Opinie - Marinex International
Marinex International

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

Opinie pacjentów

Każda z tych opinii jest autentyczna i oryginał każdej z nich jest przechowywany w archiwum naszej firmy.

Opinie - Choroby oczu: w tej kategorii jest 43 opinii.

    Tomasz ..., lat: 22, , Nowy Gaj (2012-01-03)
    BioMarine polecił mi lekarz, mam dużą wadę wzroku i słabą odporność. Preparat stosuje od jesieni do wiosny. Jeżeli nawet zachoruje, bo tak się zdarza łagodniej przebiega choroba, jestem zadowolony z tego preparatu i będę go nadal stosował. 2-4 kaps. BM570/ 12 lat 03.01.2012

    Izabela ..., lat: 48, , Częstochowa (2011-06-29)
    Biorę BM od 12 dni, miałam kłopoty ze wzrokiem i ogólnie odczuwałam senność ( zmęczenie ). Dziś po raz pierwszy od bardzo długiego czasu nie mam męczącego uczucia w oczach. Co za ulga ! A muszę przyznać, że sceptycznie podchodzę do wszelkich suplementów. Co za ulga ! Dawka: 4kaps./ dobę

    Barbara ..., lat: 56, , Gdańsk-Chełm (2011-02-25)
    Witam Państwa serdecznie z pięknego Gdańska. Preparat BioMarine stosuję, ponieważ choruję na oczy. Lekarz stwierdził u mnie genetyczne zwyrodnienia rogówek. Poza tym dla ogólnego wzmocnienia organizmu. Lepiej się czuję i w dalszym ciągu będę go stosować. Pozdrawiam. Dawka: 1-2kaps.BM1140 / dobę

    Dominik ..., lat: 0, , Łódź (2010-03-23)
    Moje oczy są już zdrowe :) dziekuję

    Ludwik ..., lat: 0, , Szczecin (2005-05-14)
    Po miesięcznym stosowaniu biomarine570 odczuwam znaczną poprawę zdrowotną. Cierpię na skutki wylewu, nadciśnienie, jaskrę oraz mam słabą odporność organizmu.

    Beata ..., lat: 0, , Łask (2005-05-14)
    Biorę preparat dosyć krótko, ale zauważyłam, że bardzo wzrósł mój apetyt i siły witalne. Czuję się pełna energii. Zażywam go w celu podniesienia odporności, gdyż mam kłopoty z systemem immunologicznym i nawracającym wirusowym zapaleniem spojówek.

    Lukrecja ..., lat: 0, , Wilno (2005-05-14)
    Mam wrażenie, że biomarine570 to dobry preparat. Mój wzrok się polepszył, mam lepsze samopoczucie.

    Monika ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-31)
    Dzięki preparatowi biomarine570 nastąpiła poprawa wzroku i kondycji psychicznej. Zwiększyła się także odporność.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Ustroń (2004-05-31)
    biomarine570 polecił mi lekarz, ponieważ jest skuteczniejszy od preparatów, które stosowałam wcześniej. Stosuję preparat od stycznia ponieważ miałam poważne problemy ze wzrokiem. Po trzech tygodniach dolegliwości ustąpiły.

    Władysław ..., lat: 0, , Gdańsk (2004-05-26)
    Leczę się tym „lekiem” od roku. Jestem po operacji gałki ocznej –czerniak złośliwy.

    Barbara ..., lat: 0, , Okonek (2004-05-26)
    Preparat ten pomaga mi przy chorobach serca, nadciśnieniu, alergii, jaskrze. biomarine570 wzmocnił mój organizm, stałam się bardziej odporna na grypę i przeziębienia.

    Kamila ..., lat: 0, , Narew (2004-05-26)
    Odporność dziecka podwyższyła się. Córka choruje na astmę oskrzelową, jednak teraz częstotliwość ataków astmy zmniejszyła się. Zmniejszyły się też dolegliwości reumatyczne. Poprawił się też wzrok córki.

    Marlena ..., lat: 0, , Skierniewice (2004-05-26)
    Po zażyciu drugiego opakowania preparatu biomarine570 wyraźnie poprawiła się ostrość widzenia w oku po operacji.

    Leon ..., lat: 0, , Szlichtyngowo (2004-05-26)
    Po zażywaniu preparatu zniknął ból głowy, poprawił się stan oczu – nie łzawią, lepiej widzę. Miałam niedobre ciśnienie, teraz jest ono w normie.

    Daria ..., lat: 0, , Tychy (2004-05-26)
    Preparat kupiłam dla męża, którego czeka poważna operacja oka. Ponieważ ma on również poważne problemy z układem krążenia i układem oddechowym chcę przed operacją wzmocnić jego układ krążenia.

    Rozalia ..., lat: 0, , Chałupy (2004-05-26)
    biomarine570 zaczęłam stosować wraz z całą rodziną. Mam poważną wadę wzroku. Stosując preparat zauważam pewną stabilność a nawet poprawę. Moje oczy mniej łzawią i nie męczą się już tak szybko.

    Lidia ..., lat: 0, , Łódź (2004-05-26)
    Bardzo często chorowałam na infekcje górnych dróg oddechowych i gardła. Mam także słaby wzrok. Preparat Biorę już drugi rok i boję się, że jak zakończę kurację to wrócą moje dolegliwości. Teraz czuję się doskonale. Mój wzrok także nie ulega pogorszeniu.

    Adam ..., lat: 0, , Wrocław (2004-05-26)
    Razem z rodziną stosuję go od jesieni i od tego czasu nie choruję tak często, jak dotychczas. Lepiej się czuję, poprawił mi się wzrok, zmniejszyła się łuszczyca i zwiększyła się odporność na stres.

    Arnold ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-26)
    Preparat znakomity. Co rok robię sobie dwie kuracje. Szczególnie pomaga mi na choroby skórne i na wzmocnienie wzroku.

    Julia ..., lat: 0, , Walce (2004-05-26)
    Choruję na zapalenie wielomięśniowe. Odkąd biorę biomarine570 zauważyłam, że mięśnie są mocniejsze. Poprawił się także stan mojego wzroku.

    Norbert ..., lat: 0, , Sieradz (2004-05-26)
    Preparat używam od pół roku regularnie. Odczuwam poprawę systemu odpornościowego i nerwowego. Jestem po trepanacji czaszki i po mikrochirurgicznych zabiegach okulistycznych.

    Wiesława ..., lat: 0, , Sulejówek (2004-03-10)
    Moje córki mają wady wzroku, a preparat ten poleciła mi pani okulistka. Zauważyłam, że ich wady nie pogarszają się po terapii biomarine570.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Warszawa (2004-03-10)
    Poprawa ogólnego samopoczucia. Zauważyłam również poprawę wzroku. Zmniejszyły się bóle kręgosłupa.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Katowice (2004-03-10)
    Moja córka ma wady wzroku, pani profesor okulista wskazała na ten preparat. Uważam, iż jest on bardzo skuteczny gdyż wada oczu mojej Joasi nie postępuje.

    Olga ..., lat: 0, , Radom (2004-03-10)
    Nie kłopotliwy w użyciu (mam 80 lat). Zażywam od początku roku i stwierdzam, że poprawił mi się wzrok, samopoczucie i lepiej śpię. Dziękuję!

    Julia ..., lat: 0, , Giżycko (2004-03-10)
    Poprawił się wzrok i ustąpiły zawroty głowy.

    Barbara ..., lat: 0, , Rumia (2004-03-10)
    Po wypadku w pracy mama miała niedowład prawej ręki i prawej nogi. Po kuracji biomarine570 odzyskała całkowitą sprawność. Nastąpiła wyraźna poprawa wzroku.

    Radosława ..., lat: 0, , Częstochowa (2004-03-10)
    Ja dopiero zaczęłam zażywać preparat, ale wiem od moich znajomych, rodziny, że czują się coraz lepiej. Poprawia się wzrok, oczyszcza organizm z toksyn itd. Znam Pana, który miał raka a biorąc ten preparat przedłużył sobie życie.

    Teresa ..., lat: 0, , Maków (2004-03-10)
    Naprawdę działa fantastycznie. Przez ponad 4 lata cierpiałam na nawracające zapalenie spojówek. Po 2 miesiącach stosowania biomarine570 ustąpiło jak również poprawił mi się wzrok i ogólnie czuję się dużo lepiej.

    Iwona ..., lat: 0, , Zawoń (2004-03-10)
    Odkąd zażywam preparat biomarine570 czuję się znacznie lepiej, nie odczuwam zmęczenia, poprawił mi się wzrok.

    Józefa ..., lat: 0, , Łódź (2004-03-10)
    Mam 57 lat i dużo chorób przewlekłych (jaskra, cukrzyca, choroba wieńcowa serca, trzustka, nadciśnienie tętnicze). Pewnego dnia spotkałam się z kuzynką, która używa biomarine570 i jest bardzo zadowolona też postanowiłam kupić. Zużyłam jedno opakowanie poczułam się świetnie (drugie opakowanie dostałam w prezencie), minęło kołatanie serca, lepiej widzę, ręce mi się nie trzęsą, ciśnienie krwi mi się unormowało. Wstąpiła we mnie radość życia. biomarine570 jest wspaniałe.

    Anna ..., lat: 0, , Grajewo (2004-03-10)
    Po zaledwie miesięcznej kuracji preparatem biomarine570 znacznie zmniejszyły się dolegliwości tzw. zespołu suchych oczu, oraz opuchnięcie kostek nóg. Mam zamiar kontynuować kurację w celu uregulowania nadciśnienia i innych dolegliwości.

    Anita ..., lat: 0, , Olsztyn (2004-03-10)
    Jestem lekarzem okulistą. biomarine570 stosuję z przerwami ale także polecam go moim znajomym i rodzinie. Zauważyłam, że podczas terapii tym preparatem wzrasta moja odporność Kiedy byłam przemęczona lub gdy zaczynały się infekcje układu oddechowego przyjmowałam do 9 kaps. dziennie. Ku mojemu zdziwieniu początkowe objawy infekcji ustępowały. Ostatnio wykonywałam badania kontrolne i okazuje się, że cholesterol obniżył się z 240 mg/dl. do 210 mg/dl. (frakcje HDL wzrosły, a obniżyły się nieco frakcje LDL.)

    Ewa ..., lat: 0, , Specjalista chorób oczu Warszawa (2004-03-09)
    Zaczęłam przyjmować biomarine570, ponieważ nie mogłam sobie dać rady z alergią pokarmową. Ponieważ po 2 miesięcznej kuracji zaobserwowałam znaczną poprawę zdecydowałam się podać ten preparat swojej pacjentce – dziewczynce chyba 7 letniej o ile sobie dobrze przypominam. Stwierdziłam u niej silną krótkowzroczność w obu oczach. Wadę wyrównałam okularami, nie stwierdziłam żadnych obiektywnych przeszkód do zyskania pełnej ostrości wzroku, a mimo to dziewczynka nie widziała dobrze. Więc pomyślałam, że musi się s...

    Leon ..., lat: 0, , Suwałki (2004-03-09)
    Po kilku miesiącach kuracji preparatem ustąpiła wyraźna poprawa w leczeniu alergii skórnej. Ustąpiły bardzo częste zapalenia spojówek, poprawiła się jakość widzenia.

    Karol ..., lat: 0, , Wejherowo (2004-03-09)
    Podczas zażywania biomarine570 moje alergiczne skłonności do kichania i kataru znikają. Łzawienie oczu także.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Karnice (2004-03-09)
    Jestem chory na zaćmę. biomarine570 stosuję od stycznia 2003 r. Ostatnie badania kontrolne mojego wzroku wykazały minimalną poprawę. To jest jedyny „lek”, w którym pokładam nadzieję wyzdrowienia.

    Władysław ..., lat: 0, , Gdańsk (2004-03-09)
    Leczę się tym „lekiem” od roku. Jestem po operacji gałki ocznej –czerniak złośliwy.

    Leokadia ..., lat: 0, , Wodzisław (2004-03-09)
    Szanowna firmo Marinex. Dziękuję za tak wspaniały preparat jakim jest biomarine570. Spożywam go od miesiąca i zauważyłam, że poprawił mi się wzrok. Lepiej śpię.

    Aneta ..., lat: 0, , Olsztyn (2004-03-09)
    biomarine570 to środek bardzo dobrze wspomagający układ immunologiczny, najlepszy jaki znalazłam na rynku. Stosuję go pomocniczo, gdyż cierpię na poważne schorzenie oczu o podłożu immunologicznym – stan zapalny siatkówki. Preparat ten znakomicie uzupełnia leczenie podstawowe, łagodzi dolegliwości i skraca czas choroby.

    Grażyna ..., lat: 0, , Wrocław (2004-03-09)
    Poprawa ogólnego samopoczucia, zauważalna poprawa wzroku i zmniejszenie bólu kręgosłupa. Oto efekt kuracji biomarine570.

    Wiesława ..., lat: 0, , Sulejówek (2004-03-09)
    Moje córki mają wady wzroku, a preparat ten poleciła mi pani okulistka. Zauważyłam, że ich wady nie pogarszają się po terapii biomarine570.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Warszawa (2004-03-09)
    Poprawa ogólnego samopoczucia. Zauważyłam również poprawę wzroku. Zmniejszyły się bóle kręgosłupa.

    Oliwier ..., lat: 30, , Łódź (0000-00-00)
    Wasz preparat BioMarine570 polecił mi okulista. Stosuję po 2 kaps. dziennie na czczo (lepiej się wchłania) regularnie od roku. Miałem problem z gradówkami na powiekach i i BioMarine pomógł mi uniknąć operacji usuwania gradówek. Odczuwam także ogólne wzmocnienie organizmu, odporność na infekcje typu katar, przeziębienia itp. Zamierzam stosować nadal i nie przerywać. Dawka:2 kaps.BM570 dziennie