Opinie - Marinex International
Marinex International

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

Opinie pacjentów

Każda z tych opinii jest autentyczna i oryginał każdej z nich jest przechowywany w archiwum naszej firmy.

Opinie - Choroby ginekologiczne: w tej kategorii jest 131 opinii.

    Sybilla ..., lat: 34, , Bełchatów (2013-01-08)
    Zdecydowałam się na ten produkt, gdyż jestem w ciąży. Wcześniejsza ciąża przyczyniła się do wystąpienia u mnie cukrzycy ciążowej. Przeczytałam artykuł ,że vitamina D3 obniża poziom glukozy we krwi i poprawia metabolizm. Wasz produkt zawiera wspomnianą witaminę. Przyjmuję go od dwóch tygodni. Znacznie poprawiły się moje wyniki cukru ale również zauważyłam zmiany w metaboliźmie (nie mam nudności) Dawka : 2 BM1140

    Iwona ..., lat: 35, , Wrocław (2012-06-28)
    Preparat zaczęłam stosować od 5 mies. ciąży. Od artykułu zamieszczonego w internecie przez lekarza, gdzie dowiedziałam się,że urodzone dzieci mają wyższa wagę i mniej jest przedwczesnych porodów. Stosowałam 6 kaps.na dobę do czasu porodu bez przerw. I chociaż dziecko urodziło się miesiąc wcześniej to jego waga 3000 g. budzi podziw,a ja myślę,że to za sprawą BioMarine Dawka:6kaps. BM570/7 mies.

    Agnieszka ..., lat: 35, , Jaworze (2011-12-09)
    BioMarine570 stosuję od 6 lat, dwa razy w roku. W okresie wzmożonych przeziębień stosuję preparat przez 3 miesiące. Od tego czasu w ogóle nie choruję. Chciałam zaznaczyć iż podczas dwóch ciąży stosowałam w/wym. preparat. 3kaps.BioMarine570/dziennie

    Beata ..., lat: 30, , Wołomin (2011-08-22)
    BM przyjmuję nieprzerwanie od 3 lat począwszy od planowania ciąży, poprzez jej przebieg karmienia piersią i obecnie nieprzerwanie przez drugą ciążę. Odczuwam znacznie lepsze samopoczucie zdecydowanie lepszą odporność - brak infekcji, przeziębień itp. Dzięki stosowaniu preparatu przeze mnie wzmacniam odporność moich dzieci. Dawka: 2kaps.BM570 / dobę

    Justyna ..., lat: 33, , Kobylnica (2011-04-18)
    Preparat BM polecił mi lekarz. Stosowałam go już kilka lat temu przez parę miesięcy, aby przygotować organizm do ciąży. Urodziłam dwójkę zdrowych dzieci, a mój organizm szybko doszedł do równowagi. Przez okres 3 lat, kiedy dzieci były non stop chore ja śpiąc z nimi nie chorowałam wcale. Teraz jestem osłabiona, senna. Mam niską hemoglobinę i znów sięgnęłam po BM. Mam nadzieję, że i teraz pomoże ! Dawka: 2kaps.BM1140 /gobę

    Marzena ..., lat: 24, , Tarnów (2011-02-04)
    BioMarine570 stosuję już blisko 2 miesiące. Dlaczego? To proste - po porodzie byłam wciąż osłabiona, bardzo często łapałam infekcje, co 2 - 3 tygodnie dostawałam nagle temperaturę 39 stopni i dreszcze … Maluszek,,wyciągnął'' ze mnie wszystko i jakoś brakowało mi sił. Kardiolog polecił mi ten preparat. Zamówiłam więcej opakowań po 180 kapsułek, dla rodziny ( rodzice, którzy chorują na różne schorzenia i mają problemy z kręgosłupem i stawami). Zażywamy po 4 kapsułki dziennie. Wczoraj odebrałam ...

    Grażyna ..., lat: 36, , Komprachcice (2010-10-21)
    BioMarine zaczęłam stosować 7 lat temu, kiedy nie mogłam wyleczyć ciągle nawracającej grzybicy pochwy. Nieustannie chodziłam do ginekologa, brałam najnowocześniejsze leki, maści - nic nie pomagało. I wtedy w gazecie przeczytałam o BioMarine i zakupiłam preparat. Brałam 4 kapsułki dziennie i w ciągu ok. 3 tygodni wszystko wróciło do normy - warto dodać, że grzybica już nie powróciła. Od tamtej pory biorę BioMarine prawie przez cały rok. Ostatnio namawiałam na niego męża! Dziękuję! Stosowałam go także podczas dwóc...

    Małgorzata ..., lat: 37, , Kraków (2010-10-15)
    BioMarine spełnił moje marzenie - zostałam mamą!:) Skutecznie poprawił moje wyniki. Zaprzyjaźniłam się z nim:) Moja rodzina również!

    Danuta ..., lat: 59, , Gorzów Wielkopolski (2010-10-14)
    Odczuwam znaczną ulgę w czasie menopauzy, nie przeziębiam się. Dawka: 4 kaps. BioMarine570/ dobę

    Justyna ..., lat: 27, , Opole (2010-08-20)
    Pół roku temu wykryto mnie 2 torbiele na piersi i jeden na tarczycy. Po 3 miesiącach stosowania BioMarine 1 torbiel na piersiach znikła, druga ciągle się zmniejsza. Polecam!

    Mariola ..., lat: 30, , Kraków (2010-06-18)
    Jestem chora na endometriozę. W tej chorobie mój układ odpornościowy nie działa najlepiej. Lekarz namówił mnie na zakup BioMarine (sam również stosuje). Preparat wspomaga mój układ odpornościowy w walce z tą chorobą. Ponadto od 1,5 roku nie przeziębiam się, nie miałam grypy :. Preparat w moim przypadku, zdecydowanie poprawił jakość życia.

    Zuzanna ..., lat: 28, , Chorzów (2010-04-13)
    Całą ciążę oraz 20 m-cy karmienia piersią zażywałam BioMarine570. Lekarze chwalili, że syn miał bardzo ładna skórę (po urodzeniu). Obecnie mój 3 letni syn ma bardzo dobra pamięć (dzięki BioMarine570) i bardzo rzadko się przeziębia. Uwielbia BioMarine570 i zjada kapsułki ze smakiem ... jak cukierki! O dobroczynnych efektach BioMarine przekonali się również moi znajomi.

    Magda ..., lat: 0, , Łomża (2010-02-11)
    Mam 28 lat, 2 miesiace temu robiąc okresowe badania krwi okazało się, że mam obniżone wyniki m.in.. WBC (leukocyty), myslę, że było to spowodowane wirusem, którym to zaraził się syn w przedszkolu a zarazem cała nasza rodzina, oraz tym, że byłem przetrenowany fizycznie (jestem sportowcem i przygotowywałem się do zawodów). W tym czasie nie mogłem również oddać honorowo krwi (ze względu na słabe wyniki). Zakupiłem bm1140 dla mnie i mojej rodziny - po około miesiącu wyniki poprawiły sie a ja czuję się mocny jak rekin;) b...

    Danuta ..., lat: 0, , Wrocław (2010-02-07)
    W drugim trymestrze ciąży zauważyłam znaczny spadek odporności. Cały listopad chorowałam. Po kolejnej infekcji tydzień byłam zdrowa i łapałam kolejny wirus. Lekarz polecił mi bm570. Początkowo stosowałam 2 tabl. 3 x dziennie, potem po 1 tabl. 3 x dziennie. Lek najwyraźniej odbudował moją odporność. Od momentu gdy go stosuję nie przechodziłam żadnej infekcji, co daje mi duży komfort jako kobiecie w ciąży.

    Anna ..., lat: 0, , Łódź (2010-02-01)
    Dzięki bm570 zaszłam w ciążę i urodziłam zdrowe dziecko, mimo, że jestem chora na cukrzycę typu I i miałam zaburzenia miesiączkowe. Moja córka ma rok i jest super.

    Anna ..., lat: 0, , Łódź (2010-02-01)
    Dzięki bm570 zaszłam w ciążę i urodziłam zdrowe dziecko, mimo, że jestem chora na cukrzycę typu I i miałam zaburzenia miesiączkowe. Moja córka ma rok i jest super.

    Anna ..., lat: 0, , Łódź (2010-02-01)
    Dzięki bm570 zaszłam w ciążę i urodziłam zdrowe dziecko, mimo, że jestem chora na cukrzycę typu I i miałam zaburzenia miesiączkowe. Moja córka ma rok i jest super.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Gdynia (2010-01-13)
    W drugim trymestrze ciąży zauważyłam znaczny spadek odporności. Cały listopad chorowałam. Po kolejnej infekcji tydzień byłam zdrowa i łapałam kolejny wirus. Lekarz polecił mi BioMarine570. Początkowo stosowałam 2 tabl. 3 x dziennie, potem po 1 tabl. 3 x dziennie. Lek najwyraźniej odbudował moją odporność. Od momentu gdy go stosuję nie przechodziłam żadnej infekcji, co daje mi duży komfort jako kobiecie w ciąży.

    Urszula ..., lat: 0, , Poznań (2005-05-13)
    Stosuję drugie opakowanie preparatu w celu terapeutycznym. Mam podwyższony poziom prolaktyny i w związku z tym bardzo skąpe miesiączki. Mam także podwyższony poziom cholesterolu i bóle mięśniowo-stawowe.

    Monika ..., lat: 0, , Sosnowiec (2005-05-13)
    Nadal stosuję preparat w dawce 3 kaps. na dobę. W okresie zwiększonych przeziębień zwiększam dawkę do 9 kaps. Dzięki biomarine570 ustąpiły bóle kości, bóle miesiączkowe i zmiany skórne.

    Karolina ..., lat: 0, , Wrocław (2005-05-13)
    biomarine570 jest świetny. Kiedy po cesarce lekarze musieli mi otworzyć jeszcze raz brzuch (wdała się infekcja), moja lekarka poleciła mi ten preparat, żeby rany szybciej się goiły. biomarine570 to prawdziwy cud natury. Rana pięknie się goi i nie będę musiała być szyta drugi raz. Jestem super zadowolona. Dziękuję.

    Jolanta ..., lat: 0, , Nowa Sól (2005-05-13)
    Odkąd stosuję biomarine570 jestem bardziej opanowana. Będąc w okresie menopauzy nie odczuwam dolegliwości z nią związanych. Poprawił mi się apetyt, zaczęłam lepiej sypiać.

    Emilia ..., lat: 0, , Kobylanka (2005-05-13)
    Stosuję preparat żeby pozbyć się mięśniaków. Nic mnie nie boli, czuję się dobrze. Nieskromnie dodam, że wyglądam na dużo mniej lat niż mam.

    Honorata ..., lat: 0, , Nowy Wiśnicz (2005-05-13)
    biomarine570 jest dobrym preparatem, stosowałam go przez 4 miesiące, a skutek tego jest taki, że przestałam krwawić między miesiączkami.

    Genowefa ..., lat: 0, , Włocławek (2005-05-13)
    Stosuję ten preparat w związku ze schorzeniami występującymi w piersiach (włókniaki, torbiele) i przynosi bardzo pozytywne efekty. Preparat doskonały.

    Marlena ..., lat: 0, , Lipnica Murowana (2005-05-13)
    Do tej pory cała moja rodzina (mąż, dzieci 6 i 10 lat) stosowała preparat profilaktycznie. Wspaniale usprawnił odporność, nikt nie chorował. Obecnie mam torbiel na jajniku, mam nadzieje, że preparat pomoże mi pozbyć się jej i szczęśliwie zajść w długo oczekiwaną ciążę.

    Anna ..., lat: 0, , Karnice (2005-05-13)
    Męczy mnie menopauza, jednak po stosowaniu biomarine570 czuję się lepiej. Stosuje go również mój syn, który jest chory na zaćmę. Przy systematycznym braniu jest poprawa. Rzadziej się przeziębia.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Gostyń (2005-05-13)
    Odkąd biorę biomarine570 nie zaziębiam się, nie mam kataru, przestały mi wypadać włosy i łamać się paznokcie. Wszelkie zadrapania szybciej się goją. Wyrównało się ciśnienie tętnicze, a przedtem miałam podwyższone. Zmniejszyły się też dolegliwości okresu menopauzy.

    Halina ..., lat: 0, , Pisz (2005-05-13)
    Wzmocnił mi się układ nerwowy i uregulował stan związany z menopauzą.

    Magdalena ..., lat: 0, , Pisz (2005-05-13)
    Złagodniały bóle przedmiesiączkowe. Łagodniej i bez antybiotyku przechodzę przeziębienie.

    Anna ..., lat: 0, , Łódź (2005-05-13)
    Dzięki biomarine570 zaszłam w ciążę i urodziłam zdrowe dziecko, mimo, że jestem chora na cukrzycę typu I i miałam zaburzenia miesiączkowe. Moja córka ma rok i jest super.

    Eugenia ..., lat: 0, , Bełchatów (2005-05-13)
    Po tygodniu stosowania zauważyłam duże zmniejszenie dolegliwości związanych z menopauzą. Mam lepszą odporność na przeziębienia.

    Lucyna ..., lat: 0, , Rozwadza (2005-05-13)
    Wzrosła odporność organizmu. Nękająca mnie opryszczka teraz pojawia się sporadycznie. Zmniejszyły się mięśniaki a guzek w piersi znikł.

    Janina ..., lat: 0, , Sokołów Podlaski (2005-05-13)
    biomarine570 stosuję go już po raz drugi. Mam lepsze wyniki cytologiczne i morfologię.

    Małgorzat ..., lat: 0, , Bytom (2005-05-12)
    Preparat BioMarine570 jest bardzo dobrym preparatem wspomagającym organizm. Biorę go w celach profilaktycznych. W niedalekiej przyszłości chciałabym zostać mamą i chciałabym mieć zdrowe dziecko, a na Śląsku powietrze jest chyba najgorsze w Polsce.

    Zofia ..., lat: 0, , Kraków (2004-06-01)
    Jestem „Amazonką„ trzy lata po operacji i wierzę w skuteczność tego „leku” na różne schorzenia.

    Elżbieta ..., lat: 0, , Łódź (2004-06-01)
    Jestem po operacji nowotworu piersi (1998 r.) naświetlaniu i chemioterapii, które bardzo wyniszczyły mój organizm. Z powodu schorzeń żylakowych nie mogę używać innych leków. biomarine570 pomógł mi uzyskać prawidłowe wyniki krwi. Polecam go wszystkim. Dziękuję.

    Weronika ..., lat: 0, , Toruń (2004-06-01)
    W związku z chorobą nowotworową – rak sutka – 1999 rok, regularnie stosuję biomarine570 profilaktycznie. Jestem przekonana, że pomaga mi to w odbudowie organizmu zniszczonego radio i chemioterapią.

    Czesława ..., lat: 0, , Gdynia (2004-06-01)
    Obserwuję (po zażyciu 4 opakowań), że biomarine570 stanowi barierę ochronną przed przeziębieniami. Jestem w trakcie chemioterapii i wierzę, że wasz preparat dopomaga mi w zmniejszeniu dolegliwości skutków tej terapii. Dodam, że jestem po amputacji piersi nowotworu złośliwego i pragnę kontynuować zażywanie preparatu jako środka ochronnego przed pojawieniem się kolejnych komórek rakowych.

    Kazimiera ..., lat: 0, , Lublin (2004-06-01)
    Preparat biomarine570 skutecznie wspomaga mój układ odpornościowy. Jestem po amputacji piersi i dziękuję firmie za produkowanie takiego preparatu, który pomaga żyć chorym na nowotwór.

    Anna ..., lat: 0, , Gdynia (2004-06-01)
    Używam preparat od 3 miesięcy, torbiele na jajnikach znikają.

    Wiesława ..., lat: 0, , Koluszki (2004-06-01)
    Kochani, zaczęłam drugie opakowanie biomarine570 i czuję przede wszystkim wzmocnienie całego organizmu. Najbardziej jednak cieszę się z tego, że nie mam kłopotów z infekcjami dróg rodnych, a to zdarzało mi się często. Narażona byłam na ciągłe stosowanie leków chemicznych niekorzystnych dla zdrowia.

    Monika ..., lat: 0, , Szczecin (2004-06-01)
    Preparat biorę od września i zauważyłam dużą poprawę w funkcjonowaniu mojego układu hormonalnego. Po 20 miesiącach od porodu pojawiła się miesiączka. Chcę zaznaczyć, że nadal karmię piersią, ale to zdarzyło się pierwszy raz abym tak długo nie miała miesiączki.

    Sylwia ..., lat: 0, , Gniezno (2004-06-01)
    Po preparat sięgnęłam w grudniu 2002 roku, kiedy po przebytej operacji ginekologicznej (z dużym ubytkiem krwi) odporność i równowaga mojego organizmu uległy zachwianiu. Miałam zbyt wolny przyrost hemoglobiny. Po przeczytaniu reklamy preparatu w gazecie i zastosowaniu go już w miesiąc po operacji mogłam podjąć pracę. Od tej pory powtarzam kurację dwa razy w roku dzięki temu dobrze się mam.

    Celina ..., lat: 0, , Warszawa (2004-06-01)
    Zażywam już trzecie opakowanie i czuję się lepiej. Mniej się stresuję w czasie okresu menopauzy. Lżej znoszę alergię, zawroty głowy i uderzenia gorąca.

    Anita ..., lat: 0, , Dębica (2004-06-01)
    Preparat biomarine570 kupiłam z powodu częstych infekcji górnych dróg oddechowych i częstych zapaleń przydatków. Już widzę poprawę. Spróbuję zastosować ten preparat także u mojego synka, który ma alergię na pyłki traw i roztocza.

    Magdalena ..., lat: 0, , Rzeszów (2004-06-01)
    Preparat bardzo pomógł mi w leczeniu zespołu napięcia przedmiesiączkowego i bólu piersi z tym związanego.

    Elwira ..., lat: 0, , Grabówka (2004-06-01)
    Bardzo łatwo połyka się kapsułki. Po tygodniu przyjmowania zmniejszył się stan zapalny przydatków. Wykazało to badanie USG. Mój stan zdrowia polepszył się.

    Zofia ..., lat: 0, , Piła (2004-06-01)
    biomarine570 stosuję od trzech miesięcy i w tym czasie znikły mi torbiele z piersi.

    Zyta ..., lat: 0, , Oświęcim (2004-06-01)
    Już w trakcie przyjmowania drugiego opakowania znikły czerwone przebarwienia na twarzy, a na nogach zaczęły się zmniejszać tzw. żylaki wewnętrzne. Nareszcie mogę założyć spódniczkę. To naprawdę działa. Moje samopoczucie jest coraz lepsze.

    Michalina ..., lat: 0, , Tuliszków (2004-06-01)
    Jestem w wieku przekwitania. Gdy biorę preparat łagodniej znoszę wszelkie dolegliwości tego okresu. Nie czuję uderzeń gorąca, nie pocę się. Omijają mnie przeziębienia i grypy.

    Urszula ..., lat: 0, , Ulanów (2004-06-01)
    Preparat stosowałam przez pół roku, ponieważ jestem w okresie klimakterium. Moje samopoczucie było okropne, cierpiałam na bezsenność, zmienność nastrojów, nie mogłam spać. Po kuracji wszystko się uspokoiło i teraz znów żyję pełnią życia.

    Barbara ..., lat: 0, , Koło (2004-06-01)
    Przez rok chorowałam na grzybicę pochwy i niestety wszelkie leki przepisywane przez ginekologa nie pomagały, grzybica ciągle powracała. Właściwie to chyba nie wierzyłam już, że mogę być zdrowa. Wbrew pozorom przypadłość ta jest bardzo dokuczliwa i uciążliwa. Dopiero preparat biomarine570 pomógł mi w zwalczeniu tej choroby. Jestem teraz bardzo szczęśliwa.

    Ewa ..., lat: 0, , Szczawnica (2004-06-01)
    biomarine570 na pewno miał niebagatelny wpływ na uregulowanie cyklu miesiączkowego.

    Janina ..., lat: 0, , Nowy Targ (2004-06-01)
    Nie mogę stosować terapii hormonalnej, więc sięgnęłam po biomarine570. Czuję się wspaniale, minęły natarczywe bóle głowy, nie mam uderzeń gorąca, nie pocę się jak dawniej. Po prostu żyję normalnie.

    Anna ..., lat: 0, , Bartoszyce (2004-06-01)
    Mam 50 lat i kłopoty z gospodarką hormonalną. Biorę już trzy miesiące wasz preparat i widzę poprawę. Jestem mniej nerwowa, nie czuję uderzeń gorąca. Nie mam też uciążliwej zgagi i bóli brzucha.

    Karolina ..., lat: 0, , Lubin (2004-06-01)
    Preparat biorę przez trzy miesiące. Bardzo mi pomógł w zaburzeniach miesiączkowych. Poziom hormonów wyrównała się a miesiączka występuje regularnie.

    Urszula ..., lat: 0, , Kościan (2004-06-01)
    Zastosowałam preparat w celu złagodzenia dolegliwości klimakterium oraz zapobieżeniu częstym infekcjom dróg oddechowych. Wyniki są pozytywne – jestem spokojniejsza i zdrowsza.

    Monika ..., lat: 0, , Kościan (2004-06-01)
    Podczas brania preparatu przez trzy miesiące z mojej piersi znikł guzek o średnicy 5 mm. Kurzajka, którą miałam na nodze zaczęła zmieniać kolor z ciemnego na jasny i przestała się powiększać.

    Kinga ..., lat: 0, , Bytom (2004-06-01)
    Po raz pierwszy od 6 lat nie wystąpiły u mnie typowe boleści piersi podczas miesiączki. Napięcie przedmiesiączkowe też było mniej uciążliwe.

    Izabela ..., lat: 0, , Olsztyn (2004-06-01)
    Preparat przyjmuję drugi rok z przerwami, przeważnie około 4 miesięcy. Zaobserwowałam, że zmniejszyły się objawy klimakterium, lepiej sypiam, jestem mniej nerwowa i drażliwa. Obniżyło się także ciśnienie i nie przeziębiam się.

    Urszula ..., lat: 0, , Gostyń (2004-06-01)
    Preparat biomarine570 dotychczas bardzo mi pomagał w utrzymaniu dobrego zdrowia. Teraz jestem po operacji ginekologicznej i czuję się dobrze. Dziękuję.

    Beata ..., lat: 0, , Jaworzno (2004-06-01)
    Choruje od dwóch lat a w ciągu ostatniego roku miałam trzy operacje (usunięcie jajnika, wyrostka i zrostów pooperacyjnych). Mam słabą kondycję. Męczą mnie silne migreny, skoki ciśnienia i jestem nerwowa. Zdecydowałam się wspomóc biomarine570. Czuję się lepiej. Gratuluję takiego preparatu.

    Anna ..., lat: 0, , Kedzierzyn Koźle (2004-06-01)
    Śmię stwierdzić, że biomarine570 jest skuteczny na cały system immunologiczny organizmu a szczególnie na guzy w piersi, co sama doświadczyłam i właśnie, dlatego żyję i chcę dalej żyć. Z podziękowaniem i szacunkiem.

    Monika ..., lat: 0, , Toruń (2004-06-01)
    Preparat jest rewelacyjny i bardzo pomaga mi utrzymać formę. Teraz jest to dla mnie szczególnie ważne, gdyż jestem w ciąży. Mój siedmioletni syn również otrzymuje ten preparat. Jest chorowity i ma niedobór wzrostu i wagi.

    Ewa ..., lat: 0, , Warszawa (2004-06-01)
    Stosując ten preparat zauważyłam, że omijają mnie infekcje, nie mam bolesnych miesiączek, lepiej i spokojniej śpię i nie pojawiają się reakcje alergiczne. Stałe używanie tego preparatu pozwoli mi wrócić do zdrowia i pracy.

    Paulina ..., lat: 0, , Pabianice (2004-06-01)
    Wkrótce zamierzam zostać matką, wierzę, że biomarine570 wzmocni mój organizm.

    Marianna ..., lat: 0, , Gdynia (2004-06-01)
    Preparat używam około 3 lata. Mam 77 lat wiadomo wszystkiego w organizmie brakuje. Miałam bóle brzucha i krwawienia wtedy też brałam wzmożone dawki. Wszystko ustąpiło. U lekarza nie byłam, bo w tym wieku nie warto. Teraz biorę trzy dziennie.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Katowice (2004-06-01)
    Po urodzeniu dziecka, rok temu, byłam bardzo osłabiona i ciągle zaziębiona. Po miesiącu używania preparatu moja odporność bardzo się wzmogła.

    Urszula ..., lat: 0, , Skarżysko (2004-06-01)
    Od października ubiegłego roku leczę się na raka piersi. Wzięłam już 12 mocnych chemii i przeszłam operację. Biorę cały czas biomarine570 i czuję się dobrze. Wyniki są dobre.

    Grażyna ..., lat: 0, , Łódź (2004-06-01)
    Preparat używam od listopada 2001 r. polecił mi go lekarz, zasięgnęłam opinii również innych lekarzy – były pozytywne. Od 1997 roku walczę z nowotworem sutka. Mam nadzieję, że biomarine570 okaże się preparatem bardzo skutecznym.

    Leokadia ..., lat: 0, , Wrocław (2004-06-01)
    Jestem po operacji szyki macicznej z powodu dysplazji. Aktualnie jestem w okresie rekonwalescencji. Po zażyciu dwóch opakowań czuję się lepiej fizycznie i psychicznie.

    Janina ..., lat: 0, , Jaworzno (2004-06-01)
    Rewelacyjny środek podnoszący odporność organizmu. Pomógł mi w nawracających stanach zapalnych układu rodnego.

    Iwona ..., lat: 0, , Wrocław (2004-06-01)
    Preparat pomógł mi pokonać nawracające zapalenie gardła, znikła nadkwasota żołądka i stan napięcia przedmiesiączkowego (ból piersi).Cudowna pomoc naturalna dla zdrowia, wygląd skóry (brak łuszczenia, wyprysków).

    Renata ..., lat: 0, , Malbork (2004-06-01)
    Zużyłam 3 opakowania. Wyregulował mi się cykl miesiączkowy. Miesiączki stały się mniej obfite i mniej bolesne. Zamierza w dalszym ciągu używać preparat w wersji profilaktycznej).

    Renata ..., lat: 0, , Łódź (2004-06-01)
    Po niepełnej miesięcznej kuracji preparatem biomarine570 poczułam się znacznie lepiej. Poprawiła się funkcjonalność hormonalna. Jestem bardziej spokojna.

    Jolanta ..., lat: 0, , Darłowo (2004-06-01)
    biomarine570 stosuję już 2 miesiąc i jestem bardzo zadowolona z efektów. W okresie stosowania ani razu nie wróciła mi infekcja gardła i krtan, która wcześniej atakowała mój organizm dwu lub nawet trzykrotnie w ciągu miesiąca. Wykryty u mnie guz jajnika po miesiącu zmniejszył się o połowę bez stosowania innych leków.

    Urszula ..., lat: 0, , Kielce (2004-06-01)
    biomarine570 pomaga mi przejść ten trudny okres – klimakterium. Pomaga mi na nadciśnienie, ogólnie wzmacnia organizm i pomaga również na nerwy.

    Wiesława ..., lat: 0, , Sucha Beskidzka (2004-06-01)
    Od znajomych i z gazety dowiedziałam się o cudownym działaniu tego „leku”. Pomimo, iż dla mnie jest on bardzo drogi (jestem rencistką) kupiłam go wierząc i mając ogromną nadzieję, że przywróci moje życie do normy – życie psychiczne i fizyczne i doda mi chęci do życia. Od znajomych wiem, że stawia na nogi. Jestem po amputacji piersi, mam przeżuty do kości. Bardzo się tego obawiam i ciągle myślę o śmierci i o mojej ukochanej rodzinie, którą w przypadku choroby będę musiała pozostawić. „Lekarstwo”...

    Maria ..., lat: 0, , Police (2004-06-01)
    Mam mięśniaki macicy. Przed stosowaniem biomarine570 miesiączki były bardzo obfite i nawet 23 dni. Teraz to się unormowało.

    Beata ..., lat: 0, , Nysa (2004-06-01)
    Od kilku miesięcy przechodzę terapię hormonalną, byłam już bardzo osłabiona i dzięki preparatowi biomarine570 odzyskałam siły, jestem mocniejsza i mam wrażenie, że guz na mojej piersi się zmniejszył. To ważne, bo muszę mieć dużo siły do dalszej walki.

    Danuta ..., lat: 0, , Września (2004-06-01)
    Mam 51 lat, preparat biorę od niedawna za poleceniem bioenergoterapeuty, do którego trafiłam z powodu dolegliwości kręgosłupa oraz innych problemów okresu przekwitania i związanych z tym zmian i bolesności piersi. Na razie zauważyłam ogólne poprawienie odporności na przeziębienia, oraz mniejsze dolegliwości napięcia przedmiesiączkowego i uregulowanie krwawień.

    Justyna ..., lat: 0, , Płock (2004-06-01)
    Mam 30 lat. Miałam różne dolegliwości miesiączkowe, zaburzenia pamięci i zawroty głowy. O biomarine570 przeczytałam w czasopiśmie. Zażywam dopiero dwa miesiące a zauważyłam już dużą poprawę.

    Adrianna ..., lat: 0, , Kołobrzeg (2004-06-01)
    Pracuję ciężko fizycznie i od czasu, gdy zaczęłam używać preparat biomarine570 mam większą wytrzymałość fizyczną. Biorę preparat w celu wyleczenia torbieli na jajniku.

    Monika ..., lat: 0, , Mirosław (2004-06-01)
    Od czterech lat cierpię na nawracające infekcje układu moczowo-płciowego. Niestety leczenie antybiotykami nie dało rezultatów, dlatego kupiłam biomarine570. Po trzech tygodniach stosowania czuję się dużo lepiej – nie wiem jak mam dziękować za przywrócenie mi zdrowia i radości życia płciowego.

    Ewa ..., lat: 0, , Bukowna (2004-06-01)
    Preparat używam w celu prawidłowego przebiegu ciąży.

    Wanda ..., lat: 0, , Świnoujście (2004-06-01)
    Preparat ma bardzo dobrą opinię, ludzie używający go są zgodni, że jest niezbędny do odbudowy zdrowia, zalecają go lekarze i farmaceuci. Kupiłam go, bo będę miała chemioterapię. Wierzę, że mi pomoże w leczeniu nowotworu piersi.

    Wanda ..., lat: 0, , Świnoujście (2004-06-01)
    biomarine570 wspomaga mój układ odpornościowy, rzadziej choruję. Jest pomocny w okresie większonego stresu. Korzystnie wpływa też na mój układ hormonalny i łagodzi dolegliwości związane z bolesnymi miesiączkami. Podaję go również babci, która ma kłopoty z nadciśnieniem i zawroty głowy. Ten preparat jest naprawdę dobry.

    Lidia ..., lat: 0, , Kalisz Pomorski (2004-06-01)
    Miałam bolący, dokuczliwy guzek pod pachą. Nie był to nowotwór. Å»adne leki nie pomagały. Po dwóch miesiącach stosowania biomarine570 guzek zniknął.

    Olga ..., lat: 0, , Cieszków (2004-06-01)
    To już czwarty miesiąc kuracji. Jest koniec listopada, a ja nie chorowałam. Nie mam depresji jesienno-zimowej, a wręcz przeciwnie mam w sobie więcej energii. Skończyły się problemy z zaburzeniami hormonalnymi i nieregularnym miesiączkowaniem.

    Alicja ..., lat: 0, , Elbląg (2004-06-01)
    Bardzo pomaga mi przetrwać trudny okres w życiu kobiety jakim jest menopauza. Chroni mnie przed przeziębieniami. Nawet, gdy wszyscy wokół są chorzy ja dzielnie się trzymam – oczywiście dzięki biomarine570.

    Marta ..., lat: 0, , Piotrków Trybunalski (2004-06-01)
    Jestem wprost zachwycona przyjmowaniem preparatu biomarine570. Od 6 lat jestem chora na chorobę autoimmunologiczną, jaką jest twardzina układowa (skleroderma). Od 2,5 roku łykam preparat i jestem bardzo szczęśliwa. W tym czasie zaszłam w ciążę, której od dawna bardzo pragnęliśmy, ale strasznie się bałam ze względu na swój stan zdrowia i reakcję organizmu. W lutym tego roku urodziłam pięknego, zdrowego synka. Systematycznie przyjmuję preparat biomarine570 do tej pory. Mój stan zdrowia nie pogorszył się po ciąży i porodzi...

    Michalina ..., lat: 0, , Świętno (2004-06-01)
    Preparat pomocny w leczeniu bólów miesiączkowych.

    Grażyna ..., lat: 0, , Nowy Dwór Mazowiecki (2004-06-01)
    biomarine570 jest dla mnie bardzo skuteczny. Jestem w okresie menopauzy i dzięki niemu czuję się bardzo dobrze, nie odczuwam syndromów przekwitania.

    Danuta ..., lat: 0, , Tarnów (2004-06-01)
    „Lek” zaczęłam stosować po operacji piersi w trakcie chemioterapii. Obecnie czuję się dobrze i równie dobrze znoszę leczenie.

    Teresa ..., lat: 0, , Konin (2004-06-01)
    Mam cukrzycę. Dwa lata temu miałam operację – rak – amputacja piersi i węzłów chłonnych. Preparat pozwolił mi przejść bez większych trudności chemio i radioterapię. Obecnie przyjmuję dziennie 3-4 kapsułki, co przyczynia się do tego, że czuję się silniejsza i odporniejsza. Poziom cukru także się wyrównał.

    Dorota ..., lat: 0, , Chełmno (2004-06-01)
    W wieku 43 lat urodziłam córkę. Byłam wyczerpana, ale dzięki biomarine570 powracają mi siły.

    Ida ..., lat: 0, , Świebodzin (2004-06-01)
    Miałam operację ginekologiczną i byłam bardzo osłabiona. Często w jamie ustnej robią mi się afty. Mam nadciśnienie. Po zażyciu biomarine570 czuję się znacznie lepiej. Dziękuję Wam.

    Maria ..., lat: 0, , Toruń (2004-06-01)
    Preparat przyjmuję w celu wzmocnienia odporności organizmu po operacji sutka (rak).

    Kamila ..., lat: 0, , Lubartów (2004-06-01)
    Przyjmuję preparat codziennie, gdy czuję się gorzej łykam więcej kapsułek, kiedy jest mi lepiej zmniejszam dawkę. Czasem myślę sobie, że biomarine570 ratuje mi życie. Jestem po operacji mięśniaków macicy.

    Maja ..., lat: 0, , Oświęcim (2004-06-01)
    Preparat jest bardzo dobry, zażywam go na nadciśnienie, bóle kręgosłupa, które dokuczają mi w okresie menopauzy. Teraz nie przeziębiam się, nie denerwuję się i mam dobre samopoczucie. Czuję się i wyglądam młodziej!

    Janina ..., lat: 0, , Wrocław (2004-06-01)
    Zażywając biomarine570 zauważyłam wzrost odporności i poprawę ruchomości stawów, zmniejszenie bólu kręgosłupa, lżejsze objawy klimakterium, zwiększoną odporność na stres. Dzieci są bardziej odporne na infekcje.

    Hanna ..., lat: 0, , Wrocław (2004-06-01)
    Jestem fanką preparatu biomarine570. Już po dwóch opakowaniach dostałam ponownie miesiączkę, która zatrzymała się przez odchudzanie. Nigdy nie rozstanę się z tym preparatem.

    Krystyna ..., lat: 0, , Kraków (2004-06-01)
    Preparat przyjmowałyśmy z mamą kilka lat temu z dobrym skutkiem profilaktycznym. Teraz postanowiłam wrócić do kuracji, ponieważ ciężko przechodzę okres menopauzy.

    Irena ..., lat: 0, , Ełk (2004-06-01)
    biomarine570 to dobry preparat. Zażywam go, ponieważ po okresie menopauzy mam bardzo skaczące ciśnienie. Do tego boli mnie kręgosłup i mam kamienie w lewej nerce. Biorąc kapsułki czuję się znacznie lepiej.

    Teresa ..., lat: 0, , Krasnystaw (2004-06-01)
    Zastosowałam preparat w celu złagodzenia dolegliwości klimakterium. Wyniki są znakomite. Jestem zdrowsza i spokojniejsza.

    Sylwia ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2004-06-01)
    W lipcu 2002 roku urodziłam córeczkę. Poród był bardzo trudny i straciłam dużo krwi, a w wyniku znieczulenia miejscowego miałam paraliż lewej nogi. Długo wracałam do zdrowia, ale dzięki biomarine570 dopiero naprawdę poczułam się lepiej. Wreszcie czuję, że żyję.

    Renata ..., lat: 0, , Konin (2004-06-01)
    Preparat ten stosuję w okresie jesienno zimowym. Nie choruję na grypę. Jest również bardzo pomocny w okresie klimakterium. Nie mam uderzeń gorąca i wypieków na twarzy, nie pocę się. Obniżyło się także moje ciśnienie krwi. biomarine570 korzystnie wpływa także na mój układ nerwowy. Jest rewelacyjny.

    Celina ..., lat: 0, , Wałbrzych (2004-06-01)
    Dzięki biomarine570 jestem spokojniejsza, zdrowsza i sprawniejsza. Bardzo dobrze wpływa na organizm w okresie menopauzy. Lepiej zasypiam. Biorę go także ze względu na wysoki cholesterol.

    Ewa ..., lat: 0, , Kedzierzyn Koźle (2004-06-01)
    Gdy po raz pierwszy sięgnęłam po biomarine570 miałam torbiel na jajniku o wielkości 30 mm. Po trzech miesiącach zażywania torbiel zmalała do 5 mm. Aktualnie zażywam biomarine570 profilaktycznie, gdyż zauważyłam u siebie większą odporność na wszelkiego rodzaju infekcje.

    Maria ..., lat: 0, , Kielce (2004-06-01)
    Używam preparat biomarine570 po raz trzeci. Zauważyłam, że wzmacnia mnie, lepiej znoszę pierwsze oznaki menopauzy. Mniej się pocę, lepiej śpię, mniej się denerwuję. Łagodzi także bóle reumatyczne. Bardzo wierzę w jego dobroczynne właściwości.

    Julia ..., lat: 0, , Przysucha (2004-06-01)
    Czułam uderzające fale gorąca związane z menopauzą. Po kuracji biomarine570 ustąpiły. Preparat podaję także wnuczkom, które są wcześniakami i mają niską odporność. Po dwóch miesiącach terapii wzmocniły się i nie chorowały.

    Mira ..., lat: 0, , Jasłonówka (2004-06-01)
    biomarine570 biorę ze względu na reumatyzm i problemy z układem hormonalnym (próbuję zlikwidować torbiele).

    Beata ..., lat: 0, , Gdańsk (2004-06-01)
    Dzięki biomarine570 mam mniej infekcji dróg rodnych.

    Julia ..., lat: 0, , Mikstat (2004-06-01)
    biomarine570 używam od miesiąca i czuję się dużo lepiej. Jestem spokojniejsza i zniknęły uderzenia gorąca. Lepszy jest także sen.

    Maria ..., lat: 0, , Biała Podlaska (2004-06-01)
    Uwierzyłam w doskonałe właściwości biomarine570 i nie zawiodłam się. Mój organizm lepiej toleruje biomarine570 niż innego tego typu preparaty. Pomaga mi w przetrwaniu okresu przekwitania.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2004-06-01)
    Mam 53 lata i zażywam biomarine570 w celu złagodzenia gospodarki hormonalnej i wzmocnienie mojego organizmu, a zwłaszcza serca. Czuję się dużo lepiej. Preparat używa cała moja rodzina: mąż, mama i wnuczka na alergię.

    Iwona ..., lat: 0, , Wodzisław Śląski (2004-06-01)
    Stosowałam preparat przez trzy miesiące. Dolegliwości związane z menopauzą stały się łagodniejsze, przestałam chorować w okresie zimowym, a kręgosłup przestał mi dokuczać.

    Stanisława ..., lat: 0, , Lubin (2004-06-01)
    Jestem po operacji macicy i obydwu jajników. Miałam wówczas 40 lat. Do tej pory brałam leki hormonalne a teraz odstawiłam je i biorę tylko biomarine570. Czuję się dobrze.

    Zofia ..., lat: 0, , Mikstat (2004-06-01)
    Jestem bardzo zadowolona z biomarine570. Ustąpiły uderzenia gorąca związane z przekwitaniem. Ustąpiła też alergia. Ogólnie czuję się dobrze.

    Eryka ..., lat: 0, , Leszno (2004-06-01)
    Choruję na raka. Jestem po amputacji piersi i trzech operacjach. Dzięki preparatowi biomarine570 szybko odzyskałam siły witalne i kondycję fizyczną. Łagodniej przechodzę okres menopauzy.

    Emilia ..., lat: 0, , Ciechocinek (2004-06-01)
    W moim przypadku wyraźnie zmniejszyły się bóle głowy, ustąpiły obfite miesiączki i nastąpiła ogólna poprawa samopoczucia.

    Oliwia ..., lat: 0, , Gniezno (2004-05-31)
    Stosuję preparat biomarine570 od pierwszych miesięcy życia mojego synka. Dzięki temu wspaniale się rozwija i nie choruje. Przeziębienia są rzadkością. Jestem przekonana, że tą odporność daje mu biomarine570.

    Leokadia ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-31)
    Jeden z nielicznych preparatów, które można brać w ciąży! Stosuję od piątego miesiąca ciąży 3x3 kapsułki w związku z częstymi infekcjami i alergiami. Widzę poprawę i wzmocnienie układu immunologicznego.

    Celina ..., lat: 0, , Szczecin (2004-05-31)
    Preparat stosuję od dwóch lat zawsze w okresie jesiennym i wiosennym. Jestem w okresie klimakterium, które przechodziłam bardzo ciężko. biomarine570 okazał się niezastąpiony. Pozbyłam się dolegliwości. Preparat ma też korzystny wpływ na moją psychikę.

    Julia ..., lat: 0, , Sosnowiec (2004-05-31)
    Po zażyciu siedmiu opakowań preparatu ustąpiły bóle kości. Nastąpiła też poprawa stanu skóry. biomarine570 wpłynął również korzystnie na uregulowanie menstruacji.

    Genowefa ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-31)
    Jestem po operacji. Od roku biorę biomarine570, dzięki niemu uodporniłam się, przestałam chorować. Jestem po amputacji piersi i węzłów chłonnych – rak. biomarine570 spowodował, że mój organizm się wzmocnił.

    Bogumiła ..., lat: 0, , Kędzierzyn Koźle (2004-05-31)
    Szanowni Państwo, chcę się podzielić z Państwem, co do reakcji, która wywarła na mnie taki optymizm do dalszej egzystencji, a mianowicie: Od grudnia 2000 roku zażywam biomarine570. Ponieważ miałam guza na piersi, co wykazało badanie mammografii i potwierdziło USG. Przez okres miesiąca zażywałam 20 kapsułek na dobę, a następnie 5 miesięcy mniejszą dawkę. Po 6 miesiącach guz całkowicie się wchłonął, co potwierdziło badanie USG i doktor powiedział mi, że nie ma żadnych ognisk zapalnych, z czego byłam niezmiernie zadowolona. A poz...

    Anna ..., lat: 0, , Malbork (2004-05-31)
    Choruję na nowotwór, mam guza na piersi od sześciu miesięcy używam biomarine570.

    Grażyna ..., lat: 0, , Lublin (2004-05-31)
    Po raz drugi stosuję preparat biomarine570. Pierwszy raz na wiosnę, kolejny od listopada. Jestem po operacji onkologicznej piersi, moja odporność jest mniejsza, a sądzę, że dzięki używaniu biomarine570 czuję się lepiej i nie zapadam na przeziębienia.

    Umiła ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-31)
    Od 1997 r. walczę z nowotworem sutka. biomarine570 stosuję od niedawna. Po trzecim opakowaniu wasz preparat umożliwił mi odstawienie środków uspakajających. Wierzę, że pomoże mi zwalczyć chorobę.

    Danuta ..., lat: 0, , Lubienice (2004-05-31)
    Ponad rok czasu jestem po amputacji piersi, badania wykazały rak złośliwy. Dalszy ciąg leczenia wymagał chemioterapii, nie zgodziłam się na chemię. Wierzę, że biorąc biomarine570 nie będzie przerzutów a wyniki będą pozytywne tak jak do tej pory.