mój stan zdrowia widocznie się poprawił.

    Anna ..., lat: 0, , Nowogard (2005-03-10)
    Mam sporo problemów zdrowotnych: nadciśnienie, niedotlenienie mięśnia sercowego, nieprawidłowość pracy tarczycy. Ponadto mam chory woreczek żółciowy, wątrobę, śledzionę, słaby wzrok. Dotychczas zużyłam dwa opakowania i czuję znaczną poprawę w obrębie wymienianych niedomagań. Preparat będę zażywać nadal.

    Czresława ..., lat: 0, , Brzoza (2005-03-10)
    Zmniejszył się guzek tarczycy. Lepsza kondycja układu nerwowego i immunologicznego. Poprawa stanu psychicznego.

    Wiesława ..., lat: 0, , Pleszew (2005-03-10)
    Choruję na nadczynność tarczycy. biomarine570 bardzo mi pomaga. Biorę go już 5 miesięcy, jestem spokojniejsza i bardzo zadowolona.

    Mirosława ..., lat: 0, , Bełchatów (2005-03-10)
    Jest to wspaniały preparat. Złagodził moje dolegliwości związane z tarczycą. Po prostu jest to preparat na wszystkie dolegliwości. Polecam go wszystkim znajomym. Sama używam i podaję swoim dzieciom.

    Izabela ..., lat: 0, , Ostrów Mazowiecka (2005-03-10)
    Jestem od 15 lat po zabiegu tarczycy – niedoczynność (wole guzkowe). Przyjmując biomarine570 czuję się silna.

    Beata ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2005-03-10)
    Używam biomarine570 od 2003 roku. Cieszę się, że zetknęłam się z tym preparatem. Nastąpiła znaczna poprawa w odporności mojego organizmu. Preparat pomocny jest także przy mojej chorej wątrobie i tarczycy.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Pleszew (2004-05-31)
    To wspaniały preparat. Choruję na nadczynność tarczycy. Byłam bardzo nerwowa. Teraz wyciszyłam się, unormowało się ciśnienie i ustało kołatanie serca.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Złotów (2004-05-31)
    Preparat jest bardzo dobry, więc polecam go wszystkim. Sama zaczęłam go stosować gdyż w 2000 roku miałam operację na tarczycę i czułam się bardzo źle. Miałam kłopoty z koncentracją. biomarine570 w zasadzie pomógł mi na wszystko – na pracę mózgu, cera zaczęła się robić bardzo ładna, czułam się bardzo dobrze. Mój organizm się uodpornił. Uregulowała się także praca hormonów.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Węgrzce (2004-05-31)
    Zażywam preparat w celu regeneracji strun głosowych po operacji tarczycy. Po użyciu biomarine570 odczuwam większą swobodę przy mówieniu i mam mniejszą chrypkę.

    Halina ..., lat: 0, , Olszyna (2004-05-26)
    Dowiedziałam się od znajomej, która stosuje preparat, że pomógł jej uregulować pracę tarczycy. Cierpiałam na nadczynność tarczycy, po lekach rozpoznano niedoczynność, więc zaczęłam zażywać preparat. Najpierw brałam po jednej kapsułce. Odkąd stwierdzono „zimne guzki” zażywam 2 x 2 kaps. Stosuję preparat od miesiąca, poczułam się silniejsza i mniej odczuwam duszności.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Łąkorz (2004-05-26)
    Preparat biomarine570 biorę od niedawna w związku z niedoczynnością tarczycy. Jestem po operacji i biorę hormony, którymi nie mogę wyrównać poziomu TSH.Czuję się bardzo dobrze.

    Inga ..., lat: 0, , Gorzków (2004-05-26)
    Biorę biomarine570 i zauważyłam, że moja tarczyca mniej mi dokucza a mam nadczynność. Zmniejszyła się i mniej dusi.

    Izabela ..., lat: 0, , Opole (2004-05-26)
    biomarine570 stosowany po operacji tarczycy spowodował bardzo szybki powrót do sprawności i dobrej kondycji.

    Ewa ..., lat: 0, , Sieradz (2004-05-26)
    Preparat biorę trzy tygodnie, ponieważ stale mam zapalenie oskrzeli, jestem chora na serce i na tarczycę. Mam widoczną miażdżycę, alergię, teraz jestem po silnym obustronnym zapaleniu płuc. Po preparacie czuję się mocniejsza.

    Wiktoria ..., lat: 0, , Zawonia (2004-05-26)
    Ten preparat pomaga mi lepiej oddychać gdyż od paru lat cierpię na zwapnienie aorty i stwierdzono powiększoną tarczycę, mam duże zwyrodnienia i we wszystkim czuję poprawę.

    Daniela ..., lat: 0, , Tarnobrzeg (2004-05-26)
    Po kuracji powiększony dotychczas gruczoł tarczycy powrócił do normalnych rozmiarów. Ostatnie badanie izotopowe nie wykazało także dwóch z trzech guzków. Lekarz zalecił kontynuację leczenia preparatem biomarine570. Zmniejszyły się również problemy sercowe.

    Zofia ..., lat: 0, , Piła (2004-05-26)
    Biorę preparat od dwóch miesięcy i od tego czasu nie byłam przeziębiona, co wcześniej bardzo często mi się zdarzało. Ponadto mam torbiel na tarczycy i piersiach i mam nadzieję, że na to także pomoże. Podaję go także mojemu15-letniemu synowi, aby miał dużą odporność szczególnie teraz przy dojrzewaniu.

    Anita ..., lat: 0, , Białystok (2004-05-26)
    Jestem po operacji tarczycy. Zażywam biomarine570 codziennie po 12 kapsułek. Czuję się dobrze i wiem, że ten preparat wzmacnia moją odporność. Dziękuję serdecznie.

    Sylwia ..., lat: 0, , Szczecin (2004-05-26)
    Zdecydowana poprawa snu, brak alergii, ogólne lepsze samopoczucie fizyczne i psychiczne. Zatrzymanie wzrostu guzków na tarczycy. Diametralna poprawa stanu stawów nadgarstków. Minął stan zapalny i ustały bóle.

    Urszula ..., lat: 0, , Lublin (2004-05-26)
    Jestem po operacji guzków tarczycy, mąż ma lekką łuszczycę. Jesteśmy zachwyceni preparatem biomarine570, bo skończyły się nasze problemy ze zdrowiem.

    Inga ..., lat: 0, , Władysławów (2004-05-26)
    Mam niedoczynność tarczycy, arytmię serca. biomarine570 pomaga i łagodzi dolegliwości związane z moimi chorobami.

    Jowita ..., lat: 0, , Bogdaniec (2004-05-26)
    biomarine570 pomógł mi w wyleczeniu tarczycy – miałam bardzo duże wole. Ustabilizowało się również moje bardzo wysokie ciśnienie. Mąż przyjmuje preparat przy cukrzycy typu II. Jego poziom cukru znacznie się zmniejszył.

    Elwira ..., lat: 0, , Kraków (2004-05-26)
    Preparat biomarine570 zaczęłam stosować przed operacją usunięcia tarczycy. Obecnie czeka mnie jodoterapia. Preparat pomaga mi przejść przez ten trudny dla mnie okres.