Opinie - Marinex International
Marinex International

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

19 lat badań naukowych nad ratowaniem zdrowia i życia Organizmu Człowieka

Opinie pacjentów

Każda z tych opinii jest autentyczna i oryginał każdej z nich jest przechowywany w archiwum naszej firmy.

Opinie - Alergie: w tej kategorii jest 264 opinii.

    Izabela ..., lat: 37, , (2018-10-01)
    Wiosenne dni były dla mnie trudne, ciągle kichałam i kichałam. Mam alergię. Było to bardzo uciążliwe dla mnie. W aptece pani farmaceutka poleciła mi BioMarine. Zaczęłam brać 3 kapsułki dziennie. Zaczęłam brać 3 kapsułki dziennie. Na początku myślałam, że to nic nie da, ale pomyliłam się. Są efekty już po pierwszym listku stosowania BioMarine. Polecam naprawdę warto mieć to w domu. Dawkowanie BioMarine1140: 3 kapsułki/dobę. Okres dawkowania: 6 m-cy

    Alicja ..., lat: 54, , Oleśnica (2017-11-10)
    Ponieważ mam alergię skórną na alergeny typu: pyłki traw i drzew oraz alergię pokarmową: krzyżowa i roztocza. Zaczęłam brać BioMarine1140 .Lekarz stwierdził, że prawdopodobnie mam skórę atopową. Dowidziałam się o BioMarine i zaczęłam go stosować. Zauważyłam ogromną poprawę w wyglądzie mojej skóry.Przestała mnie swędzić i nie jest taka szorstka jak była poprzednio. Dzięki kapsułkom poczułam się bardziej komfortowo. Dawkowanie BioMarine1140: 8 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 4 m-ce

    Beata ..., lat: 0, , Piątkowisko (2017-09-21)
    Moja córka ma stwierdzoną alergię i astmę dziecięcą. Podczas całego roku często chorowała nawet w okresie letnim. Od jesieni poprzedniego roku zaczęłam podawać jej BioMarine. Muszę przyznać,że ilość infekcji bya zdecydowanie mniejsza, a objawy alergii w okresie letnim łagodniejsze. Obecnie w okresie jesienno - zimowym nadal zamierza stosować BioMarine cała moja rodzina, żeby zapobiec infekcjom i wzmocnić organizm. Dawkowanie BioMarine570: 2-3 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Dorota ..., lat: 51, , Nowa Sól (2017-08-10)
    Od kilku lat leczę się na astmę i alergię pokarmową połączoną ze wstrząsami anafilaktycznymi. Od ponad roku zaczęłam stosować BioMarine 3x2 dziennie. Po pół roku moje napady astmy zwłaszcza w nocy ustały a w ciągu dnia już nie dawały się tak mocno we znaki jak było to wcześniej. Od grudnia 2016 nie miałam wstrząsu anafilaktycznego, a pokrzywka i obrzęki Quinckego stały się rzadkością. Dawkowanie BioMarine1140: 6 kapsułek/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Wioletta ..., lat: 16, , Opole (2017-08-01)
    BioMarine kupiłam dla syna, aby wyleczyć mu silny trądzik - czoło, policzki, skronie i broda. Po miesięcznej kuracji antybiotykiem poprawa była znikoma.Lekarz przepisał kolejną dawkę silniejszych leków. Nie wykupiła ich i zaczęłam szukać w internecie naturalnych metod. Znalazłam BioMarine. Po 2 tygodniach zażywania poprawa była zauważalna. Po dwóch miesiącach - trądziku nie ma!!! Owszem pojawiają się pojedyncze krosty, ale to nic w porównaniu z tym co było.Zachęcam do leczenia trądziku BioMarine aby nie niszczyć dzieciom żołądków a...

    Anna ..., lat: 32, , Lublin (2017-03-07)
    Do BioMarine przekonała mnie koleżanka, która pracuje w aptece. Kiedy dopada mnie alergia, z którą nie potrafiłam sobie poradzić i kolejny lekarz rozkładał bezradnie ręce, ze sceptycznym nastawieniem zaczęłam łykać BioMarine. Po miesiącu poczułam zdecydowaną różnicę. Skóra przestała swędzieć, a oczy przestały być czerwone. Kiedy po jakimś czasie przestałam łykać kapsułki objawy niestety wróciły. Szybko wróciłam do BioMarine1140. Od tamtej pory jestem mu wierna. Dziękuję. Dawkowanie BioMarine BioMarine1140: 4 kapsułki/dobę. Okres stosowania: 1 rok

    Jerzy ..., lat: 54, , Sosnowiec (2016-05-05)
    BioMarine1140 stosuję od kilku lat w okresie jesienno-zimowym profilaktycznie 3 kaps. dziennie. Jeżeli jestem przeziębiony - zwiększam dawkę do 6 kaps./dzień. Jestem alergikiem. Zauważyłem, że dzięki BioMarine nie muszę używać leków przeciwalergicznych i przeciwastmatycznych w takich ilościach jak wcześniej a zdecydowanie lepiej się czuję. Nie mam problemów z katarem, napadami duszności, czy świądem skóry. Córka moja Aleksandra stosuje również BioMarine oraz BioCardine omega 3 przez okres ciąży (2x1kaps.). Badania kontrolne parametrów...

    Patrycja ..., lat: 11, , Niemcz (2016-03-15)
    Stosuję go ponad 7 lat u mojego syna. Moje dziecko bardzo dużo chorowało. Ma alergię wziewną prawie na wszystko. Bez przerwy był chory, kaszlał bardzo. Terapia sterydami przez kilka lat bardzo go osłabiała. Kiedy moja siostra powiedziała mi o BioMarine - od razu kupiłam. Już po około 3 miesiącach prawie przestał chorować. I tak jest do dziś. Dawkowanie BioMarine570: 4 kapsułki/dobę Okres stosowania: 7 lat

    Adam ..., lat: 42, , Tarnów (2011-04-04)
    Kierownicze stanowisko - stres. Choroba w rodzinie - depresja. BioMarine polecił mi przyjaciel - farmaceuta. Efekty - krótko stosuję, ale czuję się lepiej. Mam zamiar stosować dłużej. Dawka: 3kaps.BM570 / dobę

    Adrian ..., lat: 21, , Warszawa (2011-01-26)
    Dzięki braniu preparatu BioMarine570 4 kapsułki dziennie odzyskałem wewnętrzny spokój, stałem się mniej nadpobudliwy, uodporniłem się na stres, lepiej zasypiam, odzyskałem witalność na co dzień. Zdecydowanie lepiej mi się myśli po zażyciu oleju z wątroby rekina tasmańskiego. Będę nadal stosował preparat BioMarine570 w okresach wzmożonego zachorowania. Dawka: 4kaps.BM570 / dobę

    Marianna ..., lat: 58, , Nowy Tomyśl (2010-10-21)
    Jestem uczulona na własną surowicę. Cholesterol był wysoki, obniżył się. Leukocyty też się obniżyły. Nie mogę się szczepić przeciw grypie. Ale ten preparat chroni mnie skutecznie przed grypą. Lepiej pracuje serce. Jestem szczęśliwa, że jest ten preparat.

    Krystyna ..., lat: 60, , Chełmno (2010-10-05)
    Jestem alergikiem. Po stosowaniu preparatu moja skóra uległa poprawie z czego jestem bardzo zadowolona.

    Teresa ..., lat: 55, , Klimontów (2010-10-04)
    BioMarine wpłynął bardzo pozytywnie na moją odporność i stany alergiczne. Dawka: 7 kaps. BioMarine570/ dobę

    Beata ..., lat: 32, , Kurowice (2010-09-28)
    Mam astmę oskrzelową, dzięki BioMarine ataki duszności są rzadsze, również alergia jest mniej dokuczliwa. Poprawił się wygląd skóry i włosów. Rzadziej się przeziębiam.

    Jadwiga ..., lat: 69, , Łódź (2010-09-21)
    Po zażywaniu w/w preparatu ogólnie poprawił się stan zdrowia. Obniżył się zły cholesterol, zwiększyła się odporność organizmu. Jestem astmatykiem. Poprawił się standard oddychania, nawilżyło się gardło wysuszone przez leki wziewne. Pozdrawiamy.

    Agnieszka ..., lat: 34, , Kielce (2010-09-21)
    Rewelacyjny preparat. Bardzo pomógł mojemu synkowi. Jest alergikiem i często choruje. Stosujemy BioMarine już 3 lata. Jest poprawa, jego odporność się wzmocniła, mniej choruje, ma apetyt i więcej energii.

    Lilianna ..., lat: 74, , Toruń (2010-09-07)
    Często chorowałam na zapalenie oskrzeli. 6 lat temu po 3 miesięcznej chorobie, po antybiotyku dostałam uczulenia, trafiłam do lekarza dermatologa i on zalecił mi BioMarine. Stosuję każdego roku jesienią 3 opakowania. Od tej pory tj. 6 lat jestem zdrowa. Dziękuję! Dawka: 4 kaps. BioMarine570/ dobę

    Grażyna ..., lat: 48, , Ząbkowice Śl. (2010-08-23)
    W tym okresie poprawiła mi się odporność na alergię, zmniejszył się świąd skóry (łącznie w wysypką i pęcherzami na dłoniach), poprawiły mi się kliniczne wyniki krwi i odczyn zapalny (RZS)

    Zofia ..., lat: 80, , Dębica (2010-07-29)
    BioMarine pomogło mi złagodzić objawy alergii. Przestałam zapadać na przeziębienia, ogólnie cały organizm lepiej funkcjonuje.Jestem bardziej silna, zmniejszył się ból nogi.

    Robert ..., lat: 33, , Toruń (2010-07-16)
    BioMarine bardzo pozytywnie wpłynęło na mój organizm. Ponieważ miałem uczulenie, po prostu swędzenie nóg - łydek i rąk przy nadgarstkach. Po zażyciu BioMarine dolegliwości ustąpiły.

    Andrzej ..., lat: 52, , Łódź (2010-06-30)
    W okresie jesień-zima - infekcje, przeziębienia, grypa omijają mnie z daleka (jestem alergikiem). Latem 6 kapsułek dziennie zlikwidowały polipy w nosie przez jeden miesiąc stosowania nie stosowałem innych leków.

    Iwona ..., lat: 25, , Toruń (2010-06-16)
    Odkąd biorę BioMarine zwiększyła się moja odporność, nie łapię infekcji, mam dużo łagodniejsze objawy alergii. BioMarine pozytywnie wpłynęło na moje życie zawodowe i osobiste, jestem bardziej aktywna i mam zwiększoną witalność.

    Katarzyna ..., lat: 34, , Bydgoszcz (2010-06-01)
    W trakcie stosowania preparatu ja nie chorowałam mimo okresu wiosennego, a dziecko, które później urodziłam nie jest alergikiem choć ja jestem.Teraz po trzech latach wierzę, że uzyskam ten sam efekt.

    Joanna ..., lat: 51, , Chrzanów (2010-05-25)
    Od pół roku nie miałam nawet kataru, zmniejszyły się także objawy alergii.

    Kamila ..., lat: 71, , Łódź (2010-05-21)
    Bardzo byłam chora. W styczniu trzykrotnie brałam antybiotyki, długo nie mogłam dojść do normalnego funkcjonowania. Brałam przez jakiś czas różne preparaty uodparniające, ale jestem alergikiem, więc nie wszystko mi odpowiadało. Dopiero BioMarine mi naprawdę pomogło.

    Iwona ..., lat: 42, , Konopiska (2010-04-24)
    Stosuję go od lat i jest on codziennie stosowany, przez moją rodzinę, choć nie jest on tani staram się zawsze go mieć w mojej apteczce. Ja osobiście wierzę, że BioMarine poprawia kondycję mojej skóry, choć choruję na łuszczycę, to moja łuszczyca jest w stadium uśpionym myślę, że to dzięki tym kapsułkom.

    Gabriela ..., lat: 59, , Chorzów (2010-04-08)
    BioMarine570 stosujemy razem z córką. Jesienią nie zapadamy na grypę, rzadziej się przeziębiamy. Zauważyłyśmy, że latem nie musimy brać leków przeciwalergicznych. Mimo, że od kilku lat jestem na emeryturze nadal mam dużo energii, opiekuję się wnukiem (od roku), który teraz ma 17 m-cy.

    Magdalena ..., lat: 28, , Mirków (2010-04-01)
    Stosuję BioMarine aby zwiększyć swoją odporność. Choruję na łuszczycę i każde przeziębienie czy choroba powoduje nasilenie się łuszczycy na całym ciele. BioMarine jest moim suplementem w codziennej diecie. Z zalecenia lekarza spożyłam 4-6 tabletek dziennie przez 5 miesięcy. Z BioMarine uwierzyłam w siebie!

    Mariusz ..., lat: 49, , Dłutów (2010-03-15)
    Poprawiła się u mnie ogólna kondycja, nie występują stany alergiczne i nie ulegam tak szybko infekcji typu grypa.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Szczecin (2010-03-03)
    Od 2004 roku jestem astmatykiem. BioMarine biorę właśnie od tego czasu. Zmniejszyły się infekcje dróg oddechowych, ataki duszności się nie nasilają, a organizm radzi sobie sam z każdym przeziębieniem, katarem i grypą.

    Tadeusz ..., lat: 0, , Tarnowskie Góry (2010-03-01)
    W dużym stopniu złagodził skutki alergii, które utrudniały życie. Chroni przed infekcjami (grypa, przeziębienia), pozwala łagodniej przechodzić choroby, szybciej wraca się do zdrowia.

    Mariusz ..., lat: 0, , Grodzisk Mazowiecki (2010-02-22)
    Preparat BioMarine stosuję od dwóch lat, gdyż bardzo pomaga mi w walce z aftami w jamie ustnej. Afty dalej występują, ale trwają znacznie krócej, rzadziej występują i są znacznie mniej zaognione.

    Anna ..., lat: 0, , Koszalin (2010-02-17)
    BioMarine wpłynęło bardzo dobrze na odporność mojego 9 letniego syna, który jest alergikiem i bardzo często chorował w okresie zimowym, teraz nie choruje od 5 miesięcy.

    Mariola ..., lat: 0, , Zagórzany (2010-01-19)
    Stosuję preparat BioMarine570 już od jakiegoś czasu. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ uniknęłam infekcji, które bardzo często miałam. Ponadto zauważyłam, że w znacznym stopniu zmalały odczyny alergiczne, które miałam już od jesieni. Zauważyłam, że nie wypadają włosy i jestem spokojniejsza.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Częstochowa (2010-01-06)
    Odzyskałam sprawność układu immunologicznego po tym jak nagle dwa lata temu pojawiły się u mnie objawy alergii na białko jaja, mleko, glutaminian sodu, kukurydzę, kota, brzozę, jabłka, orzechy laskowe, słońce.

    Wiesława ..., lat: 0, , Katowice (2009-12-10)
    Mam alergię i często się przeziębiam, łatwo łapałam infekcje. To się zmieniło odkad stosuję BioMarine570. Od dwóch lat nie byłam chora na grypę, zmniejszyłam dawki leków na alergię. Podaję również BioMarine570 moim synom, są zdrowi, uprawiają sport. To wspaniały preparat.

    Zbigniew ..., lat: 0, , Mielec (2009-12-07)
    Jestem alergikiem - ustąpił dokuczliwy katar, swędzenie w nosie, zdecydowanie lepsze samopoczucie, koncentracja, brak zmęczenia.

    Å»aklina ..., lat: 0, , Częstochowa (2009-12-07)
    Dzięki BioMarine570 mój tata zlikwidował nawracające afty, które pojawiły się na skutek utraty odporności. Teraz kiedy ma uczucie, że jego odporność gwałtownie spada, sięga po BioMarine.

    Jolanta ..., lat: 0, , Ozimek (2009-11-25)
    Jestem alergikiem, często zapadam na infekcje górnych dróg oddechowych. Od kiedy zażywam BioMarine570 (2 lata) nie choruję tak często i poprawiła mi się skóra. Wyprysk atopowy bardzo złagodniał.

    Honorata ..., lat: 0, , Mrocza (2009-10-28)
    BioMarine570 stosuje cała moja rodzina od roku. Jesteśmy przez to odporniejsi, dzieci nie łapią przeziębienia mimo tego, że chodzą do przedszkola. Dzieci są alergikami i od pewnego czasu alergia w znacznym stopniu się zmniejszyła. Bardzo jesteśmy zadowoleni z działania tego preparatu.

    Alina ..., lat: 0, , Zielona Góra (2009-10-12)
    Stosuję BioMarine570 bo jest to naturalny immunomodulator stosowany w mojej rodzinie od 1999 roku. Jestem alergikiem wziewnym i preparat pomaga mi w podniesieniu i utrzymaniu odporności organizmu. Jestem bardzo zadowolona z BioMarine570 i dlatego polecam każdemu.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Pakosław (2009-09-23)
    Stosuję BioMarine570 u dwójki moich dzieci od 3 lat i jestem zadowolona, gdyż mniej chorują. Młodszy syn jest alergikiem i bardzo mu preparat pomaga.

    Anna ..., lat: 0, , Kraków (2008-08-09)
    Mam 8-letniego synka, który jest alergikiem, astmatykiem. Od kilku lat nie było miesiąca, aby nie chorował, nie brał ciągle jakiś leków i antybiotyków na przewlekłe infekcje. Zaczęłam mu podawać biomarine570 i żeby nie zapeszyć, jak na razie jak ręką odjął! Nic się nie dzieje! Brał mnóstwo leków, organizm już na pewne preparaty w ogóle nie reagował, teraz bierze tylko biomarine570 i syrop histaminowy, a ja nareszcie mogę spokojnie spać.

    Aniela ..., lat: 0, , Gubin (2005-06-26)
    Jestem alergikiem i astmatykiem. Często się przeziębiałam. Teraz, mimo, że to okres jesienny, gdy najczęściej chorowałam, nie przeziębiam się a zużyłam na razie jedno opakowanie Waszego preparatu biomarine570.

    Ewa ..., lat: 0, , Konin (2005-05-11)
    Moje dziecko jest alergikiem i często się przeziębia. Stosując preparat kuracja jest szybsza i skuteczniejsza.

    Anita ..., lat: 0, , Puławy (2005-05-11)
    Moje dziecko jest alergikiem. Bardzo często chorowało. Odkąd bierze biomarine570 jego stan znacznie się poprawił. Objawy alergiczne znacznie się zminimalizowały.

    Inga ..., lat: 0, , Malbork (2005-05-11)
    Zwiększyła się odporność na infekcje. Mniej odczuwalne objawy alergii.

    Inga ..., lat: 0, , Tarnowskie Góry (2005-05-11)
    Jestem osobą alergiczną, półtora roku temu przeszłam operację, po której miałam problemy z gojeniem ran, bo okazało się, że jestem uczulona na nici chirurgiczne. Co kilka miesięcy w znieczuleniu ogólnym miałam czyszczenie miejsc w których były nici. Po zabiegach wychodziły mi włosy, źle się czułam. Teraz, kiedy biorę biomarine570 włosy przestały wypadać, a miejsca, w których były nici zaczynają się goić.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Nidzica (2005-05-11)
    Mój wnuczek ma trzy latka i jest alergikiem. Bardzo często chorował na różne infekcje. Zaczęliśmy mu podawać biomarine570 trzy miesiące temu. Jest znaczna poprawa.

    Karina ..., lat: 0, , Pszczyna (2005-05-11)
    Preparat zażywam krótko, ale już zauważyłam poprawę, jeśli chodzi o układ odpornościowy. Wyniki badań profilaktycznych również są w granicach normy. Główny cel stosowania to jednak podatność na alergie.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Łódź (2005-05-11)
    Mam kłopoty z gardłem – zniszczona śluzówka, oraz początki alergii. Preparat wzmocnił mnie i w znacznym stopniu usunął te dolegliwości. Wydaje mi się, że wzrosła moja odporność.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Stróże (2005-05-11)
    Po użyciu dwóch opakowań preparatu stwierdziłem, że zmniejszyła się u mnie alergia, a samopoczucie i ogólny stan zdrowia uległ poprawie. Jestem zadowolony z tego preparatu i polecam go znajomym.

    Anna ..., lat: 0, , Chodów (2005-05-11)
    U mojego synka po dwuletnim stosowaniu preparatu testy skórne nie wykazały żadnej alergii, a wcześniej był alergikiem.

    Beata ..., lat: 0, , Poznań (2005-05-11)
    Preparat biorę od 2,5 miesiąca i czuję się znacznie lepiej. Nastąpiła poprawa odporności. Nie łapię infekcji gardła, które nieustannie mnie nękały. Alergia też się wyciszyła, a przecież teraz tyle drzew i krzewów pyli. Dużo pracuję na działce i nic mnie nie męczy.

    Marzena ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-05-11)
    Syn (11 lat) jest alergikiem. Podczas stosowania preparatu objawy alergii są mniej męczące.

    Rafał ..., lat: 0, , Sosnowiec (2005-05-11)
    biomarine570 jest nieodzowny w mojej alergii i nadciśnieniu. Polecam go każdemu, kto ma jakieś schorzenia.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Dziadkowice (2005-05-11)
    Preparat biomarine570 podaję córce (3,5 lat) od dwóch miesięcy. Choruje ona na alergię pokarmową i często się przeziębia. W okresie przyjmowania przez córkę preparatu zmniejszyła się liczba przeziębień i zwiększył się apetyt.

    Danuta ..., lat: 0, , Poznań (2005-05-11)
    Preparat biorę już trzy miesiące. Czuję się bardzo dobrze. Alergia się uspokoiła. Zamierzam brać jeszcze jeden miesiąc. Polecam wszystkim w rodzinie i znajomym. Pozdrawiam.

    Kazimiera ..., lat: 0, , Sulmierzyce (2005-05-11)
    Choruję na chorobę wieńcową, nadciśnienie tętnicze, zwyrodnienie stawów i alergię. Zużyłam 6 opakowań i czuję się znacznie lepiej. Bóle serca ustąpiły.

    Zofia ..., lat: 0, , Giżycko (2005-05-11)
    Pozbyłam się alergii. Obniżyło się ciśnienie. Od kiedy zażywam preparat wszystko funkcjonuje lepiej.

    Alina ..., lat: 0, , Leszno (2005-05-11)
    Bardzo pomocny przy schorzeniach układu oddechowego i układu krążenia. Zapobiega też alergii i rozwojowi łuszczycy.

    Kamilla ..., lat: 0, , Łódź (2005-05-11)
    biomarine570 zażywam przez 6 miesięcy w roku od trzech lat. Podaję go również dziecku (10 lat). Stwierdziłam, że zmniejszyło się nasilenie alergii u dziecka. Mnie natomiast pomógł znieść chemio i radioterapię.

    Sylwia ..., lat: 0, , Żywiec (2005-05-11)
    Syn (3,5 roku) zażywa biomarine570 od 2,5 roku. Przestał chorować, a jego alergia zmniejszyła się o 80 %. Dziękuję.

    Mariola ..., lat: 0, , Gorlice (2005-05-11)
    Stosuję ten preparat od dwóch tygodni, ale już zauważam jego pozytywne działanie. Nęka mnie alergia – po tym krótkim okresie stosowania ustała.

    Zofia ..., lat: 0, , Mikstat (2005-05-11)
    Jestem bardzo zadowolona z biomarine570. Ustąpiły uderzenia gorąca związane z przekwitaniem. Ustąpiła też alergia. Ogólnie czuję się dobrze.

    Malwina ..., lat: 0, , Gorlice (2005-05-11)
    Jestem bardzo zadowolona z tego preparatu ze względu na dużą redukcję mojej alergii. Będę go na pewno polecała nadal wszystkim moim znajomym.

    Jolanta ..., lat: 0, , Å»elechów (2005-05-11)
    Preparat stosuję od roku i bardzo mi pomógł na alergię pokarmową, na którą cierpiałam od czterech lat. Nie odczuwam także bólu żołądka, a szczególnie jelita grubego, na które to bóle bardzo cierpiałam.

    Angelika ..., lat: 0, , Wola Rędzińska (2005-05-11)
    Jestem młodą osobą ale chorą na alergię i astmę. Po zastosowaniu biomarine570 przez okres 5 miesięcy czuję się znacznie lepiej. Mam nadzieję, że po dłuższym leczeniu silne objawy mojej choroby ustąpią całkowicie.

    Karolina ..., lat: 0, , Racibórz (2005-05-11)
    Odczuwam większą swobodę, spokój, nie mam objawów alergicznych. Ustąpiło kichanie i podrażnienie skóry. Dziękuję za preparat.

    Łukasz ..., lat: 0, , Poznań (2005-05-11)
    Dzięki preparatowi biomarine570 alergia stała się znacznie mniej uciążliwa.

    Helena ..., lat: 0, , Poznań (2005-05-11)
    Alergia uspokoiła się w 90 %. Nie powtarzają się infekcje gardła. Ogólnie czuję się bardzo dobrze. Uważam, że preparat jest wspaniały.

    Zuzanna ..., lat: 0, , Koszalin (2005-05-11)
    Preparat w wyraźny sposób poprawił stan mojej skóry. Jestem alergikiem i często miałam problemy ze skórą. Odkąd stosuję biomarine570 moja twarz jest gładka i bez żadnych zmian alergicznych.

    Irena ..., lat: 0, , Zawoja (2005-05-11)
    Zażywam biomarine570 przede wszystkim na alergię już 6 miesięcy. Jest znaczna poprawa stanu skóry i odporności. Przez całą zimę nie nabawiłam się nawet kataru więc jestem bardzo zadowolona.

    Bożena ..., lat: 0, , Leszno (2005-05-11)
    Choruję na nadciśnienie tętnicze i często łapię infekcje. Lekarstwa, które używałam odstawiłam, ponieważ odczuwałam bóle żołądka i zgagę. Obecnie zużyłam 60 kapsułek biomarine570 i czuję się lepiej, nawet alergia jaką miałam zniknęła. Teraz będę używać tylko waszego produktu.

    Patrycja ..., lat: 0, , Sokółka (2005-05-11)
    O preparacie biomarine570 dowiedziałam się z czasopisma Claudia. Po przeczytaniu opinii osób używających tego preparatu postanowiłam sama wypróbować jego skuteczność. Od lat choruję na alergię, a z czasem dolegliwości stały się bardziej dokuczliwe. Jestem przekonana, że po kuracji biomarine570 moje problemy znikną.

    Anna ..., lat: 0, , Wałbrzych (2005-05-11)
    W leczeniu alergii biomarine570 jest bardzo pomocne. Objawy kataru i łzawienie oczu dość szybko ustępują.

    Ludwika ..., lat: 0, , Wałbrzych (2005-05-11)
    Stosuję już drugie opakowanie biomarine570 u syna (20 lat) z powodu alergii (pyłkowica). Rezultat jest już zauważalny.

    Milena ..., lat: 0, , Złotoryja (2005-05-11)
    Bardzo intensywnie pracuję i dużo jeżdżę samochodem. biomarine570 poprawia moją kondycję fizyczną i psychiczną. Poprawiła się moja odporność na infekcje i alergię. biomarine570 jest skuteczny w całej rozciągłości.

    Antoni ..., lat: 0, , Końskie (2005-05-11)
    Reakcje alergiczne dotyczące skóry (uporczywa egzema i świąd skóry) ustępują. Preparat bardzo skuteczny.

    Milena ..., lat: 0, , Włocławek (2005-05-11)
    Preparat stosowałam u dzieci, od lutego do maja i od września do listopada 2003 roku. Dzieci mniej się przeziębiały i ograniczyłam im leki na alergię. W tym roku zakupiłam preparat dopiero w maju i bardzo żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej, gdyż młodsza córka (9 lat) kaszle już dwa miesiące z powodu alergii. Mimo brania leków stan choroby się utrzymuje. Gdybym biomarine570 zakupiła wcześniej może uniknęłaby zaostrzenia choroby.

    Maria ..., lat: 0, , Gryfino (2005-05-11)
    Po tygodniowym zażywaniu biomarine570 pozbyłam się dolegliwości alergicznych. Moje samopoczucie jest znacznie lepsze. Trzy lata temu chorowałam na raka piersi i jestem po mastektomii. Obecnie wyniki są bardzo dobre i wiem, że tak będzie dalej dzięki biomarine570.

    Matylda ..., lat: 0, , Malbork (2005-05-11)
    Objawy alergii znacznie się zmniejszyły i występują rzadziej. Jest też mniejsza podatność na infekcje wirusowe w okresie jesienno zimowym.

    Sylwia ..., lat: 0, , Sokółka (2005-05-11)
    Kurację biomarine570 stosuję od niedawna. Głównym powodem jej rozpoczęcia była alergia. Jestem uczulona na pyłki traw i zbóż. Co roku cierpiałam na silne zapalenie spojówek, katar sienny oraz pokrzywkę. Obecnie prawie nie odczuwam objawów. Stałam się też mniej podatna na infekcje. Organizm jest wyraźnie silniejszy.

    Izabella ..., lat: 0, , Zabrze (2005-05-11)
    Moje dziecko (5 lat) jest alergikiem, na początku terapii stosowałam biomarine570 łącznie z lekami na alergię. Następnie stopniowo odstawiła leki dla alergików i podawałam mu wyłącznie biomarine570. Ostatnio na wizycie kontrolnej i po badaniach wykonanych przez lekarza okazało się, że alergia się cofa. Znikły takie objawy jak wysypka, kaszel, katar, duszności. Jestem zachwycona skutkami.

    Jolanta ..., lat: 0, , Krzycko Małe (2005-05-11)
    Syn (12 lat) choruje na astmę i alergię. Po stosowaniu biomarine570 od 4 lat dolegliwości zmniejszyły się o 50%. biomarine570 nie wywołuje bólów brzucha, jak to ma miejsce przy innych preparatach.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-05-11)
    Likwidacja stanów zapalnych w organizmie, podniesienie odporności na infekcje. Pomocny w leczeniu alergii.

    Paulina ..., lat: 0, , Józefów (2005-05-11)
    Córka (12 lat), która do tej pory skarżyła się na bóle brzucha i alergię przestała odczuwać dolegliwości.

    Karolina ..., lat: 0, , Olsztyn (2005-05-11)
    W moim przypadku biomarine570 pomógł na alergię, która w znacznym stopniu uległa zmniejszeniu.

    Elżbieta ..., lat: 0, , Racibórz (2005-05-11)
    Mam alergię, astmę, chore zatoki przynosowe i nerwicę. Preparat stosuję od trzech miesięcy. Ssanie kapsułek łagodzi moje dolegliwości i bóle żołądka po lekarstwach, które systematycznie zażywam.

    Renata ..., lat: 0, , Mława (2005-05-11)
    Jestem alergikiem. Bardzo często przechodzę okres wiosenny. Od kiedy zaczęłam zażywać biomarine570 czuję się zupełnie dobrze. Objawy alergii są mniejsze tzn. katar, kichanie, zapalenie spojówek zmniejszyły się w 50%. Biorę go od niedawna i jestem zadowolona, że ktoś polecił mi tak wspaniały preparat.

    Magdalena ..., lat: 0, , Krzywiczyny (2005-05-11)
    Mój syn jest alergikiem i odkąd zażywa biomarine570 wszystkie dolegliwości ustąpiły.

    Lilianna ..., lat: 0, , Gliwice (2005-05-11)
    biomarine570 ma dobroczynny wpływ na moją alergię. Jestem uczulona na sierść, co dotychczas objawiało się atakami astmy. Teraz zetknięcie z kotem kończy się na łzawieniu oczu i katarze. W tym roku nie doświadczyłam przeziębień. Nie męczę się i zwiększyła się moja witalność. Po prostu chce się żyć.

    Beata ..., lat: 0, , Koniecpol (2005-05-11)
    Przy stosowaniu biomarine570 czuję się silniejsza, mam więcej energii przy mojej depresji. Zmalała też alergia.

    Bożena ..., lat: 0, , Braniewo (2005-05-11)
    Dzięki biomarine570 nie miałam skutków przesilenia wiosennego, co kiedyś było bardzo przykre. Lepiej zniosłam tegoroczną alergię na wiosenne pyłki.

    Ewa ..., lat: 0, , Nowy Targ (2005-05-11)
    Po dwóch miesiącach stosowania biomarine570 objawy alergii, z którą walczyłam od 10 lat prawie całkowicie zniknęły. Skóra odzyskała zdrowy wygląd, samopoczucie się polepszyło bo przecież w zdrowym ciele zdrowy duch.

    Bożena ..., lat: 0, , Warszawa (2005-05-11)
    biomarine570 wzmacnia odporność, zanikają objawy alergii. Nie jest konieczne zażywanie leków przeciwalergicznych.

    Stanisława ..., lat: 0, , Malbork (2005-05-11)
    Od 2 lat stosuję preparat. Efekt jest znakomity. Objawy alergii ustąpiły, zmniejszyła się też arytmia serca.

    Jolamta ..., lat: 0, , Lędziny (2005-05-11)
    biomarine570 – preparat XXI wieku na medal – syn (9 lat) jest alergikiem, bardzo często łapie infekcje wirusowe tj. katar, zapalenie krtani, napady duszności. Podczas kuracji biomarine570 potrafię odstawić dziecko od leków alergicznych, ma lepszy apetyt, lepsze samopoczucie, a oprócz tego nie łapie także żadnych pasożytów. biomarine570 jest świetny.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Łęczyca (2005-05-11)
    Dziecko (10 lat) jest alergikiem, po pierwszym, miesięcznym stosowaniu preparatu widzę znaczną poprawę.

    Bartłomiej ..., lat: 0, , Warszawa (2005-05-11)
    Bardzo często przeziębiałem się, a na dodatek jestem alergikiem sezonowym. Od kiedy zacząłem używać biomarine570 mój stan zdrowia jest lepszy, nie przeziębiam się tak często, a alergie przechodzę łagodniej. Nie kicham, nie mam zaczerwienionych oczu. Bardzo jestem zadowolony, że taki preparat w końcu powstał, bo czuję się po nim dużo lepiej. Na pewno polecę go innym znajomym.

    Milena ..., lat: 0, , Ozorków (2005-05-11)
    Jest to pierwsze opakowanie biomarine570, jakie od niedawna podaje mojemu dziecku (6 lat). Do tej pory podawałam mu inne preparaty o podobnym działaniu. Zdecydowałam się na biomarine570, ponieważ przeczytałam w czasopiśmie, iż jest to preparat skuteczniej działający na układ odpornościowy i alergię od preparatu dotychczas stosowanego.

    Krystyna ..., lat: 0, , Katowice (2005-05-11)
    Preparat zastosowany w celu terapeutycznym u mojego 18 miesięcznego syna przynosi poprawę stanu w alergii pokarmowej objawiającej się wydalaniem śluzu wraz z kałem.

    Sylwia ..., lat: 0, , Działdowo (2005-05-11)
    Syn jest alergikiem. Alergia charakteryzuje się swędzeniem oczu i katarem. Objawy te utrzymują się w ciągu całego roku. Przez ostatnie lata syn przyjmował leki, na które się już uodpornił. Dwa miesiące temu kupiłam biomarine570 i odstawiłam pozostałe leki. Po trzech tygodniach zauważyłam poprawę – objawy zmniejszyły się. Obecnie przyjmuje już drugie opakowanie i wierzę, że nadal będzie dobrze.

    Marianna ..., lat: 0, , Gliwice (2005-05-11)
    biomarine570 bardzo mi pomaga utrzymać kondycję fizyczną. Usuwa alergię i bóle reumatyczne, obniżył mi w znacznym stopniu poziom złego cholesterolu.

    Henryk ..., lat: 0, , Zabrze (2005-05-11)
    Dzięki biomarine570 następuje gojenie ran na tle alergiczny, oraz zmniejszenie bólu stawów – RZS.

    Jolanta ..., lat: 0, , Katowice (2005-05-11)
    Po zażyciu pierwszego opakowania biomarine570 ustabilizowała się reakcja układu immunologicznego a różne czynniki. Nastąpiła poprawa zdrowia, zmniejszyły się dolegliwości alergiczne i artretyczne.

    Honorata ..., lat: 0, , Tworóg (2005-05-11)
    Jestem bardzo zadowolona z preparatu biomarine570 ponieważ moim dzieciom (11 i 12 lat) ustąpiły reakcje alergiczne. W trakcie podawania biomarine570 nie musieli brać leków alergicznych, a poza tym preparat jest naturalny.

    Tadeusz ..., lat: 0, , Bobrowniki (2005-05-11)
    Wierzę, że preparat działa. Myślę, że to jest najważniejsze. Trudna jest dla mnie alergia, katar sienny a odkąd biorę preparat biomarine570 ustają dolegliwości.

    Natalia ..., lat: 0, , Ostrów Mazowiecka (2005-05-11)
    Od urodzenia choruję na przewlekłą alergię. Przyjmowałam cały czas inne leki, ale nie były skuteczne. Po każdej kapsułce biomarine570 nabieram odporności.

    Jan ..., lat: 0, , Andrychów (2005-05-11)
    biomarine570 stosuję wspomagająco. Alergia, bardzo niski poziom białych ciałek – przy stosowaniu preparatu biomarine570 poprawa odporności. Łagodniejsze objawy alergii.

    Urszula ..., lat: 0, , Katowice (2005-05-11)
    Jest rewelacyjny. Cała rodzina zażywa preparat od dłuższego czasu. Zminimalizowała mi się alergia i infekcje górnych dróg oddechowych.

    Stefania ..., lat: 0, , Lubin (2005-05-11)
    Od kiedy biorę ten preparat bardzo się uodporniłam. Grypy, anginy i przeziębienia są mi obce. Alergia – jakby jej nie było. Humor mi też dopisuje.

    Hanna ..., lat: 0, , Poznań (2005-05-11)
    Od kiedy zażywam biomarine570 czuję się dużo lepiej – jestem mniej zmęczona i mam mniejszy katar alergiczny.

    Waleria ..., lat: 0, , Torzym (2005-05-11)
    Mam silną alergię i ciągle powracające zapalenie oskrzeli. Mój organizm jest bardzo osłabiony. Od kiedy zażywam biomarine570 mój organizm zaczął być silniejszy i teraz czuję się o wiele lepiej.

    Irmina ..., lat: 0, , Wierzbica (2005-05-11)
    Wyraźnie zmniejszyło się nasilenie alergii oraz częstotliwość ich występowania.

    Jacek ..., lat: 0, , Łomża (2005-05-11)
    Po miesięcznym stosowaniu preparatu zmniejszyło się nasilenie alergicznego kataru. Zauważyłem też ogólną poprawę samopoczucia.

    Oskar ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-05-11)
    Preparat bardzo dobrze tolerowany. Leczenie długotrwałe powoduje dobre efekty zdrowotne. W moim przypadku biomarine570 wspomaga leczenie długotrwałej alergii pokarmowej.

    Tataiana ..., lat: 0, , Leszno (2005-05-11)
    Preparat ten jako jedyny zwalcza różnego typu infekcje i powoduje, że nie odczuwam skutków alergii oraz likwiduje stany napięcia nerwowego – działa na mnie uspokajająco.

    Eryk ..., lat: 0, , Słupsk (2005-05-11)
    Osoba z alergią po przyjmowaniu preparatu zdecydowanie lepiej się czuje, przestała reagować tak mocno na alergeny jak dotychczas.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Lublin (2005-05-10)
    Jestem alergikiem, mam nadzieję, że preparat biomarine570 pomoże mi przezwyciężyć chorobę, gdyż życie z alergią jest uciążliwe.

    Elżbieta ..., lat: 0, , Toruń (2005-05-10)
    Preparat zaproponował lekarz pediatra. Syn (6 lat) często choruje – alergie i infekcje górnych dróg oddechowych. biomarine570 używa od listopada 2003 roku. Dzięki niemu nabrał większej odporności. Zamierzam w dalszym ciągu podawać mu ten preparat.

    Maja ..., lat: 0, , Wrocław (2005-05-10)
    Mam 11 lat. Od urodzenia jestem alergikiem. Często zapadałam na infekcje górnych dróg oddechowych. biomarine570 stosuję od jesieni 2003 roku i od tego czasu nie mam problemu z przeziębieniami. Ponadto czuję się znacznie mocniejsza i bardziej energiczna.

    Seweryn ..., lat: 0, , Warszawa (2005-05-10)
    Profilaktyka w alergii i przy zwiększonym ryzyku zachorowań alergicznych oraz wirusowych i bakteryjnych.

    Ewa ..., lat: 0, , Mszana Dolna (2005-05-10)
    biomarine570 jest niezastąpiony. Efekty wprost cudowne przy stosowaniu go przy mojej wieloletniej alergii i słabej odporności.

    Sylwia ..., lat: 0, , Łódź (2005-05-10)
    Zdecydowanie lepsze samopoczucie. Złagodzenie alergii i wyrównanie ciśnienia.

    Ewa ..., lat: 0, , Dębnica (2005-05-10)
    Jestem alergiczką od trzech lat mam nasiloną duszność na tle alergicznym. Po pięciu opakowaniach duszność znacznie się zmniejszyła i nie przyjmuję leków wziewnych.

    Jolanta ..., lat: 0, , Łódź (2005-05-10)
    Preparat biomarine570 ma korzystny wpływ na moje samopoczucie, mimo tego, że mam alergię wziewną.

    Ewa ..., lat: 0, , Bielsko Biała (2005-05-10)
    Jestem alergiczką i mam kłopoty z migdałkami. Biorąc biomarine570 odczuwam poprawę, mniej choruję, moje ogólne samopoczucie także jest lepsze. Jestem mniej śpiąca i mniej zmęczona. Preparat zaczęłam także podawać mojemu synowi, który ma 16 lat i także jest alergikiem (pyłkowica). Myślę, że dzięki biomarine570 uda się zwiększyć jego odporność.

    Zuzanna ..., lat: 0, , Ciechocinek (2005-05-10)
    Preparat biomarine570 pomógł mojemu synkowi (6 lat) w leczeniu astmy oskrzelowej i alergii na kurz i roztocza. Zniknęły duszności, kaszel i kichanie. Mały stał się bardziej odporny na infekcje.

    Zofia ..., lat: 0, , Kraków (2005-05-10)
    biomarine570 wydatnie poprawia pracę przewodu pokarmowego. Łagodzi stany alergiczne błony śluzowej nosa. Bardzo dobrze likwiduje ból, obniża temperaturę, zmniejsza obrzęk gardła podczas anginy.

    Janina ..., lat: 0, , Opole (2005-05-09)
    Wasz preparat zakupiłam po raz pierwszy, zamierzam go systematycznie zażywać w celach profilaktycznych. Do tej pory posiłkowałam się innymi tranami. Mam nadzieję, że wzmocnię swoją odporność organizmu, poprawię wygląd skóry, jestem alergiczką - mam nadzieję zminimalizować objawy.

    Olga ..., lat: 0, , Łódź (2005-05-09)
    Preparatem tym leczony jest mój wnuczek od czterech lat. Zauważyliśmy, że mniej choruje i ma mniejsze objawy alergii i astmy oskrzelowej.

    Lucyna ..., lat: 0, , Brzostek (2005-05-09)
    Po niedługim okresie stosowania ustąpiły dolegliwości alergiczne oraz obniżyło się ciśnienie krwi.

    Aldona ..., lat: 0, , Wieluń (2005-05-09)
    Preparat biomarine570 został zalecony przez lekarza w celu leczenia alergii. Objawy alergiczne zmniejszyły się o kilka procent.

    Anna ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-05-09)
    Jestem alergikiem uczulonym na metale. Objawia się to zmianami skórnymi na dłoniach. Stosowanie preparatu znacznie zmniejszyło objawy chorobowe.

    Barbara ..., lat: 0, , Okonek (2005-05-09)
    Preparat ten pomaga mi przy chorobach serca, nadciśnieniu, alergii, jaskrze. biomarine570 wzmocnił mój organizm, stałam się bardziej odporna na grypę i przeziębienia.

    Zofia ..., lat: 0, , Szczecinek (2005-05-09)
    Dziecko alergiczne, które co miesiąc przechodziło anginę leczoną antybiotykami zupełnie przestało chorować.

    Sylwia ..., lat: 0, , Szczecin (2005-05-09)
    Zdecydowana poprawa snu, brak alergii, ogólne lepsze samopoczucie fizyczne i psychiczne. Zatrzymanie wzrostu guzków na tarczycy. Diametralna poprawa stanu stawów nadgarstków. Minął stan zapalny i ustały bóle.

    Kamil ..., lat: 0, , Gostynin (2005-05-09)
    Mam problemy z górnymi drogami oddechowymi, alergią oraz niedomykalnością zastawki. Biorę czwarte opakowanie i muszę stwierdzić, że preparat doskonale spełnia swoją rolę.

    Julia ..., lat: 0, , Iwierzyce (2005-05-09)
    Odkąd biorę biomarine570 czuję się bardziej wypoczęta, wyspana, nie choruję, jest mi ciepło. W pewnym stopniu pomaga mi przy mojej alergii na roztocza kurzu domowego, rzadziej mam katar. Jestem zadowolona z tego preparatu.

    Inga ..., lat: 0, , Krzeszowice (2005-05-09)
    Preparat jest bardzo przydatny. Poprawiły mi się wyniki badań morfologii. Nie dokucza mi także alergia.

    Dorota ..., lat: 0, , Dębnica (2005-05-09)
    Stosuję preparat od 4 miesięcy. Jestem alergiczką o skłonnościach astmatycznych. Od kiedy zaczęłam stosować biomarine570 duszności ustąpiły i ograniczyłam przyjmowanie leków. Wzmocniły się także moje włosy i paznokcie, a skóra jest znacznie mniej sucha.

    Paulina ..., lat: 0, , Gniezno (2005-05-09)
    Odkąd zażywam biomarine570 regularnie, objawy mojej alergii praktycznie nie występują. Katar sienny, opuchnięte czy, infekcje górnych dróg oddechowych to już przeszłość.

    Oliwia ..., lat: 0, , Mielec (2005-05-09)
    Preparat biomarine570 stosuję od miesiąca i czuję się lepiej. Moja alergia się zmniejszyła i nie muszę stosować leków.

    Robert ..., lat: 0, , Częstochowa (2005-05-09)
    Jestem alergikiem i szczególnie dokuczliwe są dla mnie skórne reakcje alergiczne. Od kilku tygodni stosuję biomarine570 i widzę dużą poprawę.

    Tatiana ..., lat: 0, , Gościno (2005-05-09)
    Od dwóch lat miałam alergiczny katar. Po dwóch miesiącach stosowania biomarine570 ten problem zanikł. Mojej mamie, która jest cukrzykiem spadł poziom cukru. To doskonały środek.

    Kamila ..., lat: 0, , Trzebinia (2005-05-09)
    biomarine570 znacznie łagodzi mój chroniczny stan zapalny oskrzeli i bardzo wysuszoną śluzówkę krtani. Jest pomocny również przy alergii na zapachy.

    Inga ..., lat: 0, , Łochów (2005-05-09)
    Zmniejszenie ataków astmatycznych u 7 letniego dziecka. Zmniejszenie kichania na tle alergicznym. Zmiany te zauważyłam już po czwartym opakowaniu.

    Lidia ..., lat: 0, , Szczecin (2005-05-09)
    Preparat stosuję dla dziecka (9 lat), które ma bardzo wysuszoną skórę i jest alergikiem. Efekty zaczynają być powoli widoczne, ale syn zjadł dopiero dwa opakowania.

    Stefan ..., lat: 0, , Gozdnica (2005-05-09)
    Duża poprawa stanu zdrowia – układ krążenia, prostata i astma. Nie mogłem chodzić a po 4 miesiącach stosowania biomarine570 wychodzę na godzinny spacer i nic mi nie dolega.

    Karolina ..., lat: 0, , Wierzbica (2005-05-09)
    Mój synek (4 lata) jest alergikiem i ma bardzo osłabiony układ odpornościowy, bardzo często choruje. Zażywając biomarine570 nie przeziębił się nawet. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu leczenia.

    Filip ..., lat: 0, , Gdynia (2005-05-09)
    Rozpocząłem stosowanie preparatu jako wspomagającego leczenie przewlekłej alergii, której symptomy po miesiącu stosowania wyraźnie ustąpiły.

    Joanna ..., lat: 0, , Piastów (2005-05-09)
    Preparat biomarine570 jest bardzo skuteczny przy leczeniu alergii. Zapobiega infekcjom układu oddechowego. Oceniam go bardzo pozytywnie.

    Irena ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-05-09)
    Wasz preparat jest bardzo pomocny przy zwalczaniu alergii. Znacznie wyrównał się poziom cukru w moim organizmie.

    Eryk ..., lat: 0, , Szczecin (2005-05-09)
    W czasie stosowania biomarine570 zostały znacznie zmniejszone bóle reumatyczne stawów oraz nastąpiło znaczne zmniejszenie duszności przy niewielkiej liczbie stosowanych leków na astmę i alergię.

    Piotr ..., lat: 0, , Rzeszów (2005-05-09)
    biomarine570 stosuję w profilaktyce zdrowotnej. Jestem alergikiem i według opinii lekarza preparat ten jest bardzo pomocny w mojej chorobie.

    Anna ..., lat: 0, , Ostrowiec (2005-05-09)
    Po 45 dniach od momentu rozpoczęcia stosowania preparatu zaobserwowano zmniejszenie dolegliwości alergicznych dziecka (8 lat), poprawę apetytu i ogólnego samopoczucia. Forma „leku’’ sprzyja łatwości jego przyjmowania przez dziecko.

    Lidia ..., lat: 0, , Jaworzynka (2005-03-29)
    Córka (11 lat) jest alergikiem. Przebywała w sanatorium w Rabce i nic nie pomogło. Ciągłe zapalenia oskrzeli, anginy, zapalenia płuc i astma. Dwa razy w roku, na wiosnę i jesienią, podaję jej biomarine570. Ostatnio nie zachorowała przez cały rok, ani razu nie podawałam jej antybiotyku.

    Olga ..., lat: 0, , Stępina (2005-03-29)
    Moja córka (2,5 lat) brała już 15 rodzajów antybiotyków. Bez przerwy choruje na alergie i często łapie infekcje. Od czasu stosowania preparatu plamy na buzi zbladły, jest mniej nerwowa, lepiej sypia. Przestała też chorować. biomarine570 jest łatwy do połknięcia nawet dla tak małego dziecka.

    Izabela ..., lat: 0, , Puszczykowo (2005-03-07)
    Dziecko jest alergikiem i ten preparat dobrze wpływa na jego układ oddechowy. Mój synek ma mniejsze duszności.

    Klaudia ..., lat: 0, , Gdynia (2005-03-07)
    Moja córeczka (6 lat) jest alergikiem. W okresie jesiennym, kiedy kontakt z alergenami i patogenami (wirusami i bakteriami) jest duży nasilają się u niej objawy, zwłaszcza uporczywy, suchy, nocny kaszel. Pierwszy raz zastosowałam biomarine570 rok temu, gdy już nie skutkowały żadne inne środki. Objawy znacznie się zmniejszyły. Teraz, mam nadzieję, będzie podobnie.

    Alina ..., lat: 0, , Gdynia (2005-03-07)
    Mój syn jest alergikiem pokarmowym, a przez to często zapada na schorzenie górnych dróg oddechowych wynikających z braku odporności. Odkąd podajemy mu preparat mamy wrażenie jakby sam zaczął się bronić przed infekcjami. Syn uwielbia smak preparatu więc nie ma problemów z jego podawaniem.

    Krzysztof ..., lat: 0, , Głuchołazy (2005-03-07)
    Mam 22 lata i od urodzenia cierpię na alergię złożoną. Często zapadam na infekcje górnych dróg oddechowych, a odczulanie przynosi tylko lekką poprawę. Po kuracji biomarine570 infekcje przebiegają łagodniej i bez powikłań. Alergia także nie jest już tak uciążliwa.

    Gertruda ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-07)
    Po trzymiesięcznej kuracji biomarine570 zmniejszyła się częstotliwość zapalenia spojówek na tle alergicznym.

    Ilona ..., lat: 0, , Bełchatów (2005-03-07)
    Moje córeczki są alergikami i przyjmują preparat drugi rok. Od kiedy go stosujemy osłabły objawy alergii. Mniej chorują na przeziębienia i infekcje górnych dróg oddechowych. Preparat biomarine570 polecam znajomym i rodzinie bo jest naprawdę dobry.

    Zofia ..., lat: 0, , Radowo Małe (2005-03-07)
    Moje dzieci są alergikami i mają astmę oskrzelową. Preparat stosuję już drugi raz w tym roku i myślę, że to dzięki niemu poprawiły się wyniki badania spirometrycznego.

    Anna ..., lat: 0, , Krzywiczyny (2005-03-07)
    Mój syn choruje na alergię. Po zażywaniu kapsułek biomarine570 przez pół roku nabrał odporności. Nie ma już kataru, nie przeziębia się. Znacznie polepszyły się wyniki badań krwi.

    Aleksandra ..., lat: 0, , Puławy (2005-03-07)
    Preparat biomarine570 wzmocnił mój układ odpornościowy. Objawy alergii uległy znacznemu zmniejszeniu. Mniejsze są także dolegliwości ze strony układu pokarmowego (nie mam wzdęć i pieczenia w przełyku).

    Beata ..., lat: 0, , Trzebiatów (2005-03-07)
    Preparat biorę już trzeci rok. Obecnie robiłam badania ogólne i wszystkie wyniki są bardzo dobre. Cierpię na alergię pokarmową i z tego powodu miałam brzydką wysypkę na twarzy. Od kiedy używam preparat wysypka się nie pojawia. Alergia osłabła.

    Milena ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-07)
    Preparat zażywam od miesiąca gdyż jestem po długiej terapii antybiotykowej. Nie miałam sił ani apetytu. Teraz jestem silniejsza, apetyt wrócił, a alergia, na którą cierpię stała się mniej uciążliwa.

    Maria ..., lat: 0, , Brwinów (2005-03-07)
    Dzięki biomarine570 wyleczyłam stany alergiczne na dłoniach, z którymi nie mogłam sobie poradzić przez 20 lat. Polepszył się także stan mojego układu odpornościowego i nerwowego. Bardzo staram się regularnie przyjmować preparat.

    Malwina ..., lat: 0, , Kościerzyna (2005-03-07)
    Odkąd mój syn używa biomarine570 rzadko choruje. Jest alergikiem uczulonym na grzyby, roztocza i kurz. Dzięki biomarine570 obejdzie się bez odczulania. Przeziębia się bardzo rzadko. Cieszę się, że jest biomarine570.

    Teresa ..., lat: 0, , Oborniki Śląskie (2005-03-07)
    biomarine570 stosuję po raz pierwszy i obserwuję zdecydowanie lepsze efekty w leczeniu alergii. Ogólnie jestem silniejsza, bardziej odporna na przeziębienia.

    Anna ..., lat: 0, , Rybnik (2005-03-07)
    Preparat biomarine570 wpłynął bardzo korzystnie przede wszystkim na moją astmę i alergię. Poprawił się również stan moich włosów, skóry i paznokci. Ogólnie stan zdrowia znacznie się polepszył. Nie czuję zmęczenia, które wcześniej ciągle mi towarzyszyło.

    Izabela ..., lat: 0, , Polkowice (2005-03-07)
    Preparat stosuję u mojej pięcioletniej córki, która jest alergikiem. Dzięki biomarine570 dziecko nie drapie się i ranki na skórze ładnie się goją.

    Magdalena ..., lat: 0, , Rumia (2005-03-07)
    biomarine570 stosuję aby leczyć moją uciążliwą alergię. Po trzech miesiącach stosowania czuję wyraźną poprawę.

    Ewa ..., lat: 0, , Sierpc (2005-03-07)
    Moją chorobą jest alergia i astma. Ciężko było mi oddychać – miałam bardzo silny kaszel, po prostu się dusiłam. Obecnie biorąc czwarte opakowanie czuję się lepiej. Część lekarstw odrzuciłam. Bardzo żałuję, że nikt wcześniej nie powiedział mi o biomarine570.

    Inga ..., lat: 0, , Opole (2005-03-07)
    Preparat stosuję półtora miesiąca. Czuję się wzmocniona. Objawy alergii wyraźnie się zmniejszyły a odporność podniosła.

    Alicja ..., lat: 0, , Sierpc (2005-03-07)
    biomarine570 biorę ze względu na alergię i astmę. Moja siostra, która przeprowadziła kurację twierdzi, że to wprost cudowny preparat. Ja biorę drugie opakowanie i uważam, że znacznie mniej kaszlę.

    Dariusz ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-07)
    Biorąc ten preparat poczułem się lepiej. Miałem zmiany skórne, z którymi nie mogłem sobie poradzić. Mam też problem z alergią i układem oddechowym. Podczas zażywania biomarine570 odczułem znaczące zmiany. W obecnej chwili mam przerwę w kuracji i z oddychaniem jest nieco gorzej. Zamierzam znów rozpocząć przyjmowanie preparatu.

    Karol ..., lat: 0, , Wejherowo (2005-03-07)
    Podczas zażywania biomarine570 moje alergiczne skłonności do kichania i kataru znikają. Łzawienie oczu także.

    Kazimiera ..., lat: 0, , Koszalin (2005-03-07)
    Preparat stosuję razem z wnuczkiem, który choruje na alergię. Ja od 10 lat mam astmę. Jestem bardzo zadowolona, od kiedy stosuję biomarine570 zmniejszyły się duszności i zwiększyła moja odporność.

    Teresa ..., lat: 0, , Kościerzyna (2005-03-07)
    Mój syn od trzech lat zażywa wasz preparat i prawie wcale nie choruje. Ale co najważniejsze całkowicie cofnęła się alergia na grzyby. Bardzo się cieszymy, że jest biomarine570.

    Jolanta ..., lat: 0, , Opole (2005-03-07)
    Preparat stosuję dopiero dwa miesiące, a efekty są już widoczne. Nie przeziębiam się, a objawy alergii (swędzenie i wysypki) znacznie się zmniejszyły.

    Kamil ..., lat: 0, , Warszawa (2005-03-07)
    biomarine570 jest świetnym preparatem. Zażywam go przez okres 4 miesięcy. Mam problemy z alergią, oddychaniem, chorobami skórnymi. Po upływie miesiąca zauważyłem zmiany w swoim organizmie na lepsze. Będę powtarzał kurację w okresie jesiennym i zimowym.

    Magdalena ..., lat: 0, , Konin (2005-03-07)
    Preparat zmienił życie mojego syna. Do niedawna cierpiał na katar alergiczny. Odkąd zażywa biomarine570 katar zanikł. Dziękuję.

    Małgorzata ..., lat: 0, , Kłodzko (2005-03-07)
    Syn zażywając preparat jest odporny na przeziębienia– nie miał grypy od dwóch lat. Jednakże zasadniczym powodem przyjmowania preparatu jest alergia. Ma znacznie mniejszą wysypkę i nie rozdrapuje krost aż do krwi. Nie musi też zażywać żadnych innych preparatów odczulających.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Wrocław (2005-03-07)
    Stosuję preparat od trzech tygodni z powodu alergii na kosmetyki i środki myjąco- piorące. Od kilku dni używam kremu odżywczego do twarzy i nie wystąpiły wcześniejsze objawy. To na pewno zasługa biomarine570.

    Karolina ..., lat: 0, , Zgierz (2005-03-07)
    Mam delikatną, skłonną do podrażnień i alergii skórę. Dzięki biomarine570 poprawił się wygląd mojej twarzy.

    Ewelina ..., lat: 0, , Starachowice (2005-03-07)
    Preparat stosuję pomocniczo w leczeniu alergii i chorób infekcyjnych. Moje samopoczucie znacznie się poprawiło.

    Dorota ..., lat: 0, , Piła (2005-03-07)
    biomarine570 jest bardzo dobry. Mogę stwierdzić, że ustępują swędzenia i wypryski na skórze spowodowane alergią.

    Marcin ..., lat: 0, , Gdynia (2005-03-07)
    Rozpocząłem stosowanie preparatu jako wspomagającego leczenia przewlekłej alergii, której symptomy po miesiącu stosowania wyraźnie ustąpiły. Poza tym stwierdzam, że moja odporność na typowe zimowe infekcje znacznie wzrosła.

    Dorota ..., lat: 0, , Gostynin (2005-03-07)
    biomarine570 podawałam dzieciom 5 i 7 lat. Dzieci są silnymi alergikami a starsze ponadto ma astmę. Tak jak się spodziewałam bardzo dobrze przyjęły ten preparat. Nie spowodował on reakcji alergicznej ani astmatycznej. Dzieci chętnie go przyjmowały, ponieważ kapsułki nie miały wyraźnego smaku ani nieprzyjemnego zapachu. Ja także przyjmuję biomarine570 dla ukojenia układu nerwowego.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Szprotawa (2005-03-07)
    Po trzymiesięcznym stosowaniu u dziecka lekarz stwierdził zmniejszenie alergii, cichsze szmery w sercu, z tendencją do ustępowania. Jak do tej pory dziecko nie miało napadów astmy. Stosowaliśmy różne zioła i preparaty, ale najbardziej skuteczny okazał się biomarine570. Dziękuję za przywrócenie mi nadziei na zdrowie dziecka.

    Izabela ..., lat: 0, , Piła (2005-03-07)
    Po dwóch tygodniach stosowania biomarine570 zauważyłam poprawę elastyczności skóry mojego syna. Jest on alergikiem z atopowym zapaleniem skóry.

    Olga ..., lat: 0, , Szczecinek (2005-03-07)
    Od dwóch lat w okresie zimowym daję dziecku biomarine570. Syn jest alergikiem. Wcześniej co miesiąc zapadał na zapalenie oskrzeli lub anginę. Odkąd stosujemy preparat dziecko ani razu nie było chore i nie brało antybiotyku. Dziękujemy za biomarine570

    Kamila ..., lat: 0, , Bartoszyce (2005-03-07)
    Po przyjęciu trzech opakowań zmniejszyły się objawy alergii– pokrzywki. Zanikły także migrenowe bóle głowy, które bardzo mi dokuczały.

    Janina ..., lat: 0, , Jeziora Wielkie (2005-03-07)
    Jestem alergikiem i mam małą odporność. Układ nerwowy mam bardzo osłabiony, jestem roztrzęsiona, słabo sypiam. Po zażyciu jednego opakowania czuję się spokojniejsza i śpię dużo lepiej. Ogólnie jestem silniejsza.

    Celina ..., lat: 0, , Gniezno (2005-03-07)
    Dokucza mi alergia, objawiająca się katarem i łzawieniem oraz egzemami. Szczególnie w zimie pęka mi skóra rąk co jest bardzo dokuczliwe. Odkąd biorę biomarine570 objawy alergii się zmniejszyły a egzema już się nie pojawia.

    Zenon ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-07)
    Zastosowałem kurację biomarine570 z powodu utrzymującego się kaszlu alergicznego. Widzę wyraźną poprawę.

    Kamila ..., lat: 0, , Ciechocinek (2005-03-07)
    Po trzymiesięcznym stosowaniu preparatu biomarine570 ustąpiły ciągłe przeziębienia, zapalenia oskrzeli i alergia na kurz i roztocza. Dziecko tryska energią.

    Angelika ..., lat: 0, , Końskowola (2005-03-07)
    Przez pięć lat miałam alergię pokarmową objawiającą się pokrzywką. Byłam uczulona na konserwanty zawarte w żywności i ciągle musiałam brać leki. Jesienią 2002 roku przeczytałam o biomarine570 i postanowiłam spróbować. Od roku nie mam pokrzywki i nie przyjmuję żadnych środków.

    Aldona ..., lat: 0, , Łódź (2005-03-07)
    Jestem alergikiem, mam duże kłopoty ze skórą oraz obniżoną odporność. Po użyciu biomarine570 zauważyłam dużą poprawę. Skóra stała się delikatniejsza i mniej się przetłuszcza. Poprawiło się także moje samopoczucie.

    Olgierd ..., lat: 0, , Gdynia (2005-03-07)
    Rozpocząłem stosowanie preparatu jako wspomagającego leczenie przewlekłej alergii, której symptomy po miesiącu stosowania wyraźnie ustąpiły. Poza tym stwierdzam, że moja odporność na typowe zimowe infekcje wzrosła.

    Anna ..., lat: 0, , Trzebiatów (2005-03-07)
    Preparat używam już trzy lata. Miałam częste infekcje dróg moczowych, które teraz ustąpiły. Nie przeziębiam się, a co najważniejsze mam bardzo dobre wyniki. Ustąpiły mi także wysypki na twarzy, które były wynikiem alergii pokarmowej. Polecam biomarine570 wszystkim znajomym. Gratulacje dla producenta.

    Olga ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-07)
    Jestem w okresie przekwitania i po ciężkim zapaleniu oskrzeli ( 21 dni antybiotyk). Odkąd stosuję biomarine570 czuję się dużo lepiej. Jednocześnie jestem alergikiem-astmatykiem i wasz preparat jest bardziej skuteczny niż inne, które zażywałam do tej pory.

    Agnieszka ..., lat: 0, , Szczecin (2005-03-07)
    Ustąpiła alergia, duża poprawa, jeśli chodzi o zasypianie i sen w ciągu nocy. Ogólne wzmocnienie i poprawa kondycji psychicznej, ustały uderzenia gorąca. Kurację zalecam znajomym.

    Oliwia ..., lat: 0, , Słupsk (2005-03-07)
    O biomarine570 przeczytałam w gazecie. Jestem pielęgniarką środowiskową i do tego choruję na alergię i reumatyzm. Postanowiłam sprawdzić skuteczność preparatu zanim polecę go swoim podopiecznym, którzy często pytają mnie o preparaty wzmacniające. Jest trochę drogi ale bardzo skuteczny.

    Olga ..., lat: 0, , Milówka (2005-03-07)
    Mój synek jest alergikiem. Od początku wiosny do późnej jesieni kaszlał. Już po pierwszej kuracji zastosowanej według ulotki w opakowaniu o wiele mniej kaszle. Dlatego teraz stosujemy następną kurację.

    Janina ..., lat: 0, , Kędzierzyn Koźle (2005-03-07)
    Znacznie poprawiły mi się włosy i obniżyło ciśnienie. Mąż bierze ze względu na cukrzycę a wnuczka na alergię i częste przeziębienia.

    Olgierd ..., lat: 0, , Konin (2005-03-07)
    Syn stosuje preparat biomarine570 od września 2003. Podaje mu go z powodu alergii, niskiej odporności na przeziębienia i ciągłe stany podgorączkowe. Po dwóch miesiącach stosowania zauważyłem poprawę apetytu. Jego organizm jest zdolny pokonać chorobę bez antybiotyku.

    Violetta ..., lat: 0, , Żary (2005-03-07)
    Z opisu wynika, że jest to bardzo dobry preparat. Bardzo dobrze się połyka, kapsułki nie mają zapachu jak w przypadku niektórych innych preparatów. Jestem w trakcie zażywania i czekam na efekt. Mam często infekcje gardłowe i alergie. Mam nadzieję, że ”lek” ten podniesie moją odporność na infekcje i alergie skórne.

    Marek ..., lat: 0, , Gdańsk (2005-03-07)
    Stosujemy preparat u synka (lat 7) celem wzmocnienia układu odpornościowego i na alergię. Zauważyłem poprawę w oddychaniu w czasie snu.

    Jacek ..., lat: 0, , Bożków (2004-06-04)
    Od lat cierpię na przewlekłą alergię i grzybicę. W trakcie stosowania preparatu zauważyłem dużą poprawę. Zmniejszyła się wysypka, poprawiła się ogólna kondycja psychiczna i nerwowa.

    Alicja ..., lat: 0, , Warszawa (2004-06-04)
    Mój syn cierpi z powodu alergii i astmy oskrzelowej. W ubiegłym roku przyjął 4 opakowania preparatu po konsultacji z alergologiem. Syn w tym okresie łagodniej przechodził infekcje górnych dróg oddechowych i mniej chorował. Był bardziej spokojny i chętny do nauki. W tym roku znów rozpoczyna kurację a ja będę spokojniejsza o jego zdrowie.

    Anna ..., lat: 0, , Kielce (2004-05-13)
    Dzięki stosowaniu biomarine570 ustąpiła u mnie uciążliwa alergia skórna. Teraz stosuję preparat profilaktycznie.

    Maria ..., lat: 0, , Krzywiczyn (2004-05-13)
    Po zażyciu kapsułek z pierwszego opakowania przestałam mieć katar alergiczny, nie choruję na przeziębienia. W dalszym ciągu zażywam kapsułki biomarine570. czuję się świetnie.

    Dorota ..., lat: 0, , Nysa (2004-05-13)
    Preparat podaję synowi od 3 tygodni ponieważ jest uczulony na roztocza. Syn miał wykonywane testy alergiczne. Codziennie rano po wstaniu z łóżka kichał kilkakrotnie, miał opuchnięte oczy. Działanie preparatu zaobserwowałam już po 1,5 tygodnia podawania preparatu w dawce 2x2 kapsułki dziennie. Obecnie nie kicha i znacznie zmniejszył się łupież, na który nie działały żadne szampony.

    Leon ..., lat: 0, , Suwałki (2004-05-13)
    Po kilku miesiącach kuracji preparatem nastąpiła wyraźna poprawa w leczeniu alergii skórnej. Ustąpiły bardzo częste zapalenia spojówek, poprawiła się jakość widzenia.

    Krystyna ..., lat: 0, , Lublin (2004-05-13)
    Zastosowałam ten preparat aby zwiększyć odporność organizmu syna. Jest on nadpobudliwy i ma alergię. Często choruje na zapalenie krtani i gardła. Preparat zmniejszył ilość infekcji gardła mimo, że stosuję go dopiero od trzech miesięcy.

    Karolina ..., lat: 0, , Szczecin (2004-05-13)
    Preparat stosowany jest w celu zwiększenia odporności u dziecka alergicznego z atopowym zapaleniem skóry. Efekt bardzo dobry.

    Filip ..., lat: 0, , Częstochowa (2004-05-13)
    Jestem alergikiem i stwierdzono u mnie astmę. Dzięki stosowaniu preparatu biomarine570 zauważyłem poprawę swego stanu zdrowia oraz swojej kondycji. Mój organizm jest bardziej odporny na różne wirusy.

    Iwona ..., lat: 0, , Krzeszowice (2004-05-13)
    Preparat pomógł mi w leczeniu alergii pokarmowej i pyłkowej. Poprawiło mi się krążenie krwi i odporność na wszelkie infekcje. Poprawiły się także wyniki badań (morfologia, cholesterol). Przestały wypadać włosy.

    Iwona ..., lat: 0, , Bydgoszcz (2004-05-13)
    Mój 5-letni syn jest alergikiem. Od czasu kiedy zaczął chodzić do przedszkola co miesiąc był chory. Pojawiały się silne duszności i kaszel co kończyło się koniecznością przyjmowania antybiotyków. Od roku podaję mu biomarine570, synek chodzi nadal do przedszkola a kaszel i duszności pojawiają się sporadycznie.

    Bożena ..., lat: 0, , Konin (2004-05-13)
    Mój 15-letni syn cierpi na katar alergiczny. Po miesięcznej kuracji preparatem biomarine570 katar zanikł całkowicie. To rewelacja. Dziękuję.

    Izabela ..., lat: 0, , Nakło n/Notecią (2004-05-13)
    Preparat biorę już piąty miesiąc. Jestem alergikiem ale w tym roku wszystkie infekcje mnie ominęły. Bardzo się z tego cieszę. Dziękuję.

    Kamila ..., lat: 0, , Kalisz (2004-05-13)
    Jestem alergikiem. W tym roku podczas zażywania preparatu biomarine570 nie miałam kataru ani łzawienia oczu. To mnie bardzo cieszy.

    Teresa ..., lat: 0, , Toruń (2004-05-13)
    Ponieważ od lat choruję na alergię z objawami astmy oskrzelowej zaczęłam używać biomarine570. Zauważyłam, że już po drugim opakowaniu objawy są o wiele łagodniejsze. Jestem bardziej odporna na różne infekcje mimo częstych kontaktów z ludźmi chorymi.

    Jolanta ..., lat: 0, , Warszawa (2004-05-13)
    Preparat kupiłam dla córki, która ma alergię i jest po ciężkim zatruciu. Już po zażyciu pierwszego opakowania wrócił jej apetyt i jest silniejsza.

    Maria ..., lat: 0, , Jelenia Góra (2003-10-15)
    „Lek” poprawił ogólne samopoczucie i złagodził przebieg alergii skórnych, ustąpiły reumatyczne bóle rąk i kręgosłupa.

    Jerzy ..., lat: 0, , Opole (2003-10-15)
    Dzięki preparatowi biomarine570 ustały dolegliwości związane z alergią i drogami oddechowymi. Używałem preparat profilaktycznie przez 3 miesiące. Wspaniały– dzięki za lepsze życie.

    Stanisława ..., lat: 0, , Kwidzyń (2003-10-15)
    Mam syna alergika, a właściwie to miałam. Po trzech miesiącach stosowania zniknęła alergia, czyli katar sienny i infekcje dróg oddechowych. Dzisiaj jest wolny od pigułek i wizyt w poradniach. Ma 17 lat i dużo energii. Preparat biomarine570 używa dalej.

    Iwona ..., lat: 0, , Kraków (2003-10-15)
    Preparat zażywam dwa miesiące. Jestem alergikiem. Ale już po tak krótkim czasie moja skóra stała się bardziej gładka i mniej swędząca. Poza tym stałam się bardziej żywotna a moje samopoczucie się poprawiło.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Katowice (2003-10-15)
    Po przeczytaniu artykułu na temat preparatu (jestem alergikiem) kupiłam dwa opakowania i muszę stwierdzić, że w okresie zażywania kapsułek, swędząca wysypka stopniowo znikła.

    Jolanta ..., lat: 0, , Czarny Dunajec (2003-10-15)
    Choruję na alergię skórną. Preparat biomarine570 stosuję od niedawna, ale już zauważyłam rezultaty jego działania. Wygląd skóry zaczyna się poprawiać. Jest ona bardziej gładka i elastyczna. Ponadto dzięki temu poprawiło się też moje samopoczucie.

    Joanna ..., lat: 0, , Tyszowice (2003-10-15)
    Bardzo dziękuję za tak cudowny „lek” biomarine570. Biorę go od września 2002 roku mam alergię, dodatkowo choruję na nerki, żołądek, serce i wiele innych. Dzięki biomarine570 czuję się bardzo dobrze, moje dzieci i wnuczęta też. Polecam go również znajomym a nawet nieznajomym. Nie wysyłałam do tej pory żadnej opinii, bo chciałam się naprawdę przekonać, co do „leku”. Jestem bardzo szczęśliwa, że jest on w Polsce i jeszcze raz dziękuję.

    Maria ..., lat: 0, , Chodzież (2003-10-15)
    Dzięki biomarine570 mój wnuk, który jest alergikiem nie musi już zażywać sterydów, organizm uodpornił się i objawy alergii są mniej uciążliwe.

    Danuta ..., lat: 0, , Ropczyce (2003-10-15)
    Organizm mój jest mocno nadszarpany bólami i stresami operacyjnymi. Jestem po 3 operacjach kręgosłupa. biomarine570 jest rewelacją, czuję się lepiej. Leczę siebie i córkę. Córka leczy choroby skóry. Diagnoza: trądzik różowaty i alergia. Jest teraz dużo lepiej, przez 7 miesięcy nie miała kataru, alergia jeszcze jest, ale widać poprawę. To cudowny „lek” cieszę się, że mojej córce jest lepiej, to wspaniałe brak mi słów.

    Bożena ..., lat: 0, , Łąk (2003-10-15)
    Mam dwójkę dzieci w wieku pięć i siedem lat. Oboje cierpią na alergię. Poza tym młodszy syn oprócz alergii, choruje na krtań i oskrzela. Infekcje są bardzo częste. biomarine570 podaję dzieciom od dziewiątego maja 2003. Zakupiłam dwa opakowania i to starczyło na jeden miesiąc podając 2x2 dla jednego dziecka. Objawy alergii u syna znacznie ustąpiły. Oczywiście będę kontynuować kurację nadal w mniejszych dawkach. Dziękuję.

    Aneta ..., lat: 0, , Kraków (2003-10-15)
    W porównaniu z innymi preparatami tego typu biomarine570 posiada bardzo dobry skład. Został zalecony dla syna przez laryngologa przy alergii, zapaleniu i torbielach zatok. To już czwarte opakowanie, które syn zażywa w dawce 2x3 kapsułki.

    Aneta ..., lat: 0, , Gorlice (2003-10-15)
    Syn miał alergię. Był uczulony na kwitnienie traw. Od ponad roku podaje mu biomarine570. W tym roku nie wystąpiły żadne objawy choroby. To dzięki temu, że systematycznie zażywa biomarine570.

    Katarzyna ..., lat: 0, , Bielsko Biała (2003-10-15)
    Jestem alergikiem i mam częste kłopoty z gardłem i migdałkami. Lekarz kierował mnie na zabieg usunięcia migdałków, lecz zrezygnowałam mając nadzieję, że je jeszcze uratuję. biomarine570 biorę miesiąc i widzę poprawę. Myślę, że w nim ostatnia deska ratunku. Syn jest również alergikiem, postaram się jemu też dawać biomarine570.

    Mirosław ..., lat: 0, , Kraków (2003-10-15)
    Od kilkunastu lat cierpię na choroby kręgosłupa, dyskopatia, zwyrodnienia. Męczy mnie także alergiczny katar, przeziębienia, silny kaszel z obfitą flegmą przeradzający się w zapalenie oskrzeli. Dlatego też postanowiłem wzmocnić się zażywając preparat biomarine570. Zażywam go na razie od pięciu dni i mam nadzieję, że ten specyfik będzie przynosił pozytywne rezultaty. O efektach będę Państwa informował.

    Magdalena ..., lat: 0, , Bolesławiec (2003-10-15)
    biomarine570 poleciła mi pani magister w aptece. Od wielu lat leczę alergię skóry i próbowałam wielu różnych specyfików. Od trzech tygodni łykam biomarine570 i czuję się dobrze i stan mojej skóry zmienił się na lepsze, ale o całkowitym efekcie trudno jeszcze coś powiedzieć. Świetna forma do połykania.

    Anna ..., lat: 0, , Borzyków (2003-10-15)
    Po zastosowaniu preparatu biomarine570 mój organizm uodpornił się na niektóre choroby. Przestałam stosować leki na alergię, odzyskałam witalność i spokój. Jest to bardzo dobry i skuteczny specyfik.

    Ewelina ..., lat: 0, , Koszalin (2003-10-15)
    Moje dziecko jest uczulone na mleko, ale odkąd bierze preparat biomarine570 jest bardziej odporne na infekcje i ma lepszy apetyt.

    Alicja ..., lat: 0, , Starachowice (2003-10-15)
    Preparat biomarine570 stosuję od niedawna w leczeniu alergii oraz aby wzmocnić układ krążenia i układ nerwowy. Efekt jest pozytywny- będę kontynuować terapię.

    Jowita ..., lat: 0, , Zielona Góra (2003-10-15)
    Moja osoba charakteryzuje się słabą odpornością – stąd astma i alergia. Stosuję biomarine570 od sześciu miesięcy i dzięki niemu podnoszę swoją odporność. Był czas, że całkowicie znikł mi katar sienny.

    Eliza ..., lat: 0, , Wieruszów (2003-10-15)
    Preparat o bardzo szerokim zakresie działania, a oprócz tego daje możliwość stosowania u dorosłych i dzieci. Moja mama po zażyciu jednego opakowania zaobserwowała wyraźną poprawę w astmie i alergii. Zmniejszyła nawet stosowane do tej pory dawki leków. Preparat godny polecenia.

    Ewa ..., lat: 0, , Wrocław (2003-10-15)
    W trakcie stosowania preparatu biomarine570 zmniejszyły się skutki alergii oraz napady duszności.

    Teresa ..., lat: 0, , Konin (2003-09-26)
    Używam drugie opakowanie. Stosuję 3 x 3 kapsułki dziennie. Moje choroby to: wieńcowa serca, miażdżyca, cukrzyca, nadciśnienie tętnicze, alergia, reumatyzm. Po pierwszym opakowaniu zażywania preparatu, stan zdrowia polepszył się.

    Jadwiga ..., lat: 0, , Toruń (2003-09-26)
    Jestem magistrem farmacji i o preparacie biomarine570 wiedziałam wcześniej. Ale dopiero lekarz (mam alergię) polecił mi zażywać kapsułki. Wypróbowałam i rzeczywiście pomagają!! Teraz bez wyrzutów mogę i polecam w aptece.

    Regina ..., lat: 0, , Płock (2003-09-26)
    Po wskazaniu lekarza alergologa wybrałam jedno opakowanie biomarine570 i skóra rąk nieco się poprawiła, także duszności astmatyczne zelżały.

    Dorota ..., lat: 0, , Słupsk (2003-09-26)
    Uważam, że firma Marinex należy do jednej z lepszych firm sprowadzających preparaty wspomagające układ odpornościowy człowieka. biomarine570 używam od 2 miesięcy i już po 30 dniach brania preparatu, zauważyłam istotne zmiany. Miałam bardzo duże uczulenie na twarzy, ogniska zapalne na dłoniach i w zgięciach, o podłożu alergicznym (atopowe zapalenie skóry). Nieprzyjemne objawy zniknęły, a ja w dalszym ciągu używam preparat, aby wzmocnić swój układ immunologiczny.

    Grażyna ..., lat: 0, , Łask (2003-09-26)
    Od dziesięciu lat choruję na astmę oskrzelową i alergię. Po kuracji preparatem biomarine570 zdecydowanie poprawił się stan zdrowia. Mniej choruję, uspokoiła się astma i objawy alergii, a przede wszystkim mniej wysychają mi śluzówki nosa i gardła. Ogólnie jestem bardziej odporna na infekcje.

    Paulina ..., lat: 0, , Bielsko Biała (2003-09-26)
    Preparat używam trzy tygodnie. W tym okresie wzrosła moja odporność organizmu. Ustąpiła chroniczna chrypka, alergia i unormowała się praca serca (arytmia) i lekarz zmniejszył dawkę innych lekarstw.

    Henryk ..., lat: 0, , Rumia (2003-09-26)
    Już miesięczna kuracja daje wspaniałe rezultaty fizyczne odczuwalne jako lepsze samopoczucie. Zmniejszyła się ilość cukru we krwi, boleści reumatyczne i skłonności alergiczne. Dziękuję.

    Grażyna ..., lat: 0, , Braniewo (2003-09-11)
    Jestem osobą ze skłonnościami alergicznymi, od czasu, kiedy zastosowałam preparat, czuję się zdecydowanie lepiej, objawy alergii są mało zauważalne.

    Halina ..., lat: 0, , - specjalista chorób oczu. Warszawa (2003-09-11)
    Zaczęłam przyjmować biomarine570, ponieważ nie mogłam sobie dać rady z alergią pokarmową. Ponieważ po 2 miesięcznej kuracji zaobserwowałam znaczną poprawę zdecydowałam się podać ten preparat swojej pacjentce – dziewczynce chyba 7 letniej o ile sobie dobrze przypominam. Stwierdziłam u niej silną krótkowzroczność w obu oczach. Wadę wyrównałam okularami, nie stwierdziłam żadnych obiektywnych przeszkód do zyskania pełnej ostrości wzroku, a mimo to dziewczynka nie widziała dobrze. Więc pomyślałam, że musi się s...

    Dagmara ..., lat: 0, , Gdańsk (2003-09-11)
    Mam dwie córki, które cierpią na alergię: roztocza kurzu domowego i pyłki traw. Okres jesienno- zimowy jest pod znakiem częstych i przewlekłych infekcji dróg oddechowych. Starałam się wspomóc ich systemy immunologiczne podając im inny preparat. Koleżanka lekarz poleciła mi biomarine570 jako bardziej skuteczny środek. Dzieci ssą 2 kapsułki dziennie biomarine570, poza tym Alitol i Witaminę C. Od października do końca stycznia 2002 r. młodsza córka przeszła jedną infekcję górnych dróg oddechowych z ...

    Wanda ..., lat: 0, , Katowice (2003-05-20)
    Moja córka Aleksandra jest silnym alergikiem. Jest na diecie bezglutenowej i bezmlecznej, oprócz tego ma alergię wziewną. Pół roku temu wychodziły jej na buzi duże czerwone plamy, po preparacie biomarine570 – ta dolegliwość ustąpiła.

    Teresa ..., lat: 0, , Rybnik (2003-05-20)
    Pragnę poinformować, że moja córka Ewa choruje na reumatyzm oraz jest alergikiem. Od trzech miesięcy używa biomarine570 po trzy kapsułki dziennie, gdyż na więcej nie może sobie pozwolić z powodów finansowych. Widać znaczną poprawę w jej zdrowiu. W rozmowach ze znajomymi polecamy, aby stosowali biomarine570.

    Barbara ..., lat: 0, , Łódź (2003-05-20)
    biomarine570 stosuję w leczeniu mojego wnuczka- alergia, astma. Czasookres między dolegliwościami wyraźnie się zwiększył i ma charakter zdecydowanie łagodniejszy.

    Barbara ..., lat: 0, , Kraków (2003-05-20)
    Po dwóch miesiącach zażywania odczuwam znaczną poprawę w uodpornieniu się na infekcje, zaburzenia alergiczne oraz podniesienie ogólnej kondycji organizmu.