Marinex International

20 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

  • 44 wieloośrodkowe badania naukowe u Pacjentów   • 51 ekspertyz i opinii naukowych   • 5 000 pisemnych opinii Pacjentów

20 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

  • 44 wieloośrodkowe badania naukowe u Pacjentów   • 51 ekspertyz i opinii naukowych   • 5 000 pisemnych opinii Pacjentów

Opinie Pacjentów

Każda z zamieszczonych tutaj Opinii Pacjentów jest autentyczna a ich oryginały przechowywane są w archiwum naszej firmy.

Opinie - Choroby autoimmunologiczne: w tej kategorii jest 167 opinii.

    Marek ..., lat: 50, , (2019-10-22)
    Mam sarkoidozę. Z przerwami stosuję BioMarine1140. Zmieniłem trochę nawyki żywieniowe. Guzki w płucach, w stawie barkowym nie powiększają się a inne się nie tworzą. Nie muszę przyjmować leków - sterydów. Przekonałem do stosowania BioMarine żonę (w celu poprawy odporności). Dawkowanie BioMarine1140: 4-6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: kilka lat

    Maria Magdalena ..., lat: 60, , (2019-07-30)
    Od wielu lat choruję na stwardnienie rozsiane. W 2009roku wykryto u mnie czerniaka i w tym też roku go usunięto. Niestety stwardnienia rozsianego nie da się usunąć operacyjnie i mam je nadal. Bywało różnie raz lepiej raz gorzej. Zdarzały się rzuty. Będąc na wizycie u lekarza w 2004r pani doktor poleciła mi BioMarine 1140. Początkowo brałam po 2 kapsułki dziennie. Obecnie po 1 kapsułce. Samopoczucie się poprawiło, a co najważniejsze ustąpiły rzuty. Dawkowanie BioMarine1140: 2-1 kapsułka/dobę. Okres stosowania: 15 lat

    Bartosz ..., lat: 34, , Warszawa (2019-01-18)
    Od wielu lat choruję na stwardnienie rozsiane. Większość terapii leczniczych polega na ograniczaniu aktywności układu odpornościowego, co wpływa na pogorszenie parametrów krwi. Odkąd stosuję BioMarine 1140 co najmniej 2 razy dziennie parametry krwi istotnie się poprawiły. BioMarine przyjmuję przez cały rok, natomiast w okresach spadku odporności zdarza się przyjmować większe dawki. (4-8). Dawkowanie BioMarine1140: 4-8 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 9 lat

    Izabela ..., lat: 34, , Gdańsk (2019-01-17)
    Od 33 lat cierpię na kamicę nerkową, zapalenie nerek, nefropatię IGa, a w 2016 zdiagnozowano tocznia układu. Moje stawy są w opłakanym stanie, senność, brak energii itd..Odkąd stosuję BioMarine1140 ból stawów ustąpił, mam więcej energii fizycznej ale i psychicznej. Wreszcie jestem w stanie samodzielnie funkcjonować.Również problemy skórne znacznie się poprawiły. Dawkowanie BioMarine1140: 6 kapsułek/dobę. Okres dawkowania :1 rok

    Żanna ..., lat: 36, , (2018-12-28)
    Choruję na RZS. BioMarine pomaga mi funkcjonować prawie bez sztywności. Ponadto mam większą odporność, lepsze samopoczucie, ładniejszą skórę. Stosuję od roku po uprzednim przyjmowaniu BioMarine Medical. Podaję go również synkowi (5lat). Zdecydowanie mniej choruje. Polecam wszystkim. Dawkowanie BioMarine1140: 6 kaps./dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Dorota ..., lat: 15, , Żary (2018-11-13)
    Moje dziecko choruje na RZS. Codzienne wstawanie jest dla niego walką o kolejny dzień, walką z ciągłym bólem. Jest płacz, rezygnacja. Pytanie -"Dlaczego ja?" Odkąd bierze (1 m-c) BioMarine1140 zauważyłam, że ból zmalał na tyle, że potrafi przywitać poranek z uśmiechem.. Dawkowanie BioMarine1140: 12 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 1 m-c

    Zuzanna ..., lat: 25, , (2018-10-09)
    Od 13 lat choruję na układowe zapalenie naczyń. Na początku byłam leczona dużymi dawkami sterydów. Infekcje górnych dróg oddechowych miałam co miesiąc a nawet co dwa tygodnie i kończyło się na antybiotykach. Po dwóch latach stosowania BioMarine infekcje były leczone już tylko antybiotykami, a po pewnym czasie zaczęłam mniej chorować. Dzisiaj mam infekcje górnych dróg oddechowych tylko trzy razy w roku. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 7 lat.

    Iwona ..., lat: 58, , (2018-09-11)
    Zachorowałam na niedoczynność tarczycy i Hoshimoto. Po kilku latach pod wpływem stresu niestety doszło jeszcze bielactwo. Wtedy przeczytałam w internecie, że właśnie BioMarine1140 pomoże mi wzmocnić odporność. Faktycznie dużo mniej choruję na różnego typu przeziębienia i wierzę, że moje choroby immunologiczne też nie będą się pogłębiały i dalej rozwijały. Dawkowanie BioMarine1140: 3 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 3 lata

    Karolina ..., lat: 30, , (2018-06-19)
    BioMarine zaczęłam stosować, kiedy wykryto u mnie reumatoidalne zapalenie stawów. Początkowo przyjmowałam 3 razy dziennie po 2 kapsułki. Moja odporność zwiększyła się, rzadziej choruję. Przede wszystkim objawy RZS zniknęły. Dawkowanie BioMarine1140: 6 -2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 2 lata

    Andrzej ..., lat: 64, , Katowice (2018-05-08)
    BioMarine stosuję już kilkanaście lat. Jestem chory na SM. Nie przeziębiam się, a od 3 lat SM jest w stanie stabilnym. Dawkowanie BioMarine570: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 13 lat

    Joanna ..., lat: 24, , Kraków (2017-12-14)
    BioMarine podaję całej mojej rodzinie. Przede wszystkim przez zaniżoną odporność. Córka (3 lata) dodatkowo ma MIZS. BioMarine pomaga nam w walce z codziennymi atakami. U córki widać znaczną poprawę. Stany zapalne się wycofały i oby tak pozostało. Dawkowanie BioMarine1140: 1 kapsułkę/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Cezary ..., lat: 39, , Mińsk Mazowiecki (2017-11-10)
    Choruję na chorobę Crohna-Leśniewskiego. Ostatnie badanie enteroskopii pokazało, że owrzodzenia na jelicie cienkim zniknęły. Dawkowanie: 6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Julia ..., lat: 30, , Szczecin (2017-06-19)
    W maju 2016r usłyszałam diagnozę - toczeń układowy. Czułam się kompletnie zmęczona, obolała. Wyniki miałam bardzo złe. Obniżone leukocyty i limfocyty. W szpitalu pacjentka z łóżka obok powiedziała mi o BioMarine. Poczytałam i kupiłam 1 opakowanie. Nie wiązałam zbyt dużych nadziei z tym produktem, ale już po użyciu zawartości 3 opakowań poczułam się lepiej. Wyniki się polepszyły, samopoczucie poszło w górę! Od tego czasu polecam innym. Jest super! Dawkowanie BioMarine1140: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Barłomiej ..., lat: 32, , Warszawa (2017-03-07)
    Poszukiwanie odpowiedzi na temat spadku odporności mojego układu odporno-autoimmunologicznego to: kilka tysięcy złotych wydanych na wizyty lekarskie, problemy ze wzrokiem, napuchnięte wargi, sucha skóra, łuszczenie naskórka. Nikt nic nie rozumiał, wszyscy leczyli inaczej, aż trafiłem na publikację w Rzeczpospolitej wziąłem zdrowie we własne ręce i nie żałuję. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania 1 rok

    Maria Magdalena ..., lat: 58, , Ostrowite (2017-03-02)
    Od wielu lat choruję na stwardnienie rozsiane (SM), a w 2009r wykryto u mnie czerniaka w oku, którego zoperowano. Podczas kontroli u okulisty P.Doktor zaleciła mi BioMarine1140. Zgodziłam się i zauważyłam znaczną poprawę samopoczucia, wyników badań krwi (są dobre od dłuższego czasu), a co najważniejsze nie mam rzutów choroby. To ja mam stwardnienie, ale stwardnienie nie ma mnie. Pozdrawiam. Dawkowanie: 2 kapsułki/dobę Okres stosowania: 6 lat

    Paulina ..., lat: 23, , Ruda Śląska (2016-12-14)
    Mam 23 lata,choruję na cukrzycę typu I . Choruję od 9 roku życia, więc moja odporność jest obniżona. Pani farmaceutka poleciła mi BioMarine570. Doradziła mi, abym brała na czczo 4 kapsułki dziennie. Zażywam od miesiąca i jestem bardzo zadowolona. Moje samopoczucie jest lepsze i cukier też. BioMarine570 zostanie ze mną na zawsze. Dawkowanie BioMarine570: 4kapsułki/dobę. Okres stosowania: 1 miesiąc

    Teresa ..., lat: 64, , Gdańsk (2016-10-11)
    Od 34 lat zmagam się z chorobą RZS. Jest to choroba postępująca i bolesna, a w/g lekarzy nieuleczalna. Będąc na rencie inwalidzkiej próbowałam bezskutecznie znaleźć pomoc u lekarzy reumatologów. Z desperacją zaczęłam szukać innych rozwiązań. Wtedy moja przyjaciółka powiedziała mi o BioMarine. Zaczęłam go stosować ok. 6-7 lat temu. Najpierw BioMarine570, a później BioMarine1140 2x1 i nie przestanę go stosować bo jest rewelacyjny! W tej chwili mam w sobie tyle pozytywnej energii, że jestem w stanie nareszcie realizować swoje marzenia i plany. Aż chce się żyć! Uwielbiam tańczyć, chodzę z kijkami brzegiem morza i po lesie. Preferuję zdrowy styl życia - odżywiam się zgodnie z moją grupą krwi "0", zażywam BioMarine , piję dużo zdrowej wody i czynnie wypoczywam.A kto by wcześniej przypuszczał patrząc teraz na mnie, że kiedyś wielkim problemem było nawet chodzenie po domu i wykonywanie nawet najprostszych czynności. Teraz moi znajomi, którzy dłuższy czas mnie nie widzieli wprost pytają co robię, że jestem w tak dobrej formie, że wyglądam młodziej, niż wskazuje moja metryka i sprawnie się poruszam. Zaufałam BioMarine i mojej przyjaciółce, za co jestem bardzo wdzięczna i serdecznie DZIĘKUJĘ. Z czystym sumieniem mogę polecać - i polecam BioMarine innym. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 6 lat

    Małgorzata ..., lat: 36, , Legnica (2016-08-30)
    Mam osłabioną odporność wynikającą z chorób autoimmunologicznych: RZS oraz zapalenie tarczycy. Często borykałam się z infekcjami górnych dróg oddechowych, ogólnym osłabieniem, bólami stawów. Przyjmuje preparaty BioMarine1140 na zmianę z BioMarineMedical. Efekty przerosły moje oczekiwania: poprawa wyników, mniejsza podatność na infekcje. Dobre samopoczucie. Dziękuję. Dawkowanie BioMarine1140: 6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 1,5 roku.

    Justyna ..., lat: 42, , Zielona Góra (2016-08-25)
    Mam niedoczynność tarczycy - Hashimoto. TSH spadło. Raczej nie choruję. Mam zamiar używać BioMarine przez lata. Dawkowanie BioMarine570: 4-6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: od 2009r.

    Joanna ..., lat: 35, , Toruń (2016-06-13)
    Stosuję preparat od 2 lat, od kiedy dostałam silnego wysypu łuszczycy. Po 6 miesiącach łuszczyca zniknęła, ale nadal stosuję BioMarine codziennie. Łuszczyca nie powróciła. Skóra ma dobrą kondycję, ja rzadko choruję. Od ok.. 8 m-cy podaję również BioMarine swoim dzieciom. Zauważalnie mniej chorują. Dawkowanie BioMarine1140 2-4kapsułki/dobę Okres stosowania: 4 lata

    Helena ..., lat: 61, , Å»ołędowo (2016-04-15)
    Czuję, że BioMarine 570 wpływa pozytywnie na moją odporność i sprawia, że plamy zapalne na ciele z powodu łuszczycy bledną i całkowicie zanikają nie pozostawiając śladu zapalenia.

    Andrzej ..., lat: 46, , Trawniki (2016-04-12)
    Stwierdzono u mnie 3 lata temu sarkoidozę. Od dwóch lat stosuję 7 kapsułek na dobę BioMarine. Obecnie nastąpiło cofnięcie się zmian sarkoidozy w płucach. Dalej stosuję 4 kapsułki BioMarine i będę stosował. PO BIOMARINE CZUJĘ SIĘ LEPIEJ. Dawkowanie BioMarine570: 7kapsułek/dobę. Okres stosowania: 2 lata

    Anna ..., lat: 35, , Gdańsk (2016-01-19)
    Stosuję BioMarine1140 w dawce - 2 kapsułki na dobę. Choruję na chorobę Hoshimoto. Mam wiele problemów ogólnoustrojowych z powodu tej choroby między innymi liczne alergie i dolegliwości żołądkowo-jelitowe. Dzięki stosowaniu preparatu przez cały rok alergie zniknęły. Nie zapadam na grypę już od 3 lat. Będę stosowała go nadal. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 3 lata

    Marianna ..., lat: 70, , MiędzyrzecPodlaski (2015-12-22)
    BioMarine®przyjmuję, gdyż od 30 lat choruję na cukrzycę typu II. Przyjmowałam do tej pory co roku profilaktycznie. Jak przyjmowałam to czułam się lepiej. Obecnie stwierdzono u mnie schorzenia szpiku. Pytając lekarza prowadzącego moje schorzenie (hematologa) czy mogę przyjmować BioMarine® odpowiedział - tak, jak najbardziej i obejnie przyjmuję obronnie (250 mg na kg m.ciała - 17 kapsułek na dobę od 2 tygodni). Dawkowanie BioMarine1140: 17 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 2 tygodnie.

    Gerard ..., lat: 43, , (2015-12-22)
    Chciałbym opisać moją historię. BioMarine1140 zacząłem stosować po wizycie u dietetyka, gdy moje życie legło w gruzach. Zmagałem się przez 5 lat z chorobą jelit. Wszystkie badania wychodziły dobrze a ja z moimi dolegliwościami z dnia na dzień stawałem się wrakiem człowieka. Nie funkcjonowałem już w życiu towarzyskim i nawet rodzinnym. Cała moja Rodzina cierpiała okropnie. Gdy zacząłem stosować ten preparat, już 3 miesiące, moje dolegliwości zniknęły. Wiem na pewno, że będzie mi towarzyszył bardzo długo. Dziękuję firmie za ten preparat. Dla mnie to życie. Dawkowanie BioMarine1140: 3 kapsułki/dobę. Okres stosowania: wrzesień 2015r.

    Justyna ..., lat: 40, , Oława (2015-11-25)
    Z powodu zwiększonego wysiłku umysłowego przez 10 miesięcy zwiększyłam dawkę BioMarine od 9 do 12 kapsułek dziennie, celem moim było lepsze wchłanianie wiedzy przez umysł i faktycznie z zapamiętywaniem i nauką nie miałam problemu, szkołę ukończyłam z wyróżnieniem, ale również dzięki temu przez ten okres nie miałam napadów duszności związanych z astmą. Nie używałam przez ten okres żadnych leków astmatycznych. Mam lekką astmę nasilającą się zawsze jesienią i wiosną. Okres stosowania: od 2010r.

    Zofia ..., lat: 54, , Jawiszowice (2015-11-16)
    Choruję na cukrzycę typu 2, nadczynność tarczycy. BioMarine przyjmuję od 6 lat po 4 kapsułki. Odkąd stosuję cukier się wyrównał, a hormony tarczycowe są w normie. BioMarine stosuję cały rok na okrągło i będę stosowała nadal.

    Maria ..., lat: 65, , Sandomierz (2015-11-09)
    Stosuję od 5 lat bez przerwy. Rozwój choroby spowolniał - choruję na SM. Dawkowanie BioMarine1140: 2 kapsułki/dobę.

    Katarzyna ..., lat: 39, , (2015-10-26)
    Biorę 10 tabl . BioMarine570 lub 1140 jak mi wyjdzie, od roku, wycofałam współczynnik PCT z krwi, wcześniej przeciwciała ANA1, ANA2 dodatnie, połowa rodziny już nie żyje na dolegliwości autoimmunologicznych chorób, raz przez 4 m-ce zmniejszyłam na dawkę 5 tabletek 570, ale to nie dało ogromnego rezultatu, gdyż PCT wzrosło, OB wzrosło na kilka poza normą, a powinno być 3-8. Dążę do lepszego wyniku, jest jeszcze czas, mam 39 lat, początki kolagenoz, biorę oprócz tego garść wszystkich witamin, aminokwasów, najbardziej uparta bywa opryszczka ust, pokazuje się raz na pół roku, ale wcześniej przed braniem oleju co miesiąc, hascovir800 nie pomagał, nic nie pomagało, zapewne do końca życia będę musiała brać olej, ale wolę to niż sterydy. Zioła też stosuję na oczyszczenie krwi - szałwię, pokrzywę, candidę clear, tymianek, majeranek, piołun, rumianek, miętę, serdecznik, chmiel, melisę. Oprócz tego mam hashimoto, więc sprawa utrudniona, ale olej polecam , naprawdę pomaga, bez ściemy.

    Małgorzata ..., lat: 39, , Częstochowa (2015-01-08)
    Stosuję BioMarine570 od kilku lat w dawkach od 3 do 6 kaps. dziennie, zwiększam dawkę w okresach zmniejszonej odporności (jesień, zima). Zauważam dużą skuteczność tego preparatu, mniej infekcji, większa odporność. W moim przypadku bardzo pozytywnie wpłynęły na poprawę zdrowia skóry gdyż od 25 lat choruję na łuszczycę i teraz mam najlepsze efekty leczenia.

    Maria ..., lat: 58, , Golczewo (2013-07-15)
    Zażywając ten preparat odczuwam poprawę wyglądu włosów , skóry, paznokci. Ponieważ mam łuszczycę w małym stadium to odczuwam poprawę stanu skóry. Reguluje też nadciśnienie i obniża cholesterol.

    Krystian ..., lat: 31, , Kalisz (2013-04-09)
    Od roku 2011 choruję na nieuleczalną łuszczycę skóry. Mój dermatolog polecił mi m/i maściami BioMarine 570, która dzięki dobremu składowi pomaga mi w odpowiednim uodpornieniu organizmu. Naturalnie mam zamiar nadal stosować Wasz produkt, ponieważ jest duża poprawa. Dawka:2 BM570

    Irmina ,Agnieszka ..., lat: 33, , Koziegłowy (2013-01-08)
    Jestem mgr analityki medycznej. Od dziecka b. choruję-obecnie przez częsty kontakt z małymi pacjentami. Mam chorobę Haschimoto-autoimunologiczną niedoczynność tarczycy, przez co moja gospodarka lipidowa często jest nieprawidłowa. Od czasu stosowania BioMarine 1140, mam coraz wyższe stężenie dobrego cholesterolu HDL i niższy poziom trójglicerydów. Poza tym czuję bardziej skoncentrowana, mniej zmęczona. Zamierzam stosować BioMarine1140 nieprzerwanie przez cały rok. Poza tym zaczynam b. stopniowo nawet "gubić" kilogramy. Dawka:4 BM1140

    Małgorzata ..., lat: 37, , Częstochowa (2013-01-08)
    BioMarine polecił mi dermatolog u którego leczę się na łuszczycę. Stosując BioMarine mam dłuższe okresy remisji choroby i łagodniejszy przebieg w czasie rzutu choroby. Preparat stosuję kilka lat robiąc 3 miesięczne przerwy. Stosuję po 6 kaps. dziennie jesienią i wiosną. Dawka : 6 BM570

    Agnieszka ..., lat: 40, , Kielce (2012-12-04)
    Stosuje BioMarine na zmiany dermatologiczne wywołane wirusem. Preparat przyjmuję przeszło 6 miesięcy, będę stosować go nadal. Dziennie przyjmuję 4 kapsułki. Efekty: łagodzenie zmian, polepszone gojenie i wygląd skóry, zwiększenie odporności. Dawka:4BM570/dziennie

    Marzena ..., lat: 15, , Pruszków (2012-11-13)
    Biomarine570 stosuje dziecko w wieku 15 lat na wiosnę i na jesień. Zwiększona odporność, lepiej nawilżona skóra (przesuszona od preparatów na trądzik). Odbudowała się warstwa wodno lipidowa skóry, nie łuszczy się tak, no i dziecko nie choruje Dawka: 1 kaps. BM570/dziennie

    Agnieszka ..., lat: 40, , Kielce (2012-11-04)
    Stosuje BioMarine na zmiany dermatologiczne wywołane wirusem. Preparat przyjmuję przeszło 6 miesięcy, będę stosować go nadal. Dziennie przyjmuję 4 kapsułki. Efekty: łagodzenie zmian, polepszone gojenie i wygląd skóry, zwiększenie odporności. Dawka:4BM570/dziennie

    Renata ..., lat: 73, , Sopot (2012-03-05)
    Miałam problemy ze skórą, która pękała do krwi, szczególnie na stopach, sucha skóra głowy, dłonie. Kontaktowałam się z lekarzami, bez efektów. Aż trafiłam do dobrego specjalisty dermatologa, który polecił mi ten preparat i dodatkowo maść na najbardziej chore miejsca. Już jest efekt, zaczyna się wszystko goić, poza tym lepiej ogólnie się czuję, będę stosowała nadal. 2kaps.BioMarine1140/codziennie

    Renata ..., lat: 44, , Dąbrowice (2011-10-17)
    Odkąd biorę Wasz preparat lepiej się czuję, nie męczę się podczas tańca i wysiłku. Nareszcie mam ładną cerę i bardziej gęste włosy. Opryszczka i przeziębienie przestały mnie nękać. Wasz preparat jest NAPRAWDÊ skuteczny. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję tak udanego produktu. Dawka: 2 kaps.BM1140/dz.

    Janina ..., lat: 54, , Czernica (2011-10-08)
    Dzięki BioMarine570 mam lepszą kondycję zdrowotną i przede wszystkim świetnie się czuję. Od lat miałam problem z podwyższonym ciśnieniem, które teraz wyraźnie się unormowało. Moje problemy ze skórą zniknęły (popękana skóra pięt i rąk), twarz wyraźnie promieniuje blaskiem, koleżanki pytają mnie o krem, a to BioMarine570. Nie łapię infekcji, mam dużo siły i wigoru. Wszystkim znajomym i rodzinie kupuję w prezencie urodzinowym BM bo to najlepszy i sprawdzony preparat, któremu zaufałam. Dawka: 4 kaps.BioMarine570/dz.

    Krystyna ..., lat: 59, , Rybnik - 15 (2011-08-05)
    Od roku z przerwami stosuję BM1140 i BM570. Przez ten czas skończyły mi się kłopoty z uporczywą grzybicą stóp. Jestem również odporniejsza na różnego rodzaju: grzybice, chrypki i katarki. Wszystkim uporczywie chorym polecam z całego serca. Dawka: 1kaps.BM1140 / dobę

    Krystyna ..., lat: 60, , Mosina (2011-07-12)
    Choruję na łuszczycę od lat, a teraz zanikła w 99%, organizm stał się bardziej odporny na choroby, w tym roku nie chorowałam, ani razu na grypę. Zmniejszyło mi się ciśnienie na, które choruję. Zażywam BM570 po 4 kapsułki dziennie. Będę stosowała nadal BM570, ponieważ lepiej się czuję i widać efekty. Także moja cała rodzina też zażywa BM570. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Halina ..., lat: 56, , Waganiec (2011-05-11)
    Preparat będę stosowała ze względu na moją chorobę tj. łuszczycę krostkową dłoni i stóp. Zaczęłam leczenie tym preparatem i mam nadzieję, że będzie lepiej. Czytałam skład BM i wiem, że wszystko jest dla zdrowia. Jest to preparat drogi, ale będzie na pewno skuteczny i korzystnie wpłynie na mój układ immunologiczny. Byłabym szczęśliwym człowiekiem, żeby chociaż zatrzymać przebieg choroby. Leczę się już 5 lat. Å»aden dermatolog nie zastosował mi takich dobrych preparatów na moją skórę. Dawka: 4-6kaps.BM1140 / dobę

    Andrzej ..., lat: 54, , Kormanice (2011-03-28)
    BioMarine stosuję już od ponad 5 lat z małymi przerwami. Bardzo pomaga mi przede wszystkim w utrzymaniu dobrej kondycji skóry ( choruję na łuszczycę). BioMarine przyjmuję codziennie 1 kapsułkę, a w okresie jesienno - zimowym 2 kapsułki dziennie. Wzmacnia odporność przez co nie choruję na przeziębienia. BioMarine będę stosował nadal. Dawka: 1-2kaps.BM1140 / dobę

    Alicja ..., lat: 49, , Koszalin (2011-03-18)
    Stosuję BioMarine570, bo dowiedziałam się, że znajomej osobie pomogło na atopowe zapalenie skóry na dłoniach. Ja na tą chorobę cierpię od 4 lat. Tradycyjne leczenie nie dało rezultatów. Oczekuję poprawy po podniesienie odporności organizmu. Dawka: 6kaps.BM570 / dobę

    Małgorzata ..., lat: 29, , Wasilków (2011-03-15)
    BioMarine570 stosuję od około 2 lat. Jestem zachwycona działaniem suplementu ! Stan mojej skóry poprawił się wybitnie. Poza tym przestałam chorować ( nieznacznie stany katarowe jedynie w okresie przesilenia jesienno - zimowego). Rodzinie i znajomym polecam BioMarine. Preparat spełnia moje oczekiwania. Ponadto cena jest adekwatna do efektów ! Rewelacja ! Dawka: 2kaps.BM570 / dobę

    Małgorzata ..., lat: 29, , Narzym (2011-03-07)
    Ten preparat to najbardziej skuteczny preparat na wszystko, córka go bierze od ponad roku i łuszczyca ustąpiła w 90% napady padaczkowe są sporadyczne. Mogę go polecić z czystym sercem. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Elżbieta ..., lat: 41, , Kępno (2011-03-02)
    BioMarine570 stosuję na wzmocnienie organizmu. Bardzo często chorowałam, miałam anemię, alergie i łuszczyce. Po BioMarine przyjmowanym 4x dziennie ( na dobę ) dolegliwości ustąpiły. Stosuje go cała moja rodzina. Preparat przyjmuję 5 lat. Stosuję cały rok i będę stosować nadal. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Janina ..., lat: 52, , Poznań (2011-02-14)
    Opinie internautów skłoniły mnie do sięgnięcia po preparat i okazało się, że to prawda co piszą inni. Od momentu stosowania BioMarine nie wiem co to znaczy przeziębienie. Włosy przestały mi wypadać w dużych ilościach, są gęściejsze i mocniejsze. Cera jest przyjemna w dotyku. Już nie zażywam innych tabletek na wzmocnienie skóry, włosów i paznokci. Pozdrawiam. Dawka: 2kaps.BM1140 / dobę

    Marta ..., lat: 33, , Brzuzie Lub. (2011-02-07)
    Jestem załamana stanem przede wszystkim mojej cery i w ogóle skóry. A także martwią mnie często powtarzające się uderzenia gorąca, kołatanie serca. Wiele wypróbowanych metod zawiodło, teraz nadzieję pokładam w BioMarine570. Czekam na efekty! Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Anna ..., lat: 46, , Poraj (2011-02-02)
    Preparat BioMarine1140 przyjmuję 1 kapsułkę dziennie. Przyjmuję od jesieni 2009r. Przerwa latem. Będę stosować go dalej, ponieważ zwalczył mi stres mam łagodniejszą cerę i co najważniejsze nie choruję. Dawka: 1kaps.BM1140 / dobę

    Małgorzata ..., lat: 33, , Jedlicze (2010-10-14)
    Od 2-lat stosuję w okresie jesienno-zimowym BioMarine1140, organizm mój jest bardziej odporny na infekcje i zdecydowanie mniej zapadam na infekcje. Dodatkowo moja skóra jest bardziej gładka i nawilżona. BioMarine polecam mojej rodzinie.

    Barbara ..., lat: 46, , Wrocław (2010-09-16)
    Od ponad 2 lat biorę BioMarine1140, zapomniałam już co to jest opryszczka i przeziębienie, poprawiła mi się skóra tzn. choruje na łuszczycę, już mnie tak nie wysypuje, jak wcześniej. Pozdrawiam.

    Anna ..., lat: 43, , Poznań (2010-07-30)
    Mocno złagodził objawy łuszczycy na dłoni.

    Rafał ..., lat: 20, , Lubin (2010-07-19)
    Jestem w okresie rekonwalescencji po zabiegu chirurgicznym i pobycie w szpitalu. Muszę przyznać, że z dnia na dzień czuję się coraz lepiej. Moja skóra, włosy i paznokcie wyglądają coraz zdrowiej: skóra jest aksamitna, paznokcie są mocne, a włosy sprężyste i lśniące. To wszystko dzięki BioMarine. Dziękuję.

    Maciej ..., lat: 39, , Sieradz (2010-06-30)
    Znacząco złagodzona została łuszczyca. Dawka: 6 kaps. BioMarine570/ dobę

    Hanna ..., lat: 46, , Grudziądz (2010-06-01)
    Doskonale. Mimo tak zmiennej pogody po raz pierwszy od wielu lat nie byłam przeziębiona. Poza tym skończyły się problemy z popękanym naskórkiem ust i "zajadami".

    Barbara ..., lat: 56, , Chrzanów (2010-05-21)
    Czuję się bardzo dobrze. Nie choruję. Poprawił się wygląd skóry.

    Anna ..., lat: 25, , Połomia (2010-05-05)
    Od kiedy przyjmuję Biomarine570 nie skarżę się już na ogólne zmęczenie i zauważyłam poprawę kondycji skóry (do tej pory była bardzo sucha). Robiłam sobie wyniki krwi i nie mam anemii. Polecam !

    Artur ..., lat: 0, , Częstochowa (2010-03-05)
    Miałem problemy ze skórą. Teraz jest o wiele lepiej. Poprawiły się wyniki morfologii, miałem anemię.

    Mieczysław ..., lat: 0, , Poświątne (2010-01-28)
    Stosując BioMarine570 przy chorobie: łuszczyca, zauważyłem poprawę swej skóry oraz zmiany ognisk zapalnych choroby.

    Marta ..., lat: 0, , Częstochowa (2010-01-28)
    Odkąd stosuję BioMarine rzadziej choruję, łagodniej przechodzę infekcje. Poprawił się stan mojej cery, włosy zostały wzmocnione, rzadziej wypadają. Paznokcie są twarde i zdrowe, nie rozdwajają się.

    Sara ..., lat: 0, , Woźniki (2010-01-28)
    W okresie stosowania moje zdrowie ani razu nie zaszwankowało. Mogłam spokojnie przygotowywać się do matury ale co najważniejsze dzięki BioMarine uporczywy trądzik uspokoił się i mam nadzieję, że już nigdy nie wróci.

    Andrzej ..., lat: 0, , Fredropol (2009-12-30)
    BioMarine570 stosuję od wielu lat. Preparat poleciła mi moja lekarka dermatolog. Lek skutecznie hamuje rozwój łuszczycy skóry, wzmacnia odporność.

    Anna ..., lat: 0, , Białystok (2009-12-23)
    BioMarine570 przyjmuję od 3 lat w okresie jesienno-zimowym, mam niską odporność organizmu co w poprzednich latach objawiało się owrzodzeniem całego ciała. Odkąd przyjmuję preparat BioMarine pozbyłam się tych uciążliwych czyraków. Obecnie jestem po koronarografii i też przyjmuję ten preparat.

    Joanna ..., lat: 0, , Lubichowo (2009-12-07)
    Miałam problemy z cerą a tle alergicznym. Moje problemy się skończyły jak zaczęłam regularnie zażywać BioMarine570.

    Sylwia ..., lat: 0, , Głowno (2009-11-09)
    Choruję na sklerodermię także stosuję ten preparat polecony przez lekarza dermatologa prowadzącego mnie w tej chorobie.

    Marta ..., lat: 0, , Piotrków Trybunalski (2009-11-09)
    Jestem wprost zachwycona przyjmowaniem preparatu BioMarine570®. Od 6 lat jestem chora na chorobę, autoimmunologiczną, jaką jest twardzina układowa, (skleroderma). Od 2,5 roku łykam preparat i jestem bardzo szczęśliwa. W tym czasie zaszłam w ciążę, której od dawna bardzo pragnęliśmy, ale strasznie się bałam ze względu na swój stan zdrowia i reakcję organizmu. W lutym tego roku urodziłam pięknego, zdrowego synka. Systematycznie przyjmuję preparat BioMarine570® do tej pory. Mój stan zdrowia nie pogorszył się po ciąży i porodzie, mimo, że nie przyjmowałam innych leków. Mój lekarz powiedział, że badania są bardzo dobre. Jestem odporniejsza na infekcje i aby tak dalej. Serdecznie dziękuję.

    Marta ..., lat: 0, , Piotrków Trybunalski (2009-11-09)
    Od 5 lat choruję na sclerodermę. Twardniała mi skóra, była strasznie napięta, miałam swędzące czerwone przebarwienia na łydkach i palcach nóg. Od razu systematycznie przyjmuje BioMarine570® 3x2 kapsułki. Skóra jest miękka, swędzenia ustąpiły. Od 3 lat nie ma potrzeby podawania mi sterydów. Poprawiła mi się znacznie morfologia krwi. Przestałam również łapać drobne infekcje. W tej chwili jestem w 8-ym miesiącu ciąży, a mój stan zdrowia nie pogorszył się mimo odstawienia innych leków. Jestem przekonana, że pomaga mi właśnie BioMarine570®. Dziękuję.

    Robert ..., lat: 0, , Toruń (2009-08-18)
    Dermatolog stwierdził u mnie łuszczycę i przepisał BioMarine. Stosuję według zaleceń i widzę poprawę. Oby tak dalej.

    Honorata ..., lat: 0, , Damnica (2005-05-12)
    biomarine570 otrzymuje dziecko (9 lat), które choruje na młodzieńcze, przewlekłe zapalenie stawów – postać systemowa, osteoporozę, zanik mięśni, łuszczycę, niedobór wagi i wzrostu, niedokrwistość. biomarine570 jest wspaniałym preparatem. U dziecka zaobserwowałam mniej nawrotów choroby stawów, złagodzenie łuszczycy, większą energię do zabaw i nauki, poprawę apetytu, a co najważniejsze mniejszą skłonność do przeziębień.

    Urszula ..., lat: 0, , Bojszowy Nowe (2005-05-12)
    Po miesiącu stosowania biomarine570 łatwiej zasypiam i śpię spokojnie. Zniknęła także część zmian łuszczycowych na skórze.

    Dariusz ..., lat: 0, , Bielsko Biała (2005-05-12)
    Od dwóch tygodni, odkąd zacząłem brać biomarine570 zauważyłam zmianę na korzyść przy mojej chorobie – łuszczycy, na którą leczę się od 40 lat.

    Stefania ..., lat: 0, , Olsztyn (2005-05-12)
    Od dłuższego czasu cierpię na łuszczycę. Preparat biomarine570 bardzo mi pomaga.

    Barbara ..., lat: 0, , Bolesławiec (2005-05-12)
    Choruję na nadciśnienie tętnicze, mam także łuszczycę. Preparatu nie przyjmuję jeszcze zbyt długo, ale już zauważyłam poprawę i mam również większą odporność. Jest to bardzo dobry preparat. Dziękuję bardzo miesięcznikowi, dzięki któremu dowiedziałam się o tym nim.

    Danuta ..., lat: 0, , Gniewkowo (2005-05-12)
    Preparat przyjmuję od 6 miesięcy w celu leczenia łuszczycy. Ustąpiły wykwity łuszczycowe i podniosła się odporność. Również poprawił się stan mojej skóry i włosów.

    Tadeusz ..., lat: 0, , Tychy (2005-05-12)
    Choruję na grzybicę i łuszczycę paznokci oraz skóry. Leczyłem się kilka lat a dopiero po zażyciu Waszego preparatu zauważyłem znaczną poprawę mojego stanu zdrowia. Jest to preparat skuteczny i dobrze przyswajalny.

    Antoni ..., lat: 0, , Olsztyn (2005-05-12)
    biomarine570 działa korzystnie na układ krążenia i na układ nerwowy. Usuwa też ogniska łuszczycy.

    Milena ..., lat: 0, , Zgierz (2005-05-12)
    Stosuję ten preparat ponad miesiąc i jestem bardzo zadowolona z widocznych efektów. Stosuję go z powodu łuszczycy. Widzę duże różnice w stanie mojej skóry.

    Sylwia ..., lat: 0, , Warszawa (2005-05-12)
    Wspaniały preparat. Mam łuszczycę, dobrze się czuję, jestem zadowolona, że jest biomarine570.

    Zenobia ..., lat: 0, , Więcbork (2005-05-12)
    Używam preparat biomarine570 drugi rok. Dostałam łuszczycy na łokciach i rozprzestrzeniało mi się wszędzie. Poszłam do lekarza po poradę i dowiedziałam się, że będę ją miała już zawsze. Właśnie dowiedziałam się o biomarine570 z Poradnika Domowego. Pomyślałam, że muszę spróbować. Bardzo się wstydziłam chodzić w lecie z tymi chorymi łokciami. Zaczęłam brać biomarine570 i nawet nie zauważyłam kiedy wszystko zaczęło się goić. Nie zużyłam nawet jednego opakowania i wszystko zniknęło i do tej pory mam spokój. Nawet mój lekarz domowy się zdziwił jak mu pokazałam. Bardzo się cieszę, że wyleczyłam się sama z tej okropnej łuszczycy dzięki biomarine570.

    Renata ..., lat: 0, , Lubawka (2005-05-12)
    biomarine570 stosuję jako środek wspomagający leczenie łuszczycy na podłożu reumatologicznym.

    Renata ..., lat: 0, , Chełmża (2005-05-12)
    biomarine570 stosuję od 2 lat, kiedy miałam objawy łuszczycy. Od 1,5 roku nie mam wysiewów choroby.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Legnica (2005-05-12)
    Preparat wzmocnił mój organizm, stałam się bardziej odporna na przeziębienie. Również łuszczyca zmniejszyła się a ciśnienie się unormowało.

    Wiktoria ..., lat: 0, , Łódź (2005-05-12)
    Dla mnie rewelacja. Po 3 dniach zaczęła mi znikać łuszczyca, która właśnie się wysypywała.

    Alicja ..., lat: 0, , Stryków (2005-05-12)
    Preparat biorę na chorobę skóry – łuszczycę. Po 3 miesiącach stan skóry się poprawił. Uregulowałam tym środkiem ciśnienie krwi.

    Bogna ..., lat: 0, , Kielce (2005-05-12)
    Dodaje energii i pomógł zlikwidować początki przeziębienia. Ból gardła ustąpił. Zmniejszyły się znacznie zmiany łuszczycowe. Super.

    Lidia ..., lat: 0, , Zagnańsk (2005-05-12)
    W wieku 30 lat zachorowałam na łuszczycę. Dwa lata temu zachorowałam także na reumatoidalne zapalenie stawów. Od tego czasu z niewielkimi przerwami przyjmowałam leki przeciwbólowe i przeciwzapalne z powodu silnego bólu stawów, który uniemożliwiał mi normalne funkcjonowanie. Przyjmując biomarine570 po kilkunastu dniach bóle stawów zmniejszyły się do tego stopnia, że bardzo rzadko zażywam środki przeciwbólowe.

    Ludwika ..., lat: 55, , Chełmża (2005-03-29)
    Używam preparatu BioMarine570 profilaktycznie i zauważyłam, że mój organizm stopniowo się wzmacnia. Włosy, które kiedyś bardzo mi wypadały teraz są piękne i mocne.

    Zofia ..., lat: 70, , Warszawa (2005-03-29)
    Po trzech tygodniach używania preparatu znacznie poprawiło się moje samopoczucie, mam więcej energii. Zniknęły uporczywe zmiany skórne na nodze i pod piersią.

    Kamilla ..., lat: 20, , Cieszyn (2005-03-29)
    BioMarine570 pomaga mi odzyskać odporność. Od kiedy go stosuję nie czuję się zmęczona i wyczerpana. Poprawił się też stan mojej skóry i włosów.

    Grażyna ..., lat: 60, , Poznań (2005-03-29)
    Poprawiła się skóra rąk, zaczerwienienia prawie zniknęły. Paznokcie wzmocniły się, a były bardzo cienkie i łamliwe. Mam reumatyzm, co pewien czas puchły mi kolana, a od roku już nie puchną. BioMarine570 biorę już dwa lata z przerwą. Będę nadal przyjmowała BioMarine570, bo dzięki niemu po prostu lepiej się czuję.

    Lucyna ..., lat: 50, , Strumień (2005-03-29)
    Miałam ogromne problemy z pękającą skórą na rękach. Był to efekt uczulenia na wodę. Odkąd zażywam BioMarine570 sytuacja nieco się poprawiła.

    Joanna ..., lat: 40, , Miksztat (2005-03-29)
    BioMarine570 wzmacnia układ odpornościowy, zapobiega przeziębieniom. W moim przypadku zauważyłam również bardzo korzystny wpływ na włosy i skórę.

    Jagoda ..., lat: 25, , Gdynia (2005-03-29)
    Jest to już moje czwarte opakowanie. Stosuję ten preparat w leczeniu kolagenozy i jestem zadowolona, bo poprawił się stan mojej skóry. Mam też lepsze samopoczucie. Wierzę w ten preparat i będę go stosować.

    Justyna ..., lat: 30, , Warszawa (2005-03-29)
    Po trzech miesiącach brania preparatu poprawa jakości skóry i włosów, poprawa kondycji i dobry wpływ na gospodarkę hormonalną

    Cecylia ..., lat: 50, , Siemianowice Śląskie (2005-03-29)
    Preparat bardzo skuteczny. Zaobserwowałam poprawę stanu skóry i zwiększenie odporności.

    Urszula ..., lat: 65, , Sadowne (2005-03-29)
    Preparatu używam w celu zapobiegania osteoporozie i przeciwdziałaniu suchości i łuszczeniu się skóry. Po miesięcznym stosowaniu skóra stała się jędrna i gładka. Efekty są bardzo dobre i ustąpiło łuszczenie. Wszystko, co stosowałam uprzednio było nieskuteczne.

    Alina ..., lat: 30, , Dzierżoniów (2005-03-29)
    Najważniejsze dla mnie jest to, że przestały mi wypadać włosy. Ogólnie lepiej się czuję.

    Jan ..., lat: 0, , Oława (2004-06-01)
    Po kilku dniach przyjmowania preparatu przy łuszczycy odstąpiły bóle mięśniowe. Zmiany na skórze złagodniały i stały się bardziej podatne na leczenie tradycyjne.

    Weronika ..., lat: 0, , Połczyn Zdrój (2004-06-01)
    Moim zdaniem biomarine570 jest preparatem wysokiej jakości. Wiem, że jest to poważany preparat, który nie ma działań niepożądanych a jest bardzo skuteczny. O BioMarin570 dowiedziałam się od znajomej. Mam 19 lat, a od 6 lat choruję na łuszczycę. Próbowałam już wszystkiego i nic nie pomaga. Smaruję się maściami, które trochę pomagają, ale na krótko, a potem mój stan znów się zaostrza. Już dwa razy byłam w szpitalu, piłam również zioła, lecz łuszczyca nie chce zejść. Jest mi bardzo trudno gdyż nic nie pomaga, a wszystko jest drogie. Biorę dopiero pierwsze opakowanie preparatu i już widzę poprawę. Jak dowiedziałam się, że są takie kapsułki bardzo się ucieszyłam i będę mówiła o nich znajomym.

    Zofia ..., lat: 0, , Oświęcim (2004-06-01)
    Preparat zażywam do leczenia łuszczycy. Po pierwszym opakowaniu stałam się także mniej nerwowa. Złagodniały objawy menopauzy.

    Jan ..., lat: 0, , Aleksandrów Kujawski (2004-06-01)
    Choruję na łuszczycę i biorę tabletki na tę chorobę. Oprócz tego przyjmuję biomarine570, który bardzo dobrze wspomaga mój organizm. Poza tym jestem bardziej odporny na infekcje i przeziębienia. Czuję się po nim bardzo dobrze.

    Oskar ..., lat: 0, , Lublin (2004-06-01)
    Mam bardzo oporną łuszczycę. Dopiero po kuracji wspomagającej preparatem biomarine570 moje leczenie zaczęło przynosić skutki. Czuję się mniej nerwowy i bardziej odporny. Dalej będę wspomagać moją terapię tym preparatem.

    Inga ..., lat: 0, , Dołhobyczów (2004-06-01)
    Jestem chora na łuszczycę (obecnie zaleczoną). Z uwagi na spożywanie dużych ilości różnorodnych leków mój organizm stracił własne siły odpornościowe. Mam uczulenie na niektóre leki oraz środki chemiczne (proszki do prania, mydła, płyny). Od kiedy zaczęłam stosować preparat biomarine570 zmniejszyły się moje dolegliwości alergiczne oraz łuszczycowe zmiany skórne.

    Halina ..., lat: 0, , Stara Kamienna (2004-06-01)
    Po dwóch miesiącach stosowania preparatu biomarine570 nastąpiło złagodzenie zmian łuszczycowych.

    Anita ..., lat: 0, , Oswięcim (2004-06-01)
    Po drugim opakowaniu plamy łuszczycowe wyraźnie zjaśniały. Ogólne samopoczucie jest dużo lepsze. Objawy menopauzy całkowicie ustąpiły. Włosy i paznokcie są dużo mocniejsze. Jestem pełna optymizmu. To jest super.

    Leon ..., lat: 0, , Gdynia (2004-06-01)
    Preparat stosuję w leczeniu łuszczycy. Po zastosowaniu pierwszej kuracji ogniska chorobowe zginęły na okres około 3 lat. Teraz ponawiam kurację.

    Dorota ..., lat: 0, , Chełmża (2004-06-01)
    Preparat stosuje cała moja rodzina. Najtrudniejszy okres jesienny przeszliśmy bez chorób. Najważniejsze jednak jest to, że objawy łuszczycy, na którą choruję znacznie osłabły.

    Elwira ..., lat: 0, , Dobromierz (2004-06-01)
    Biorąc preparat biomarine570 mąż wyleczył się z łuszczycy. To jest coś wspaniałego. Jedyny preparat, który zadziałał. Dziękuję.

    Alicja ..., lat: 0, , Ełk (2004-06-01)
    Jestem chora na łuszczycę pięt i dłoni. Dzięki preparatowi od roku już nie byłam u dermatologa. Z dłoni wszystko zeszło a na piętach tylko delikatnie się łuszczy. Jest na tyle dobrze, że nie muszę iść do lekarza po kolejną maść.

    Beata ..., lat: 0, , Jankowice (2004-06-01)
    Preparat stosuję przy łuszczycy. Ostatnio dokuczały mi również bóle stawów. Od momentu, kiedy biorę biomarine570 bóle ustąpiły a co do łuszczycy nastąpiła znaczna poprawa skóry. Według mnie jest to bardzo dobry preparat.

    Maciej ..., lat: 0, , Skarżysko Kamienna (2004-06-01)
    Preparat przyjmuję od dawna w celu leczenia łuszczycy. Odstawiłem inne preparaty pozostając jedynie przy biomarine570. Mimo to ilość ognisk nie zwiększyła się, a kilka z nich spowolniło proces złuszczania.

    Irmina ..., lat: 0, , Częstochowa (2004-06-01)
    Przy systematycznym i dłuższym stosowaniu biomarine570 nastąpiła wyraźna poprawa stanu mojej skóry przy dość zaawansowanej łuszczycy.

    Maciej ..., lat: 0, , Lublin (2004-06-01)
    Od dwóch miesięcy stosuję biomarine570 we wspomaganiu leczenia bardzo opornej łuszczycy. Widać dużą poprawę zarówno zewnętrznie jak i wewnętrznie. Uspokoiły mi się nerwy. Jestem mniej podatny na stres, który nasilał moją chorobę.

    Zenobie ..., lat: 0, , Smigiel (2004-06-01)
    To już druga moja kuracja. Dzięki preparatowi poprawia się nastrój, szczególnie w okresie jesiennym i zimowym. Ustąpiły wykwity łuszczycowe i znacznie podniosła się odporność.

    Olimpia ..., lat: 0, , Mońki (2004-06-01)
    Preparat po miesiącu stosowania wzmocnił mój organizm, stałam się bardziej odporna na przeziębienia. Również łuszczyca, na którą choruję zmniejszyła się.

    Weronika ..., lat: 0, , Mirów (2004-06-01)
    Poprawiło mi się samopoczucie, cofnęły objawy łuszczycy, jak również mniej się stresuję.

    Michał ..., lat: 0, , Aleksandrów Łódzki (2004-06-01)
    Ponieważ choruję na łuszczycę, więc preparat ten pomaga mi przetrwać chorobę i łagodzi stany zapalne. Mój organizm uodpornił się na infekcje.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Juchnowiec (2004-06-01)
    Choruję na łuszczycę. Po zużyciu czterech opakowań moja choroba prawie całkowicie ustąpiła.

    Jerzy ..., lat: 0, , Gdynia (2004-06-01)
    Preparat stosuję od czterech lat w leczeniu łuszczycy. Ogniska chorobowe skóry pojawiają się sporadycznie i tylko na skórze głowy. Przed stosowaniem tego preparatu na całym ciele miałem wypryski łuszczycowe.

    Teresa ..., lat: 0, , Gdańsk (2004-06-01)
    Choruję na łuszczycowe zapalenie stawów. Nie mogę używać leków tradycyjnych, ponieważ zawsze na coś mi szkodzą. Od kilku lat łykam biomarine570 i stwierdzam, że nie choruję na grypy, nie przeziębiam się, a skóra mimo łuszczycy jest w dobrej kondycji.

    Natalia ..., lat: 0, , Mirów (2004-06-01)
    Choruję na łuszczycę. Po dwóch miesiącach stosowania biomarine570 cofnęły się jej objawy.

    Bartosz ..., lat: 0, , Kielce (2004-06-01)
    Używam preparat biomarine570, ponieważ choruję na łuszczycę. Po miesiącu stosowania zauważyłem znaczną poprawę wyglądu skóry. Zmniejszyły się ogniska chorobowe.

    Elwira ..., lat: 0, , Oleszyce (2004-06-01)
    Choruję na łuszczycę. Po dwumiesięcznej kuracji zauważyłam złagodzenie ognisk łuszczycowych.

    Beata ..., lat: 0, , Busko Zdrój (2004-06-01)
    biomarine570 stosujemy u chorej 11-letniej córeczki. Jest ona chora na łuszczycę od piatego roku życia. biomarine570 podajemy od lipca 2003 roku. Według nas stan jej skóry poprawił się, wzrosła jej odporność.

    Nina ..., lat: 0, , Wrocław (2004-06-01)
    Zużyłam już pięć opakowań biomarine570. Jest pomocny przy łuszczycy i nadciśnieniu.

    Maria ..., lat: 0, , Kraków (2004-06-01)
    Zażywam preparat wraz z mężem. Chciałabym wam podziękować, bo to wspaniały preparat. Po miesiącu stosowania objawy łuszczycy u męża są mniejsze. Ja mam miażdżycę, chore serce i stawy. Teraz czuję się lepiej – nawet zaczynam chodzić po mieszkaniu bez laski.

    Urszula ..., lat: 0, , Toruń (2004-06-01)
    Stosuję preparat biomarine570 od trzech miesięcy. W trakcie używania go nie zachorowałam na żadną infekcję. Jestem bardzo podatna na tego typu schorzenia, ponieważ stwierdzono u mnie toczeń układowy. biomarine570 pomaga mi w walce z chorobą.

    Teresa ..., lat: 0, , Dywity (2004-06-01)
    Mąż jest chory na łuszczycę. Małe plamki zauważyłam także u naszego syna, który bierze kapsułki biomarine570. Plamki trochę zbielały.

    Urszula ..., lat: 0, , Lublin (2004-06-01)
    Jestem po operacji guzków tarczycy, mąż ma lekką łuszczycę. Jesteśmy zachwyceni preparatem biomarine570, bo skończyły się nasze problemy ze zdrowiem.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Orzesze (2004-06-01)
    Preparat biomarine570 zażywam od półtora roku. Od tego czasu skończyły się infekcje dróg oddechowych, bóle kręgosłupa. Wyleczyłem się także z łuszczycy.

    Witold ..., lat: 0, , Swarzędz (2004-06-01)
    Choruję na cukrzycę, nadciśnienie i łuszczycę. Poziom cukru i ciśnienie ustabilizowały się a objawy łuszczycy znacznie się zmniejszyły.

    Ewa ..., lat: 0, , Chrzanów (2004-06-01)
    Widoczne efekty stosowania preparatu. Poprawa wyglądu skóry, zanika łuszczyca.

    Pelagia ..., lat: 0, , Mszana Dolna (2004-06-01)
    biomarine570 jest najlepszy na świecie. W cudowny sposób reguluje wszystkie funkcje organizmu. Zmalały mi objawy łuszczycy. Ciśnienie tętnicze również w znacznym stopniu zmalało. Jeśli nie wierzycie po prostu spróbujcie.

    Igor ..., lat: 0, , Łódź (2004-06-01)
    Od kilku lat choruję na łuszczycę i jak tylko zaczynają pojawiać się krostki ja zaczynam stosować biomarine570. Efekty są niesamowite, od 3 lat nie byłem w szpitalu. Nawet lekarz był ostatnio zdziwiony, że krosty znikły dzięki temu preparatowi.

    Felicja ..., lat: 0, , Łabowa (2004-06-01)
    Preparat zażywam od przebytej operacji guza mózgu już trzy lata. Mam także łuszczycę. Jest to bardzo dobry preparat, łuszczyca mi się zmniejszyła. Mam też wzmocniony układ odpornościowy, ponieważ po operacji nie chorowałam na grypę ani przeziębienia. Jestem bardzo zadowolona.

    Adam ..., lat: 0, , Skarżysko (2004-06-01)
    Preparat biomarine570 stosuję od wielu miesięcy w leczeniu łuszczycy po odstawieniu preparatów na bazie sterydów.

    Adam ..., lat: 0, , Wrocław (2004-06-01)
    Razem z rodziną stosuję go od jesieni i od tego czasu nie choruję tak często, jak dotychczas. Lepiej się czuję, poprawił mi się wzrok, zmniejszyła się łuszczyca, a zwiększyła się odporność na stres.

    Natalia ..., lat: 0, , Gdańsk (2004-06-01)
    Preparat biomarine570 pomógł mi w leczeniu reumatyzmu i ustąpiły wykwity łuszczycowe.

    Ewa ..., lat: 0, , Jeżów Sudecki (2004-06-01)
    biomarine570 zażywam od ośmiu miesięcy – rewelacyjnie wpływa na wzrost białych ciałek krwi, w bardzo krótkim czasie wyniki doszły do normy. Poza tym miałam poważne zmiany łuszczycowe, które zniknęły, gdy zaczęłam brać biomarine570. Łuszczycę miałam od zawsze, w tej chwili mam czystą skórę.

    Anna ..., lat: 0, , Kobierzyce (2004-06-01)
    Dużo dobrego słyszałam o preparacie biomarine570. Ponieważ choruję na cukrzycę i łuszczycę preparat ten jest dla mnie bardzo wskazany.

    Stefan ..., lat: 0, , Braniewo (2004-06-01)
    Leczę się na łuszczycę. Od momentu, gdy zacząłem używać biomarine570 w miejscach chorobowo zmienionych od razu odczułem jego działanie. Ponadto ogólnie poczułem się lepiej (jakby lżej) i jestem bardziej sprawny fizycznie.

    Jowita ..., lat: 0, , Oborniki (2004-06-01)
    Preparat ten zażywam, ponieważ choruję na łuszczycę od kilku lat. Po dwóch miesiącach stosowania preparatu zauważyłam bardzo mocną poprawę. biomarine570 jest super.

    Łukasz ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2004-06-01)
    Jestem chory na łuszczycę od 20 lat. Stosowałem już wszystko, ale biomarine570 jest chyba jedynym dobrym środkiem na łuszczycę.

    Piotr ..., lat: 0, , Pajęczno (2004-06-01)
    biomarine570 złagodził łuszczycę na rękach, unormowało się ciśnienie tętnicze.

    Anna ..., lat: 0, , Biskupiec (2004-06-01)
    Mam łuszczycę i chorobę wieńcową. Preparat działa wzmacniająco i chroni przed ubocznym działaniem niektórych leków. Stosuje go już dwa miesiące.

    Alina ..., lat: 0, , Leszno (2004-06-01)
    Bardzo pomocny przy schorzeniach układu oddechowego i układu krążenia. Zapobiega też alergii i rozwojowi łuszczycy.

    Magdalena ..., lat: 0, , Racibórz (2004-06-01)
    Preparat stosuję po kuracji (chemioterapia). Przynosi on także ulgę w leczeniu łuszczycy, uregulowałam poziom cukru (cukrzyca II stopnia) oraz ciśnienie. Mam dobre samopoczucie.

    Michalina ..., lat: 0, , Zabrze (2004-06-01)
    Zaczęłam zażywać trzecie opakowanie biomarine570. Zniknęły z moich łokci łuszczycowe zmiany.

    Wiesława ..., lat: 0, , Gorlice (2004-06-01)
    Po dwutygodniowym przyjmowaniu preparatu na łuszczycę zauważyłam przysychanie starych wyprysków. Nie ma nowego wysiewu.

    Beata ..., lat: 0, , Łagiewniki (2004-06-01)
    Od kilku lat choruję na łuszczycę. Miejsca chore znajdują się na głowie. Gdy zaczęłam stosować biomarine570 zauważyłam, że choroba przygasła i teraz nie jest już tak mocno nasilona. Po 2,5 miesiąca przerwałam kurację ale wówczas choroba znów się nasiliła. Znów biorę kapsułki.

    Helena ..., lat: 0, , Szczecin (2004-06-01)
    Po wypadku mam problemy z prawym przedramieniem. Po rocznej kuracji biomarine570 bóle ustąpiły. Jest również widoczna poprawa z łuszczycą. Uważam, że biomarine570 jest bardzo dobry.

    Tadeusz ..., lat: 0, , Olsztyn (2004-05-25)
    Biorę dopiero jeden miesiąc. Choruję na łuszczycę, serce, mam wieńcówkę i chore nerki. Zauważyłem dużą poprawę, mam 71 lat na razie biorę 2 x 2 kapsułki dziennie.

    Daniela ..., lat: 0, , Szczecin (2004-05-25)
    U mnie w rodzinie zażywa jedna osoba – lekarz, z powodu łuszczycy i jedna osoba wspomagająco w trakcie chemioterapii.

    Jan ..., lat: 0, , Olsztyn (2004-05-25)
    Mam 72 lata. Jestem chory na łuszczycę, prostatę i mam chorobę wieńcową. Po Waszym preparacie stan mojego zdrowia znacznie poprawił się.

    Bogusława ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-25)
    W/w preparat używam do leczenia łuszczycy, cukrzycy i dla odporności organizmu. Bardzo dobrze się czuję.

    Janina ..., lat: 0, , Poznań (2004-05-25)
    Skutecznie oddziałuje w bardzo ostrych stanach łuszczycy stawowej i zapaleniu stawów powodując możliwość ograniczenia silnych środków farmaceutycznych – sterydów.

    Jolanta ..., lat: 0, , Kamienna Góra (2004-05-25)
    Pozwolę sobie na napisanie kilku słów więcej (niż w ankiecie) o preparacie biomarine570, bo uważam, że jest tego wart. Preparat ten jest wart większego rozreklamowania. Tak jak napisałam w ankiecie, lekarze nie informują o jego istnieniu. A szkoda! Nie informują, bo albo sami nie wiedzą o jego istnieniu, albo nie są zainteresowani podniesieniem odporności u swoich pacjentów. Ja o preparacie biomarine570 dowiedziałam się przypadkowo z czasopisma. Choruję od 14-stu lat na łuszczycę i ciągle szukam „cudownego leku”. Wiem, że ten preparat może bardzo pomóc mojemu organizmowi. Oprócz łuszczycy, bardzo często ulegam różnego typu infekcjom. „Łapię” je przy byle okazji, jak gdyby brak mi było w ogóle odporności. Niestety na prawdziwą (dłuższą) kurację jeszcze sobie nie pozwoliłam ze względów finansowych. Stosowałam preparat już kilka razy, w seriach po 3 opakowania. Uważam, że preparat jest świetny! Polecam go znajomym, rodzinie a nawet znajomym lekarzom np. moja dermatolog z Jeleniej Góry dowiedziała się o istnieniu biomarine570 właśnie ode mnie. Mam nadzieję, że się do niego przekonała i poleciła go jeszcze wielu innym pacjentom, którym (wierzę w to głęboko) może wiele pomóc. O skuteczności działania biomarine570 przekonałam się nie tylko na swoim przykładzie. Kupiłam ten preparat dla mojego teścia. Jest to człowiek schorowany, ma 76 lat, choruje na astmę, prostatę i nawet nie wiem, co tam jeszcze. Jakiś czas temu zapadł na infekcję, jakieś przeziębienie i można powiedzieć, że nie było z nim najlepiej. Był bardzo osłabiony. Wtedy przyszło mi do głowy, że skoro lekarz nic nie może poradzić, to ja go „podleczę” tym preparatem. Kupiłam mu dwa opakowania i powiedziałam jak ma brać. To było niesamowite. Człowiek, który przez prawie dwa miesiące nie mógł wstać z łóżka, bo nie miał siły, odzyskał te siły. Preparat bardzo mu pomógł, wzmocnił go. Preparat nie jest najtańszy, ale uważam, że warto za niego zapłacić, bo zdrowie jest bezcenne.

    Janina ..., lat: 0, , Mysłowice (2004-05-25)
    Jestem w trakcie zażywania drugiego opakowania preparatu biomarine570 i wydaje mi się, że moja ciężka łuszczyca zaczyna się powoli cofać. Oby wasz preparat pomógł mi w dolegliwościach gośćca i łuszczycy.

    Wiesław ..., lat: 0, , Gdańsk (2004-05-25)
    Znajoma osoba twierdzi, że pozbyła się łuszczycy dzięki biomarine570. Dlatego ja też zjadam te kapsułki. Z wiekiem człowiek coś nabywa nie licząc doświadczenia. W moim przypadku nabyłem łuszczycę. Zacząłem przyjmować 9 kapsułek dziennie. Gdy przez dwa dni nie przyjmowałem kapsułek, (bo zabrakło mi) zauważyłem lekki „wysiew„ łuszczycy. Przyjmując preparat łuszczyca w/g mojej obserwacji zmniejsza się.

    Zofia ..., lat: 0, , Nowe Dęby (2004-05-25)
    Choruję na łuszczycę i jestem zadowolona, gdyż zmiany skórne są mniej dokuczliwe i swędzące, jak również moja odporność na inne choroby się zwiększyła. Jestem zachwycona tym preparatem.

    Weronika ..., lat: 0, , Miechów (2004-05-25)
    Kupiłam preparat w celu leczniczym – mam łuszczycę i po 3 tygodniowym okresie użytkowania 3 x2 kapsułki dziennie jest znaczna poprawa w leczeniu, skóra mniej się łuszczy i jest mniej swędząca.

    Teresa ..., lat: 0, , Łowicz (2004-05-25)
    Mam łuszczycę i od momentu przyjmowania preparatu choroba moja znika. Jestem szczęśliwa!

    Katarzyna ..., lat: 0, , Kraków (2004-05-25)
    biomarine570 zażywamy wspólnie z mężem. Mąż wiele lat leczył łuszczycę, teraz jego skóra wygląda dużo lepiej. Ja też czuję się doskonale, wręcz młodziej.

    Stanisław ..., lat: 0, , Toruń (2004-05-25)
    Po przebytej operacji usunięcia guzka rakowego piersi i usunięcia węzłów chłonnych zażywam preparat biomarine570, zauważyłam poprawę stanu psychicznego. Poprawiła się perystaltyka jelit. Zmniejszyły się zmiany łuszczycowe na owłosionej skórze głowy. Nadmieniam, iż preparat stosuję dopiero od miesiąca.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Giertłowice (2004-05-25)
    W dalszym ciągu używam Wasz preparat biomarine570. Przy mojej chorobie (łuszczyca) zauważyłam już poprawę. Ustąpiło swędzenie, (które czasami bardzo dokuczało). Nastąpiło zatrzymanie choroby, nie powstają nowe ogniska.

    Ewa ..., lat: 0, , Świeradów Zdrój (2004-05-25)
    To rewelacja, jestem zachwycona. Zmniejszyła się łuszczyca, wygładziły się zmarszczki. Jestem pewna, że to lek” dla każdego, ponieważ przywraca równowagę organizmowi. Kończę czwarte opakowanie.

    Kamila ..., lat: 0, , Gdynia (2004-05-25)
    Przeczytałam w ulotce, że preparat ten pomaga także w zaleczeniu łuszczycy. Borykam się z tą chorobą już parę lat i używałam różnych specyfików z różnym skutkiem. Mam nadzieję, że biomarine570 będzie lepszy.

    Elżbieta ..., lat: 0, , Częstochowa (2004-05-25)
    Przy systematycznym i dłuższym stosowaniu nastąpiła wyraźna poprawa stanu mojej skóry przy dość zaawansowanej łuszczycy.

    Olga ..., lat: 0, , Kłodzko (2004-05-25)
    Preparat kupiliśmy dla syna na łuszczycę, ponieważ próbowaliśmy już wszystkich możliwych leków i nic nie pomogło. Ja biorę, wspomagająco bo jestem przekonana, że jest to dobry preparat i pomoże mi w okresie klimakterium.

    Maria ..., lat: 0, , Bytom (2004-05-25)
    Leczą się na łuszczycę (łupież pstry na kończynach) przeczytałam o tym preparacie w gazecie i pokazałam mamie. Preparat ten na tyle mi pomógł, że choroba po pierwszym miesiącu zatrzymała się, a teraz mam tylko ślady znikome po chorobie. Zażywam 4 kaps. 2 razy dzienne. Jest kosztowny, ale mama pomaga mi jak może.

    Anna ..., lat: 0, , Będzin (2004-05-25)
    Dowiedziałam się o preparacie z ulotki. Stosuję preparat w celu profilaktycznym. Mój mąż natomiast ma łuszczycę i stosuje biomarine570 w celach terapeutycznych. Pragnę poinformować, że mąż jest bardzo zadowolony z preparatu, ponieważ choroba w znacznym stopniu ustąpiła.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Częstochowa (2004-05-25)
    Od kilku lat choruję na łuszczycę krostkową. Pomimo zażywania wielu leków choroba cały czas się pogłębia. Obecnie od miesiąca zażywam biomarine570 i widzę poprawę. Choroba nie postępuje i następuje złagodzenie objawów.

    Beata ..., lat: 0, , Perzów (2004-05-25)
    Od kilkunastu lat choruję na łuszczycę. Po zastosowaniu preparatu biomarine570 zauważyłam powolne zahamowanie złuszczania się skóry. Nie pojawiają się nowe miejsca zajęte łuszczycą.

    Mariola ..., lat: 55, , Zalasów (2004-03-11)
    Stosuję zewnętrznie na skórę dłoni wyciskając i wsmarowując go. Miałam spękane opuszki palców, podejrzenie o egzemę spowodowane częstym kontaktem z środkami chemicznymi. Kurację kontynuuję, bo jest widoczna poprawa.

    Anna ..., lat: 25, , Wrocław (2004-03-11)
    Zauważalna poprawa stanu skóry, więcej energii życiowej.

    Czesława ..., lat: 0, , Warszawa (2003-05-21)
    Å»ona stosuje biomarine570 przy chorobie łuszczycy, użyto dotychczas 4 x 90 kapsułek. Mąż stosuje przy chorobie raka oskrzelowego, użyto 5 x 90 kapsułek. Duża poprawa u żony i męża.

    Tadeusz ..., lat: 0, , Specjalista Medycyny Rodzinnej (2003-05-21)
    Na łuszczycę choruję od 16 roku życia, obecnie mam 46 lat. Początkowo zmiany patologiczne zlokalizowane były na płytkach paznokciowych i w obrębie skóry głowy owłosionej. Dopiero po 2 latach pojawiły się na łokciach, kolanach i na skórze tułowia oraz kończyn, początkowo małe następnie duże, zlewające się, dające obraz zaawansowanej łuszczycy plackowatej. Wykwity miały charakter grudek pokrytych łuskami. Bardzo często towarzyszył im intensywny świąd i uczucie ściągania skóry. W trakcie leczenia preparatem biomarine570 (12 kapsułek na dobę), wymienione ostatnio dwa objawy chorobowe uległy zmniejszeniu. Również powierzchnia wykwitów jest nieco mniej wybujała, bardziej gładka. Nowe wykwity nadal się pojawiają (bez cech ostrego wysiewu). W dotychczasowym leczeniu stosowałem różne metody, maści złuszczające, redukujące (ncignolina), 2 razy hospitalizacja z naświetlaniami lampami (bez PUVA), olej z wiesiołka, homeopatia. Efekty mierne, nie zadawalające, dalsza progresja zmian i objawów chorobowych, a po cignolinie objawy zatrucia toksycznego. Olej z wątroby rekina głębinowego stanowi pewną szansę, z której chciałbym skorzystać, a także jako lekarz poczynić obserwację konkretnego przypadku chorobowego tj. wpływu biomarine570 na przebieg łuszczycy. Dlatego dziękuję Państwu i liczę na dalszą współpracę.

    Edmund ..., lat: 0, , Warszawa (2003-05-21)
    Jestem 81-letnim schorowanym bardzo człowiekiem: - ciężka postać łuszczycy stawowej, cukrzyca, zwyrodnienie stawów. Dzięki preparatowi biomarine570 z Waszej Firmy czuję się lepiej!

    Maria ..., lat: 0, , Poznań (2003-05-21)
    Od 5 lat choruję na bardzo ciężką – oporną do leczenia odmianę łuszczycy stawowej. Od m-ca używam 3 x dziennie po 1 kapsułce preparatu biomarine570, po czym odczuwam dużą ulgę w leczeniu, znaczną, stopniową likwidację stanów zapalnych skóry i stawów.

 

Jeżeli chcesz pomóc w ratowaniu zdrowia i życia bliskim Tobie osobom „Wyślij Stronę”.